Dodaj do ulubionych

Wolno obrazac mniejszosci narodowe!

30.06.08, 22:13
Ale na Wegrzech.wink))

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,5412408,Sad_Najwyzszy_zdecydowal__mozna_ublizac_mniejszosciom.html
Obserwuj wątek
    • perla coś w tym jest 30.06.08, 22:50
      co innego obrażanie personalne konkretnej osoby a co innego
      stwierdzenie - "Ruskie to świnie" czy "Helmuty do faszyści".
      Jak powstało forum to, a właściwie portal, to pamiętam, że zaledwie
      kilka wątków było.
      I zupełnie nie potrzebnie walczyłem wtedy z jakimiś Hansami czy
      Georgami, których ulubionym zajęciem było pisanie w stylu "Żydzi to
      pedały są". Bo w sumie nikogo personalnie to nie obrażało.
      Dlatego też, jak po latach pojawiły się takie szmaty jak owca_czarna
      czy ewka8a, które pod wpływem kretyna52 pisywały tylko i wyłącznie
      o "katolach", to tylko wzruszenie ramion było właśnie.
      • podolski.4 Re: coś w tym jest 30.06.08, 22:56
        Jest? Wg mnie nie ma. Co innego gadac na KK,a co innego na Zydow. Najlepiej
        obrazac jednak imiennie i tu przyznaje ci racje.wink
        • vicky17 Re: coś w tym jest 30.06.08, 23:14
          podolski.4 napisał:

> Jest? Wg mnie nie ma. Co innego gadac na KK,a co innego na Zydow.

pewnie ,ze co innego,bo obraza KK jest Ok,a za obraze zydow to najlepiej do
          mamra,albo na wegry. wybieram to drugie,bo oni jakby nie bylo maja wieksze
          poczucie humoru i dobre wina. a z tym seksem to musze uwazac w podrozy,bo jak
          panie tego glowa kogos stukne to jeszcze mnie pozwie do sadu,ze na cnote mu dybiesmile
          ech lubie czas wakacji,wlasnie kwitna akacje to znaczy,ze czas ruszacsmile)
          • podolski.4 Re: coś w tym jest 30.06.08, 23:31
            Nie,Rachelciu.KK to instytucja,a instytucje moge obrazac ile chce. Zydzi to zywi
            ludzie,zas obrazanie zywych czasami prowadzi do rzeczy gorszych od wyzwisk.Ale
            by all means,jedz na Wegry i ulzyj sobie.wink
            • sz0k Re: coś w tym jest 30.06.08, 23:41
              podolski.4 napisał:

> Nie,Rachelciu.KK to instytucja,a instytucje moge obrazac ile chce. Zydzi to zyw
              > i
              > ludzie,

Cytat miesiąca. Jak na prawdziwego kretyna przystało.
              • podolski.4 Re: coś w tym jest 30.06.08, 23:47
                Zapisz go sobie w sygnaturce.Bede wdzieczny za reklame.wink)
                • sz0k Re: coś w tym jest 30.06.08, 23:50
                  Nie mam w zwyczaju reklamować trollowania i głupoty.
                  • podolski.4 Re: coś w tym jest 30.06.08, 23:53
                    Ty nie musisz.Twoje mondrosci sa wystarczajaca "reklama".wink
                    • sz0k Re: coś w tym jest 30.06.08, 23:56
                      podolski.4 napisał:

> Ty nie musisz.Twoje mondrosci sa wystarczajaca "reklama".wink

Dobrze, że je czytasz. Gorzej, że nic nie dociera.
            • vicky17 Re: coś w tym jest 01.07.08, 00:26
              podolski.4 napisał:

> Nie,Rachelciu.KK to instytucja,a instytucje moge obrazac ile chce. Zydzi to zyw
              > i
              > ludzie,zas obrazanie zywych czasami prowadzi do rzeczy gorszych od wyzwisk.Ale
              > by all means,jedz na Wegry i ulzyj sobie.wink

KK to nie tylko instytucja,bo za ta instytucja stoi wiara dla milionow ludzi,a
              tych obrazac sie nie powinno,jesli nie chcesz by obrazano zydow i ich wiare. cos
              za cos..albo..albo
              • spitt Re: coś w tym jest 01.07.08, 00:33

Miliony moga sie bronic przy urnach , mniejszosci trzeba bronic
                ustawami nawet jak nie ma podstaw w konstytucji smile)) ,...
                ===================================================================
                za ta instytucja stoi wiara dla milionow ludzi ,...
              • podolski.4 Re: coś w tym jest 01.07.08, 00:35
                KK to skorumpowana instytucja,ostatni bastion totalitaryzmu. Wiara wynika z
                duchowych potrzeb czlowieka.Do tego nie potrzeba nieomylnego papieza z armia
                nieomylnych seksualnych dewiantow,nie uwazasz?wink
                • vicky17 Re: coś w tym jest 01.07.08, 00:40
                  podolski.4 napisał:

> KK to skorumpowana instytucja,ostatni bastion totalitaryzmu. Wiara wynika z
                  > duchowych potrzeb czlowieka.Do tego nie potrzeba nieomylnego papieza z armia
                  > nieomylnych seksualnych dewiantow,nie uwazasz?wink

nie, nie uwazam,bo dosc brzydko generalizujesz. moge robic to samo z w stosunku
                  do wielu instytucji zydowskich a wtedy bedziesz czul sie ponizony i obrazony.
                  jesli wielu z was z patosem podkresla zaslugi ortodoksow dla waszego panstwa
                  dzieki ich religii to ja czynie to samo w stosunku do mojej religii i
                  instytucji,ktore za nia stoja.
                  a jesli chodzi o dewiantow seksualnych to akurat tych dosc sporo wsrod
                  rabinow,ale sprawy sie zwykle dosc wycisza,z wiadomych wzgledow.
                  • podolski.4 Re: coś w tym jest 01.07.08, 00:50
                    Nic podobnego.Nie ma instytucji zydowskich a la KK. Ale prosze, napadaj na te
                    rabinaty (zreszta przeciez i bez moich napasci na KK,napadasz na Zydow).Mnie
                    chodzi tylko o to,ze skorumpowana istytucja jaka jest KK jest krytykowana nie
                    tylko przez jakiego Zyda(np mnie) ale i wielu katolikow, nawet polskich wlasnie
                    za to czym jest:kapiaca zlotem i szmalem skorumpowana instytucja nie majaca nic
                    do roboty w XXI wieku.wink
                    • vicky17 Re: coś w tym jest 01.07.08, 01:17
                      podolski.4 napisał:

> Nic podobnego.Nie ma instytucji zydowskich a la KK. Ale prosze, napadaj na te
                      > rabinaty (zreszta przeciez i bez moich napasci na KK,napadasz na Zydow).Mnie
                      > chodzi tylko o to,ze skorumpowana istytucja jaka jest KK jest krytykowana nie
                      > tylko przez jakiego Zyda(np mnie) ale i wielu katolikow, nawet polskich wlasnie
                      > za to czym jest:kapiaca zlotem i szmalem skorumpowana instytucja nie majaca nic
                      > do roboty w XXI wieku.wink

korupcja jest wszedzie,wlaczajac w to zydowskie instytucje religijne ..ale jest
                      roznica miedzy krytyka a bluzganiem z nienawiscia. zobacz jak to wyglada u
                      nas..i porownajsmile
                      • pozarski Re: coś w tym jest 01.07.08, 01:28
                        Gdzie tu ktos bluzga na KK?Poza krzysiem aka benkiem nikt tu sobie nie pozwala
                        tak jak wy sobie pozwalacie na Zydow.To po prostu jest nieporownywalne i to na
                        niekorzysc tzw katolikow.Sam znam katolikow i nie mam zadnych problemow z
                        nimi,ani oni ze mna.Tylko tu spotykam sie z koszmarnym antysemityzmem i gdybym
                        mial oceniac Polakow tylko wg tego,co tu czytam,mialbym wyrobione i negatywne o
                        Polakach zdanie.Nie mam,bo te szalejace nicki sa dla mnie tylko jakims
                        plugastwem z ktorego sie nabijam.Nic poza tym.A jak ktory zajdzie mi za skore,to
                        go po prostu likwiduje(gasze) i mam spokoj.wink)
                        • vicky17 Re: coś w tym jest 01.07.08, 02:14
                          pozarski napisał:

> Gdzie tu ktos bluzga na KK?Poza krzysiem aka benkiem nikt tu sobie nie pozwala
                          > tak jak wy sobie pozwalacie na Zydow.

ej skoro z takiej rury walisz to po pierwsze..ja nie jestem wy,po drugie prosze
                          o przyklady,gdzie ja sobie pozawalam wiecej na zydow niz ty w stosunku do KK?
                          teraz to juz chyba wolne zarty pozarski.
                          • pozarski Re: coś w tym jest 01.07.08, 08:18
                            Rachelciu. Nie zartuj.wink
                            • vicky17 Re: coś w tym jest 01.07.08, 15:13
                              pozarski napisał:

> Rachelciu. Nie zartuj.wink

nie zartuje..tylko podobnie jak ty,nie jestem wy,tylko odpowiadam za siebie.
                              podaj mi cytat,gdzie wbijam zydow w ziemi,nakazuje ich mordowac i wogole
                              nakazuje im na ksiezyc z rebe leciec?
                              • pozarski Re: coś w tym jest 01.07.08, 15:41
                                Uwazasz,ze antysemita jest tylko ten,kto nawoluje do morderstw,wbija w ziemie i
                                kaze mu z rebe na ksiezyc leciec?Nie,pogardliwe odnoszenie sie do Zydow,te
                                icki,pejsate,koszerni(w niemal kazdym poscie nie do mnie),to wszystko jest
                                przejawem antysemityzmu.To jeszcze nie robi z ciebie Eichmanna ani
                                Hitlera,jeszcze nie wiaze cie z NOPem czy ONR,ale kto cie tam wie? Rzeczy nalezy
                                nazywac po imieniu. A teraz ty mi opisz,gdzie ja sie wypowiadam o Polakach w ten
                                sam pogardliwy sposob,co ty o Zydach.wink)
                                • vicky17 Re: coś w tym jest 01.07.08, 15:49
                                  pozarski napisał:

> Uwazasz,ze antysemita jest tylko ten,kto nawoluje do morderstw,wbija w ziemie i
                                  > kaze mu z rebe na ksiezyc leciec?Nie,pogardliwe odnoszenie sie do Zydow,te
                                  > icki,pejsate,koszerni(w niemal kazdym poscie nie do mnie),

krytyka nacji,rzadow,czy historii nie jest rownoznaczna z
                                  antysemityzmem,podobnie krytyka zulusow nie jest rasizmem skierowanym przeciwko
                                  plemieniu zulusow. antysemityzm to mocne slowo,ktore stracilo swoja wartosc
                                  dlatego,ze jest obszarpane i zdewaluowane poprzez niewlasciwie i zbyt pohopne
                                  jego uzywanie.
                                  mowienie,ze pociagne cie za pejs jest ZARTEM i nie jest uzywane by cie obrazic.
                                  jesli bedziemy az tak wrazliwi,to forum straci smak i tyle. nazywanie czegos
                                  koszernym nie jest obraza rowniez,w koncu nie jest to wulgaryzm,a ickow ja nie
                                  uzywam,ale ty uzywasz slowo katole.
                                  • pozarski Re: coś w tym jest 01.07.08, 15:55
                                    Nienie,Rachelciu,ja wiem,ze ty wiesz o co chodzi.Nie wyjezdzaj mi tu o nacji i
                                    krytyce rzadow.Nie tylko na tym forum atakuje sie ludzi, bo zdaje sie
                                    atakujacym,ze ci ludzie sa Zydami. Zyd,to jest w Polsce(ale nie
                                    tylko)okresleniem pewnych niezbyt przyjemnych cech charakteru,ktore krytycy
                                    jakichs jednostek biora za typowe dla Zydow. To jest taka gra, stara jak swiat i
                                    nie ma co strzepic slow. Wszyscy od dawna wiedza,co jest grane.Ja ci pozwalam
                                    czasami na te wybryki (zartobliwe szarpanie pejsow),ale ktos inny,nie bioracy
                                    udzialu w tych naszych zabawach, nie bylby juz tak liberalny.
                                    • vicky17 Re: coś w tym jest 01.07.08, 15:59
                                      pozarski napisał:

> Nienie,Rachelciu,ja wiem,ze ty wiesz o co chodzi.Nie wyjezdzaj mi tu o nacji i
                                      > krytyce rzadow.Nie tylko na tym forum atakuje sie ludzi, bo zdaje sie
                                      > atakujacym,ze ci ludzie sa Zydami. Zyd,to jest w Polsce(ale nie
                                      > tylko)okresleniem pewnych niezbyt przyjemnych cech charakteru,ktore krytycy
                                      > jakichs jednostek biora za typowe dla Zydow. To jest taka gra, stara jak swiat
                                      > i
                                      > nie ma co strzepic slow. Wszyscy od dawna wiedza,co jest grane.Ja ci pozwalam
                                      > czasami na te wybryki (zartobliwe szarpanie pejsow),ale ktos inny,nie bioracy
                                      > udzialu w tych naszych zabawach, nie bylby juz tak liberalny.

ty mi nie wyjezdzaj z zydem,bo jak mowie jesli wezmiemy pod lupe zydow i
                                      katoli,to ja nie widze roznicy kto tu ma byc obrazony,dlaczego i jak.
                                      wazne sa intencje,a te przynajmniej z mojej strony polegaja na krytyce zlego
                                      postepowania..co jest dopuszczalne i legit.
                                      jesli razi cie moj humor to nie bede go stosowac,ale wtedy bedzie helgowato i
                                      tyle. kazdy z nas jest indywidualnoscia inaczej myslaca i w sumie dobrze jest
                                      odrozniac kolory,inaczej jest szaro,buro,mdlo i w wiekszosci chamsko. lubisz
                                      tego typu atmosfere,ja nie.
                                      • pozarski Re: coś w tym jest 01.07.08, 16:05
                                        Wykonczylas mnie. Jedyne,co ci moge powiedziec to to,ze dobrymi intencjami
                                        pieklo jest wybrukowane.wink))
                                        • vicky17 Re: coś w tym jest 01.07.08, 16:10
                                          pozarski napisał:

> Wykonczylas mnie. Jedyne,co ci moge powiedziec to to,ze dobrymi intencjami
                                          > pieklo jest wybrukowane.wink))

costy taki slaby..3 ciosy i juz lezysz..zupelnie nie jak 100% zyd wlasniesmile

e tam ja tak moge bez konca,bo wlasnie robie to co wy uprawiacie na forach..az
                                          dziw bierze,ze jak idzie to w druga strone to padaciesmile)
                                          no dobra czas na relaks i wyjazd.
                                          coz zycze by ci sie fryzura na wietrze nie potargala,bo moja na pewno sie
                                          potarga na wielkich jeziorach i jachcie.

ahoj i odplywam,ale ja w helge z kotami na pewno sie nie zamienie,ani nie
                                          sadze,bys chcial wlasnie tego typu dyskusji w takim tonie i takiej tonacji na
                                          tym forum. za bardzo lubisz przekore by ulegac pseudointeligencjopoprawnosci i
                                          wcale ci sie nie dziwie,bo monotonia jest do d...smile
                                          • pozarski Re: coś w tym jest 01.07.08, 16:18
                                            3 razy tak,Rachelciu,ale to juz moje ostatnie slowo w tej materii.wink))
                                      • absztyfikant Re: coś w tym jest 01.07.08, 16:17
                                        youtube.com/watch?v=Yh8eKEbbRwE
      • dana33 Re: coś w tym jest 30.06.08, 22:57
        nu, wlasnie.... wtedy bylo wzruszanie ramion, a teraz juz calkiem
        personalnie ze owca iewka to "szmaty".... nu a perla to moze tez
        taka szmata? nie obrazaj sie perlisty.... to zupelnie nie
        personalnie... to do jakiegos nicka.... wzusz ramionami i po
        zabawie...
        • perla Re: coś w tym jest 30.06.08, 23:16
          ty też szmata jesteś. Jak i one. Zupełna szmata. I nie obrażaj się.
          Do nicka dana33 napisałem to właśnie.
    • spitt Re: Wolno obrazac mniejszosci narodowe! 01.07.08, 00:28

Kiedy w Polsce ??? ,...
      ===================================================================
      Ale na Wegrzech.wink))
    • haszszachmat ________pluć anonimowo to przyjemność? Dla kogo? 01.07.08, 15:48
      Podajcie nazwiska...
      • pozarski Re: ________pluć anonimowo to przyjemność? Dla ko 01.07.08, 15:49
        Anonimowo lepiej,panie Lazar.wink
    • oleg3 To jest najważniejsze 01.07.08, 15:51
      Mam nadzieję, ze ta zasada obowiązuje sądy na całym Zachodzie.

"prawo dotyczące ochrony godności ludzkiej jest prawem podstawowym osób, a nie
      społeczności".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka