polski_francuz 01.04.09, 19:39 Czytasz ze zrozumieniem. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orwella Re: Brawo Siwa:) 01.04.09, 19:44 odblokowali aq. A szkode, ze nie mozna bylo pisac stale na osle, bo tam rozumiem nie byloby cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Brawo Siwa:) 01.04.09, 19:48 Mnie nazwa niezbyt podoba. Na pytanie gdzie piszesz? Trzeba by bylo odpowiedziec "Na oslej lawce". Sounds not good Pozdro PF P.S. We Francji chyba cie czytaja, bo tu faktycznie lud sie strasznie wkurza na dyrektorow. Zerknij na moj watek: "Jak to dobrze byc dyrektorem we Francji". Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 znow rozdetek sie pokazuje...... 01.04.09, 19:56 "Czytasz ze zrozumieniem."..... bo niby jedyny co zawsze rozumie, to francuski rozdetek, ktory potem swoim rozdectwem daje pochwaly innym.... nu, rozdetek.... jakby nie bylo, to poleciales z predkoscia rakiety israelskiej hec, pisac na tej oslej, nie? rezdetkowy osiol..... Odpowiedz Link Zgłoś
patience A o soo chodzi? 01.04.09, 20:21 Aq bylo niezywe i zmartwychwstalo? Wow. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: A o soo chodzi? 01.04.09, 20:24 Troche tak to wyglada. Suspens byl droga patience PF Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: A o soo chodzi? 01.04.09, 20:25 A moze to z okazji 1 kwietnia? Kiedy zamkneli? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: A o soo chodzi? 01.04.09, 20:26 Ty musi z Wroclawia? Nic sie przed toba nie ukryje PF Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: A o soo chodzi? 01.04.09, 20:28 jakby przed wroclawianami nic sie nie zdolalo ukryc, to dzis bylibysmu stolica polaki. Chyba Wroclawianie sa ciency w intrygach... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: A o soo chodzi? 01.04.09, 20:34 Tez tak myslalem. Ale zaczeto mi opowiadac o przekretach Zdrojewskiego. Potem kolega cos niezbyt o Schetynie sie wyrazal. A w koncu jakies niesamowite przekrety byly z klubem kosza Slask (teraz chyba inaczej sie nazywa). I obawiam sie, zesmy doszli (zeszli) do sredniej krajowej. Ale, przyznaje, malo wiem. Powiedzmy, ze jako inzyniera (a Zdrojewski tez nim jest) nie zaczynal bym odbudowy Wroclawia od Rynku ale od obwodnicy. Ale to juz jest cecha charakteru, ze sie albo na latwizne albo na ambitne cele idzie... PF Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: A o soo chodzi? 01.04.09, 21:08 No ale oni wyszli ponad przecietna i dlatego sie znalezli w stolicy ps. o przekretach na klubach tez slyszalam, nie tylko na koszu, ale pilce tez. Co do Schetyny, to faktycznie u wszystkich znajomych wyskoczyl na pozycje postaci ambiwalentnej. Ale do Zdroja mam slabosc, mimo, ze postawil na placu solnym iglice zwana powszechnie "Penisem Zdrojewskiego" a na rynku krysztalowa fontanne, ktora tam pasuje jak piesc do nosa. Ale zaimponowal mi swego czasu, jak sie uparl odnowic rynek i te kamulce starozytnego brukowca powyrywali z gleby na jego zlecenie. Chyba wszyscy byli przeciw, ale okazalo sie ze mial racje. Tlumy ludzi o kazdej porze dnia i nocy o tym najlepiej swiadcza. Jesli juz pretensje, to o to, ze tak doskonale zagospodarowanie centrum spowodowalo opoznienie w powstawaniu sympatycznych knajpek i restauracyjek gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: A o soo chodzi? 01.04.09, 21:24 Niech ci bedzie z tym Rynkiem. Sam tam laze, pokazuje zonie i corce z duma mowiac "ja jestem z Wroclawia" i francuskich Francuzow tez tam prowadze. Nastepna raza to bedzie we wrzesniu. I rynek tez na pewno bedzie w programie. Z przekretami to jest caly polski problem. I diagnoza Jarka jest sluszna. Tylko terapia kuleje. Sam zreszta nie wiem co myslec. Jak Jarek przegina, to mysle ze Polacy nie Niemcy i nie mozna ich zmuszac. Ale sie czyta o przekretach to zaczynam uwazac, ze trzeba narod za morde wziac...Prawda pewnie, jak zwykle, gdzies posrodku. I do tego sie ciagle porusza PF Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 o soo chodzi?_______________jako najmędrszy mówię 02.04.09, 00:38 Ale sie czyta o przekretach to zaczynam uwazac, > ze trzeba narod za morde wziac... #################################################################: Wżyciuuuuuuuuu! Trza wzionć nie naród....boć ten - nie ino wzienty jest ale upupiony na Amen!-------XXXXX! Panuje ROZUMIESZ w ...tu mam ty co wpisać("Polsce"?, "państwie"?, półprywatnedominium klik i mafii)..w ..u nas _______prawo ponad prawem! Prywata na gospodarnością. Wielka Głupota na resztką mądrości. Paradoks polega na tym, że w tych popierdołonych strukturach naród nie może tak łątwo wziąć za mordę rządzących. Podam Ci tylko jeden przykład - prokuratorzy zbrodniarze komunistyczni, wydający wyroki z Moskwy - dla większego pohańbienia nazywane w imieniu Rzeczypospolitej Polskiej - w dodatku z paragrafu dla zbrodniarzy hitlerowskich z roku 1944 gdy legalnym rżadem był ten w Londynie... w latach 1990-2006 jako adwokaci występowali do sądu o rehbilitację swych ofiar, na które w latach 40, 50, 60,... sami wystawiali żadnaia kary śmierci... jest ich jeszcze wielu...przed chwilą widizałem u Pospieszalskiego jak pyskował gdy pytano go na ulicy gdzie jest zagrzebane ciało gen. Nila Fildorfa.(po przeciez nie pochowane...córka spytała Pospieszalskiego czy może mówić prawdę...otóż na ojca wydało wyrok 9 osób nikt z nich nie miał narodwości polskiej.) Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________________jesli Polacy 02.04.09, 00:50 nie widzą komu zaoferowano "szczęki" albo "łóżko polowe" a komu - wianuszki spółek wokół rabowanych molochów - sieci kantorów, banki, fundacje, agencje - akcje, intratne miejsca w radach nadzorczych - media i fora opiniotwórcze komu bezkarność bezprawia jakby nie było przeszłości PRL-u a komu twarde paradoksalne represje jakie tu stale opisuję... jeśli mnie tu ci, którzy 20 lat temu bali się patrzeć mi w oczy dziś osiągają rekordy olimpijskie w hipokryzji lżenia epitetami które im się należą to........ten naró nie zasługuje na więcej niż ma. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______poprawiam błędy KL dla zrozumienia 02.04.09, 00:53 Panuje ROZUMIESZ w ...tu mam wąty co wpisać("Polsce"?, "państwie Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Dlaczego nie przynoszą w zębach dowodów Zyzakowi? 02.04.09, 08:03 __________________________gdzie piszę NIEPRAWDĘ?___________ _______"dziennikarze są oszołomieni wypowiedzią Kurtyki"___ ___"autorytety są oszołomione Czumą podważającym wyrok Sądu Lustrac. ___jakoby nie było agenta TW Alka kapusia zarejstrowanego w dwu ___Departamentach". ################################################################### ________"Obrażeni na Prawdę wszystkich mafii łączcie się"!_____ To podpowiada opluty emeryt Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Dlaczego nie przynoszą w zębach dowodów Zyzak 02.04.09, 11:34 hasz0 napisał: > ________"Obrażeni na Prawdę wszystkich mafii łączcie się"!_____ Mnie Haszu prawda (z malej litery, nieobjawiona) nie wyzwala. Wyzwalaja mnie czyny. To, ze dawno wiedzialem o Walesie dosc nie pozbawilo go wyboru w demokratycznych wyborach oraz stanowiska prezydenta Rzeczypospolitej glupkow. > To podpowiada opluty emeryt Nie pluj w zenit. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __ Dlaczego nie przynoszą w zębach dowodów Zyzak 02.04.09, 11:44 co mi zarzucasz? że czynem ucieczki z własnego kraju nie pogorszyłem proporcji %%-ej pozostałych w kraju naiwniaków, pozwalając na ilościową przewagę rabusiów stojących ponad prawem nawet tym, które sami ustanawiają?? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________________________________n ie pluj w zenit? 02.04.09, 12:03 .......o sobie piszesz? nie oferowano Ci pracy w rządzie? "nacjonalizując" Twoj prywatny geniusz? komu zaoferowano "szczęki" albo "łóżko polowe" a komu - wianuszki spółek wokół rabowanych molochów - sieci kantorów, banki, fundacje, agencje - akcje, intratne miejsca w radach nadzorczych - media i fora opiniotwórcze komu bezkarność bezprawia jakby nie było przeszłości PRL-u a komu twarde paradoksalne represje jakie tu stale opisuję... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ____________________________n ie pluj w zenit 02.04.09, 12:30 hasz0 napisał: > .......o sobie piszesz? nie oferowano Ci pracy w rządzie? > "nacjonalizując" Twoj prywatny geniusz? Dobrze, a gdzie argument, puenta? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 slusznosc wiekszosci 02.04.09, 12:23 hasz0 napisał: > nie pogorszyłem proporcji %%-ej pozostałych w kraju naiwniaków, Rozumiem, im wiecej tym lepiej. > pozwalając na ilościową przewagę rabusiów Nie wiem czy rozumiesz metode. Rabusiem zostaje sie dzieki przewadze jakosciowej. Przy ilosciowej nie starcza durniow do rabowania. Do pojecia tego mnie wystarcza moje IQ=1. No i silne szczeki zolwia galapagos. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 skad sie bierze "legalnosc" rżadu / junty ???????? 02.04.09, 12:10 hasz0 napisał: > z roku 1944 gdy legalnym rżadem był ten w Londynie... Kiedy odbyly sie wybory zgodne z konstytucja 1935 roku? Przypuscmy ze w 1939 roku? No to kadencja "legalnosci" minela w 1943 roku. Po tym terminie "legalnosc" wmawiali sobie (rżeniem) uzurpatorzy wszelacy. Do 1989 roku miejscowi potrafili udowadnic legalnosc faktow dokonanych. Postopozycja staje na glowie aby sobie robic z geby cholewe nie przestrzegajac umow. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: jedź do Putina on przyzna Ci rację/n 02.04.09, 12:25 Az tak brakuje Ci argumentow? Mnie bardziej by interesowaly Twoje mataczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Odnieś sie durniu do poruszanych przeze mnie 02.04.09, 12:34 hasz0 napisał: > IQ? Wlasnie sie odnosze. U Ciebie ilosc IQ>170 nie przechodzi w jakosc? Od pierwszego plucia przez cale zycie walczyles o beneficja kapitalisow. Przeoczyles? Beneficjeci ukochanego przez Ciebie "legalnego" ustroju zaczynaja spjac smietane. Ty ja spijasz ustami swych przedstawicieli. Drob sie utuczyl czy schodl? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Odniś się durny do poruszanych przeze mnie kwestii 02.04.09, 12:28 percepcja=? IQ=? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 mam klapki na oczach 02.04.09, 12:37 hasz0 napisał: > percepcja=? Gdzie stoja konfitury wyczuwam wechem. Ty bacznie obserwujesz obietnice zycia wiecznego za horyzontem. Odpowiedz Link Zgłoś