Dodaj do ulubionych

Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu

10.06.05, 21:29
Brawo panie lechu! Solidaryzuję się z panem! Chrońmy nasze dzieci przed
demoralizacją!
Obserwuj wątek
    • prinsik Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 10.06.05, 21:40
      ACH CUDOWNIE WIECE MLODZIEZOWKI pis SA LEGALNE
      I POZADANE - OH JAK NIEOCZEKIWANA ZMIANA MIEJSC
      TAK PATOLOGICZNIE OBRZYDLWIEJ HIPOKRYZJI TEGO NIESZCZESNEGO KARLA
      NAWET NIE MOGL BYM SIE SPODZIEWAC
      MAM NADZIEJE ZE BEDZIE MOZLIWE SPRAWDZIC CZY TA ZBIERANINA pis-owska ZEBRALA
      WSZYTSKIE POZWOLENIA, ALE TO CHYBA NIE BYLO TRUDNE BO WSZYSTKO ZALATWILI
      URZEDNICY ZA NICH
      TO JEST PRAWDZIWE BAGNO MORALNOSCI LUDZI KTORZY ZROBIA WSZYSTKO ABY ZDOBYC
      WLADZE
      NIECH STANIE SIE WSZYSTKO ABY TA MORALNA M..DA NIE ZOSTAL PREZYDENTEM MOJEJ
      OJCZYZNY
      PROSZE Z CALEGO SERCA NIE KASUJCIE MOJEGO POSTU JESLI ROZUMIECIE CZYM JEST
      NAPRAWDE DEMOKRACJA
      • werter-6 Kaczor już kwiczy!!! nie obawiaj się prinsiku 10.06.05, 22:02
        Pozdrawiam Cię, jutro o 12 -tej Przed sejmem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
        • prinsik Re: Kaczor już kwiczy!!! nie obawiaj się prinsiku 10.06.05, 22:31
          Dzieki za pozdrowienia
          Ja rowniez bardzo,
          ale tez wszystkich innych dobrych, porzadnych, radosnych, szczesliwych,
          niosacych pomoc i mile slowo, usmiechnietych, pogodnych, fajnych i;
          bez wzgledow na religie, rase, kolor skory, przekonania polityczne, orientacje
          seksualna, bogatych, niezamoznych, chorych /tym bardziej/ i zdrowych
          po prostu wszystkich, ktorzy godza sie z zasada
          zyj i daj zyc innym
          Pomysl o tym Katoliku Polski, a jeszcze bardziej jak haniebne jest uzywanie
          tego nicku, ktore o tym o czym glosil Chrystus nie ma nic wspolnego.
          • werter-6 Katolik jest prowokatorem 10.06.05, 22:43
            lub rydzykowym najętym politrukiem, pozdrawiam Cię jutro o12-j przed Sejmem
            • 80662270a [...] 10.06.05, 23:04
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • wizzy [...] 11.06.05, 00:20
                • nick3 POMYŚLCIE!!! SAMI TEŻ POTRZEBUJECIE AKCEPTACJI!!! 11.06.05, 01:49
                  W społeczeństwie, gdzie gardzi się człowiekiem z powodu jego seksualności,
                  relacje erotyczne muszą być konwencjonalne, pełne nieufności, a przez to
                  powierzchowne i ostatecznie nudne!

Przecież niczyja seksualność nie jest w pełni "NORMALNA". Ludzie muszą więc
                  kryć się z tym, kim są, nawet przed tą osobą, która jest najbliższa.

Potem pół kraju kupuje viagrę;-)
                  • aaaaaby Ne biorąc stron, proponuje wszystkim: 11.06.05, 08:42
                    Obserwujmy tą parade czy wiece i oceńmy, czy chodzi o promowanie równości
                    (jestem ZA) czy o ekshibicjonizm i promocję swojej orientacji (jestem PRZECIW).
                    Porównajcie to ze środowiskiem inwalidów: jeżeli chcą walczyć o
                    rónouprawnienie, to będę tam z nimi, ja i moje dzieci. Jeżeli natomiast mają
                    obnażać się, wpychać nam pod oczy swoje okaleczenia, to mimo współczucia, być
                    tam nie chcę i czegoś takiego popierać nie będę.
                    • otwarte-oko Re: Ne biorąc stron, proponuje wszystkim: 11.06.05, 09:03
                      wlasnie to samo proponuje co "aaaaaaby" jestem stanowczo przeciwko ich
                      publicznemu obnazaniu, pokazywaniu okaleczen dolnych czesci ciala, itd.

Chca paradowac, niech paraduja z daleka od aglomeracji, np w duzym lesie, na
                      pustym polu (najlepiej z bykami). Wtedy beda mogli spokojnie, miedzy
                      soba "odgrywac" swoje numery szksualne z sosnami lub bykami - nikt nie bedzie
                      obuzony, a homo beda mialy ucieche.
                    • fritz.fritz Re: Ne biorąc stron, proponuje wszystkim: 11.06.05, 10:43
                      dokladnie o to chodzi. Masz calkowicie racje.

Przy tych "paradach" chodzi wlasnie o wariant ekshibicjonistyczny, wysoce
                      nieestetyczny a natretny.

Jezlie homos chca miec happenings, niech je maja, ale niech nie ograniczaja
                      swym natrectwem much kalowych wolnosci wszystkich innych.
                      • klkak Wynik: 2500 przeciw Kaczorowi; 2,5 miliona ZA. 12.06.05, 03:55
                        Nokaut!
                    • tentegopolubowny Re: Jeżeli nie biorąc stron, to... 12.06.05, 07:07
                      Masz prosty wybór, nie musisz oglądać ekshibicjonizmu. Ale z tym nie mógłbyś się
                      pogodzić, bo jakto ktoś miałby prawo do "swojej" parady? Przyjmując twoje
                      kryterium wiele np. z pochodów katolickich możnaby uznać za ekshibicjonizm bo
                      obnoszą tam obrazy, manifestują swoją wiarę czy paraliżują ruch drogowy. Jeżeli
                      chcesz żyć w wolnym kraju to powinieneś chcieć tej wmolności dla wszystkich
                      jednakowo a nie wybiórczo bo wg. ciebie coś może być "ekshibicjonizm".
                  • geza_jung Re: POMYŚLCIE!!! SAMI TEŻ POTRZEBUJECIE AKCEPTACJ 11.06.05, 12:08
                    Lech Kaczyński nie gardzi. Twoja wypowiedź wymaga sprostowania. Lech Kaczyński tylko jest przeciwny wychodzeniu ze swoja seksualnością na zewnątrz. Jest mocno kontrowersyjną tezą, to, że parada jest wyjściem z seksualnością na zewnątrz do stopnia, w którym już tego wyjścia trzeba zakazywać. Bardzo mnie ciekawi, gdzie jest złoty środek Kaczyńskiego, bo oczywiste jest, ze seksualności nie da się schować i upiąć do granic, gdzie każdy ruch grozi detonacją, a oczywiste jest też, że gdy się z nią wyjdzie tak zupełnie swobodnie bez hamulców, to większość ludzi reaguje mdłościami i jest to zrozumiałe.
                    Ponawiam pytanie, czy parada to rzeczywiście takie niesamowite "wykroczenie", czy raczej jakiś tam kolorowy pochód, na który w cywilizowanym kraju rzadko juz ktokolwiek zwraca uwagę?
            • herrrobi [...] 10.06.05, 23:40
              • zardozz Re: Katolik jest prowokatorem 11.06.05, 00:04
                > A czy wiecie, że w Słowniku wyrazów obcych PWN z 1991 r. nie znalazłem
                > wyrazu "gej"

A jest w przesławnej "Encyklopedii Gazety Wybiórczej"???
                • mike-great Re: Katolik jest prowokatorem 11.06.05, 11:20
                  A w słowniku angielsko - polskim Stanisławskiego "gay" znaczy "wesoły", tak
                  jak "merry". Dlatego dzieci opisując w szkole przyjaciela, pracując ze
                  slownikiem na lekcji angielskiego, piszą np.: "My friend Bartek is tall and
                  very gay". I co teraz???

zardozz napisał:

> > A czy wiecie, że w Słowniku wyrazów obcych PWN z 1991 r. nie znalazłem
                  > > wyrazu "gej"
                  >
                  > A jest w przesławnej "Encyklopedii Gazety Wybiórczej"???
                  • ziggystardust Re: Katolik jest prowokatorem 11.06.05, 12:01
                  • ziggystardust Re: Katolik jest prowokatorem 11.06.05, 12:02
                    Akurat "gay" właśnie znaczy "wesoły". Po prostu tak samo jak my mówimy na
                    homoseksualistów "pedał", oni mówią "wesoły".
              • wizzy Re: Katolik jest prowokatorem 11.06.05, 00:28
                gej to jakaś pedalska nowomowa. W naszym kraju od zawsze pedał był pedałem i
                tak już pozostanie i żaden pismak z ,,Głosu Syjonu" tego nie zmieni. Wystarczy
                tylko posłuchać jak mówią normalni ludzie - nikt nie nazwie pedała gejem tylko
                po prostu pedałem.

gk
                • drhuckenbush CZYTAJCIE MOTO 11.06.05, 00:36
                  Oto artykul z najwiekszej w Polsce niezaleznej gazety:

www.moto.gda.pl/strona.htm?id=315
                  Zapewne pozytywnemu wynikowi referendum w sprawie przystąpienia Polski do
                  unijnego kołchozu zawdzięczamy zwiększoną aktywność przedstawicieli różnych
                  mniejszości, zwłaszcza seksualnych. Objawia się ona m.in. atakowaniem osób,
                  które mają odwagę przynajmniej zachować rezerwę wobec coraz głośniejszych żądań
                  pedałów i lesbijek, mocno wspieranych m.in. przez czerwone wiedźmy o
                  parlamentarnym statusie.

Miałem ostatnio wątpliwą przyjemność odebrania kilku telefonów od wyraźnie
                  poirytowanych przedstawicieli homoseksualistów. Nie było mowy o jakiejkolwiek
                  merytorycznej wymianie zdań, bowiem dominowały albo niewybredne dowcipy, albo
                  pogróżki. Tchórzliwa anonimowość rozmówców z drugiej strony skłania jednak do
                  optymistycznego wniosku, że w Polsce zboczenia seksualne nie są jeszcze doktryną
                  obowiązującą. Korzystam zatem z okazji, aby wyrazić swój pogląd w tej kwestii.

Oczywista świadomość faktu, że preferencje pederastyczne lub lesbijskie są
                  dewiacją i przeczą naturze nie jest w moim wypadku równoznaczna z potępianiem
                  ludzi doświadczających tej przypadłości. Homoseksualistą można bowiem zostać z
                  przyczyn zupełnie niezależnych od siebie - uwarunkowań genetycznych,
                  doświadczenia w przeszłości gwałtu (nagminna rzecz w więzieniach i
                  poprawczakach), wpływu środowiska itd., itp. Dlatego wiedza o odmiennych
                  upodobaniach seksualnych jakie wykazywali lub wykazują np. zmarły na AIDS
                  Freddie Mercury (były wokalista zespołu "Quinn"), Elton John czy George Michael
                  nie przeszkadza mi pozostawać wielbicielem ich talentu i kompletować kolejne
                  płyty. Ten sam stosunek dotyczy przedstawicieli innych dziedzin, którym
                  przypisano skłonności homoseksualne - Wiliama Szekspira, Leonadra da Vinci czy
                  Oscara Wilde'a. Na moją tolerancję i zrozumienie nie może natomiast liczyć -
                  choć z zupełnie innych powodów niż status pederasty -Martin Bormann, narodowy
                  socjalista z ekipy Adolfa Hitlera.

Niepokoi mnie coś innego; przybierająca z każdym rokiem na sile ekspansja
                  pedałów i lesbijek, mająca na celu wytworzenie w świadomości normalnych ludzi
                  przekonania, że zadając się z płcią przeciwną są nie tylko kimś gorszym ale
                  także powinni wręcz ułatwić dewiantom zaspokajanie ich chorych potrzeb. Zaczęło
                  się niewinnie. Od desantu propagandowego, czyli wprowadzenia do potocznego
                  słownika nowych pojęć. Już nie pedał czy lesbijka lecz "kochający inaczej". A
                  skoro inaczej, to może lepiej? Przyjęło się, przystąpiono zatem do kolejnego
                  ataku - ośmieszania i kompromitowania tych, którzy homoseksualistami nie są. Tym
                  sposobem w pogardliwej, pedalsko-lesbijsko nomenklaturze zarówno ja, jak i każdy
                  normalny facet określany jest jako "heteryk" lub "homofob". Oczywiście, te same
                  inwektywy dotyczą normalnych kobiet, w tym wypadku "heteryczek" i "homofobek".

Bezkarność pozwala posuwać się jeszcze dalej. Przekonanie pedałów i lesbijek o
                  ich wyjątkowości kończy się wraz z próbą odpowiedzi na pytanie: "Co dalej?".
                  Normalny związek normalnego mężczyzny z normalną kobietą owocuje cudem poczęcia
                  nowego życia. W wypadku dewiantów jest to niemożliwe. Mówiąc brutalnie: nawet
                  najlepsi manipulatorzy od genetyki nie stworzą człowieka w wyniku połączenia
                  spermy z gównem. Trzeba zatem sięgnąć po to, co udaje się tylko "heterykom". Po
                  ich dzieci mianowicie. Aby było łatwiej wystarczy przeforsować - korzystając z
                  wpływów pedalsko-lesbijskiego lobby - ustawy o równych prawach, z prawem do
                  adopcji włącznie. W UE to już działa, o czym świadczy nie tylko przykład
                  Ho(mo)landii.

Tylko czekać takich rozwiązań w Polsce. Klimat jest sprzyjający.
                  Żydokomunistyczne media wytworzyły wokół pedałów oraz lesbijek atmosferę nie
                  tyle tolerancji, co wręcz fascynacji. "Demokracja" też wymaga poświęceń; mają
                  prawo adoptować dziecko "heterycy", dlaczego zatem nie dać takiej samej szansy
                  "kochającym inaczej"?

Zastanawiam się, skąd to przyzwolenie na pedalską-lesbijską ekspansję, jakiego
                  bezwolnie udzielają ludzie w absolutnej większości normalni, zakładający
                  rodziny, rodzący i wychowujący dzieci. Stać ich na zdolność przewidywania
                  różnych zdarzeń losowych. Chcą zapewnić swoim synom i córkom maksimum
                  bezpieczeństwa także w sytuacji, gdy jakaś tragedia - np. wypadek samochodowy -
                  sprawi, że ich dzieci zostaną same. Godzą się więc nawet na lichwiarskie warunki
                  i comiesięczną daninę wpłacaną różnej maści towarzystwom lub funduszom
                  ubezpieczeniowym. A jednocześnie nie dostrzegają, że ich dzieci mogą stać się
                  ofiarą prawa, które spowoduje, że zostaną adoptowane i trafią pod "opiekę"
                  homoseksualnych zboczeńców.

Niemożliwe? A kto jeszcze kilkanaście lat temu mógł przewidzieć, że przyznanie
                  się do pedalskich preferencji będzie w dobrym tonie nie tylko wśród artystów ale
                  także wśród polityków, decydujących o publicznych środkach i kształtujących
                  prawo. Niejaki Klaus Woweriet, czerwony (z SPD) burmistrz Berlina przyznał się
                  do tego publicznie podczas kampanii wyborczej i... wygrał ją. Mniej odwagi miał
                  pedofil, który dotarł do funkcji... ministra sprawiedliwości Łotwy. Nie przyznał
                  się lecz - na szczęście - dosyć szybko zdążyły go wyręczyć w tym policja i
                  służby specjalne, namierzając przy okazji kilku innych zboczonych członków rządu
                  nadbałtyckiego państewka.

Czy u nas byłoby to możliwe? Jeśli chodzi o udział homoseksualistów we władzach,
                  od centralnych po samorządowe - na pewno. Gdyby natomiast rzecz sprowadzić do
                  prewencyjnych działań organów ścigania, a zwłaszcza bezpieki - nie sądzę. I
                  policja, i bezpieka pozostają bowiem pod wpływami liderów SLD, a ci wielokrotnie
                  dali wyraz swojemu zainteresowaniu pozyskaniem pedalsko-lesbijskiego elektoratu,
                  zwłaszcza że jest to elektorat szczególnie pro-unijny i pro-komuszy. Konkretny
                  przykład to wypowiedź tow. Jerzego Jaskierni, szefa klubu poselskiego SLD, który
                  już w lutym ub. r. przyznał, że kierownictwo klubu zleciło posłance Joannie
                  Sosnowskiej przygotowanie ustawy legalizującej związki homoseksualne. Teraz
                  uaktywniła się senator Maria Szyszkowska, również z SLD i również doświadczająca
                  w swoich działaniach przychylności wspomnianego Jaskierni (czyżby też "kochający
                  inaczej"?). Początek został zatem zrobiony...

Moje dzieci, dziękować Bogu, z racji swojego wieku potencjalnych "dobrodziejstw"
                  tej ustawy nie doświadczą. Czego szczerze życzę również innym dzieciom.
                  Wszystkie są bowiem nasze, choć w normalnym - nie pedalskim i nie lesbijskim! -
                  tego słowa znaczeniu.

Henryk Jezierski
        • nick3 Przyjdę. Świat tolerancji musi zwyciężyć! 10.06.05, 22:45
          Z tego, co widzę, to szykuje się, że będą tysiące ludzi!
          Sam nie jestem gejem, ani na ogół nie zajmuję się polityką, ale nie chcę żyć w
          kraju, gdzie politykę robi się pod gust bigotów i brutalnych chamów!!!

Dość tego! Nie chcę słyszeć demagogicznych gadek o "przywracaniu kary
          śmierci", "zboczeńcach", "demoralizacji", "deprawacji dzieci", a zwłaszcza,
          świadczących o nieprzeciętnym chamstwie, grubiańskich żartów z cudzej
          seksualności!

Przyjdę na tę demonstrację, bo wierzę, że jest ona początkiem ruchu, który
          sprawi, że całe to paskudztwo, którego dziś tak pełno, m. in. w necie, stanie
          się rzadko wspominaną przeszłością.

Dla ciekawych: nie jestem dziennikarzem, nie mam też wśród dziennikarzy
          znajomych, nie należę do żadnej partii. Nie jestem nawet cyklistą!
          • nick3 WALCZ, WERTER;-) JA NIE MAM DO NICH CIERPLIWOŚCI. 10.06.05, 22:50
            • werter-6 Re: WALCZ, WERTER;-) JA NIE MAM DO NICH CIERPLIWO 10.06.05, 23:00
              Niestety tych "pluskiew" wieczorem coraz więcej
          • werter-6 [...] 10.06.05, 22:57
          • tege Re: Tez mi tolerancja... 11.06.05, 10:39
            Nic wspolnego z tolerancja nie ma zezwalanie na paradowanie rozneglizowanych,
            obmacujacych sie osob tej samej plci. To ma byc tolerancja? Tolerancja jest to,
            ze sie tego nie tepi, zezwala na egzystencje. Nie zycze sobie, by w przyszlosci
            moje dziecko musialo w szkole chodzic do tej samej klasy, co dziecko (Bogu ducha
            winne) zaadoptowane przez pare homoseksualna, ktore prawdopodobnie bedzie mialo
            blizej do zachowan typowych osobom je wychowujacym... Homoseksualizm nie jest
            normalnym zjawiskiem, podobnie jak pedofilia, nekrofilia, zoofilia i
            gerontofilia. Jesli homoseksualisci beda mieli takie same prawa, jak zwykli
            obywatele, to mozemy miec pewnosc, ze w przyszlosci pod szyldem "tolerancji"
            przedstawiciele grup wymienionych przeze mnie wyzej tez beda domagac sie
            rownosci i zrozumienia dla ich odmiennosci...
          • dusty1981 [...] 11.06.05, 11:30
        • mike-great Re: Kaczor już kwiczy!!! nie obawiaj się prinsiku 11.06.05, 11:08
          Problem z gejami jest taki, jak to określił jeden z psychologów polskich:

"można gejów TOLEROWAĆ, ale niekoniecznie trzeba ich (i ich zachowania)
          AKCEPTOWAĆ. Natomiast gejom ni wystarcza jak są tolerowani, oni chcą być za
          wszelką cenę akceptowani, i by ludzie o innej orientacji seksualnej (cóż za
          omówienie - bo to po prostu znaczy normalni) ich akeptowali".

A ja gejów mogę tolerować, ale ich i ich zachowań NIE AKCEPTUJĘ.
          W demokratycznym kraju mam takie prawo. W dodatku to jest prawo znaczącej
          większości (poki co)

Pozdraiam gejów (z daleka)!

werter-6 napisał:

> Pozdrawiam Cię, jutro o 12 -tej Przed sejmem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
        • geza_jung Mdła demoralizacja i kontrdemoralizacja za rączkę! 11.06.05, 12:34
          Demoralizacja tuż tuż. Już się zbliża. Jeśli są jeszcze siły w Polsce, które są ją w stanie zatrzymać niech wyjdą na ulicę.
          Nie ma większego zagrożenia niz świecąca pupa geja.
          Za 20 lat chłopcy się bedą spotykać tylko z chłopcami, a dziewczynki z dziewczynkami. Tata, który przypadkiem nakryje syna
          całującego w bramie dziewczynę da mu z "otwartej" i krzyknie - Ty durny rozpłodowcu!
          Ile razy Lech Kaczyński obejrzał ten film krótkometrażowy? Jeżeli nie widział to niech obejrzy. Może niedługo on i jego
          zwolennicy wyrezyserują cos dużo lepszego?
          Jutro zasilam szeregi gejów. Niedługo 90% społeczeństwa przejmie ten lifestyle. Tak trzymać.
          Niech żyją sezonowi populiści!
          A tak całkiem serio, to jak mnie mdli, to szukam powietrza i pustej uliczki.
      • olewin Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 11.06.05, 00:54
        jeśli miarą demokracji jest zwłaszcza prawo do eksponowania seksualności w
        miejscach publicznych to chyba nie wiesz co to jest demokracja
      • mike-great Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 11.06.05, 11:07
        Problem z gejami jest taki, jak to określił jeden z psychologów polskich:

"można gejów TOLEROWAĆ, ale niekoniecznie trzeba ich (i ich zachowania)
        AKCEPTOWAĆ. Natomiast gejom ni wystarcza jak są tolerowani, oni chcą być za
        wszelką cenę akceptowani, i by ludzie o innej orientacji seksualnej (cóż za
        omówienie - bo to po prostu znaczy normalni) ich akeptowali".

A ja gejów mogę tolerować, ale ich i ich zachowań NIE AKCEPTUJĘ.
        W demokratycznym kraju mam takie prawo. W dodatku to jest prawo znaczącej
        większości (poki co)

Pozdraiam gejów (z daleka)
    • oborovy Obydwa Kaczory to typowe polskie gbury !!! 10.06.05, 21:42
    • winetou74 [...] 10.06.05, 21:42
    • andrzej105 Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 10.06.05, 21:43
      yossarian18 napisał:

> Brawo panie lechu! Solidaryzuję się z panem! Chrońmy nasze dzieci przed
      > demoralizacją!

----------
      "Chrońmy nasze dzieci...."
      wydało się "jossi" skim ty masz dzieci. wydało się.
      • dupekzoledny [...] 10.06.05, 21:50
      • piss Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 10.06.05, 21:52
        andrzej105 napisał:

> wydało się "jossi" skim ty masz dzieci. wydało się.

Masz coś przeciwko Żydom, dupku? Może spotkamy się gdzieś i porozmawiamy o tym, anonimowy
        tchórzu?
    • zsplasterpl Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 10.06.05, 21:50
      Brawo Lechu!!!! Podpowiem Panu jak nie dopuścić do żadnych wieców. Wystarczy
      anonimowy telefon o bombie i policja wyprowadzi wszystkich z "zagrożonego"
      miejsca. Pozdrawiam.
      • werter-6 ten numer nie przejdzie zaraz Cię namierzymy 10.06.05, 22:07
        polski faszysto,do zsplasterpl
        • abba15 [...] 11.06.05, 09:57
        • abba15 [...] 11.06.05, 21:28
      • holyboy_666 Re: więc dzwoń 10.06.05, 22:16
        i życzę szybkiego zlokalizowania przez policję. koszty akcji powinny dać ci cos
        do myślenia, o ile masz jeszcze czym;-)
        • werter-6 są nowoczesne metody wirtualne, mamy już faceta 10.06.05, 22:18
          zajmie się nim policja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • drhuckenbush Re: więc dzwoń 10.06.05, 22:47
          Tak, namierza go zwlaszcza jesli pojdzie i zadzwoni z budki telefonicznej.
    • max.2005 Brawo Panie Prezydencie Kaczyński!!! 10.06.05, 21:53
      • maruda.r krzyknął jakiś wazeliniarz 10.06.05, 22:28
        • fritz.fritz majacy calkowicie racje 11.06.05, 10:46
          • chejski W końcu Kaczyński 11.06.05, 12:52
            ma szansę bycia preziem, więc TRZEBA mu się podlizywać. Nawet jak Ci
            powie ""spieprzaj dziadu...
            • fritz.fritz Re: W końcu Kaczyński 11.06.05, 16:04
              Jak ktos ci bedzie siusiac na spodnie, to zaczniesz przygwizdywac zeby sie
              lepiej czul?

Kaczor zostal w chamski sposob zaczepiony na ulicy. Co do tego nie ma zadnych
              watpliwosci. Jakis mlodszy, normalny czlowiek z normalnym temperamentem, nie
              stojacy na swieczniku politycznem, prawdopodobnie dalby facetowi w morde.
              Kaczor powiedzial: spieprzaj dziadu!

Jestem ciekawy, jak ty reagujesz, kiedy ktos cie zaczepia w tak ordynarny i
              chamski sposob:
              1. probujesz uciec na druga strone ulicy
              2. proponujesz pojscie na kawe
              3. prosisz o szybkie skonczenie sprawy i nadstawiasz d.. na kopniaka, zeby miec
              wreszcie spokuj.

4. ----
    • hansgrubber Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 10.06.05, 21:54
      To chyba trzeba te dzieci bronic przed Wami o Kaczorze juz nie wspominajac. :)
    • tadluzny Re: Brawa Lechowi Kaczyńskiemu 10.06.05, 21:59
      Jestem absolutnie przeciwko propagowaniu homoseksualizmu. Kazdy niech sobie
      bedzie czym tam chce ale niech tez trzyma to dla siebie. Nastepny krok to
      domaganie sie malzenstw gejowskich. A potem bedzie sie postulowac malzenstwa z
      kilkoma partnerami naraz, czemu nie araby moga miec chyba ze 4 zony! A moze
      jakiejs grupie sie wymarzy malzenstwo ze zwierzetami, tez im mamy ustapic w
      imie humanizmu i wolnosci czlowieka? Czemu jestem przeciwko? bo rodzina zawsze
      byla i jest podstawowa komorka spoleczenstwa i niech tak zostanie.
      • werter-6 nie boj się o rodzinę Katabasie !!!!!! 10.06.05, 22:04
        My geje nie zamierzamy burzyć porządku spolecznego, ale mamy prawo wyjśc z
        podziemia,! i jutro wyjdziemy!!!!
        • sceptyk Przed wyjsciem z podziemia nie zapomnij 10.06.05, 22:11
          sie umyc. Powinienes byc apetyczny na paradzie.
          • werter-6 Katoliku, tylko to tobie pozostalo 10.06.05, 22:20
            Powinienes byc apetyczny na paradzie. Będę!!!!!!!!!!!!!!!
        • drhuckenbush Re: nie boj się o rodzinę Katabasie !!!!!! 10.06.05, 22:53
          Sa jeszcze na szczescie ludzie ktorzy zrobia porzadek w stolicy - tego Wam zycze.
          • holyboy_666 Re: kogo masz na mysli? 11.06.05, 10:40
            bo chyba nie fascynatów mody szalikowej?
        • paola23 Re: nie boj się o rodzinę Katabasie !!!!!! 10.06.05, 23:08
          Jestem całkowita i zatwardziałą hetero/ą, ale popieram Homo. Maja prawo do
          posiadania wspolnego majatku z partnerem, spadków etc. I nie powinni sie kryć ze
          swoimi preferencjami, a nam od tego wara jak i co robią w łóżku.
          • drhuckenbush Re: nie boj się o rodzinę Katabasie !!!!!! 10.06.05, 23:20
            Skoro pary hetero nie maja takiego prawa, to czemu pedaly maja miec????
            • holyboy_666 Re: nie boj się o rodzinę Katabasie !!!!!! 11.06.05, 10:40
              o jakim prawie mówisz?
      • ciuleczek a co masz do arabow? 10.06.05, 22:24
        Czyzbys byl upzredzony. A swoja droga komunisci tez uwazali swoj ustroj za
        jedyny, sluszny i sprawiedliwy. Tylko cos go za bardzo bronili, a i tak sie nie
        udalo. Jesli rodzina jest taka wartoscia, to sie sama obroni. Wlasnie czekam na
        dziecko i mam zamiar zalozyc szczesliwa rodzine w tym nieszczesliwym kraju. I
        pieprze ksenofobow. Dzisiaj zakazuja parady, jutro zagonia mnie sila do
        kosciola. Choc w Boga gleboko wierze, to w kosciol wrecz odwrotnie. I nie
        zgadzam sie na pochody Bozocielesne, bo to jawna manifestacja swych przekonan
        religijnych, ktore mnie nie odpowiadaja. I co wy na to? Moze tez zabronimy. I
        prosze was chrzescijanie nie plujcie na mnie bo to nie po chrzescijansku.
      • michal_ludwik Re: Brawa Lechowi Kaczyńskiemu 11.06.05, 01:01
        >bo rodzina zawsze
        > byla i jest podstawowa komorka spoleczenstwa i niech tak zostanie.

Nieprawda. Na podstawie czego tak sądzisz? 60-70% kultur ludzkich nie jest
        monogamiczna. Mormoni, Arabowie, Innuici - żeby wymienić kilka, zarówno
        poligynicznych, jak i poliandrycznych.

Poza tym tu nie ma mowy o propagowaniu homoseksualizmu - to nie jest reklama,
        homoseksualizmu nie możesz kupić w Tesco czy w Geant'cie. Uszanuj to, że inni
        moga się od ciebie różnić pod względem orientacji. Bo to taka sama cecha jak
        kolor włosów, oczu, wzrost itp. WRODZONA!!!
        • drhuckenbush Re: Brawa Lechowi Kaczyńskiemu 11.06.05, 01:09
          Pedofilia, zoofilia i nekrofilia tez sa wrodzone. I co z tego?
    • werter-6 Panie Kaczyński czas pakować Walizki 10.06.05, 21:59
      Bo jak nie, to pomożemy
    • pedrolot Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 10.06.05, 22:07
      Lech zdech(ł)... Z dwóch kaczorów wybieram Donalda... ;-)))
    • ciuleczek Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 10.06.05, 22:08
      Wstyd panie lechu, bede bronil moje dzieci, przed takimi zwyrodnialcami jak
      pan. I pan walczyl o wolnosc? Dla pana i pana podobnych, wolnosc oznacza wiare
      i przekonanie co do wlasnych pogladow. Pan nie chcial wolnosci, tylko wladzy.
      Chciales wywalic komuchow tylko po to, zeby samemu decydowac co dobre i zle. I
      pokazac silne oblicze chama. Dzisiaj geje, jutro przeciwnicy panskich rzadow.
      Bo beda destabilizowac kraj. Pan nie jestes silnym przywodca, tylko malym
      pyskaczem. W przyrodzie tez tak jest, np.male pieski zawsze szczekaja
      najglosniej. Dlatego ze sa grozne i silne? NIE! Boja sie...
    • basia.basia To już 6-ty wątek na ten sam temat... 10.06.05, 22:14
      GP pisze, że jutro w GW będzie specjalna wkładka - "paradna":)
      • werter-6 Re: To już 6-ty wątek na ten sam temat... 10.06.05, 22:21
        Bardzo dobrze czekamy na tę wkladkę!!!
      • polonus3 Re: To już 6-ty wątek na ten sam temat... 10.06.05, 22:30
        KACZOR nie jestem Twoim sympatykiem ale w tym wypadku calkowicie Cie popieram!
        Bedziesz WIELKI H.. i to taki wielki jak u slonia jak dopuscisz do tego zeby
        zboczency dyktowali ludziom normalnym swoje pedalskie zwyczaje.
        Trzeba bylo nie likwidowac ZOMO teraz bys mial problem z glowy.
        • werter-6 A ty skąd z "Jackowa" co tam robisz 10.06.05, 22:37
          Ulice sprzatasz??
        • pandada Re: To już 6-ty wątek na ten sam temat... 10.06.05, 22:56
          Kaczorowi oczywiście nie "zboczeńcy" dyktują decyzje, ale szalikowcy i inni bandyci.
          Jeśli chuligani wyrażają sprzeciw to Lech K. zakazuje zgromadzenia.
      • drhuckenbush [...] 10.06.05, 22:48
      • kkkaczory_biss_brothers Re: To już 6-ty wątek na ten sam temat... 10.06.05, 22:57
        > GP pisze, że jutro w GW będzie specjalna wkładka - "paradna":)

....z brązową dziurą w środku

• nick3 "POLAK KATOLIK"? ŻAŁOSNY KABOTYN!!! 10.06.05, 23:00
          • abba15 [...] 11.06.05, 21:34
        • geza_jung Re: To już 6-ty wątek na ten sam temat... 11.06.05, 12:16
          Tabloidy i "zawodowi" felietoniści rządzą, jak i cała idiotyczna "leksykalna koniunktura". Słów gierki jak za Gierka albo "marcowych migdałów". Kretyńskiej "czwartej" pierwsza odsłona.
      • abba15 Re: To już 6-ty wątek na ten sam temat... 11.06.05, 10:05
        basia.basia napisała:
        > GP pisze, że jutro w GW będzie specjalna wkładka - "paradna":)

Może ta gazeta powinna zmienić nazwę na np. "Brukowiec pedalski" albo
        "Zboczeniec żydokomunistyczny" lub "Szmatlawiec dla wszelkiej maści ścierwa i
        tałatajstwa"
    • katolik_polski1 HOMOSEKSUALNA ANARCHIE SUROWO KARAC 10.06.05, 22:16
      Jesli homoseksualisci nie beda sie trzymac prawa,
      trzeba demonstracje silami policyjnymi rozwiazac !
      Dotyczy to rowniez zamieszek ,ktore ta prowokacja
      moze w miescie wywolac !
      W przypadku rannych, pociagnac organizatorow
      "za odpowiedzialnosc " !
      Spotykamy sie wszyscy aby pokazac nasza dezaprobate
      dla sodomistow w kontrmanifestacji o 12 przed Sejmem !
      • neceser Re: HOMOSEKSUALNA ANARCHIE SUROWO KARAC 10.06.05, 22:21
        za slabys w uszach. Polske by zachod zniszczykl jakby to robila co chcesz.
        zebraki nie rzadza,palancie.
      • jak.babcie.kocham Re: HOMOSEKSUALNA ANARCHIE SUROWO KARAC 10.06.05, 22:22
        katolik_polski1 napisał:

> Jesli homoseksualisci nie beda sie trzymac prawa,
        > trzeba demonstracje silami policyjnymi rozwiazac !

Czy jak Kaczyński łamie prawo, to możemy go rozwiązać?:)))))
      • werter-6 Guten Abend Du alte Kathi, du bist wieder da 10.06.05, 22:23
        sehr lange habe gewartet auf dich, lieb dich!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
      • ciuleczek jestem pewien ze wy pierwsi rzucice kamieniem 10.06.05, 22:29
        katolicy z Bozej laski. niedobrze sie robi. jak papiez nauczal to oni darli
        mordy ze go kochaja. tak jak malysza. smutne :(
        • werter-6 na tym polega hipokryzja częci katolików! 10.06.05, 22:31
          • drhuckenbush Re: na tym polega hipokryzja częci katolików! 10.06.05, 22:56
            A Wasza hipokryzja polega na tym, ze w ramach walki o rownosc, tolerancje itp
            bedziecie chodzic z haslami opluwajacymi katolikow.
            Na ch** nam tacy ludzie?
            • ciuleczek oczywiscie do obozow 10.06.05, 22:59
              a ty pewnie sam chetnie kurki odkrecisz, a potem do kosciolka. jezor wystawic.
              • drhuckenbush Re: oczywiscie do obozow 10.06.05, 23:01
                Nie przypisuj mi slow, ktorych nie wypowiedzialem.
                Tolerowac pedalow bede tak dlugo, dopoki nie beda ze swoim zboczeniem wychodzic
                na ulice i go promowac, dopoki nie beda obrazac katolikow i nie beda kombinowac
                ze slubam i adopcjami.
                Mimo, ze jestem pedalom raczej przeciwny, to w zadnego nie rzucilbym jajkiem,
                pomidorem czy cytryna, a kamieniem zwlaszcza.
                Jednakowoz skoro manifestacja jest nielegalna, to uwazam, ze Warszawa powinna
                dolozyc WSZELKICH staran, zeby do niej nie doszlo.
                • ciuleczek Re: oczywiscie do obozow 10.06.05, 23:08
                  Na ch** nam tacy ludzie?
                  nie twoje slowa? to co chcialbys z nimi zrobic? dodalem jeden + jeden i tak
                  jakos samo wyszlo. ja wierze w Boga, ale katolikiem nie jestem i nie podoba
                  mnie sie to jak wychodza z kosciola na procesje. i jesli mamy zabraniac zebrań
                  to wszystkich. wtedy tez sa problemy komunikacyjne - zwlaszcza na Boze Cialo
                  • drhuckenbush [...] 10.06.05, 23:22
                    • ciuleczek Re: oczywiscie do obozow 10.06.05, 23:31
                      a co, osobiscie powiedzial ci co ustanowil? czy ci ksiadz podpowiedzial? Zydzi,
                      prawoslawni, muzulmanie tez uwazaja ze ich religie Bog ustanowil. nic z tego
                      dobrego nie wynika jak do tej pory. znajdz Boga w drugim czlowiku, a nie tylko
                      w ksiedzu i wpolwyznawcach. Bog takze jest w pedale, ktorego tak nienawidzisz.
                      sadzisz ze Bog sie cieszy patrzac jak plujesz na drugiego czlowieka? a ze
                      niektorzy z nich pluja na innych, to pozostaw osadowi Stworcy. On na sadzie
                      ostatecznym sprawidliwie osadzi nas po czynach naszych. Coscie najmniejszmu z
                      moich uczynili - mnie uczyniliscie. Kazdy czlowiek jest dzieckiem Bozym.
                      przemysl to, a swiat bedzie lepszy, POZDRO
                      • drhuckenbush Re: oczywiscie do obozow 11.06.05, 00:02
                        > a co, osobiscie powiedzial ci co ustanowil?

Kosciol zostal ustanowiony przez Chrystusa, na co sa dowody, chocby w postaci
                        Ewangelii.

> sadzisz ze Bog sie cieszy patrzac jak plujesz na drugiego czlowieka?

Nie wiem. Wiem za to, ze Bog powiedzial "Ktokolwiek obcuje z mezczyzna tak, jak
                        sie to robi z kobieta popelnia obrzydliwosc. Obaj zostana za to ukarani
                        smiercia. Sami na siebie te smierc sciagneli" (Kpl 20,13).
                        • ciuleczek Re: oczywiscie do obozow 11.06.05, 00:09
                          a odpowiedz mi jeszcze na pytanie: kto napisal ewangelie? Bog, Chrystus?
                          czyczlowiek marny. Przeczytales ja w oryginale, czy ktos ci przetlumaczyl po
                          swojemu? Mniejsza z tym, Bog kazal nam sie milowac. nawet nieprzyjaciol swoich.
                          a to co ty robisz od milosci jest dalekie.
                          • drhuckenbush Re: oczywiscie do obozow 11.06.05, 00:38
                            To jest piekne, ze pedaly i lewactwo lubi podwazac to, co historycy uznali za
                            FAKTY. Jednym z faktow historycznych za wydarzenia zawarte w Ewangelii.
                            Ale Ty pewno masz swoje teorie na ten temat.
                            • woltron Re: oczywiscie do obozow 11.06.05, 01:17
                              > To jest piekne, ze pedaly i lewactwo lubi podwazac to, co historycy uznali za
                              > FAKTY. Jednym z faktow historycznych za wydarzenia zawarte w Ewangelii.
                              > Ale Ty pewno masz swoje teorie na ten temat.]

Historycy traktują pismo jak każde inne źródło historyczne zachowując przy tym
                              wszystkie kryteria badania i sprawdzania takiego źródła. Prawda jest taka, że
                              tylko część z tego co jest w piśmie jest faktem historycznym, pozostała część
                              fikcją, a spora część nie daje się w żaden przyjęty przez HISTORYKÓW sposób
                              sprawdzić. To że coś jest napisane w Biblii nie znaczy automatycznie, że jest to
                              prawda.
                              • drhuckenbush Re: oczywiscie do obozow 11.06.05, 01:30
                                Dzialalnosc Chrystusa potwierdza sie w innych zrodlach historycznych. Ewangelia
                                jest ksiazka zgodna z wydarzeniami historycznymi.
                                • holyboy_666 Re: bo tak chcesz? 11.06.05, 10:46
                                  ;-)
                        • adalbertus1823 Re: oczywiscie do obozow 11.06.05, 00:35
                          Kto to napisal?
                          • drhuckenbush Re: oczywiscie do obozow 11.06.05, 00:39
                            Bog, reka Mojzesza i jego nastepcow.
                            • ciuleczek Re: oczywiscie do obozow 11.06.05, 21:00
                              ty jestes hasydem. chcialbym wierzyc, ze w 100% wypelniasz prawo boskie. oby
                              Pan wybaczyl ci twoje grzechy.
              • aron2004 Re: oczywiscie do obozow 10.06.05, 23:02
                "Swój protest wyraziło 48 członków Bundestagu"

a reszta członków Bundestagu ma to gdzieś

ja myślałem że Bundestag to jakąś specjalną uchwałę wypichci na okazję parady gejów w Warszawie a tu raptem 48 członków tylko.

Schroeder się jeszcze nie wypowiadał na ten temat?

nie czas żałować gejów gdy płonie konstytucja?

• werter-6 Paszol won do poznania Hackenbush 10.06.05, 23:31
          • pandada Re: na tym polega hipokryzja częci katolików! 10.06.05, 23:03
            Hipokryzja i bełkot są nieodłączne dla narodowych katolików.
            Tak naprawdę bliską im dokrtyną nie jest chrześcijaństwo lecz ortodoksyjny judaizm (naród wybrany, mściwość, kara śmierci - także za rozwiązłość, ujednolicenie nakazów religii z prawem państwowym, potępienie odmienności).
        • drhuckenbush Re: jestem pewien ze wy pierwsi rzucice kamieniem 10.06.05, 22:50
          Ciekawe jaki procent pedalow bedzie mial ze soba antyklerykalne i antykatolickie
          transparenty? Bo w ten sposob beda obrazac 95% polskiego spoleczenstwa.
          • ciuleczek Re: jestem pewien ze wy pierwsi rzucice kamieniem 10.06.05, 23:02
            oczywiscie nie zgadzam sie z tym tak samo jak ty. nikogo nie powionno sie
            obrazac, ale troche przesadzasz z tym 95%. a poza tym mlodziezy wszechglupiej
            pozwolilbys na zydow pluc. a co!
            • drhuckenbush Re: jestem pewien ze wy pierwsi rzucice kamieniem 10.06.05, 23:03
              W Polsce jest 95% katolikow.
              Ja nie mam mozliwosci pozwalania czy zabraniania MW czegokolwiek. O ile mowia o
              Zydach prawde - wszystko oki. W momencie, gdy klamia itd - to jest to
              niedopuszczalne i takie zachowanie nalezy karac i pietnowac.
              • ciuleczek Re: jestem pewien ze wy pierwsi rzucice kamieniem 10.06.05, 23:16
                ja tez jestem zarejestrowany jako katolik - w ksiegach. mowmy o swiadomych
                uczestnikach zycia kosciola. pominmy tez tych co to do kosciola lataja spotkac
                sie z kumplami i wynosza z katolicyzmu tylko tyle - nienawidziec wszystkiego co
                inne.
                jesli nie jestes w stanie sprawdzic co MW wygaduje na wiecach to tak samo jest
                z homo. i jesli nie zabraniasz MW to czemu robisz to z homo? karajmy za zle
                zachowanie. a niejednokrotnie MW dowiodla swej nikczemnosci i poglodow,
                delikatnie mowiac, odbiegaajacych od standartow demokracji i dobrego smaku. a
                tys sie uwzial na homo. ciekawe dlaczego?
          • nanan1 Re: jestem pewien ze wy pierwsi rzucice kamieniem 10.06.05, 23:40
            demokracja polega na tym, że jak ktoś ma ochotę wyjść na ulice krzyczeć, że
            preferuje portki w groszki, to ma do tego święte prawo. Uwielbienie dla tychże
            jest jak najbardziej legalne, tak jak bycie gejem. I żaden Kaczuch nie obędzie
            oceniał czy to normalne, czy nie. basta.
            • aron2004 Re: jestem pewien ze wy pierwsi rzucice kamieniem 10.06.05, 23:43
              > demokracja polega na tym, że jak ktoś ma ochotę wyjść na ulice krzyczeć, że
              > preferuje portki w groszki, to ma do tego święte prawo.

oj, niekoniecznie. A jakby ktoś chciał krzyczeć że nie lubi Żydów?
              • ciuleczek Re: jestem pewien ze wy pierwsi rzucice kamieniem 10.06.05, 23:46
                jesli bedzie krzyczal ze nie lubi, to ja w tym nie widze nic zdroznego. gorzej
                jesli nie bedzie nawolywal do ich zabijania, albo bedzie ich ponizal. ja tez
                nie lubie polityki izraelskiej, a nie jestem antysemita. i co, nie moge tego
                glosno powiedziec?
              • drhuckenbush Re: jestem pewien ze wy pierwsi rzucice kamieniem 11.06.05, 00:04
                To go za to zlinczuja. Podobnie gdyby krzyczal "nie lubie pedalow". Za to jak
                Zyd bedzie mowic "nie lubie Polakow" lub gdy pedal bedzie krzyczec "nie lubie
                kosciola" to wszystko oki.
            • ciuleczek swiete slowa 10.06.05, 23:44
              WOLNOSCI !!!
            • drhuckenbush Re: jestem pewien ze wy pierwsi rzucice kamieniem 11.06.05, 00:03
              Demokracja to rzady wiekszosci. A jak wiekszosc nie chce parady pedalow, to
              mniejszosc powinna sie do niej dostosowac.
              • ciuleczek Re: jestem pewien ze wy pierwsi rzucice kamieniem 11.06.05, 00:15
                to co proponujesz to nie demokracja - to dyktatura wiekszosci. owszem wiekszosc
                rzadzi, ale mniejszosc ma prawo glosu. a ty chcesz im to prawo odebrac.
                • drhuckenbush Re: jestem pewien ze wy pierwsi rzucice kamieniem 11.06.05, 00:41
                  Ale jesli: wiekszosc nie chce parady, a mniejszosc ja zorganizuje to mamy do
                  czynienia z oligarchia - wiekszosc musialaby sie mniejszosci podporzadkowac. A
                  przeciez tak byc nie moze!
                  • ciuleczek Re: jestem pewien ze wy pierwsi rzucice kamieniem 11.06.05, 20:47
                    przeciez matki z dziecmi moga siedziec wtedy przed telewizorem, moga isc inna
                    ulica, albo przejsc obojetnie nie patrzac na te "bezecenstwa". ja kiedy jest
                    cos co mnie sie nie podoba, np. nieszczesliwy dzien Bozego Ciala to nie
                    wychodze wtedy z domu albo wybieram inna droge. jezeli gornicy, ktorzy sa w
                    mniejszosci, organizuja manifestacje - nikt nie podnosi rabanu. przyklady
                    moznaby mnozyc. parada musi sie odbyc. takie sa standarty demokracji. i
                    basta. :)
              • michal_ludwik Re: jestem pewien ze wy pierwsi rzucice kamieniem 11.06.05, 01:12
                drhuckenbush napisał:

> Demokracja to rzady wiekszosci. A jak wiekszosc nie chce parady pedalow, to
                > mniejszosc powinna sie do niej dostosowac.

Nieprawda. Rządy większości nie polegają na tym, że możesz wszystkiego
                zakazywać.
                A poza tym skąd wiesz, że większość ludzi jest przeciw paradzie?? Żeby to
                wiedzieć ludzi emusieliby się wypowiedziec w referendum, a o ile pamiętam, to
                takowego nie było.
                Nie zasłaniaj się demokracją, bo jej nie rozumiesz.
              • adalbertus1823 Re: jestem pewien ze wy pierwsi rzucice kamieniem 11.06.05, 07:03
                Demokracja to nie rzady wiekszosci. Demokracja polega na ochronie i
                zagwarantowaniu praw mniejszosci, o czym wczesniej napisalem.
                Placza sie ci we lbie pojecia.....Jezeli w Konstytucji napisano, ze kazdy ma
                zagwarantowane prawo do gromadzenia sie, to zgodnie z PRAWEM, pozwolenie na
                tego typu parade nie moze byc odmowione. Pod warunkiem oczywiscie, ze
                organizatorzy parady przeprowadza ja zgodnie z PRAWEM.A ci, ktorzy maja
                jakiekolwiek zastrzezenia do tego, niech zostana w domu. Bez wzgledu na to, czy
                wiekszosc spoleczenstwa sobie parady zyczy czy tez nie, nie ma prawnych podstaw
                aby parade ta odwolac. KROPKA. A wiekszosci goowno do tego.
                W koncu powinienes to zrozumiec, jezeli w dalszym ciagu masz z tym klopoty,
                popros kogos z rodziny, aby najpierw przecztano tobie to co ludzie pisza.
                Byc moze wtedy cos zrozumiesz.
                • luzaczek34 Zacznie się od parady, potem bedą chcieli... 11.06.05, 11:21
                  mieć prawo do adopcji a co za tym idzie zaczną z dzieci robić homohołotę. W
                  Polsce obowiązuje zakaz PEDAŁowania, jedźcie do Holandii i tam sobie paradujcie
                  kakaowi chłopcy.
                  • dusty1981 Re: Zacznie się od parady, potem bedą chcieli... 11.06.05, 11:35
                    luzaczek34 napisał:

> mieć prawo do adopcji a co za tym idzie zaczną z dzieci robić homohołotę. W
                    > Polsce obowiązuje zakaz PEDAŁowania, jedźcie do Holandii i tam sobie paradujcie
                    > kakaowi chłopcy.
                    Popieram popieram i niech jeszcze ze sobą te zafajdane lesby wezmą
          • adalbertus1823 Re: jestem pewien ze wy pierwsi rzucice kamieniem 11.06.05, 01:43
            Trzy miesiace temu wrocilem z Polski. Bylem tam ponad trzy tygodnie i
            rozmawialem z wieloma ludzmi. I wiesz co? Okolo 80% moich rozmowcow, moze
            mniej, bardzo zle sie wyrazalo o kosciele w Polsce. Ludzie wierza w Boga, ale
            nie wierza w kosciol. W jego dwulicowosc - jak mozesz wytlumaczyc fakt, ze
            wlasnie ci, ktorzy na kazadym kroku podkrelaja swa wrogosc do homoseksualistow
            i homoseksualizmu, w szeregach swych maja ich najwieksza ilosc. Znany to fakt.
            A katolicyzm w Polsce jest bardzo powierzchowny. Wszystko odbywa sie na
            zasadzie - co powiedza sasiedzi? Mozna na ten temat duzo pisac, duzo juz
            napisano, ale po co? Nic sie nie zmieni. Duzo mowicie i piszecie o milosci,
            tolerancji ale tak naprade, to goowno na ten temat wiecie.
            W normalnych krajach, do ktorych Polska jeszcze dlugo zaliczac sie nie bedzie,
            to nie prezydent miasta decyduje czy taka parada sie odbedzie czy tez nie.
            O tym decyduje powolany do tego urzad. Jezeli zostaly spelnione wszystkie
            wymogi prawne, NIKT nie moze odmowic wydania pozwolenia. A mieszanie sie
            prezydenta Wawy do tej sprawy wiele o nim mowi. Niskiego lotu polityk, jezeli
            slowo "polityk" ma zastosowanie w stosunku do jego osoby. Zreszta jego
            zachowanie sie, podczas wizyty w jednym w jednym z warszawskich szitali, duzo o
            nim mowi. A skad wiesz, ze 95% spoleczenstwa bedzie parada i transparentami
            obrazone? Bylbys bardzo zdziwiony, gdybys zdal sobie sprawe z tego, jak wiele
            ludzi ma dosyc mieszania sie kosciola w sprawy wewnetrzne Polski.Wlasnie
            wolnosci slowa w Polsce brakuje. Tak jak kiedys obawiano sie komunistow tak
            obecnie wielu obawia sie kosciola i ich dlugich raczek. Wplyw kosciola na zycie
            spoleczne i polityczne jest bardzo duzy. A wolnosc slowa, jest wlasnie
            demokracja. Wbrew ogolnemu przekonaniu, demokracja nie jest dyktatura
            wiekszosci. Prawdziwa demokracja zapewnia rowne prawa i ochrone wlasnie
            MNIEJSZOSCI. Jestem 100% hetero, mam rodzine i pomimo tego, ze w Polsce niezle
            mi sie powodzilo, pod koniec lat 70tych z Kraju wyjechalem. Powodem byly
            wlasnie rzady komunistyczne, brak wolnosci slowa itd.
            Twoje naduzywanie slowa "pedaly" obraza mnie jako czlowieka.
            Malym jestes czlowiekiem.
            • drhuckenbush Re: jestem pewien ze wy pierwsi rzucice kamieniem 11.06.05, 02:01
              1) Bog i kosciol sa scisle ze soba zwiazane.
              2) Zyjemy w kraju, gdzie ostateczny glos maja ludzie: w tym wypadku
              reprezentacja wiekszosci Polakow, ktorzy NIE ZYCZA sobie marszu pedalow.
              3) Wolnosc slowa - ale czy w ramach tej wolnosci slowa pedaly moga obrazac mnie,
              jako katolika?
              4) Demokracja to rzady ludu. Wiekszosc podejmuje decyzje i reszta sie musi do
              niej dostosowac. Koniec kropka.
              • adalbertus1823 Re: jestem pewien ze wy pierwsi rzucice kamieniem 11.06.05, 06:37
                Jednak Ty nic nie rozumiesz.Wcale mnie to nie dziwi.
                Szkoda czasu na dyskusje z Toba.

• nick3 "KATOLIK POLSKI" CZYLI PANNA NIKT. 10.06.05, 22:47
      • drhuckenbush Re: HOMOSEKSUALNA ANARCHIE SUROWO KARAC 10.06.05, 22:54
        Chetnie bym sie tam z Wami pojawil. Mam nadzieje, ze znajda sie sily, ktore beda
        potrafily usunac nielegalna manifestacje z Warszawy.
        • ciuleczek Re: HOMOSEKSUALNA ANARCHIE SUROWO KARAC 10.06.05, 23:54
          tak samo jak komunisci usuwali solidarnosciowe manifestacje. strzelac do tlumu.
          brawo. kaczor presiem, giertych premierem. istny raj. tylko, ze troche
          prawicowo katolicki - dla innych miejsca brak!
          • drhuckenbush Re: HOMOSEKSUALNA ANARCHIE SUROWO KARAC 11.06.05, 00:06
            W katolickim kraju jest miejsce dla kazdego - dla pedala rowniez, jesli nie
            bedzie manifestowal swojej seksualnosci na ulicy. Czy heteroseksualni urzadzaja
            jakies parady? Nie. I tego samego od pedalow wymagam.
            • ciuleczek jak to nie urzadzaja? 11.06.05, 00:21
              W moim malym miescie bylem na pikniku rodzinnym, ktory wychwalal rodziny
              heteroseksualne. Nie widze w tym nic zlego. tak samo jak w tym zeby geje
              obchodzili swoje swieto.
      • the.bill1 Re: HOMOSEKSUALNA ANARCHIE SUROWO KARAC 11.06.05, 10:43
        DOkładnie tak!
        Oni sa chorzy. Spójrzcie na ich twarze. Od razu widać, że z nimi jest coś nie
        tak. Sa inne , nienaturalne, a intelektem chcą tylko swoją chorobe
        usprawiedliwiać. Leczyć to towarzystwo i to za unijne pieniądze. Dość
        euro-oszołomstwa i ingerowania w polską kulturę!
        • ciuleczek Re: HOMOSEKSUALNA ANARCHIE SUROWO KARAC 11.06.05, 21:03
          a ty ta kulture tworzysz. polska kulture chamstwa, ksenofobii i niezrozumienia.
          oby tak dalej. quo vadis polsko!?!
    • katolik_polski1 [...] 10.06.05, 22:28
      • neceser Re: CENZOR ! JESTEM MOLESTOWANY SEKSUALNIE 10.06.05, 22:30
        paranoik i katolik. co za naturalna kombinacja.
      • werter-6 Re: CENZOR ! JESTEM MOLESTOWANY SEKSUALNIE 10.06.05, 22:30
        Drogi cenzorze kochany, tak polubilem jego teksty że go pokochalem, to będzie
        pierwsza internetowa gejowska milośc
      • maruda.r [...] 10.06.05, 22:32
      • prinsik Re: CENZOR ! JESTEM MOLESTOWANY SEKSUALNIE 10.06.05, 22:43
        NO nie moge
        musze jeszcze raz
        czleku beznadziejny moralnie i pusty intelektualnie
        zastanow sie kim jestes i jesli uzywasz slowa katolik
        przyswoj sobie do tych wypalonych nienawiscia zwojow w mozgu
        jakie jest zdanie Kosciola Katolickiego podpisane przez Papieza na temat
        milosci inaczej
        bo jesli nawet Kosciol Katolicki /jeszcze/ nie pala miloscia do tego rodzaju
        odstepstwa to NAKAZUJE opieke i milosierdzie wobec osob nie powszechnej
        orientacji seksualnej
        Tylko podly i niekczemny nieuk moze tego nie rozumiec, a jesli negujesz slowa
        Papieza i oficjalnej nauki Watykanu to gratuluje ohydnej obludy
        Pieklo jesli jest to juz nie moze sie na ciebie doczekac, a ja wyslalbym cie
        tam natychmiast i tylko dlatego ze nie potrafisz byc czlowiekiem, ale tworem do
        czlowieka podobnym
        Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
        ciao
        • katolik_polski1 Re: CENZOR ! JESTEM MOLESTOWANY SEKSUALNIE 10.06.05, 22:47
          Jak ty sie doskonale orientujesz w sprawach Kosciola !
          Szkoda,ze nie slyszales co Papiez mowil w ostatnia
          niedziele !
          Malzenstwa tej samej plci,sa pseudomalzenstwami,
          a pozycie homoseksualne jest bezczeszczeniem
          ludzkiego ciala !
          • nick3 A BIGOTERIA JEST BEZCZESZCZENIEM ROZUMU!!! 10.06.05, 22:53
          • pandada Re: CENZOR ! JESTEM MOLESTOWANY SEKSUALNIE 10.06.05, 23:14
            No i co z tego co mówił Pancerny Papież? Chyba mu się to nie podoba.
            Wiele rzeczy się papieżom nie podoba, ale czy to oznacza, że będziesz katował pijaków, rozwodników, zwolenników wojny w Iraku?

Poza tym papieskie "rozważania" są przeznaczone dla katolików. Jeśli więc uprawiasz seks w "nieczystej" pozycji (bierzesz dłoń od tyłu), to się popraw i wyspowiadaj, a innym daj spokój.
          • prinsik Re: CENZOR ! JESTEM MOLESTOWANY SEKSUALNIE 11.06.05, 00:06
            TLUCZKU
            JESLI UMIESZ CZYTAC TO PROPONUJE JESZCZE RAZ
            WIEC PO PIERWSZE NIE WSPOMINALEM O MALZENSTWACH GEJOWSKICH, ALE OSOBACH Z
            ZALOZENIA KOCHAJACYCH INACZEJ
            ZRESZTA NIKT NIE CHCE TYCH WASZYCH MALZESTW KATOLICKO-HETEROSEKSUALNYCH, KTORE
            PRAWIE WSZYSTKIE WCZESNIEJ LUB POZNIEJ SIE ROZPADAJA DO CZASU KIEDY AZ TAK MAZ
            KATOLIK BOKSUJE ZONE, ZE ONA MOWI DOSC
            JESLI JUZ; - CHODZI O UMOWE CYWILNO-PRAWNA REGULUJACA ELEMENTARNE UKLADY
            DOTYCZACE WSPOLNEGO ZYCIA
            A O BEZCZESZCZENIE - NO TO O CI CHODZI - JESZCZE RAZ O CO?
            ZAJMIJ SIE SOBA, PARAFIA, WLASNYM ZYCIEM EW. ZONY I DZIECI MOZE JAKIES HOBBY
            NIE BADZ PRZYKRYM, ZGORZKNIALYM DEWOTEM OBRAZONYM NA WSZYSTKO I WSZYSTKICH
            JESTES SMUTNY I ZALOSNY
            NIE WIESZ CO ZE SOBA ZROBIC, A DOWALIC KOMU KOLWIEK TO JEST JEDYNYM SENSEM ZYCIA
            A JA PROPONUJE POSLUCHAC MUZYKI CZAJKOWSKIEGO - "CIOTY"
            OBEJRZYC ARCYPIEKNE FRESKI W TWOJEJ DRUGIEJ STOLICY WATYKANIE MICHALA ANIOLA -
            "CIOTY"
            LUB POCZYTAC POEZJE IWASZKIEWICZA
            ALE TO JEST COS WYZSZEGO NIZ PISAC BREDNIE
            TAK OD SERCA - JAK ROZUMIEM PO KATOLICKU
            CHCESZ COS DODAC?
            SADZE, ZE NIE JESTES AZ TAK GLUPI

A MOZE POCZYTAC POEZJE
    • drhuckenbush Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 10.06.05, 22:29
      Ja jestem z Poznania, ale z calej sily sie z Wami solidaryzuje! Pokazcie klase i
      zablokujcie marsz, tak jak to sie stalo w Poznaniu.
      Poza tym: z jakiej to racji komunisci, pedaly i Zydzi maja Wam mowic czy marsz
      jest potrzebny czy nie? Kaczynski na szczescie ma jaja i zabronil dewiantom
      promowania swoich zboczen na miescie!
      • neceser Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 10.06.05, 22:31
        klasa w Poznaniu: chamstwo i huliganstwo to polska klasa? gratuluje naroduw
        Poznaniu!
        • drhuckenbush Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 10.06.05, 22:42
          Poznan pokazal, ze umie walczyc o swoje. Mieszkancy marszu NIE CHCIELI,
          prezydent (w odroznieniu od Waszego prezydenta) nie mial jaj i pozwolil na
          marsz. Ale mieszkancy koniec koncow zablokowali i wyszlo "na nasze". I tego
          samego zycze Warszawiakom!
          • kkkaczory_biss_brothers Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 10.06.05, 22:46
            > Poznan pokazal, ze umie walczyc o swoje. Mieszkancy marszu NIE CHCIELI,
            > prezydent (w odroznieniu od Waszego prezydenta) nie mial jaj i pozwolil na
            > marsz. Ale mieszkancy koniec koncow zablokowali i wyszlo "na nasze". I tego
            > samego zycze Warszawiakom!

No bo to faktycznie trzeba mieć sporo cywilnej odwagi żeby się tej tłuszczy
            pedalsko-lewackiej głosno przeciwstawić.
            Lechu chylę czoła.

• pandada Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 10.06.05, 23:18
            Stadionowi chuligani i wszechpolacy obrzucali demonstrantów kamieniami z bocznych uliczek! Szczyt odwagi - szczególnie biorąc pod uwagę, że byli wśród manifestujących ludzie na wózkach inwalidzkich (można je liczyć jak czołgi).

Powinniście siedzieć w pierdlach, bandyci!
            • drhuckenbush [...] 10.06.05, 23:32