Dodaj do ulubionych

Panstwo placi skladki ZUS nawracaczom murzynow !!

IP: *.ipt.aol.com 19.01.03, 14:11
Za misjonarzy skladki ZUS placi oczywiscie hojne dla ksiezy panstwo
polskie.Czlowiek, ktory ma w domu pod opieka starca lub inwalide,nawet 1szej
grupy i nie moze pracowac, musi sobie placic sam skladki do ZUS i nikogo nie
obchodzi skad na nie wezmie. Dranskie panstwo polskie placi nawracaczom
murzynow, a wlasnych obywateli ma w nosie.

Obserwuj wątek
    • Gość: babariba to jest zwykła, uzasadniona ekonomicznie... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 16:07

..."dopłata eksportowa".
      Może państwo dopłacać do eksportowanego węgla, polskiego "czarnego złota"?
      -Może i dopłaca...
      To dlaczego nie dopłacać do eksportowanych "czarnych". Ten eksport jest może
      nawet bardziej opłacalny od eksportu węgla.
      Pomyśl, o ile więcej kosztowałoby, gdyby oprócz składki na ZUS, trzeba by było
      zapłacić im wszystkim sute PŁACE (na przykład przydzielajśc kapelana każdej
      instytucji) + składki na ZUS???
      pzdr
      Gość portalu: Zaszokowany napisał(a):

> Za misjonarzy skladki ZUS placi oczywiscie hojne dla ksiezy panstwo
      polskie.Czlowiek, ktory ma w domu pod opieka starca lub inwalide,nawet 1szej
      grupy i nie moze pracowac, musi sobie placic sam skladki do ZUS i nikogo nie
      obchodzi skad na nie wezmie. Dranskie panstwo polskie placi nawracaczom
      murzynow, a wlasnych obywateli ma w nosie.
      • Gość: Zaszokowany Ale im chyba tez placa i pensje IP: *.ipt.aol.com 19.01.03, 16:19
        Wlasciwie nigdy nie spotkalem sie z informacja kto placi pensje tym nawracaczom
        murzynow. Przeciez oni tam cos jedza, gdzies mieszkaja, podrozuja. Ciekawe kto
        to finansuje. Podejrzewam, ze znowu hojny budzet panstwa.
    • Gość: Pantera Re: Panstwo placi skladki ZUS nawracaczom murzyno IP: 152.19.37.* 19.01.03, 21:27
      Zaszokowany matole
      Slawa Tobie dzielny obronco ucisnionych! Idz sie leczyc na nogi bo na glowe juz za pozno!! Zapewne tak Cie w
      Ameryce oswiecilo!
      • Gość: Zaszokowany Tobie czarny nierobie z tym dobrze, wiadomo idioto IP: *.ipt.aol.com 22.01.03, 13:35
        • Gość: Pantera Re: Tobie czarny nierobie z tym dobrze, wiadomo i IP: 152.19.37.* 23.01.03, 00:44
          Obudziles sie Zaszokowany matole? Czy tez moze wytrzezwiales? Siedzisz pod budka z piwem i rozprzestrzeniasz
          swoje poglady (i smrody). Nic ci nie wyszlo w zyciu i umiesz tylko narzekac? Gdzie byles, lewicowa nedzo, jak
          panstwo placilo skladki komunistycznym nierobom? Czyzbys byl jednym z nich?
          PS. Nie jestem zadnym czarnym, tylko mieszkam z kolorowymi.
    • Gość: re Re: Panstwo placi skladki ZUS nawracaczom murzyno IP: 195.94.215.* 22.01.03, 11:13
      Zwykły człowiek by odrolnić działke pod budowę musi czekać bardzo długo.
      Natomiast należy zainteresować się interesami Pani Kwaśniewskiej - żony Cezara
      Ta kobieta odrolniła cały Kwirynów leżący pod Warszawą jak za pstrykniecem
      palcami. Ja jej się to udało? Można to wszystko sprawdzić - ziemia niesprzedana
      należy jeszcze do niej. Czy takie interesy przy takiej pozycji męża to nie
      jest wykorzytywanie stanowiska męża do prywaty. Teraz dużo się tam buduje
      ekskluzywnych domkow. Dlaczego niektórz stoją ponad prawem. To jest skandal.
      Jak to jest że niektorzy stoją ponad prawem! Wykorzystują je wykorzystując
      swoją pozycję w Państwie Polskim. Natomaist Ty szary człowieku czekaj.Nawet
      10lat.
      Albo daj w łapę. Draństwo szerzy się
    • Gość: doku Panstwo zalezne od Watykanu IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 22.01.03, 11:54
      Gość portalu: Zaszokowany napisał(a):

> Dranskie panstwo polskie placi nawracaczom murzynow,
      > a wlasnych obywateli ma w nosie.

Bo działa w interesie Kościoła. Katolicy nie mogą być patriotami.
      • Gość: siedem Re: Panstwo zalezne od Watykanu IP: 213.216.66.* 22.01.03, 12:01
        ani kolega zaszokowany ani kolega doku nie szokuja sie olbrzymimi emeryturami
        dla ubecji. kolega zaszokowany zamieszkuje [sadzac po adresie] Pejsakowo
        [miedzy egiptem a syrią] i wcale go nie szokuje ze jego dziadzio wciaz od zusu
        z daleka Polen dostawac przekaz emerytura.

5040
        • Gość: Zaszokowany Debila stac tylko na jedna odpowiedz ! 7 =kanalia IP: *.ipt.aol.com 22.01.03, 13:41
          Obrzezanym pejsiakiem to jestes ty, rydzykowa kanalio wyprana z mozgu i
          ludzkich uczuc !!
          • Gość: siedem przeczytaj uwaznie to co wyzej napisałeś IP: 213.216.66.* 22.01.03, 13:50
            karaluchu

5040
        • Gość: Pantera Re: Panstwo zalezne od Watykanu IP: 152.19.37.* 23.01.03, 00:46
          Siedem, bardzo dobra odpowiedz dla tego Zaszokowanego matola!! Czy on jest tez obrzezany?
          • Gość: ** Bardzo dobrze cie nazwali, czarny nierobie !! IP: *.ipt.aol.com 23.01.03, 01:24
            • Gość: Pantera Re: Bardzo dobrze cie nazwali, czarny nierobie !! IP: 152.19.37.* 23.01.03, 21:43
              Hej, zaszokowany
              Przynajmniej sie nie ukrywaj. Jak ci juz pisalem, czarnym nie jestem i daleko mi do tego stanu.
          • Gość: siedem nie wiem IP: 213.216.66.* 23.01.03, 08:04
            siedzi w Pejsakowie Dolnym. Wybacz, do gaci śmierdzielowi czerwonemu zagladał
            nie bede.

5040
        • Gość: doku Zaskoczyłeś mnie 7 swą nieuczciwością IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 23.01.03, 11:20
          Gość portalu: siedem napisał(a):

> ani kolega doku nie szokuja sie olbrzymimi emeryturami dla ubecji.

Jako chyba jedyny na tym forum konsekwentnie wołam:

Obniżyć jednorazowo do wysokości średniej emerytury wszystkim tym, którzy za
          pracę w PRL dostają więcej niż średnia!

Tym, którzy byli w PZPR, PSL i SD lub piastowali stanowiska kierownicze, lub
          pracowali w administarcji lub MO, SB, LWP, itp. należy obniżyć emerytury do
          wysokości emerytury minimalnej.

Zaoszczędzone pieniądze użyć do obniżenia podatków.

Zlikwidować dotacje dla przedsiębiorstw państwowych, zaoszczędzone pieniądze w
          połowie użyć do obniżenia podatków, a w połowie przeznaczyć na badania
          postawowe.

Taki powinien być fundament programu wyborczego partii, na którą chcę głosować.
          • Gość: ** Re: Zaskoczyłeś mnie 7 swą nieuczciwością IP: *.ipt.aol.com 23.01.03, 12:11
            Ty to jestes radykal!Nie znasz chyba realiow PRLowskiej Polski i nie wiesz, ze
            sporo ludzi musialo zapisywac sie do PZPR,SD czy ZSL aby nie stracic pracy.
            Mieli rodziny, chcieli zwyczajnie zyc. Pracowali czesto przy tym bardzo ciezko
            i uczciwie wykonujac dosc podla prace za niewielkie pieniadze.Co do czynnych
            pracownikow komunistycznego aparatu zupelnie sie zgadzam. Tym trzeba w jakis
            sposob ukarac za wykonywanie hanbiacej pracy. Chociaz... Trzeba wiedziec, ze i
            wsrod nich byli ludzie, ktorzy robili wszystko aby komunistyczny ucisk nie
            przybral sowieckich rozmiarow i dlatego ich pewnie w Polsce nie przybral.
            Widzisz,wszystko to nie jest az tak proste. Kazda sprawe trzebaby rozpatrywac
            indywidualnie przy pomocy swiadkow.bo inaczej mozna zrobic mase glupstw, czesto
            bardzo krzywdzacych i sprzecznych z podstawowymi zasadami sprawiedliwosci
            spolecznej.
            • Gość: siedem mosiek IP: 213.216.66.* 24.01.03, 07:46
              Gość portalu: ** napisał(a):
              > zasadami sprawiedliwosci
              > spolecznej.

ty sobie w swoim kibucu te zasady wprowadzaj...

5040
          • Gość: siedem Re: Zaskoczyłeś mnie 7 swą nieuczciwością IP: 213.216.66.* 24.01.03, 07:45
            Gość portalu: doku napisał(a):

> Gość portalu: siedem napisał(a):
            >
            > > ani kolega doku nie szokuja sie olbrzymimi emeryturami dla ubecji.
            >
            > Jako chyba jedyny na tym forum konsekwentnie wołam:
            >
            > Obniżyć jednorazowo do wysokości średniej emerytury wszystkim tym, którzy za
            > pracę w PRL dostają więcej niż średnia!
            >
            > Tym, którzy byli w PZPR, PSL i SD lub piastowali stanowiska kierownicze, lub
            > pracowali w administarcji lub MO, SB, LWP, itp. należy obniżyć emerytury do
            > wysokości emerytury minimalnej.
            >
            > Zaoszczędzone pieniądze użyć do obniżenia podatków.
            >
            > Zlikwidować dotacje dla przedsiębiorstw państwowych, zaoszczędzone pieniądze
            w
            > połowie użyć do obniżenia podatków, a w połowie przeznaczyć na badania
            > postawowe.
            >
            > Taki powinien być fundament programu wyborczego partii, na którą chcę
            głosować.
            \

ja bym nawet poszedł dalej. obnizyc wszystkim. bo czy uczciwe jest by wysoka
            emeryture dostawał człowiek ktory budowal socjalizm? nie. przeznaczyc pieniadze
            na badania to tak jakby zatrudnić 100 tysiecy nowych doków. wyrwij tego chwasta
            z mózgu. znasz zapewne przypowiastkę o badaniu ludzkiego genomu przez firmę
            rzadową równolegle z prywatną?

5040
    • Gość: maurycy Re: Panstwo placi skladki ZUS braciszkom zakonnym IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 10:02
      Im też, tak jak długo przebywają w zakonie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka