ariadna-enta Re: Lech Kaczyński Watch 10.04.08, 11:55 przeczytałam ten pierwszy fragmnet jak na mój gust zbyt przaśne i chamskie Jaki jest prezydent każdy widzi,ale jakoś zniesmaczył mnie ten kawałek krytyka,czy wyśmiewanie powinny mieć jakąs granicę. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Lech Kaczyński Watch 10.04.08, 11:59 ariadna-enta napisała: > przeczytałam ten pierwszy fragmnet > jak na mój gust zbyt przaśne i chamskie > Jaki jest prezydent każdy widzi,ale jakoś zniesmaczył mnie ten > kawałek > krytyka,czy wyśmiewanie powinny mieć jakąs granicę. Zgadzam sie z toba. Wszystko ma swoje granice. Ale warto poznać opinie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Lech Kaczyński Watch 10.04.08, 14:38 Nie ma co osmieszac kaczora; sam sie osmiesza, nadety pajac. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Lech Kaczyński Watch 10.04.08, 17:20 pozarski napisał: > Nie ma co osmieszac kaczora; sam sie osmiesza, nadety pajac. To dla równowagi. Jak pewnie zauważyłeś Partia PiC oddelegowała tutaj najlepsze propagandowe siły. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Lech Kaczyński Watch 10.04.08, 17:25 czasem to mi żal naszego prezydenta robi wrażenie strasznie zagubionego. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Lech Kaczyński Watch 10.04.08, 17:29 ariadna-enta napisała: > czasem to mi żal naszego prezydenta > robi wrażenie strasznie zagubionego. Czasem tez tak myślę, ale sam sobie winien. Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: Lech Kaczyński Watch 10.04.08, 19:07 wikul napisał: > ariadna-enta napisała: > > > czasem to mi żal naszego prezydenta > > robi wrażenie strasznie zagubionego. > > > Czasem tez tak myślę, ale sam sobie winien. Mógł się nie pchać na prezydenta skoro się do tego nie nadawał. A teraz nawet jabłuszko je w towarzystwie goryla. img136.imageshack.us/img136/9243/kaczkazjablkiemtk2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Lech Kaczyński Watch 10.04.08, 19:48 foruminum napisała: > Mógł się nie pchać na prezydenta skoro się do tego nie nadawał. A teraz nawet > jabłuszko je w towarzystwie goryla. > > img136.imageshack.us/img136/9243/kaczkazjablkiemtk2.jpg Oj, chyba za twarde to jablko, albo zęby za miękkie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Lech Kaczyński Watch 10.04.08, 19:57 ochroniarz zrywa mu pewnie najlpsze jabłka i pilnuje,żeby żadne nie spadło na prezydencką głowę.) Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: Lech Kaczyński Watch 10.04.08, 20:49 ariadna-enta napisała: > ochroniarz zrywa mu pewnie najlpsze jabłka i pilnuje,żeby żadne nie > spadło na prezydencką głowę.) Jeśli jabłonka będzie niskopienna to sam dosięgnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Lech Kaczyński Watch 10.04.08, 20:52 foruminum napisała: > ariadna-enta napisała: > > > ochroniarz zrywa mu pewnie najlpsze jabłka i pilnuje,żeby żadne nie > > spadło na prezydencką głowę.) > > Jeśli jabłonka będzie niskopienna to sam dosięgnie. A może to zakazany owoc ? I gdzieś za drzewem czai sie Potwór... Ciasteczkowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: Lech Kaczyński Watch 10.04.08, 20:31 wikul napisał: > foruminum napisała: > > > Mógł się nie pchać na prezydenta skoro się do tego nie nadawał. A > teraz nawet > > jabłuszko je w towarzystwie goryla. > > > > img136.imageshack.us/img136/9243/kaczkazjablkiemtk2.jpg > > > Oj, chyba za twarde to jablko, albo zęby za miękkie. Ależ nie Wikule, to jest amator kwaśnych jabłek! Odpowiedz Link Zgłoś
antka_pustak dajci spokój, przeciez Walesa czy kwach 10.04.08, 17:43 nie był lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: dajci spokój, przeciez Walesa czy kwach 10.04.08, 17:51 czy my tu kogoś porównujemy? mówimy o stanie dzisiejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
antka_pustak no przeszłość to jest jakieś odniesienie do 10.04.08, 17:53 teraźniejszość Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: no przeszłość to jest jakieś odniesienie do 10.04.08, 20:38 Kwach nie urzadzal jajec w polityce wewnetrznej. Nie widze poza Lechem K. nikogo, lacznie z Walesa i Jaroslawem Kaczynskim, kto pozwolilby sobie na podobne "oredzie" i kretynska przepychanke o nic w sprawie wynegocjowanego nominalnie przez siebie traktatu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Lech Kaczyński Watch 11.04.08, 23:07 Balon czy gafa? Burza wokół wywiadu Lecha Kaczyńskiego Prezydent Lech Kaczyński, pytany w czwartek w Helsinkach (przebywa tam z oficjalną wizytą) o swój wywiad dla agencji Reuters, w którym w środę mówił m.in. o podejściu Polski do rozmów UE z Rosją o partnerstwie strategicznym, zaprzeczył, jakoby uzależnił zniesienie polskiego weta wobec tych rozmów od zgody na MAP (Plan Działań na rzecz Członkostwa w NATO) dla Gruzji i Ukrainy. "Nie, tam nie było tego rodzaju sformułowania. Powiedziałem, że powinniśmy się nad tym zastanowić w tej chwili. Taka była treść mojej wypowiedzi. (...) To tyle w tej sprawie mam do powiedzenia''. (...) wiadomosci.onet.pl/1480838,2677,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Lech Kaczyński Watch 13.04.08, 19:03 Lech Kaczyński (ang.: The Little Prince, niem.: Bratkartoffel, fr.: Le Petit Prince, hiszp-niem.: el Presid-Ente, wł.: Xero Curduplo Direttore) swą karierę rozpoczął w latach 60. XX wieku, gdy wraz z bratem Jarosławem wszedł w nielegalne posiadanie Księżyca. W XXI wieku zrobił oszałamiająca karierę medialną jako Największy Tabloid. Uważany za mniej rozgarniętego z dwójki braci, przez dziennikarzy przezywany "mniejszym kaczorem". Pomimo tego, a może nawet dlatego, został przez bliźniaka wypchnięty na stanowisko Prezydenta IV RP - Wolski. Pełniąc tę funkcję dał się poznać jako "Miłościwie Nam Nieobecny i Niepoinformowany" - MNNN. Jest także, na mocy postanowień konstytucji zwierzchnikiem Sił Zbrojnych Reczypospolitej Wolskiej. Stres związany z pełnieniem tej odpowiedzialnej funkcji objawia się w postaci kłopotów żołądkowych, zespołu Niewyspańca Brukselskiego i zachowań niesłusznie uznawanych przez wrogich odnowie moralnej członków Szarej sieci za objawy niekompetencji (patrz. incydent Irasiad, Genialny Językoznawca). Z reguły wypowiada się na tematy publiczne dopiero po konsultacji z bratem. Wybitny znawca problematyki uprawy i przechowywania kartofli, co wykazał w słynnej polemice z rolniczym pismem niemieckim Die Tageszeitung. spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Lech_Kaczy%C5%84ski Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Lech Kaczyński Watch 14.04.08, 21:12 Abp Abel: Zaprosili nas, ale nas nie chciano - Myślę, że to celowe zachowanie, skoro z nazwiska przedstawiono wszystkich duchownych grekokatolickich, a żadnego z Kościoła prawosławnego - mówi abp Abel, zwierzchnik prawosławnej diecezji lubelsko - chełmskiej komentując incydent w Pałacu Prezydenckim. - Skoro nas zaproszono, a tak naprawdę nas nie chciano, to musieliśmy wyjść z Pałacu. To nietakt ze strony Kancelarii Prezydenta. Ma ona przecież cały sztab ludzi, którzy znają się na protokole dyplomatycznym. Byłem w Pałacu Prezydenckim kilkanaście razy, ale teraz panuje tam straszny bałagan - uważa prawosławny hierarcha. Myślę, że zachowanie urzędnika było celowe, ponieważ wszystkich przedstawicieli Kościoła grekokatolickiego przedstawiono z imienia i nazwiska. W dodatku to nie pierwszy taki incydent. Do podobnego zdarzenia doszło w czasie obchodów rocznicy akcji "Wisła". Uważam także, że to ogromna niezręczność wobec prezydenta Wiktora Juszczenki. Było to uwłaczające i obraźliwe, skoro prezydent Juszczenko utożsamia się z Kościołem prawosławnym. Zwracam też uwagę, że Kościół grekokatolicki jest na Ukrainie w mniejszości - mówi abp Abel. Źródło: Gazeta Wyborcza Lublin wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5119149.html Odpowiedz Link Zgłoś