haszszachmat 19.11.07, 14:30 Komu naprawdę należy skopać tyłek? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=72103982&a=72218478 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg Re: _______________Pytanie dla IQ < 7 19.11.07, 14:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=72103982&a=72218801 Tak serio pisząc , to nie pamiętam ,abym napisał o skopaniu twojego tyłka.Ciagle mi to wypominasz i za grosz nie mogę sobie przypomnieć. Mógłbyś podrzucić mi link do tych moich słów? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Errata ...Pytanie dla IQ >170 19.11.07, 14:46 andrzejg napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=72103982&a=72218801 > Tak serio pisząc , to nie pamiętam ,abym napisał o skopaniu twojego > tyłka.Ciagle mi to wypominasz i za grosz nie mogę sobie przypomnieć. > Mógłbyś podrzucić mi link do tych moich słów? > Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat No juz dobrze wystarczy że nie będziesz kopał 19.11.07, 15:07 za pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg no już dobrze??? 19.11.07, 16:04 przypomnij mi gdzie napisałem o tym kopie dla ciebie, bo nijak nie mogę sobie przypomnieć. A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _______________Pytanie dla IQ < 7 19.11.07, 15:33 andrzejg napisał: > Tak serio pisząc , to nie pamiętam ,abym napisał Twoj przypadek specjalnie mnie nie dziwi. Hasz przyzwyczail mnie do pomowieniowosci na taka skale, ze w nastepnym poscie wmawial mi, ze napisalem w poprzednim poscie cos, czego w zaden sposob nie moglem wyczytac. Nie chodzilo o poslugiwanie sie pamiecia lecz orgynarnym czytaniem (narzuconym przez komunistycznych deanalfabetyzatorow). > Mógłbyś podrzucić mi link To go potwornie obraza. Jak mozesz sie tak bezwzglednie zachowywac, jak nie przymawiajac na podworku jakims. Ten gatunek nie przeszedl socjalizacji na podworku w grupie rowiesniczej. Oni sie od razu samotnie plawili w luksusie swoich spluwaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____Przecież to nie 1. Wy chcecie rozmawiać 19.11.07, 17:04 wolicie obrażać dowartościując się virtualnie "dokopaniem" (po kostkach czy w tyłek to juz mniej ważne) Napisałeś, ze powinien mi ktoś dokopać w tyłek wujazdy służbowe i za pracę za granicą w ostatnim watku ... Już kopnąłeś w kosz? To samo było z Tuskiem! Zaczął obrażać w podwórkowym stylu wspomagany paroma specjalistami od szkalowania aż wyprowadził z równowagi a gdy JK parę razy się odciął, prasa powtarzała kilka przypadków tysiące razy a Wy za nimi jak małpy w cyrku. """"""" W ramach tej taktyki wszystko będzie okazją do atakowania prezydenta. Nie odzywa się do Tuska? Źle! Odzywa się? Jeszcze gorzej. Jak nie zaprasza do pałacu - skandal. Jak już zaprosi, okazuje się, że zrobił to w niewystarczająco uprzejmy sposób. Wszystko, łącznie z torebką bratowej, jest okazją do ataku na mojego brata! - mówi premier w rozmowie z "Wprost". B. premier mówi tez o tym, jak groźna jest - jego zdaniem - wypowiedź Tusk o tym, że "zrobi porządek z naukowcami, którzy chcą opublikować materiały dotyczące Wałęsy". - to akt godzący w konstytucję i demokrację, w najwyższy sposób skandaliczny. Ta książka staje się dziś ważna i musi się ukazać - podkreśla Jarosław Kaczyński. - Chodzi mi o słowa o bezlitosnym rozliczeniu autorów i dzieleniu narodu. To język PRL, godzenie w wolność słowa, w wolność badań naukowych! Brak ostrej reakcji mediów i środowisk naukowych jest zaiste zdumiewający - ocenia b. premier. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Przecież to nie 1.raz Wy nie chcecie rozmawiać 19.11.07, 17:06 ucięło mi 2 słowa. Zapomnieliście jak wycieraliście mordy własne Lepperem choć był na krótkiej Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Przecież to nie 1.raz Wy nie chcecie rozmawi 19.11.07, 17:15 hasz0 napisał: > ucięło mi 2 słowa. Przeczytalem Twoj poprzedni (dluzszy) post. Czyzby w kazdym zdaniu ucielo Ci po 2 slowa. Faktycznie trudno zrozumiec. > choć był na krótkiej Na polzdaniowce znaczy sie? Tytul tez masz bardzo oryginalny. Ucielo Ci 48 centymetrow? Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat internet mam dziś tak powolny, ze krew mnie zalew 19.11.07, 19:39 gdy pisze całe słowa albo litery nie pojawiają się na ekranie a po waszych uprzejmościach walę w eneter z taką siłą jakbym walił w twarz fana Donaldu.... Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat internet mam dziś tak powolny to w ramach CUDU? 19.11.07, 19:47 Bo popatrz tylko budżet ok! gabinet Cieniasów nawet jednej malutkiej poprawki nie smiał wnieść. Poprawią to co PiS juz poprawił w budowie autostrad czyli skrócenie i uproszczenie procedury przetargowej. Wrócili do rozwiązań Zyty jak niepyszni po wielokrotnym mataczeniu w te i wewte że sam zgłupiałem a co dopiero zwyczajny wyborca-kibol ten od Lisa wiesz z TVN co z tą polską? Wiesz ile musiałbym pisać o zagrożeniu bezpieczeństwa przestępców Olszewski zabrał tajne papiery, Macierewicz skopiował a Ziobro szykuje podsłuchy Tu w Wrocłąwiu Hroososotkowshij powiedział Kempie, że PiS przesadnie walczył z korupcją!!!!! Teraz to słyszę - krytykuje ze za bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś