Dodaj do ulubionych

Male panstwo na BW w oczekiwaniu cudu :-)

18.11.13, 18:13
Sprawcem tego cudu ma byc Wlodzimierz Putin,jak powszechnie wiadamo,Prezydent Rosja i przy okazji najbardziej wplywowy czlowiek Swiata .Zydzi w to nie tylko uwierzyli,a i wiaza z Putinym swoi nadzieje na przyszlosc,poniewaz Obamycz zawiodl ich na calej linii :-)

Jak pisze sie w izraelskich srodkach masowego przekazu (czytam ich regularnie), Putin wielokrotnie zaskakiwal swiat nieordynarnymi i bardzo skutecznymi dzialaniami,dla tego ostatnie i decydujace slowo w atomowym przeciwstawianiu z Iranem pozostaje sie za Moskwa. O tym mowia izraelskie eksperci przed planowana wizyta Beni u Putina na Kremlu.
Jak podkresla izraelska prasa,w Jeruzalimie rozczarowane dzialaniami amerykanskiego kierownictwa na iranskim kierunku,uwazajac ,ze Obama postanowil podpisac porozumienie z Iranem,nie uwzgledniajac zastrzezen Izraela.
Generalnie Izrael demostruje bezsilnosc wobec Iranu,poniewaz bez wsparcia Stanow na wiele sobie nie moze pozwolic i na pewno nie jest wstanie powstrzymac iranski program atomowy.Dla tego wrzuca sie do przestrzeni medialnej rozne bajki,cos w rodzaju tego,ze Izrael wraz z Saudyjczykami szykuja interwencje w Iranie,cela ktorej ma byc obalenie islamskiego rezimu.

p.s. Co by nie mowili rusofoby,ale Rosja wrocila na arene miedzynarodowa.Wrocila w dobrym stylu i zajela godne jej miejsce,miejsce jednego z rozgrywajacych swiatowa polityke.
--
===================
Wody w usta nabiera zwykle ten, kto źle pływa w potoku słów.
Obserwuj wątek
    • wojciech.2345 Rosja może wprowadzić embargo na polskie ... 18.11.13, 18:16
      Rosja może wprowadzić embargo na polskie płody rolne

"Rosja może zakazać wwozu płodów rolnych i warzyw z Polski z powodu ryzyka napływu niebezpiecznych roślin oraz reeksportu z tego kraju. Poinformowano o tym w ogłoszeniu władz rosyjskich" - czytamy w depeszy agencji.

Itar-Tass podał, że tylko w 2012 r. i w ciągu 10 miesięcy bieżącego roku Rosselkhoznadzor odnotował 21 partii polskiej produkcji roślinnej zarażonej szkodliwymi organizmami, które podlegały kwarantannie według rosyjskich przepisów.

biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/746519,rosja-moze-wprowadzic-embargo-na-polskie-plody-rolne.html
      • igor_uk wojtus,alez z ciebie antysemita :-) 18.11.13, 18:20
        Dobra robota.To kolejny watek,ktory dla mnie jest dosc wazny.Dla tego licze na to,ze postarasz sie zrobic wszystko,zeby on nie zginal wsrod innych na dole listy.
        • wojciech.2345 Igorku o czym ten wątek? /bt 18.11.13, 18:23
          • igor_uk Wojtus,ty nie musisz o tym wiedziec. 18.11.13, 18:30
            Twoim zadaniem jest pilnowanie tego watku i to wszystko .A jak przy okazji troche poplujesz na Polske,to niech to bedzie na twoim sumieniu.
    • wojciech.2345 Putin może skompromitować Tuska 18.11.13, 18:18
      W sobotę 16 listopada na portalu RMF 24 został zamieszczony wywiad przeprowadzony przez ich moskiewskiego korespondenta Przemysława Marca ze znanym rosyjskim niezależnym politologiem Andrejem Piontkowskim pod znamiennym tytułem „Tusk wybrał linię pełnego uniżenia przed Moskwą”.

Nie jest to zapewne przypadek, że na mainstreamowym portalu ukazuje się taki wywiad i co więcej, że udziela go politolog, który do tej pory był wręcz dyżurnym ekspertem Gazety Wyborczej od spraw rosyjskich.

zbigniewkuzmiuk.salon24.pl/548992,putin-moze-skompromitowac-tuska
    • przyjacielameryki Re: Male panstwo na BW w oczekiwaniu cudu :-) 18.11.13, 18:28
      igor-z-uk napisał(a):

> p.s. Co by nie mowili rusofoby,ale Rosja wrocila na arene miedzynarodowa.Wrocil
      > a w dobrym stylu i zajela godne jej miejsce,miejsce jednego z rozgrywajacych sw
      > iatowa polityke.
      > --
      > ===================
      > Wody w usta nabiera zwykle ten, kto źle pływa w potoku słów.

Cha!, cha!, cha!, cha! To mój komentarz odnośnie tego powrotu Rosji na arenę międzynarodową.

A co do Iranu i Izraela. Chcesz powiedzieć bolszewiku, że również Iran został sprzedany przez cara? Ten handel bolszewicki to ten powrót na międzynarodową areną? Śmiać się już nie mogę bo mam zajady.
      Swoją międzynarodową arenę to macie na Kaukazie i wojnę domową z islamuskami o Emirat Kaukaski.
      • igor_uk przyglupie proamerykanski. 18.11.13, 18:31
        Zeby ty chociaz by cos wiedzial.Zarobiles na opinie najbardziej glupiego forumowicza tego forum,wlasnie dzieki podobnym wpisom,jak ten.
        Spadaj,parchaty.
        • bywszy1 Re: panie ajgor+ 18.11.13, 18:33

czy pan tutaj zasuwa w roli parchatego wanki bezrodnego?
    • bywszy1 Re:w oczekiwaniu na cud+ 18.11.13, 18:31

nu i czemu
      sie tu dziwic?
      • elka-sulzer Re: w oczekiwaniu na cud crazy bibi 18.11.13, 18:38
        jednak nie zasypia. Zio-lobby jest w pelnym "frontal attack"-u na wszystkich "wolno-medialnych" liniach, hehehe. Usiluja ubrac Iran w coraz to pokraczniejsze szaty ale jakos to im nie wychodzi, hehehe.
        • igor_uk I nie wyjdzie. 18.11.13, 18:45
          Iran jest w pelni niezalezne panstwo i w swoich dzialaniach kieruje sie wylacznie wlasnym interesie.
          • bywszy1 Re: I nie wyjdzie.!+ 18.11.13, 18:49

tak stwierdzil wanka biezrodnyj.
        • bywszy1 Re: panocku+ 18.11.13, 18:47

ale pan mendzi ...
          he,he,heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
          • igor_uk Ale czosnkiem na forum jedzie . 18.11.13, 18:51
            Widac cos parchatego ,w przytulku dla starcow , do internetu dopuscili :-)
    • kylax1 Nie ośmieszaj się igor. 18.11.13, 18:41
      Izrael dobrze wie, że USA są gwarantem jego bezpieczeństwa. Ale powiem, że dobrze, iż Obama utrał trochę nosa Netanyahu, bo Bibi stał się trochę zbyt wymagający. Prezydentem Ameryki jest Barack Obama i to on podejmuje decyzje, które mają być m.in. w interesie Waszyngtonu, a nie tylko Jerozolimy.

Ale Izrael nie musi się niczego obawiać. USA ciągle są jego najbliższym sojusznikiem. Atak na Izrael= atak na USA

Niech każdy wróg Izraela o tym pamięta.
      • igor_uk Kylax,nie rob z siebie idiote. 18.11.13, 18:47
        Wypowiadasz sie w temacie, o ktorym nie masz najmniejszego pojecia.
        jak chcesz o tym wszystkim wiecej wiedziec,czytaj moi watki,to na pewno czegos dowiesz sie.

p.s. Alez ty plame pusciles z watkiem -podziekowaniem :-)
        • kylax1 Igor, powtarzam. Atak na Izrael=atak na USA. 18.11.13, 19:01
          I Twoje tupanie nóżkami tego nie zmieni. USA po prostu mają dość burdelu na Bliskim Wschodzie, dlatego chcą się dogadać z Iranem. Izrael widzi to trochę inaczej i dlatego powstała niezgodność w obozie zachodnim. Ale to tylko spory natury technicznej. Strategicznie wszystko jest, jak zawsze. USA są głównym sojusznikiem Izraela.

PS: Dziękujemy USA raz jeszcze za pomoc Filipińczykom.
          • igor_uk Kyla,a kto tu mowi o ataku na Izrael? 18.11.13, 19:06
            A co do tego ,co ty napisales,to szkoda komentarzu.Zwykly belkot ignoranta,pozbawionego elementarnej wiedzy.

p.s. Jest bardzo charakterystyczne,ze jak tylko zalozylem ten watek,to odrazu powylazilo rozne zydostwo.
            • bywszy1 Re: panie ajgor+ 18.11.13, 19:08

zydowstwo jest po to by skoppaqc parchate kacapstwo.
              • igor_uk wiesz co,judek. 18.11.13, 19:19
                Po co jest zydostwo,dobrze wiedzial jeden Pan z malym wasikiem.
                Pomysl,dla czego on tak was nienawidzil.
            • kylax1 Igor, pomyliłeś się. 18.11.13, 19:20
              Przecież ja nie jestem "żydostwo", ja jestem "pedalskie żydostwo". Przynajmniej według, jak to piszesz, "całego forum", tj. wg Ciebie. Osobowość mnoga???
              • igor_uk Nie pomylilem sie. 18.11.13, 19:21
                Stanowisz podgrupe zydostwa.
                • kylax1 A jaką? 18.11.13, 19:24
                  Powiedz, bo aż przebieram nóżkami z ciekawości.....
                  • igor_uk Re: A jaką? 18.11.13, 19:30
                    Odpowiedz jest w twoim poprzednim wpisie.
                    • kylax1 Aha. 18.11.13, 19:38
                      Tu masz coś specjalnego:

uk.eonline.com/eol_images/Entire_Site/2013820/rs_560x363-130920114920-1024.putindog.cm.92013.jpg
    • ubiquitousghost88 Słaby z ciebie strateg Igruszka... 18.11.13, 18:53
      ...Putin "nieordynarny":).... czego nie można o Igruszce powiedzieć

Dwa różne forum GW to są jednak naczynia połączone.
      Nie możesz ty na jednym bąka puścić, aby na drugim zapachniało "Soir de Paris", na jednym wiarygodność zyskiwać, gdy na drugim tracisz.
      -------------------------
      Jak „moderator” Rosji i Całego Świata rozumi wolność i demokrację?
      Jasne, „po rusku” (przy całym szacunku dla Rosjan...:)))))))

forum.gazeta.pl/forum/w,154812,148066380,148082943,Temu_nieudanemu_geniuszu_bije_co_raz_bardziej_.html
      And the message: Nie możesz pisać na tym forum - jego założyciel to uniemożliwił.

I jak takiemu odwalić replikę na jaką zasługuje?
      Że, jak powiadają Serbowie:
      „prodaje muda pod bubrege” (sprzedaje /lepiej „podwala”/ wam bycze jaja jako nerki)???
      Dzieląc się z wami prawdami częściowymi, odcinając wam dostęp do całej prawdy, wymiatając wszystko, co mu „nie leży”.
      Jednym słowem, zawszony manipulant, którego do szału dowiodło postawienie pod znak pytania jego potencji płciowej ...
      A o tym, że mu wczoraj egzorcystę wysłałem, żeby czorta z niego wygonił, ani mru mru...:)
      Igruszka, ofiaro nieudanej aborcji, nic tak na potencję nie pomaga, jak modlitwa...:)))))))))))

I pomyśleć, oszalał gdy mu (przyznaję, w spsób może zbyt wysublimowany dle jego poziomu inteligencji) lanie spuściłem za spanie w miejscu pracy:
      forum.gazeta.pl/forum/w,154812,147981737,147981737,Wlasnie_spalono_w_Warszawie_flage_Rosji_.html
      • igor_uk Jestes zalosny,ubludok. 18.11.13, 19:03
        Nie pitrafiles "porwac" za soba forum,a obwiniasz w tym mnie.
        Brakuje tobie zwyklej inteligencji i wiedzy.

Uprzedzilem ciebie,ze nie pozwole tobie zrobic z forum miejsce ,w ktorym bedziesz leczyc swoi kompleksy.Slowa dotrzymalem. TTy nie wnosiles nic do dyskusji,oprocz plucia na mnie osobiscie i na innych uczestnikow forum.
        • ubiquitousghost88 Govori srpski da te celi svet razume!... 18.11.13, 21:45
          ...Prosiła efcia, żebym wreszcie dał ci żyć...
          Ale co ja mogę poradzić na to, że ty nie możesz ze swojej skóry.
          Jak dawał dupy całe życie w Matuszce, tak i na zesł(r?)aniu w UK dajesz.
          Dajesz na lewo i na prawo...
          • igor_uk A czemu nie posluchales mojej rady? 18.11.13, 21:55
            Nie stac cie na wizyte u psychiatry?
            • ubiquitousghost88 Zalecił mi, co i tobie... 19.11.13, 09:41
              ...Nie popuszczać.
              No i nie popuszczę.
              A ty się dalej tłumacz towarzychu wzajemnej adoracji.
              Mnie aż nadto wystarcza doprowadzać cię do stanu, w którym ratujesz się wizytą u swego psychiatry... (koń by się uśmiał, jeżeli to ten sam...:)))))
              • igor_uk Nie ty pierwszy,nie ty ostatni. 19.11.13, 17:37
                Od dziecinstwa jestem przyzwyczajony do tego,ze rozna miernota skacze kolo moich stop.
                jestes jednym z wielu.
                • ubiquitousghost88 Ciężkie dzieciństwo głupoty nie usprawiedliwia... 19.11.13, 18:18
                  ...a lekkie, jak widać, nie było, bo wspomnienia do dziś cię prześladują...
    • eva15 Re: Male panstwo na BW w oczekiwaniu cudu :-) 18.11.13, 19:20
      Igorze, otworzyłeś wątek o oczywistej oczywistości. Nawet najbardziej tępy polityk na Zachodzie już to wie, a że nasze bystrzaki nie rozumieją, to i wątek im nie pomoże.

Napisz lepiejco słychać na Ukrainie, żaden temat mnie obecnie bardziej nie interesuje niż ten:-)
      • igor_uk Ewa,to nie jest oczywista oczywistosc. 18.11.13, 19:29
        Przynajmniej nie dla wszystkich.
        Watek powstal na podstawie lektury tego,co pisze sie w prasie izraelskiej .A to jest calkiem inna jakosc .

Co do Ukrainy.
        Tam raczej juz pogodzili sie z tym,ze umowa nie bedzi podpisana,przynajmniej nie tym razem.
        Posrednio o tym,ze rowniez EU z tym juz pogodzilo sie,jest fakt faworyzowanie Moldowy,jako tego prymusa,ktory najbardziej spelnia warunku europejskie :-) Nawet pojawil siie pomysl zniesc dla Moldowan wizy do EU,co biorac pod uwage realnosc,nie ma zadnego sensu.
        poniewaz wieksza polowa Moldowan pracuje w Rosji,a ci co pozostali sie,z paszportami rumunskimi pracuja w EU.
        • eva15 Re: Ewa,to nie jest oczywista oczywistosc. 18.11.13, 19:40
          Do bystrzaków nic nie dotrze.

Dzisiaj odbyło się posiedzenie jewrokomisarzy w sprawie Ukrainy. Komisarze miotali groźbami pod adresem Rosji, a Ukrainie oboiecywali cuda na kiju, jeśli umowę podpisze. Obiecują nawet, że jeśliby Rosja zakręciła za karę kurek z gazem, to ciotka Unia da Ukrainie swój gaz!
          Pewnie za darmo:-)))))).
          • igor_uk Re: Ewa,to nie jest oczywista oczywistosc. 18.11.13, 19:49
            A ja dzis ogladalem translacje na zywo z Bundestagu,gdzie dyskutowali o podsluchach amerykanskich.
            Co do jewrokomisarze.
            Po jednemu z nich przejechal sie Miedwiedczuk
            blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/viktorvmedvedchuk/a124788
            • eva15 Re: Ewa,to nie jest oczywista oczywistosc. 18.11.13, 20:18
              O, ho, ho, to powinno być przetłumaczone na polski, niechby obie Tombiński przeczytał, choć podejrzewam, że i po rosyjsku dałby radę!
              Bardzo złośliwy, ale bardzo celny artykuł.
              • igor_uk Re: Ewa,to nie jest oczywista oczywistosc. 18.11.13, 20:26
                I na Ukrainie co raz wiecej takich glosow.
                A co Kinach ostatnio wyprawia :-)
    • wojciech.2345 Putin musi być prawosławny 18.11.13, 19:29
      www.pch24.pl/rosjanie--putin-musi-byc-prawoslawny,19158,i.html

To okropne.
      A może Putin chce być Pigmejem?

• kylax1 A co, gdy Rosja stanie się muzułmańska? 18.11.13, 19:39
        Zamiast cara Władimira będziemy mieli kalifa al-Władimirah?
        • igor_uk Kylax. 18.11.13, 19:50
          Najwazniejsze,zeby nie byl Zydem i pedalem.Kazdego innego Rosjanie pokochaja,jak swojego :-)
          • wojciech.2345 Re: Kylax. 18.11.13, 19:55
            igor_uk napisał:
            > Najwazniejsze,zeby nie byl Zydem i pedalem.Kazdego innego Rosjanie pokochaja,ja
            > k swojego :-)
            --------------
            A Czukczą może być?
            • igor_uk wojtus,przyglupie ty nasz kartoflany. 18.11.13, 20:05
              Czytanie ze zrozumieniem nigdy nie bylo twoja mocna strona.
          • kylax1 Nowy władca Rosji. 18.11.13, 20:30
            beginningandend.com/wp-content/uploads/2012/03/sheikh-abdul-aziz-bin-abdullah-CHURCHES.jpg
    • bywszy1 Re:czosnek a kacapstwo+ 18.11.13, 19:48

jak inteligentny czlowiek,co czytac umie,kuchenny internet odwiedzi,to sie dowie,ze czosnek uzywaja i Rosjanie i Russkije,i Papuasi,I Hindusi itp i tp.
      O swini juz nie wspomne-ona wszystko zezre.
      Ale kacapP?
      Co to za bydlo,ze czosnku nie znosi?
      ubludok jakis?
      A swoja droga,czosnek dobrze jest uzywac,by ajgorowe opnuce dziurawe nie czuc.
      A ten pan z malym wasikiem,panski krewny o ktorym pan gdzie indziej wspomnial,
      tez swoje dostal.
      "Nie pomylilem sie.

igor_uk 18.11.13, 19:21 Odpowiedz
      Stanowisz podgrupe zydostwa."
      Ciekawie jaka lokalna podpodgrupe kacapstwa stanowi pan ajgor
    • igor_uk Russia in the Middle East: Return of the bear 18.11.13, 20:28
      Bardzo dobry artykul w BBC

www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-24944325

Zapraszam wszystkich,komu Rosja lezy na sercu,jak rowniez tych,kto od samego tego slowa dostaje drgawek,na forum "Rosja i swiat"

forum.gazeta.pl/forum/f,154812,Rosja_.html
    • jk2007 igorka na zmywaku w oczekiwaniu cudu :-) 18.11.13, 20:44
      Wlodzimierz Putin Izraelu zwisa i powiewa. Izrael nie ruchliwy lecz sprawiedliwy, i nikt go nie powstrzyma do uderzenia prewencyjnego.
      • igor_uk Nu tylko jeszcze tego zydka2007 tu brakowalo. 18.11.13, 20:47
        Nie widze jeszcze pare,ale wierze,ze rowniez dolacza sie do reszte zydostwa.
        • jk2007 glupku igorka liczysz na cudo? 18.11.13, 20:58
          i nadal starasz sie o rosyjska wize? :)
        • kylax1 Igor, coraz gorzej u Ciebie. 18.11.13, 20:59
          Wszędzie widzisz żydów i gejów. Nie wiem co to za zaburzenie, ale na pewno da się to jeszcze leczyć...
          • igor_uk Kylax,juz kto kto, 18.11.13, 21:04
            ale ty zydkiem jestes na bank.
            Tyle tu plules na islam,chrzescijanstwo,ale jeszcze nigdy nie napisales zadnego slowa przeciwko judaizmu,chociaz wielokrotnie prowokowalem ciebie do tego.
            Jestes zydowskim prowokatorem,co nawet Mara zauwazyla.A ona prowokatorow szuka wsrod innych.
            Tak co przestan udawac tu kogos,kim nie jestes.
            • kylax1 Igor, jest gorzej, niż myślałem. 18.11.13, 21:38
              Napisałem masę postów, gdzie krytykowałem np. radykalnie konserwatywnych żydów, typu Haredim. Ale tego jakoś nigdy nie zauważyłeś.
              • igor_uk kylax. 18.11.13, 21:56
                Daj spokoj.Mnie jest calkowicie obojetnie,czym ty jestes.
                Mozesz byc i kosmita,najwazniejsze,zeby reagowales dokladnie tak,jak ja i oczekuje od ciebie.
    • igor_uk Coz,musze pogratulowac sobie tego watku. 18.11.13, 20:50
      Wszystkie glupki ,pochodzenia zydowskiego,tu zjawili sie.
      Co madrzejsi Zydki,tacy jak jasiek,oczywiscie na tyle glupi nie byli,zeby pienic sie w watku,ktory byl pulapka na tepe forumowe zydostwo.
      • jk2007 i dostaniesz cukierka od zydka Michnika 18.11.13, 21:02
        i jak zwykle pocalujesz jego dupe :)
        • ubiquitousghost88 To już wszyscy się poznali na żydku Igruszce?... 19.11.13, 13:24
          ...:)
          • igor_uk ubludok,ubludok. 19.11.13, 16:23
            Popatrz,idioto,w jakim towarzystwie ty okazal sie.
            Bywszy jewriej radziecko-polski,kylax-pedalski aktywista,przyglup kartoflany i ty.
            W zajebistym towarzystwie okazales sie i to na wlasne zyczenie.
            • ubiquitousghost88 Igruszka, igruszka ty maja'... 19.11.13, 16:35
              Może ja i idiota, ale ty głupi jak but...
              Ja mądrych i bez pomocy Michnika znajduję, ale gdy głupi do rozrywki potrzebny, bez jego pomocy nie spsób się obejść.
              Adieu ma concubine!
      • kylax1 A teraz Putin poklepie Cię po ramieniu... 18.11.13, 21:04
        I igorek będzie szczęśliwy....

uk.eonline.com/eol_images/Entire_Site/2013820/rs_560x363-130920114920-1024.putindog.cm.92013.jpg
        • igor_uk Nie musi. 18.11.13, 21:06
          Bo widzisz li,kylax,dla mnie nagrodom jest widok piany,ktora leci z waszych pyskow :-)
          • bywszy1 Re:czy pysk zydowski+ 18.11.13, 21:10

bardziej pachnie niz parchaty ryj kacapski?
          • 5magna Re: Nie musi. 18.11.13, 21:10
            Zydzi w Israelu sa mistrzami adaptacji. Jak wieje mocny wiatr to trzeba sie zginac. Mozliwe ze tym razem w strone Putina....
          • jk2007 glupku igorka 18.11.13, 21:11
            tylko na tyle ciebie stac? :)
          • kylax1 Tzn. czyich? 18.11.13, 21:40
            Paskudnych rusofobów żydowsko-gejowskich? Czy może wrednych agentów CIA i Merkel?
            • igor_uk Re: Tzn. czyich? 18.11.13, 22:02
              Twojego i tobie podobnych.Czytaj idiotow ,ktore reaguja na kazdy moj post,zgodnie z moimi oczekiwaniami.
    • bywszy1 Re:kacapek+ 18.11.13, 21:06

dziala.
      Zglasza wypowiedzie do kasowania.
      No,co jeszcze mozna oczekiwac od indywidum z podpodgrupy kacapszczyzny?
    • jk2007 wspolpraca Rosja - Izrael 19.11.13, 10:01
      www.regnum.ru/news/polit/1733993.html
      trzymam kciuki za rosyjska - izraelska przyjazn
      • 3.ndd Nie trzeba żadnego cudu 19.11.13, 14:43
        Trzeba przekazywania prawdziwych faktów o Izraelu

Apartheid po żydowsku
        www.racjonalista.pl/kk.php/s,9436
        • igor_uk Niestety,3.ndd,cud Izraelu jest potrzebny. 19.11.13, 16:26
          Przeciez dobrze wiesz,ze zyjac w tak wrogim otoczeniu i nie majac zamiaru pogodzic sie z sasiadami ,tylko cud moze w dluzszej perspektywie Was urotowac.
          • 3.ndd Re: Niestety,3.ndd,cud Izraelu jest potrzebny. 19.11.13, 18:04
            igor_uk napisał:

> Przeciez dobrze wiesz,ze zyjac w tak wrogim otoczeniu i nie majac zamiaru pogod
            > zic sie z sasiadami ,tylko cud moze w dluzszej perspektywie Was urotowac.

My wierzymy w cuda :-)
            Ben Gurion mówił :
            "Kto nie wierzy w cuda, nie jest realistą"

Ale cuda bez podstaw militarnych to....
            Trzeba obydwóch.
            Mając je damy sobie radę :-)

• igor_uk Re: Niestety,3.ndd,cud Izraelu jest potrzebny. 19.11.13, 18:14
              3.ndd, Wasza sila militarna jest dobra na Arabow,z ktorych wojownice,jak z goowna kula :-).Im zadna bron nie pomoze .Ale i Wy na samej broni daleko nie zajedziecie .Musicie wiecej kochac sie i plodzic dzieci,bo wkrotce moze okazac sie tak,ze 2/3 Izraelitow bedaz wygladu przypominac Arabow,bo Arabami i beda :-)
              • ubiquitousghost88 Polecam Igruszkę... 19.11.13, 18:22
                ...będą podobne do przystojnych, białych czołgistów...
              • 3.ndd Re: Niestety,3.ndd,cud Izraelu jest potrzebny. 19.11.13, 18:35
                igor_uk napisał:

> 3.ndd, Wasza sila militarna jest dobra na Arabow,z ktorych wojownice,jak z goow
                > na kula :-).Im zadna bron nie pomoze .Ale i Wy na samej broni daleko nie zajedz
                > iecie .Musicie wiecej kochac sie i plodzic dzieci,bo wkrotce moze okazac sie ta
                > k,ze 2/3 Izraelitow bedaz wygladu przypominac Arabow,bo Arabami i beda :-)

Będzie dobrze :-) . Dla Izraela ....
                • igor_uk 3.ndd,cud sie stal! 19.11.13, 20:29
                  Putin znalazl dla was ratunek :-)

Крoме тoгo, в кoнтекcте ирaнcкoй ядернoй прoгрaммы Влaдимир Пyтин пoдчеркнyл, чтo в нacтoящее время пoявилcя реaльный шaнc нaйти решение этoй мнoгoлетней прoблемы.

Furthermore, with respect to the Iranian nuclear programme, Mr Putin said that a real opportunity has emerged today to resolve this problem that has gone on for many years now.

Wasza wiara robi cuda:-)
                  • jk2007 i min.Ławrow (Silberman) 19.11.13, 20:53
                    w tym pomoze :)
        • ubiquitousghost88 On w BBC pracował?... Coś takiego... 19.11.13, 16:26
          ...A wiesz, kto w BBC pracuje?
    • swiblowo Re: Male panstwo na BW w oczekiwaniu cudu :-) 19.11.13, 22:47
      No to mamy mecz. Zobaczymy, kto wygra.
      Zgadnij, komu kibicuje?
      • igor_uk Swiblowo. 19.11.13, 23:05
        Wynik meczu,w dluzszej perspoektywie,jest przesadzony.I wszystko bedzie po Twojej mysli :-)
        • swiblowo Re: Swiblowo. 19.11.13, 23:11
          No to...h@jowo.
          • igor_uk Do cholery :-) 19.11.13, 23:17
            Czy Ciebie mozno czymkolwiek zadowolic?
            • swiblowo Re: Do cholery :-) 19.11.13, 23:21
              Hhehehee!! Ja...no coz. Ideal potrzebuje idealu.
              A serio, to co w tym wszystkim robi Francja? Za co sie sprzedaje tym razem?
              • igor_uk Mara. 19.11.13, 23:28
                Francja jest rzadzona przez ludzi z podwojnym obywatelstwem.
                Pytanie za 100 radzieckich ruble:
                Oprocz francuskiego,o jakie drugie obywatelstwo mnie chodzi?

p.s. O podpowiedz zglos sie do kaszebe :-)
                • igor_uk Oczywiscie,nie mara,a tylko swiblowo :-) 19.11.13, 23:30
                  Bo ta babka bazarowa w innym watku robi z siebie posmiewisko,dla tego u mnie w glowie siedzi :-)

Tym nie mniej ,bardzo Cie przepraszam,swiblowo.
                  • swiblowo Re: Oczywiscie,nie mara,a tylko swiblowo :-) 19.11.13, 23:37
                    Nieszkodzi.
                    Rozumiem - podwojne obywatelstwo, tym niemniej...az gesto bylo od pelnych szczescia zdjec francusko-izraelskich. Francuzi toleruja prostytucje. Zobaczymy, jak przebiegnie "akt" w Kremlu. :))
                    • igor_uk Re: Oczywiscie,nie mara,a tylko swiblowo :-) 19.11.13, 23:48
                      To juz jutro,dla Ciebie dzis.Benia dzis ma odbyc stosunek z Wowa.Zobaczymy,co z tego urodzi sie.
                      Wiewiorki zydowskie szepcza,ze Benia nie bedzie doprowadzony do orgazmu i znow bedzie musial onanizowac sie :-)
                      • swiblowo Re: Oczywiscie,nie mara,a tylko swiblowo :-) 20.11.13, 00:07
                        Biedny Benio. No, ale reki jeszcze nikt nie odmienial :)
                        Smak niewygodnego kompromisu - oto, czego Beniowi trzeba.
                      • ubiquitousghost88 No to chodź na górę! Tam takim jak ty dają... 20.11.13, 18:54
                        ...w mordę!...
                        • igor_uk Ibi,idioto ty moj uzyteczny. 20.11.13, 19:23
                          Przyszedl czas i na podziekowania dla ciebie,oczywiscie za uzytecznosc.
                          • ubiquitousghost88 Wiem, wiem... bezemnie ty zabłysnąć nie możesz... 20.11.13, 20:59
                            ...a światło rozbłysku twojej gwiazdy pada na moje góry i doliny>>>...:)))))
                            • igor_uk ubi,musisz o tym wiedziec. 20.11.13, 21:02
                              Dziekuje raz na tydzien i to pod warunkiem,ze nie leniuchowales.
                              • ubiquitousghost88 Budu starat'sia!... 20.11.13, 21:13
                                ...:)
                              • ubiquitousghost88 Pobaw się w budowę Imperium... 20.11.13, 21:33
                                cdn.adnxs.com/p/00/e8/2b/93/00e82b93eb16f0674f0ab9594717b426.gif
                • swiblowo Ej, 19.11.13, 23:31
                  ty do kogo piszesz? Wdrug sie okaze miedzy wodka a zakaska?
                  • igor_uk Re: Ej, 19.11.13, 23:37
                    Przeciez wyjasnielem.
                    Moje wyjasnienie rowniez Cie nie zadowolilo :-)
                    • misterpee Re: Ej, Rosja silna 20.11.13, 00:40
                      moze nie taka silna co Ameryka coraz slabsza, AMERYKA prowadzi wojny na drugiej polkuli, tymczasem Rosja broni swoich i swoich sasiadow interesow.
                      • swiblowo Re: Ej, Rosja silna 20.11.13, 02:09
                        Taaa, a powiedzenie, ze "mialo byc tak pieknie..." dalej aktualne. :)
    • 1blueelvic Blad w zalozeniu ... 20.11.13, 02:57
      Netanyahu rozgrywa swoja partie i nie pozostawia zludzen jak ma wygladac wedlug niego "zamrozenie" programu nuklearnego przez Iran.

• igor_uk Nie ma zadnego bledu. 20.11.13, 19:07
        To ze Benia ma wlasna wizje jest znano od dawna.Ale jego problemem jest to,ze on sam nie wiele moze zrobic.
    • bywszy1 Re:powinien+ 20.11.13, 12:26

byc zadowolony i szczesliwy,ze nie znalazl sie
      w towarzystwie:

ubludka ajgora,
      idioty z rodzaju kacapskiego radziecko-polskiego,kundla angielskiego
      oraz
      podgrupy pedalow bolszewicow(jak sam zaznaczyl).
      Przy okazji niedorosnietego idioty szescdziesiciolatka z mozgiem dwumiesiecznej krasnozopoj makaki.
      I jest nim nie z wlasnego zyczenia.Taki juz sie urodzil.
      P.S
      Umie(tak twierdzi) ngrac na kradzionej w Niemczech garmoszce.
      Oraz przeszedl trudne trzymiesieczne kursy dyrektorow pedalow.
      I jako pedal(tak twierdzi) zostal przez Zydow wyslany na Zachod.
    • jk2007 igorka, czyzby to kapitulacja? :-) 20.11.13, 19:09
      forum.gazeta.pl/forum/w,154812,148131479,148131479,Mam_pytanie_.html
      mowilem, ze jestes za slaby...
      • ubiquitousghost88 Igruszka, zmiłuj się, tylko nie to!... 20.11.13, 21:12
        ...Nie po to mnie stamtąd dwukrotnie wyrzucałeś, żeby dziś likwidować tak cenne miejsce spotkań TWA...
        Raczej wpuść mnie ponownie, to i trzeciego orgazmu dożyjesz...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka