Gość: Lobo IP: *.chello.pl 26.03.03, 18:44 w samochodach amerykańskich żołnierzy. I co wy na to, Watto, Indris i V.C? Czy Wasz domniemany pacyfizm też się tak objawia? Lobo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wild niech no pomyślę... czy to żal czy wyraz nadzieji? 26.03.03, 18:49 Gość portalu: Lobo napisał(a): > w samochodach amerykańskich żołnierzy. I co wy na to, Watto, Indris i V.C? Czy > Wasz domniemany pacyfizm też się tak objawia? > > Lobo a jak się bedzie objawiać to co wtedy? Lobotomiczny ból Humanisty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malena Re: Włoscy 'pacyfiści' podłożyli 3 bomby ... IP: *.acn.pl 26.03.03, 18:53 Nikt nie powiedział, że to byli pacyfiści, więc bez oskarżeń. Nie wiem, czy wiesz, ilu imigrantów z krajów arabskich mieszka we Włoszech. Za pewne znajdzie się wśród nich jakiś fundamentalista islamski. Pytanie brzmi a skąd się wzieli ci fundamentaliści??? Odpowiedz Link Zgłoś
wild malena ... 26.03.03, 19:06 Gość portalu: malena napisał(a): > Pytanie brzmi a skąd się wzieli ci fundamentaliści??? ja ich zaprosiłem na wykład religijny - kto mi poradzi dlaczego nie mogę tego robić dla zysku z tego koncertu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++Ignorant pacyfy jak to Sowieci mają pokojowe bomby! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.03, 19:04 Gość portalu: Lobo napisał(a): > w samochodach amerykańskich żołnierzy. I co wy na to, Watto, Indris i V.C? Czy > Wasz domniemany pacyfizm też się tak objawia? > > Lobo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++Ignorant Niech gnoje pojada do Iraku, to Grom odstrzeli/nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.03, 19:05 Odpowiedz Link Zgłoś
indris podłożyli 3 bomby ... 26.03.03, 19:06 Jeżeli podłożyli bomby, to znaczy, że nie są to pacyfiści - z definicji. Ja takich metod nie stosuję, bo nie jestem stroną w tej wojnie. Natomiast agenci iraccy mieli do tego pełne moralne prawo, jeżeli nie narazili osób cywilnych. Zabijanie żołnierzy wroga w kraju, który jest sojusznikiem wroga - to jest właśnie wojna. Odpowiedz Link Zgłoś