pozarski 30.06.08, 22:13 Ale na Wegrzech.)) wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,5412408,Sad_Najwyzszy_zdecydowal__mozna_ublizac_mniejszosciom.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perla coś w tym jest 30.06.08, 22:50 co innego obrażanie personalne konkretnej osoby a co innego stwierdzenie - "Ruskie to świnie" czy "Helmuty do faszyści". Jak powstało forum to, a właściwie portal, to pamiętam, że zaledwie kilka wątków było. I zupełnie nie potrzebnie walczyłem wtedy z jakimiś Hansami czy Georgami, których ulubionym zajęciem było pisanie w stylu "Żydzi to pedały są". Bo w sumie nikogo personalnie to nie obrażało. Dlatego też, jak po latach pojawiły się takie szmaty jak owca_czarna czy ewka8a, które pod wpływem kretyna52 pisywały tylko i wyłącznie o "katolach", to tylko wzruszenie ramion było właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Re: coś w tym jest 30.06.08, 22:56 Jest? Wg mnie nie ma. Co innego gadac na KK,a co innego na Zydow. Najlepiej obrazac jednak imiennie i tu przyznaje ci racje. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: coś w tym jest 30.06.08, 23:14 podolski.4 napisał: > Jest? Wg mnie nie ma. Co innego gadac na KK,a co innego na Zydow. pewnie ,ze co innego,bo obraza KK jest Ok,a za obraze zydow to najlepiej do mamra,albo na wegry. wybieram to drugie,bo oni jakby nie bylo maja wieksze poczucie humoru i dobre wina. a z tym seksem to musze uwazac w podrozy,bo jak panie tego glowa kogos stukne to jeszcze mnie pozwie do sadu,ze na cnote mu dybie ech lubie czas wakacji,wlasnie kwitna akacje to znaczy,ze czas ruszac) Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Re: coś w tym jest 30.06.08, 23:31 Nie,Rachelciu.KK to instytucja,a instytucje moge obrazac ile chce. Zydzi to zywi ludzie,zas obrazanie zywych czasami prowadzi do rzeczy gorszych od wyzwisk.Ale by all means,jedz na Wegry i ulzyj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: coś w tym jest 30.06.08, 23:41 podolski.4 napisał: > Nie,Rachelciu.KK to instytucja,a instytucje moge obrazac ile chce. Zydzi to zyw > i > ludzie, Cytat miesiąca. Jak na prawdziwego kretyna przystało. Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Re: coś w tym jest 30.06.08, 23:47 Zapisz go sobie w sygnaturce.Bede wdzieczny za reklame.) Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: coś w tym jest 30.06.08, 23:50 Nie mam w zwyczaju reklamować trollowania i głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Re: coś w tym jest 30.06.08, 23:53 Ty nie musisz.Twoje mondrosci sa wystarczajaca "reklama". Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: coś w tym jest 30.06.08, 23:56 podolski.4 napisał: > Ty nie musisz.Twoje mondrosci sa wystarczajaca "reklama". Dobrze, że je czytasz. Gorzej, że nic nie dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: coś w tym jest 01.07.08, 00:26 podolski.4 napisał: > Nie,Rachelciu.KK to instytucja,a instytucje moge obrazac ile chce. Zydzi to zyw > i > ludzie,zas obrazanie zywych czasami prowadzi do rzeczy gorszych od wyzwisk.Ale > by all means,jedz na Wegry i ulzyj sobie. KK to nie tylko instytucja,bo za ta instytucja stoi wiara dla milionow ludzi,a tych obrazac sie nie powinno,jesli nie chcesz by obrazano zydow i ich wiare. cos za cos..albo..albo Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: coś w tym jest 01.07.08, 00:33 Miliony moga sie bronic przy urnach , mniejszosci trzeba bronic ustawami nawet jak nie ma podstaw w konstytucji )) ,... =================================================================== za ta instytucja stoi wiara dla milionow ludzi ,... Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Re: coś w tym jest 01.07.08, 00:35 KK to skorumpowana instytucja,ostatni bastion totalitaryzmu. Wiara wynika z duchowych potrzeb czlowieka.Do tego nie potrzeba nieomylnego papieza z armia nieomylnych seksualnych dewiantow,nie uwazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: coś w tym jest 01.07.08, 00:40 podolski.4 napisał: > KK to skorumpowana instytucja,ostatni bastion totalitaryzmu. Wiara wynika z > duchowych potrzeb czlowieka.Do tego nie potrzeba nieomylnego papieza z armia > nieomylnych seksualnych dewiantow,nie uwazasz? nie, nie uwazam,bo dosc brzydko generalizujesz. moge robic to samo z w stosunku do wielu instytucji zydowskich a wtedy bedziesz czul sie ponizony i obrazony. jesli wielu z was z patosem podkresla zaslugi ortodoksow dla waszego panstwa dzieki ich religii to ja czynie to samo w stosunku do mojej religii i instytucji,ktore za nia stoja. a jesli chodzi o dewiantow seksualnych to akurat tych dosc sporo wsrod rabinow,ale sprawy sie zwykle dosc wycisza,z wiadomych wzgledow. Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Re: coś w tym jest 01.07.08, 00:50 Nic podobnego.Nie ma instytucji zydowskich a la KK. Ale prosze, napadaj na te rabinaty (zreszta przeciez i bez moich napasci na KK,napadasz na Zydow).Mnie chodzi tylko o to,ze skorumpowana istytucja jaka jest KK jest krytykowana nie tylko przez jakiego Zyda(np mnie) ale i wielu katolikow, nawet polskich wlasnie za to czym jest:kapiaca zlotem i szmalem skorumpowana instytucja nie majaca nic do roboty w XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: coś w tym jest 01.07.08, 01:17 podolski.4 napisał: > Nic podobnego.Nie ma instytucji zydowskich a la KK. Ale prosze, napadaj na te > rabinaty (zreszta przeciez i bez moich napasci na KK,napadasz na Zydow).Mnie > chodzi tylko o to,ze skorumpowana istytucja jaka jest KK jest krytykowana nie > tylko przez jakiego Zyda(np mnie) ale i wielu katolikow, nawet polskich wlasnie > za to czym jest:kapiaca zlotem i szmalem skorumpowana instytucja nie majaca nic > do roboty w XXI wieku. korupcja jest wszedzie,wlaczajac w to zydowskie instytucje religijne ..ale jest roznica miedzy krytyka a bluzganiem z nienawiscia. zobacz jak to wyglada u nas..i porownaj Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: coś w tym jest 01.07.08, 01:28 Gdzie tu ktos bluzga na KK?Poza krzysiem aka benkiem nikt tu sobie nie pozwala tak jak wy sobie pozwalacie na Zydow.To po prostu jest nieporownywalne i to na niekorzysc tzw katolikow.Sam znam katolikow i nie mam zadnych problemow z nimi,ani oni ze mna.Tylko tu spotykam sie z koszmarnym antysemityzmem i gdybym mial oceniac Polakow tylko wg tego,co tu czytam,mialbym wyrobione i negatywne o Polakach zdanie.Nie mam,bo te szalejace nicki sa dla mnie tylko jakims plugastwem z ktorego sie nabijam.Nic poza tym.A jak ktory zajdzie mi za skore,to go po prostu likwiduje(gasze) i mam spokoj.) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: coś w tym jest 01.07.08, 02:14 pozarski napisał: > Gdzie tu ktos bluzga na KK?Poza krzysiem aka benkiem nikt tu sobie nie pozwala > tak jak wy sobie pozwalacie na Zydow. ej skoro z takiej rury walisz to po pierwsze..ja nie jestem wy,po drugie prosze o przyklady,gdzie ja sobie pozawalam wiecej na zydow niz ty w stosunku do KK? teraz to juz chyba wolne zarty pozarski. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: coś w tym jest 01.07.08, 15:13 pozarski napisał: > Rachelciu. Nie zartuj. nie zartuje..tylko podobnie jak ty,nie jestem wy,tylko odpowiadam za siebie. podaj mi cytat,gdzie wbijam zydow w ziemi,nakazuje ich mordowac i wogole nakazuje im na ksiezyc z rebe leciec? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: coś w tym jest 01.07.08, 15:41 Uwazasz,ze antysemita jest tylko ten,kto nawoluje do morderstw,wbija w ziemie i kaze mu z rebe na ksiezyc leciec?Nie,pogardliwe odnoszenie sie do Zydow,te icki,pejsate,koszerni(w niemal kazdym poscie nie do mnie),to wszystko jest przejawem antysemityzmu.To jeszcze nie robi z ciebie Eichmanna ani Hitlera,jeszcze nie wiaze cie z NOPem czy ONR,ale kto cie tam wie? Rzeczy nalezy nazywac po imieniu. A teraz ty mi opisz,gdzie ja sie wypowiadam o Polakach w ten sam pogardliwy sposob,co ty o Zydach.) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: coś w tym jest 01.07.08, 15:49 pozarski napisał: > Uwazasz,ze antysemita jest tylko ten,kto nawoluje do morderstw,wbija w ziemie i > kaze mu z rebe na ksiezyc leciec?Nie,pogardliwe odnoszenie sie do Zydow,te > icki,pejsate,koszerni(w niemal kazdym poscie nie do mnie), krytyka nacji,rzadow,czy historii nie jest rownoznaczna z antysemityzmem,podobnie krytyka zulusow nie jest rasizmem skierowanym przeciwko plemieniu zulusow. antysemityzm to mocne slowo,ktore stracilo swoja wartosc dlatego,ze jest obszarpane i zdewaluowane poprzez niewlasciwie i zbyt pohopne jego uzywanie. mowienie,ze pociagne cie za pejs jest ZARTEM i nie jest uzywane by cie obrazic. jesli bedziemy az tak wrazliwi,to forum straci smak i tyle. nazywanie czegos koszernym nie jest obraza rowniez,w koncu nie jest to wulgaryzm,a ickow ja nie uzywam,ale ty uzywasz slowo katole. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: coś w tym jest 01.07.08, 15:55 Nienie,Rachelciu,ja wiem,ze ty wiesz o co chodzi.Nie wyjezdzaj mi tu o nacji i krytyce rzadow.Nie tylko na tym forum atakuje sie ludzi, bo zdaje sie atakujacym,ze ci ludzie sa Zydami. Zyd,to jest w Polsce(ale nie tylko)okresleniem pewnych niezbyt przyjemnych cech charakteru,ktore krytycy jakichs jednostek biora za typowe dla Zydow. To jest taka gra, stara jak swiat i nie ma co strzepic slow. Wszyscy od dawna wiedza,co jest grane.Ja ci pozwalam czasami na te wybryki (zartobliwe szarpanie pejsow),ale ktos inny,nie bioracy udzialu w tych naszych zabawach, nie bylby juz tak liberalny. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: coś w tym jest 01.07.08, 15:59 pozarski napisał: > Nienie,Rachelciu,ja wiem,ze ty wiesz o co chodzi.Nie wyjezdzaj mi tu o nacji i > krytyce rzadow.Nie tylko na tym forum atakuje sie ludzi, bo zdaje sie > atakujacym,ze ci ludzie sa Zydami. Zyd,to jest w Polsce(ale nie > tylko)okresleniem pewnych niezbyt przyjemnych cech charakteru,ktore krytycy > jakichs jednostek biora za typowe dla Zydow. To jest taka gra, stara jak swiat > i > nie ma co strzepic slow. Wszyscy od dawna wiedza,co jest grane.Ja ci pozwalam > czasami na te wybryki (zartobliwe szarpanie pejsow),ale ktos inny,nie bioracy > udzialu w tych naszych zabawach, nie bylby juz tak liberalny. ty mi nie wyjezdzaj z zydem,bo jak mowie jesli wezmiemy pod lupe zydow i katoli,to ja nie widze roznicy kto tu ma byc obrazony,dlaczego i jak. wazne sa intencje,a te przynajmniej z mojej strony polegaja na krytyce zlego postepowania..co jest dopuszczalne i legit. jesli razi cie moj humor to nie bede go stosowac,ale wtedy bedzie helgowato i tyle. kazdy z nas jest indywidualnoscia inaczej myslaca i w sumie dobrze jest odrozniac kolory,inaczej jest szaro,buro,mdlo i w wiekszosci chamsko. lubisz tego typu atmosfere,ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: coś w tym jest 01.07.08, 16:05 Wykonczylas mnie. Jedyne,co ci moge powiedziec to to,ze dobrymi intencjami pieklo jest wybrukowane.)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: coś w tym jest 01.07.08, 16:10 pozarski napisał: > Wykonczylas mnie. Jedyne,co ci moge powiedziec to to,ze dobrymi intencjami > pieklo jest wybrukowane.)) costy taki slaby..3 ciosy i juz lezysz..zupelnie nie jak 100% zyd wlasnie e tam ja tak moge bez konca,bo wlasnie robie to co wy uprawiacie na forach..az dziw bierze,ze jak idzie to w druga strone to padacie) no dobra czas na relaks i wyjazd. coz zycze by ci sie fryzura na wietrze nie potargala,bo moja na pewno sie potarga na wielkich jeziorach i jachcie. ahoj i odplywam,ale ja w helge z kotami na pewno sie nie zamienie,ani nie sadze,bys chcial wlasnie tego typu dyskusji w takim tonie i takiej tonacji na tym forum. za bardzo lubisz przekore by ulegac pseudointeligencjopoprawnosci i wcale ci sie nie dziwie,bo monotonia jest do d... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: coś w tym jest 01.07.08, 16:18 3 razy tak,Rachelciu,ale to juz moje ostatnie slowo w tej materii.)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: coś w tym jest 30.06.08, 22:57 nu, wlasnie.... wtedy bylo wzruszanie ramion, a teraz juz calkiem personalnie ze owca iewka to "szmaty".... nu a perla to moze tez taka szmata? nie obrazaj sie perlisty.... to zupelnie nie personalnie... to do jakiegos nicka.... wzusz ramionami i po zabawie... Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: coś w tym jest 30.06.08, 23:16 ty też szmata jesteś. Jak i one. Zupełna szmata. I nie obrażaj się. Do nicka dana33 napisałem to właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Wolno obrazac mniejszosci narodowe! 01.07.08, 00:28 Kiedy w Polsce ??? ,... =================================================================== Ale na Wegrzech.)) Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat ________pluć anonimowo to przyjemność? Dla kogo? 01.07.08, 15:48 Podajcie nazwiska... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ________pluć anonimowo to przyjemność? Dla ko 01.07.08, 15:49 Anonimowo lepiej,panie Lazar. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 To jest najważniejsze 01.07.08, 15:51 Mam nadzieję, ze ta zasada obowiązuje sądy na całym Zachodzie. "prawo dotyczące ochrony godności ludzkiej jest prawem podstawowym osób, a nie społeczności". Odpowiedz Link Zgłoś