ajdija 27.01.08, 16:24 Ariadna napisała, że głupia jest jak wrota od stodoły. Samokrytyka godna podziwu) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajdija Re: Kompleksy i nić ariadny 27.01.08, 16:26 pl.wikipedia.org/wiki/Ni%C4%87_Ariadny Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Kompleksy i nić ariadny 27.01.08, 16:35 ajdija napisała: > Ariadna napisała, że głupia jest jak wrota od stodoły. > Samokrytyka godna podziwu) he,he jesli ona to powiedziala to przynjamniej miala odwage do samokrytyki a ile ludzi tu piszacych jest gluszpych od wrot stodolastych a uwaza sie za oskara wilda slowem ojdirididana od switu do rana Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Kompleksy i nić ariadny 27.01.08, 17:22 kikutka pisałam to o tobie "tytanko intelektu" przez ciebie donosicielko nie mogę zakładać wątków małpo wredna. Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: Kompleksy i nić ariadny 27.01.08, 17:31 no proszę, co za kultura i ile negatywnych emocji. Zazdrośnicaaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Kompleksy i nić ariadny 27.01.08, 17:36 czego ci mam babuleńko pijąca piwo przez słomkę z kokardką pod szyją zazdrościć?? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Czy okazac ludowi Aquanetu caly twoj powab Ki 27.01.08, 17:44 nie rób tego.) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Wiem, powab Kikuchy zmoglby nawet Endria:( 27.01.08, 17:48 Dlatego pytam mutantke, czy chce przyjac na swoje pokrzywione barki odpowiedzialnosc, jaka kiedys przyjal na siebie legendarny Bazyliszek, po czym zmarl, konczac tym samym legende o Bazyliszku! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: 3/4 forum 27.01.08, 19:19 pieprzysz kikutek mam szacunkek do ludzi w każdym wieku jeżeli są tego warci Ty jesteś inny rozdział. Jesteś infantylna jak 5 latka ,sama się tak wykreowałaś na forum. Jak chcesz tak masz. Na szacunke trzeba zasłużyć wiek nie gwarantuje tego jak mówi stare przysłowie,że broda nie czyni człowieka mędrcem Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: 3/4 forum 27.01.08, 19:28 pocałuj się tam gdzie wiesz, stara nudziaro pozbawiona za grosz poczucia humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: 3/4 forum 27.01.08, 19:41 Nie sposób się nie powtarzać skoro wciąż chodzi o tę samą osobę, która jest niezmienna... I po co ciągle mnie zaczepiacie??? Coo, żałosne kreatury.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: 3/4 forum 27.01.08, 19:55 ajdija napisała: > Nie sposób się nie powtarzać skoro wciąż chodzi o tę > samą osobę, która jest niezmienna... > I po co ciągle mnie zaczepiacie??? Coo, żałosne > kreatury.... widze,ze maruder ma wiele milosci dozgonnych,ale ajdijo nie ma to jak zakladac ciagle watki personalne i cieszyc sie popularnoscia dlatego mowie do wszystkich:kapusie won za don,jakiej by nie byly masci. mozna z kims nie rozmawiac i wtedy trolowanie sie konczy a mozna zaczac od nowa nie znam cie nicku,ale wierz mi,ze ja mam doswiadczenie co to znaczy byc udupianym na forach i smieje sie z tego na forum prywatnym. zawsze jest wyjscie a donosicielstwo smierdzi jak stara ryba. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: 3/4 forum 27.01.08, 20:19 oj rachelka to ten babon na mnie cały czas donosił a nie ja na nią.To przez jej latanie na moderację nie mogę zakładac wątków Nie donosiłam na nią i nie pisałam ,żeby ją zabanowano chociaż nieraz się prosiła a toto wypłakiwało się admninkom aż dopieło swego. żałosne. dla mnie ta baba jest skończona i będę pisać co o niej myślę czy się to komuś podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: 3/4 forum 27.01.08, 20:27 ariadna-enta napisała: > > dla mnie ta baba jest skończona i będę pisać co o niej myślę > czy się to komuś podoba czy nie. > agora ma wiele mozliwosci ariadno i po co tkwic w niezdrowym zwiazku tylko po to by komus cos udowodnic. nie robimy tego w malzenstwie,nie robimy tego na forum. co to za fun ciagle to samo bloto przerzucac i mielic o tym samy na innych forach? czasem widze,ze ludzie maja obsesje na punkcie drugiej osoby a to w kazdym przypadku zdrowe nie jest. zobacz nas z helenka, od lat sie kochamy i od lat jestesmy wolni i szczesliwi jako wolni SZczelcy Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: 3/4 forum 28.01.08, 01:01 rachelka myśmy sie też nieraz ostro ścieły mamy biegunowo różne poglądy i rzadko kiedy się ze sobą zgadzamy,ale czasem potrafimy na bok odłożyć animozje i nawet udaje nam się pogdać normalnie,a nawet jak wchodzimy na śliskie tematy to jakoś ostatnio nie skaczemy sobie do oczu jak kiedyś i się trzymamy na tym lodzie.)) Z kikutką nie mogę i już. Nie będę się z nią kłócić i jej dosrywać ,niech tylko nie zaczyna i nie atakuje mnie pierwsza,a będę udawać,że jej nie widzę. A ty i ten pan to zupełnie inna para kaloszy. przynajmniej jest śmiesznie.)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: 3/4 forum 28.01.08, 01:11 ariadna-enta napisała: > > A ty i ten pan to zupełnie inna para kaloszy. > przynajmniej jest śmiesznie.)) psia mac chyba go wezme z powrotem i jakos wyrobimy razem w rozach. on siedzi na kanapie,ja latam po gorach i o to chodzi. ariadna mysmy sie naparzaly jak dwa koty,ale jak widzisz po przerwie jest lepiej. z niektorymi da sie z niektorymi (wiesz kogo mam na mysli) sie nie da i po co sie wirtualnie meczyc. wystarczy sie pomeczyc w realu a wirtualnie sie jedynie posmiac,no czasem mozna marudnego popedzic do logopedy,ale that is all. ciagle zycie wojenkami sie i smieszne i glupie i po nic. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 01:15 Wszystkie gloski wymawiam wlasciwie. No z takim niesprawiedliwym zarzutem Mili Panstwo, to sie spotykam po raz pierwszy! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 01:18 marouder.eu napisał: > Wszystkie gloski wymawiam wlasciwie. > No z takim niesprawiedliwym zarzutem Mili Panstwo, to sie spotykam po raz pierw > szy! w tym wieku robic cos po raz pierwszy kolego to troche wyglada mi na spozniony zaplon,ale coz bywa i tak,ze kaganic oswiaty zaglada nie czesto pod strzechy wsi podkrakowskich. why I dunno Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 01:28 No to jak nie wiesz, to nie gadaj! Jako mlode pachole zdobylem kiedys nawet I-sze miejsce w konkursie recytatorskim im. "Aktorow ze spalonego teatru". Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 01:37 marouder.eu napisał: > No to jak nie wiesz, to nie gadaj! > Jako mlode pachole zdobylem kiedys nawet I-sze miejsce w konkursie recytatorski > m > im. "Aktorow ze spalonego teatru". a ja dobrze robilam salta na kozle i mialam pierwsze miejsce w plywaniu,to moge mowic co Kce. teraz juz tylko plywam a salta robia me dzieci,tez dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 01:43 a ja ładnie śpiewałam i ładnie ściągałam na klasówce z matmy.) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 01:49 ariadna-enta napisała: > a ja ładnie śpiewałam i ładnie ściągałam na klasówce z matmy.) o kurna jakie reklamy - a ja beczałam jak dostałam dwóję z takowej klasówki Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 01:54 a ja się nie przyznawałam i było nieletko jak się wydało.)) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 02:15 ariadna-enta napisała: > a ja się nie przyznawałam > i było nieletko jak się wydało.)) Weszłam na chwilę i jestem pod wrażeniem. Mimo że wątek wydawał się nasamprzód ostry, panuje w nim sama miłość , zgoda i pojednanie ))))))))))). No no no i te autoreklamy . Zdolniachy z Was jednym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 02:44 dziękujemy za uznanie owco.)) mnie szybko złość mija.) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Pytanie do Pani od Tezeusza 28.01.08, 02:21 ariadna-enta napisała: > a ja się nie przyznawałam > i było nieletko jak się wydało.)) Jak to nie możesz wątków zakładać. Masz bana? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Tak, Ariadna ma bana na forach.. 28.01.08, 02:26 ..Kraj, Swiat itp. na zakladanie nowych watkow. Za sprawa zalozycielki watku Kikuty-Ajdii. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Pytanie do Pani od Tezeusza 28.01.08, 02:37 ta miła pani autorka wątku się nie przyznaje,ale to za jej sprawką innej opcji nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 01:24 też nie seplenie i nawet r umiem powiedzieć prawidłowo.)) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: 3/4 forum 28.01.08, 01:21 my się naparzamy w jedmym temacie,ale na razie cicho sza.) te wojenki czasem sa wkurzające, czasem śmieszne. po górach teraz nie łaże bo nie znoszę zimy jak widzę śnieg to brrr.Czekam na lato i gdzieś ruszę teraz plaszczę tyłek w domu wieczorami,jak widzę,że za bardzo rośnie idę na aerobic,ale kurna mam słomiany zapał.) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: 3/4 forum 28.01.08, 01:25 ariadna-enta napisała: > my się naparzamy w jedmym temacie,ale na razie cicho sza.) > te wojenki czasem sa wkurzające, czasem śmieszne. > po górach teraz nie łaże bo nie znoszę zimy > jak widzę śnieg to brrr.Czekam na lato i gdzieś ruszę > teraz plaszczę tyłek w domu wieczorami,jak widzę,że za bardzo rośnie > idę na aerobic,ale kurna mam słomiany zapał.) no widzisz to juz wiem gdzie cie ruszyc. ja czekam na snieg,narty (kanty) mi rdzewieja a ta cholera nie chce przyjsc jak ja mam wszystko gotowe. ze sportem to jak z chlopem:co dzien trzeba ruszac kijami inaczej nic z tego nie wychodzi. slomiany zapal ma kazdy,ale jak sie wejdzie w rutune to jesli czegos nie robisz to cie ssie:vide pisanie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: 3/4 forum 27.01.08, 20:24 dzięki jędzo,że poświęciłaś mi wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: 3/4 forum 27.01.08, 20:54 widzę, ze nie możesz przestać i nie pomawiaj mnie o donoszenie. Dobrze wiesz, że to nie moje obyczaje! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Krowołaku Kikuch... 28.01.08, 00:46 ..wy sie dobrze czujecie? Wyscie lezala na oddziele 7e, czy 7f szpitala im. Babinskiego, bo pania ordynator Kinge Z. (oddzial 7e). znam prywatnie i moge jakby co pomoc. Nie zakladajcie wiecej watkow ad personam, bo sie to dla was krowolaku niemilo skonczy, jak zwykle zreszta. ajdija napisała: > widzę, ze nie możesz przestać i nie pomawiaj mnie o > donoszenie. Dobrze wiesz, że to nie moje obyczaje! Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Nicio!Zaczynasz szurać a potem jęczysz i skarżysz 28.01.08, 06:54 A kto zaczął, jak zwykle zresztą?! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=74870039 Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Nicio!Zaczynasz szurać a potem jęczysz i skar 28.01.08, 10:48 witaj ranny ptaszku kikusiu miło spotkać kogoś tak miłego jak ty po wejściu na forum od razu świat wydaje się piękniejszy.)) Odpowiedz Link Zgłoś