Dodaj do ulubionych

Kompleksy i nić ariadny

27.01.08, 16:24
Ariadna napisała, że głupia jest jak wrota od stodoły.
Samokrytyka godna podziwusmile)
Obserwuj wątek
    • ajdija Re: Kompleksy i nić ariadny 27.01.08, 16:26
      pl.wikipedia.org/wiki/Ni%C4%87_Ariadny
    • vicky17 Re: Kompleksy i nić ariadny 27.01.08, 16:35
      ajdija napisała:

> Ariadna napisała, że głupia jest jak wrota od stodoły.
      > Samokrytyka godna podziwusmile)

he,he jesli ona to powiedziala to przynjamniej miala odwage do samokrytyki a ile
      ludzi tu piszacych jest gluszpych od wrot stodolastych a uwaza sie za oskara wildasmile
      slowem ojdirididana od switu do rana
      • ariadna-enta Re: Kompleksy i nić ariadny 27.01.08, 17:22
        kikutka pisałam to o tobie
        "tytanko intelektu"
        przez ciebie donosicielko nie mogę zakładać wątków
        małpo wredna.
        • ajdija Re: Kompleksy i nić ariadny 27.01.08, 17:31
          no proszę, co za kultura i ile negatywnych emocji.
          Zazdrośnicaaa....
          • marouder.eu Czesc Kikucha, mam sie do ciebie przypiac?/nt 27.01.08, 17:33

• ariadna-enta Re: Kompleksy i nić ariadny 27.01.08, 17:36
            czego ci mam babuleńko pijąca piwo przez słomkę
            z kokardką pod szyją zazdrościć??
            • marouder.eu Czy okazac ludowi Aquanetu caly twoj powab Kikucho 27.01.08, 17:41

• ariadna-enta Re: Czy okazac ludowi Aquanetu caly twoj powab Ki 27.01.08, 17:44
                nie rób tego.)
                • marouder.eu Wiem, powab Kikuchy zmoglby nawet Endria:( 27.01.08, 17:48
                  Dlatego pytam mutantke, czy chce przyjac na swoje pokrzywione barki
                  odpowiedzialnosc, jaka kiedys przyjal na siebie legendarny Bazyliszek, po czym
                  zmarl, konczac tym samym legende o Bazyliszku!
                  • ajdija 3/4 forum 27.01.08, 17:57
                    pl.wikipedia.org/wiki/Ageizm
                    • ariadna-enta Re: 3/4 forum 27.01.08, 19:19
                      pieprzysz kikutek
                      mam szacunkek do ludzi w każdym wieku jeżeli są tego warci

Ty jesteś inny rozdział. Jesteś infantylna jak 5 latka ,sama się tak
                      wykreowałaś na forum. Jak chcesz tak masz. Na szacunke trzeba
                      zasłużyć
                      wiek nie gwarantuje tego
                      jak mówi stare przysłowie,że broda nie czyni człowieka mędrcem
                      • ajdija Re: 3/4 forum 27.01.08, 19:28
                        pocałuj się tam gdzie wiesz, stara nudziaro
                        pozbawiona za grosz poczucia humoru...
                        • ariadna-enta Re: 3/4 forum 27.01.08, 19:32
                          powtarzasz się.((

• ajdija Re: 3/4 forum 27.01.08, 19:41
                            Nie sposób się nie powtarzać skoro wciąż chodzi o tę
                            samą osobę, która jest niezmienna...
                            I po co ciągle mnie zaczepiacie??? Coo, żałosne
                            kreatury....
                            • vicky17 Re: 3/4 forum 27.01.08, 19:55
                              ajdija napisała:

> Nie sposób się nie powtarzać skoro wciąż chodzi o tę
                              > samą osobę, która jest niezmienna...
                              > I po co ciągle mnie zaczepiacie??? Coo, żałosne
                              > kreatury....

smile widze,ze maruder ma wiele milosci dozgonnych,ale ajdijo nie ma to jak
                              zakladac ciagle watki personalne i cieszyc sie popularnosciasmile
                              dlatego mowie do wszystkich:kapusie won za don,jakiej by nie byly masci.
                              mozna z kims nie rozmawiac i wtedy trolowanie sie konczy a mozna zaczac od nowasmile
                              nie znam cie nicku,ale wierz mi,ze ja mam doswiadczenie co to znaczy byc
                              udupianym na forach i smieje sie z tego na forum prywatnym. zawsze jest wyjscie
                              a donosicielstwo smierdzi jak stara ryba.
                              • ariadna-enta Re: 3/4 forum 27.01.08, 20:19
                                oj rachelka to ten babon na mnie cały czas donosił
                                a nie ja na nią.To przez jej latanie na moderację nie mogę zakładac
                                wątków
                                Nie donosiłam na nią i nie pisałam ,żeby ją zabanowano chociaż
                                nieraz się prosiła
                                a toto wypłakiwało się admninkom aż dopieło swego.
                                żałosne.
                                dla mnie ta baba jest skończona i będę pisać co o niej myślę
                                czy się to komuś podoba czy nie.

• vicky17 Re: 3/4 forum 27.01.08, 20:27
                                  ariadna-enta napisała:

>
                                  > dla mnie ta baba jest skończona i będę pisać co o niej myślę
                                  > czy się to komuś podoba czy nie.
                                  >

agora ma wiele mozliwosci ariadno i po co tkwic w niezdrowym zwiazku tylko po to
                                  by komus cos udowodnic. nie robimy tego w malzenstwie,nie robimy tego na forum.
                                  co to za fun ciagle to samo bloto przerzucac i mielic o tym samy na innych
                                  forach? czasem widze,ze ludzie maja obsesje na punkcie drugiej osoby a to w
                                  kazdym przypadku zdrowe nie jest. zobacz nas z helenka, od lat sie kochamy i od
                                  lat jestesmy wolni i szczesliwi jako wolni SZczelcysmile
                                  • ariadna-enta Re: 3/4 forum 28.01.08, 01:01
                                    rachelka myśmy sie też nieraz ostro ścieły
                                    mamy biegunowo różne poglądy i rzadko kiedy się ze sobą zgadzamy,ale
                                    czasem potrafimy na bok odłożyć animozje i nawet udaje nam się
                                    pogdać normalnie,a nawet jak wchodzimy na śliskie tematy to jakoś
                                    ostatnio nie skaczemy sobie do oczu jak kiedyś i
                                    się trzymamy na tym lodzie.))
                                    Z kikutką nie mogę i już.
                                    Nie będę się z nią kłócić i jej dosrywać ,niech tylko nie zaczyna i
                                    nie atakuje mnie pierwsza,a będę udawać,że jej nie widzę.

A ty i ten pan to zupełnie inna para kaloszy.
                                    przynajmniej jest śmiesznie.))
                                    • vicky17 Re: 3/4 forum 28.01.08, 01:11
                                      ariadna-enta napisała:

>
                                      > A ty i ten pan to zupełnie inna para kaloszy.
                                      > przynajmniej jest śmiesznie.))

psia mac chyba go wezme z powrotem i jakos wyrobimy razem w rozach. on siedzi na
                                      kanapie,ja latam po gorach i o to chodzi. ariadna mysmy sie naparzaly jak dwa
                                      koty,ale jak widzisz po przerwie jest lepiej. z niektorymi da sie z niektorymi
                                      (wiesz kogo mam na mysli) sie nie da i po co sie wirtualnie meczyc. wystarczy
                                      sie pomeczyc w realu a wirtualnie sie jedynie posmiac,no czasem mozna marudnego
                                      popedzic do logopedy,ale that is all. ciagle zycie wojenkami sie i smieszne i
                                      glupie i po nic.
                                      • marouder.eu Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 01:15
                                        Wszystkie gloski wymawiam wlasciwie.
                                        No z takim niesprawiedliwym zarzutem Mili Panstwo, to sie spotykam po raz pierwszy!
                                        • vicky17 Re: Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 01:18
                                          marouder.eu napisał:

> Wszystkie gloski wymawiam wlasciwie.
                                          > No z takim niesprawiedliwym zarzutem Mili Panstwo, to sie spotykam po raz pierw
                                          > szy!

w tym wieku robic cos po raz pierwszy kolego to troche wyglada mi na spozniony
                                          zaplon,ale coz bywa i tak,ze kaganic oswiaty zaglada nie czesto pod strzechy wsi
                                          podkrakowskich.

why I dunno
                                          • marouder.eu Re: Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 01:28
                                            No to jak nie wiesz, to nie gadaj!
                                            Jako mlode pachole zdobylem kiedys nawet I-sze miejsce w konkursie recytatorskim
                                            im. "Aktorow ze spalonego teatru".
                                            • vicky17 Re: Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 01:37
                                              marouder.eu napisał:

> No to jak nie wiesz, to nie gadaj!
                                              > Jako mlode pachole zdobylem kiedys nawet I-sze miejsce w konkursie recytatorski
                                              > m
                                              > im. "Aktorow ze spalonego teatru".

a ja dobrze robilam salta na kozle i mialam pierwsze miejsce w plywaniu,to moge
                                              mowic co Kce.
                                              teraz juz tylko plywam a salta robia me dzieci,tez dobrze.
                                              • ariadna-enta Re: Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 01:43
                                                a ja ładnie śpiewałam i ładnie ściągałam na klasówce z matmy.)
                                                • owca_czarna Re: Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 01:49
                                                  ariadna-enta napisała:

> a ja ładnie śpiewałam i ładnie ściągałam na klasówce z matmy.)

o kurna jakie reklamy wink - a ja beczałam jak dostałam dwóję z takowej klasówki smile
                                                  • ariadna-enta Re: Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 01:54
                                                    a ja się nie przyznawałam
                                                    i było nieletko jak się wydało.))
                                                  • owca_czarna Re: Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 02:15
                                                    ariadna-enta napisała:

> a ja się nie przyznawałam
                                                    > i było nieletko jak się wydało.))

Weszłam na chwilę i jestem pod wrażeniem. Mimo że wątek wydawał się nasamprzód
                                                    ostry, panuje w nim sama miłość , zgoda i pojednanie smile))))))))))). No no no i
                                                    te autoreklamy smile . Zdolniachy z Was jednym słowem.
                                                  • ariadna-enta Re: Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 02:44
                                                    dziękujemy za uznanie owco.))
                                                    mnie szybko złość mija.)
                                                  • owca_czarna Pytanie do Pani od Tezeusza 28.01.08, 02:21
                                                    ariadna-enta napisała:

> a ja się nie przyznawałam
                                                    > i było nieletko jak się wydało.))

Jak to nie możesz wątków zakładać. Masz bana?
                                                  • marouder.eu Tak, Ariadna ma bana na forach.. 28.01.08, 02:26
                                                    ..Kraj, Swiat itp. na zakladanie nowych watkow.
                                                    Za sprawa zalozycielki watku Kikuty-Ajdii.
                                                  • ariadna-enta Re: Pytanie do Pani od Tezeusza 28.01.08, 02:37
                                                    ta miła pani autorka wątku się nie przyznaje,ale to za jej sprawką
                                                    innej opcji nie ma.
                                        • ariadna-enta Re: Mie do logopedy, łaj? 28.01.08, 01:24
                                          też nie seplenie i nawet r umiem powiedzieć prawidłowo.))
                                      • ariadna-enta Re: 3/4 forum 28.01.08, 01:21
                                        my się naparzamy w jedmym temacie,ale na razie cicho sza.)
                                        te wojenki czasem sa wkurzające, czasem śmieszne.
                                        po górach teraz nie łaże bo nie znoszę zimy
                                        jak widzę śnieg to brrr.Czekam na lato i gdzieś ruszę
                                        teraz plaszczę tyłek w domu wieczorami,jak widzę,że za bardzo rośnie
                                        idę na aerobic,ale kurna mam słomiany zapał.)
                                        • vicky17 Re: 3/4 forum 28.01.08, 01:25
                                          ariadna-enta napisała:

> my się naparzamy w jedmym temacie,ale na razie cicho sza.)
                                          > te wojenki czasem sa wkurzające, czasem śmieszne.
                                          > po górach teraz nie łaże bo nie znoszę zimy
                                          > jak widzę śnieg to brrr.Czekam na lato i gdzieś ruszę
                                          > teraz plaszczę tyłek w domu wieczorami,jak widzę,że za bardzo rośnie
                                          > idę na aerobic,ale kurna mam słomiany zapał.)

no widzisz to juz wiem gdzie cie ruszyc. ja czekam na snieg,narty (kanty) mi
                                          rdzewieja a ta cholera nie chce przyjsc jak ja mam wszystko gotowe. ze sportem
                                          to jak z chlopem:co dzien trzeba ruszac kijami inaczej nic z tego nie wychodzi.
                                          slomiany zapal ma kazdy,ale jak sie wejdzie w rutune to jesli czegos nie robisz
                                          to cie ssie:vide pisanie na forumsmile
                            • ariadna-enta Re: 3/4 forum 27.01.08, 20:24
                              dzięki jędzo,że poświęciłaś mi wątek.
                              • ajdija Re: 3/4 forum 27.01.08, 20:54
                                widzę, ze nie możesz przestać i nie pomawiaj mnie o
                                donoszenie. Dobrze wiesz, że to nie moje obyczaje!
                                • marouder.eu Krowołaku Kikuch... 28.01.08, 00:46
                                  ..wy sie dobrze czujecie?
                                  Wyscie lezala na oddziele 7e, czy 7f szpitala im. Babinskiego, bo pania
                                  ordynator Kinge Z. (oddzial 7e). znam prywatnie i moge jakby co pomoc.

Nie zakladajcie wiecej watkow ad personam, bo sie to dla was krowolaku niemilo
                                  skonczy, jak zwykle zreszta.

ajdija napisała:

> widzę, ze nie możesz przestać i nie pomawiaj mnie o
                                  > donoszenie. Dobrze wiesz, że to nie moje obyczaje!
                                  • ajdija Re: Krowołaku marouderze... 28.01.08, 06:51
                                    I kto to mówi!!!!!!!!!!!!!!!
                                    • ajdija Nicio!Zaczynasz szurać a potem jęczysz i skarżysz 28.01.08, 06:54
                                      A kto zaczął, jak zwykle zresztą?!
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=74870039
                                      • ariadna-enta Re: Nicio!Zaczynasz szurać a potem jęczysz i skar 28.01.08, 10:48
                                        witaj ranny ptaszku kikusiu
                                        miło spotkać kogoś tak miłego jak ty
                                        po wejściu na forum
                                        od razu świat wydaje się piękniejszy.))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka