Dodaj do ulubionych

A tak naprawde to czego ty chcesz Wikulu :)

07.04.06, 04:20
Bo chyba nie o to by wyzywac i ublizac komus dla samego krzyczenia... Jesli
tak to zwroc sie do kogos o pomoc - najlepiej do lekarza, albo do ksiedza (bo
bylaby to oznaka zblizajacego sie konca, i nieuchronnej wedrowki do piekla smile

Ile razy mozna Tobie mowic ze ja nie jestem Krzys52 lecz Kaczka-Balbinka. Nie
jestem takze abcde2, Marta i kilka innych nickow ktore w swej paranoi
przypisujesz mnie (niby jako Krzysiowi52).

A moze po prostu wpadlam Ci w oko i to jest Twoj sposob podrywania
atrakcyjnych mlodych kobiet? Jesli tak to wystarczy ze powiesz, a ja - kto wie
- moze Ciebie nie odpale... nawet pomimo tego ze jestes stary chrup. Jedyne co
mi przeszkadzaloby to Twoj poziom - tu rece zalamuja mi sie juz teraz. No ale
sprobowac zawsze mozesz, wiec strzel sobie dla animuszu. Najlepiej w glowe. Z
procy smile Albo z luku. smile)

Zauwaz Wikulu, ze oprocz obrazania niewinnych kobiet i niedopuszczania do
dyskusji naruszasz zarowno netykiete tego portalu jak i jego regulamin.
Notorycznie i po chamsku naruszasz. Czy Ty nie mozesz zrozumiec, ze ja nie mam
przyjemnosci rozmawiac z takimi typkami jak Ty, Dachs czy X-uka? Idz sobie
swoja droga a ja obiecam, ze nie bede niepokoic ciebie jak i pozostalych.

To forum nie jest wlasnoscia Twoja czy Dachsa a nawet X-uki pomimo
zatrudniania go przez Portal. Wiem ze dzieki ukladom wiele mozna w Polsce
zalatwic (ta komuna byla jednak bardzo skromna w porownaniu z aktualna banda)
ale to forum i tak nie jest wasze, lecz nalezy do Portalu. Ktory toleruje
chamstwo i terroryzm albo nie toleruje. Zobaczymy...

Poniewaz wiem ze mowie o rzeczach trudnych do zrozumienia dla Ciebie, wiec
powtorze nieco inaczej. Inni takze maja prawo tu przebywac - nawet jesli sa
Krzysiami52 i nie naruszaja netykiety oraz regulaminu (tak jak Ty oraz
pozostali naruszacie). A juz szczegolnie ja mam prawo tu przebywac, podczas
gdy Ty nie masz prawa mnie stad wyrzucac.

Weszlam na zdychajace Aquant i spowodowalam jego ozywienie. Aktualnie zaczyna
znow spowalniac - dzieki Tobie i wymienionym obok, albowiem udalo wam sie
wykreowac tu bardzo smrodliwa atmosfere. X-uka dziala zatem na szkode wlasnej
firmy, z wasza pomoca.

Aquanet jest jeszcze, mam nadzieje, forum publicznym - nie waszym prywatnym,
na ktorym mozecie sobie rzadzic jak tylko zapragniecie. Oznacza to, ze nie
wolno wam napastowac i terroryzowac innych uczestnikow, w celu wymuszenia na
nich wyniesienia sie z forum.

Jesli sadzisz, ze ja ustapie to mylisz sie bardzo grubo. Krzys52 to przy mnie
mieczaksmile a jaki on byl mieczak to wy juz doskonale wiecie a ja wyszukalam w
archiwum.I nie dziwie sie ze nienawisc do niego przesaczyla was do szpiku kosci.

Nie przecze, macie prawo szczerze nienawidziec K52 - nienawisc to rzecz ludzka
jest. Przyjmijcie jednakze do wiadomosci, ze nawet w przypadku pojawienia sie
tu K52 obowiazuje ta sama netykieta i ten sam regulamin. Takze was. Bo
nienawisc nienawiscia a porzadek musi byc. Mozecie zatem wetknac ja sobie w
kieszen.

Ty Wikulu, wraz z Luka jestescie najzwyklejszymi forumowymi bandytami, czy,
forumowymi terrorystami. Admin byc moze bedzie przygladal sie wam przez jakis
czas jeszcze ale niedlugo przyjdzie pora i na reakcje admina. Z moja pomoca
czy bez - do admina i tak dotrze co nalezy.

Przemysl wiec to sobie jesli potrafisz jeszcze, Wikulu.

No wiec wiesz juz czego chcesz ode mnie?

Pozdrawiam smile

Balbinka

Obserwuj wątek
    • xiazeluka [...] 07.04.06, 12:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • rycho7 [xe]duka 07.04.06, 14:48
        xiazeluka napisała:

> Tajny Współpracowniku SB?

Jezusicku ale mocny argument. Idzie deszcz debile nisko lataja.
        • xiazeluka [r7]bateryjko 07.04.06, 15:08
          To nie był argument. I nie miał być. Argumenty i Kretyn52 to dwa różne wymiary.
    • rycho7 swieta naiwnosci 07.04.06, 14:46
      kaczka_balbinka napisała:

> Z moja pomoca czy bez - do admina i tak dotrze co nalezy.

Przesadny optymizm. Do cenzorow nie dotrze nigdy nic. Przesadzilem, jedyne co
      do nich dociera to ich wlasna urazona duma. Do tych pokrak nie dociera nawet
      kurs gieldowych akcji Agory.
    • wikul [...] 07.04.06, 20:32
      • maureen2 Re: A tak naprawde to czego ty chcesz Kretynie52 07.04.06, 20:44
        no i jest ożywienie na forum.
      • kaczka_balbinka Re: A tak naprawde to czego ty chcesz Wikulu? 08.04.06, 05:10
        Qrwa, chłop 54-letni nazywa siebie balbinką i udaje kobietę. O ambicji i
        > honorze w twoim wypadku nie mozna mówić ale czy ty nie masz resztek wstydu ?
        > A Gretshen to też nie ty ?

No i kto to mowi?! smile)))) Czy przypadkiem nie facet ktory dopiero co usilowal
        sobie przypomiec dane Krzysia52 z Oregonu, pod jednym nickiem (Maniekxxxx), by
        zaraz po tym obwiescic te dane (Pokraka52). Z archiwum wynika ze dosc dlugo
        funkcjonujesz jako Pokraka52 - "honorowy czlowieku". Gdy wczoraj zwrocila ci na
        to uwage Ewa8a to udales ze "nic nie slychac prosze ksiedza". Czy zdajesz sobie
        spraw, z tego, ze z powodu podania danych Krzysia jestes spalony jako forumowicz
        i nie tylko? Pewnie nie, bo inaczej spalibys sie ze wstydu przedwczoraj. Typowy
        malomadry katol. Jemu wolno krasc a innym nie bo... niehonorowo.
        Oczywiscie o pryncypiach i o Tobie mowie - nie o sobie.

Rozejrzyj sie w okol Wikulu. Wiekszosc zdecydowanie chce rozmawiac i miec zabawe
        - wiekszosc nie jest zainteresowana Twoimi (waszymi) stanami psychicznymi, z
        paranoja i furia na czele. Zanim weszlam na to F. zauwazylam skaczace do oczu
        tytuly: NUUUDA!
        I wcale sie nie dziwie bo jak dlugo mozna wytrzymywac wymadrzania sie "znawcy"
        historii i militariow lub czytac flaki z olejem wylewane w listach otwartych na
        poslow PiSu. Ludzie ciezko pracuja, a wiec maja prawo do rozrywki.

A ponadto nie przyszlo Ci do glowy, ze mozesz miec na tym forum wiecej niz
        jednego niechetnego sobie? Rozumiem ze najwygodniej jest znalezc sobie prosta
        odpowiedz na wszystkie dreczace pytania, i jednego winnego (winna)...
        wszystkiemu. Tymczasem, w co gleboko wierze, z Twoimi zdolnosciami slonia w
        skladzie porcelany, bez watpienia zrobiles sobie kilku wrogow i na tym forum.
        Nawet pomimo tego zes Moher i glosowales na PiS.

Rozumiem ze pielegnujesz w sobie (Twoi koledzy takze) zapiekla nienawisc do
        Krzysia52 i, wierz mi, sympatyzuje z wami calym sercem, oraz gleboko wam
        wspolczuje, z powodu psychicznych obrazen jakie niewatpliwie wyniesliscie ze
        starc z gigantem wszech-forow, jak mowia. Tylko co ja biedna winna jestem temu,
        ze nagminie dopuszczaliscie se kardynalnego bedu w ocenach wlasnych sil i
        mozliwosci??? Czy serce mam sobie wydzrec abys uwierzyl ze wspolczuje Wam?!

Zauwaz, przy tym, ze ja nawet podpisuje sie inaczej niz Krzys - wiec juz
        zupelnie nie rozumiem o co Ci chodzi, Wikulu. Nienawisc zaslepia i rzuca sie na
        glowke (czesto paranoja). Gdybys choc sluchal swego papieza nieboszczyka to
        sprobowalbys zlo dobrem zwyciezac - tak jak, nie chwalac sie, ja to czynie.

Juz mowilam Ci w poscie otwierajacym - daruj sobie i mnie dyskomfortu. Takze
        wszystkim tym ktorzy pod przymusem, niejako, znajduja siebie w roli swiadkow
        niezbyt smacznego widowiska. Oni sa w wiekszosci, co znaczy ze wiekszosc nie
        chce tego sluchac. Wiekszosc kreci sobie znaczace kolka na czolach, na Twoj
        widok, i puszcza do siebie oko. Czy o to Ci chodzilo Wikule, gdy tak scigasz
        mnie niczym pewien Kojot z kreskowki zawziety na Road-runnera? A czy pamietasz o
        tym, ze to wlasnie jemu zawsze kowadlo na leb spadalo. Pomimo tego ze tak sobie
        ladnie wszystko zaplanowal i taki sprytny byl.

Jeszcze prosba na zakonczenie. Czy moglbys poprosic kogos aby byl uprzejmy
        uprzatnac po Tobie Twoj wulgarny post? A przy okazji moze takze bluzgi X-uki,
        dobrze? smile

Pozdrawiam smile

Balbinka

PS...Na waszym miejscu nie balabym sie tak powrotu Krzysia52. Opanujcie sie
        ludzie i przestancie trzasc. Wyglada na to, ze On nie powroci. smile

• dachs Nudno było na podwórku 08.04.06, 09:04

> Rozejrzyj sie w okol Wikulu. Wiekszosc zdecydowanie chce rozmawiac i miec
          > zabawe...

Tym razem sie z Toba zgadzam. Ja naprawdę mam zabawę. smile)

> - wiekszosc nie jest zainteresowana Twoimi (waszymi) stanami psychicznymi, z
          > paranoja i furia na czele.

Tu się z Tobą zgadzam tylko częściowo.
          Nie będę mówić w imieniu większośći, ale ja np. jestem zainteresowany "Twoimi
          stanami psychicznymi, z paranoją i furią na czele."

> I wcale sie nie dziwie bo jak dlugo mozna wytrzymywac wymadrzania sie "znawcy"
          > historii i militariow

Mam o Tyu dokładnie takie samo zdanie.

> lub czytac flaki z olejem wylewane w listach otwartych na poslow PiSu.

Ja wiem, że nie łatwo zrozumieć skomplikowaną materię. Napewno można to było
          dowcipniej i bardziej zrozumiale napisać. Ale każdy ma prawo przerwać czytanie
          już po pierwszym zdaniu.

> Rozumiem ze pielegnujesz w sobie (Twoi koledzy takze) zapiekla nienawisc do
          > Krzysia52 i, wierz mi, sympatyzuje z wami calym sercem, oraz gleboko wam
          > wspolczuje, z powodu psychicznych obrazen jakie niewatpliwie wyniesliscie ze
          > starc z gigantem wszech-forow, jak mowia.

Z tym gigantem to nie przesadzaj. Jak dotąd to mówił tak o nim tylko jeden
          czubek, co się za nastepce Boya uznaje, oraz jeden bufon, któremu sie wydaje, że
          wystarczy Urbana na klęczkach czytać, by się zbliżyc do jego inteligencji.

> PS...Na waszym miejscu nie balabym sie tak powrotu Krzysia52. Opanujcie sie
          > ludzie i przestancie trzasc. Wyglada na to, ze On nie powroci. smile

Szkoda by była. sad
          Ja sie naprawdę szczerze ucieszyłem z Twojego powrotu i masz racje, nudnawo było
          bez Ciebie.
          Takie senne podwórko na kórym mało co się dzieje. Kury grzebią, kaczki taplają
          sie w błocie, świnia puszcza w gnojówce okręciki marcki "Krążownik Aurora", mało
          co sie dzieje.
          Aż nagle zjawiłaś się. Wielka, okazała, głośna, nadęta i... "kaczuszka jestem"
          zagulgotałaś.
          Ciekawie sie zrobiło na podwórku.
        • wikul Przypominasz sobie ten swój wątek ? 09.04.06, 01:40
          UWAGA!! Admin FGW Ujawnia Dane Uczestnikow
          Autor: Gość: krzys52 IP: *.proxy.aol.com
          Data: 14.06.02, 02:34

W adminie FGW znajduje sie osoba o pogladach klerykalnych, uzurpujaca sobie
          prawo do usuwania na "osla lawke" postow nie odpowiadajacych jej "widzi mi sie".
          ..Ponadto, co juz kary jest godne, osoba ta ujawnila moje dane osobowe (adres
          domowy oraz nr. telefonu)uczestnikowi podpisujacemu sie Maciek. Powyzsze wnosze
          ze zbieznosci oprotestowywania moich postow(F. Kraj) przez rzeczonego Macka,
          oraz usuwania tychze postow na "osla lawke". Nie mam watpliwosci, ze to wlasnie
          osoba zatrudniona przez Admina zarowno mocno przekroczyla swe kompetencje jak i
          naruszyla prawo.
          ..
          Powyzszym przypadkiem postaram sie zainteresowac prase krajowa.
          ..
          Krzysztof Patora

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=2166646&a=2166646

Nie mam ochoty polemizować z twoimi kłamstwami i oszczerstwami. Znany byłeś i
          jesteś z nich aż za dobrze. Zanim więc zczniesz kolejny raz po swojemu opluwać
          innych, przypomnij sobie jak ciebie mieszali z błotem. Niestety, zasłużenie.
          Zajrzyj więc do wyszukiwarki na najstarsze lata, i wpisz Krzys52. Co się
          wyłania ? Obraz nędzy i rozpaczy.

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=Krzys52&index=2001-2003&forum=&autor=&nrFor2=&A_szukaj=temat&A_szukaj=tresc&szAutor=D&tag=&nrFor=&i
          le=15&sort=&ktory=57

P.S. Nawet podpisujesz się tak samo jak dawniej, tylko nicki inne. Żałosna
          kreatura.
          • kaczka_balbinka No bardzo zdolny jestes Wikulu :))) 09.04.06, 01:49
            Wymysl jeszcze cos smile

Pozdrawiam

Balbinka
            • wikul Re: No bardzo zdolny jestes Wikulu :))) 10.04.06, 21:43

> Wymysl jeszcze cos smile
              >
              > Pozdrawiam
              >
              > Balbinka

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=2166646&a=2166646
              • kaczka_balbinka Ach jaki jestes zaradny Wikulu :))) 12.04.06, 03:03
                Koniecznie napisz jeszcze cos bos bardzo zabawny maly pan smile))

Przez uprzejmosc doloze ci link do twojego hitowego watku, w ktorym osiagnales
                oszalamiajace wrecz zrozumienie oraz masowe wsparcie wsparcie. Jak to mozliwe,
                ze go nie naskrobales sam?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=39998590
                A nie mowilam, ze beda "krecic"? No bo jak tu nie "krecic" na Twoj widok? smile)))

Pozdrawiam

Balbinka
      • xiazeluka [...] 08.04.06, 12:11
    • wikul UWAGA!! Admin FGW Ujawnia Dane Uczestnikow 11.04.06, 20:10
      Re: UWAGA!! Admin FGW Ujawnia Dane Uczestnikow IP: *.dip.t-dialin.net
      Gość: borsuk 14.06.02, 08:17 zarchiwizowany

To prawdziwy skandal

Zeby pomoc Krzysiowi podaje do publicznej wiadomosci nazwisko admina.
      To niejaki Jachu (a moze Yahoo?) wystepuje takze pod ksywa "People Search".
      Krzysiowi dalszych owocnych wysilkow w rozwoju paranoi.

jakbys jeszcze czegos potrzebowal...

borsuk
      • kaczka_balbinka A i roztropny jestes nad wyraz, moj Wikulu :)) 13.04.06, 03:36
        I doprawdy nie rozumiem dlaczego ludzie wytykaja Cie juz palcami i pekaja ze
        smiechu. smile))
        Ja nie uwazam, ze natrzasanie sie z nieszcesliwego czlowieka jest smieszne -
        dlatego ciagle Ciebie bronie i staram sie wykazywac, ze wcale nie jestes idiota,
        tylko calkowicie nieznany przypadek... czegos. I bronic bede. Obiecuje smile)

Pozdrawiam goraco smile

Balbinka
        • wikul Re: A i roztropny jestes nad wyraz, moj Wikulu :) 13.04.06, 22:10
          Niestety o tobie tego nie można powiedzieć. Stary pierdoła (rocznik 52) poszywa
          sie pod kobietę. Chcesz przegonic swoje poprzednie wcielenie ? Chyba nie
          zapomniałeś jak na ciebie powszechnie mówiono ?
    • little.paranoia Witaj wielonickowy :) 14.04.06, 05:06
      jak wyzej smile
      • wikul Witaj wielonickowy balbinku52 vel Krzys52 :) 14.04.06, 20:41
        Kiedyś niejaki tartaq niezwykle trafnie scharakteryzował twoja osobowość. Oto
        ta charakterystyka :

Analiza psycho-osobowa Krzysia52
        Autor: tartaq
        Data: 11.02.2004 19:02

Wszystkie osoby, ktore zamierzaja w jakis sposob obrazic, sponiewierac badz
        uragac Krzysiowi52 - bardzo prosze o rozwage.
        Lektura jego postow powoduje bowiem, ze nachodza mnie powazne watpliwosci co
        do stanu jego psychiki, a jak wiadomo, czlowiek chory nie zawsze odpowiada za
        swoje slowa.

Teza ogolna, dotyczaca stanu zdrowia wyzej wymienionego, oraz 4 kolejne,
        wywodza sie w prostej linii z analizy jego tekstow, zarowno pierwszych w
        watku, jak i kolejnych odpowiedzi.

Problem 1: Egocentryzm
        Krzys52 jest osoba, ktorej niezbedne jest ustawiczne pozostawanie w centrum
        uwagi. Widac to chocby po uporczywym podbijaniu watku o zdejmowaniu, tudziez
        po zbednym podbijaniu liczby postow pod roznymi loginami. Jedyna sluszna
        prawda to jego prawda, a wszystko inne plugawe jest i niewarte spluniecia.

Problem 2: Mania wielkosci
        W postach Krzysia52 wyraznie odbija sie potrzeba przewodzenia grupie (cel
        wyglada raczej na mniej wazny), samokreacji i samouwielbienia. W swoich
        tekstach stara sie utrzymac poparcie grupy zwolennikow na dwa niezmienne
        sposoby: poprzez mieszanie z blotem adwersarzy, oraz przez stosowanie
        plugawego dosc (a jednoczesnie ograniczonego w doborze) slownictwa - glebsza
        analiza - patrz pkt.3

Problem 3: Indolencja leksykalna
        Bardzo charakterystyczne sa dla Krzysia52 wypowiedzi obficie przystrojone w
        staly zestaw wyrazen powszechnie uwazanych za obrazliwe, badz wulgarne.
        Poprzez stosowanie roznych kombinacji w/w probuje w nieudolny sposob stworzyc
        namiastke dyskusji. Slownictwo Krzysia52 koncentruje sie uparcie wokol
        utartego, powtarzanego do znudzenia schematu.

Problem 4: Indolencja intelektualna
        Ostatni, i chyba najwazniejszy problem w calej zlozonej osobowosci Krzysia52.
        Osoba poslugujaca sie tym loginem nie potrafi badz nie chce (a to chyba
        jeszcze gorzej) zrozumiec czytanych przez siebie tekstow. Wniosek ten wynika
        z prostego faktu schematycznosci i monotematycznosci wypowiedzi Krzysia52
        niezaleznie od podjetego tematu. Nieumiejetnosc prowadzenia rzeczowej
        dyskusji maskowana jest przez rzucanie niewybrednymi epitetami i utartymi
        sloganami. Wiecej finezji, Krzysiu52!

Krotka notka dla Krzysia52: Z checia odwolam wszystkie przedstawione powyzej
        tezy, o ile podejmiesz sie rzeczowej dyskusji na temat swojego zachowania i
        udowodnisz nieprawdziwosc punktow 1-4.
        Niemniej jednak masz rowniez inne wyjscia:

a) Probowac mnie obrazic, nazywajac np zmijowatym katolem ( a tu pudlo, bo
        takie podzialy mnie smiesza), udowodnisz jednoczesnie punkt 1 i 4

b) Przemilczec moj post - udowodnisz pkt 4.

c) Zaczac znow bredzic o katolach, zdejmowaniu itd, wtedy podpiszesz sie od
        razu pod wszystkimi punktami 1-4.

No i jak bedzie?
        Twoj wybor...
    • wikul Re: A tak naprawde to czego ty chcesz Wikulu :) 16.04.06, 15:41
      Podszywanie sie mężczyzny pod kobietę to gorzej niz zbrodnia, to głupota.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka