Gość: kóniu IP: *.jaslo.karpaty.pl 05.03.02, 18:43 kiedy otworzą wreszcie kryty basen no bo roboty już w trybie końcowym tylko tak se myślę że u nas będzie taki tłok że chyba lepiej bedzie jezdźić do gorlic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kóniu Re: BaSeN IP: *.jaslo.karpaty.pl 05.03.02, 18:47 o kurna ale plama... jak mogłem nie zauważyć wątku luiego kurna ale wstyd ale na przyszłość przynajmniej nauczę się czytać wszystki8e wątki a później je pisać ale wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: BaSeN 05.03.02, 21:27 e to chyba tylko przeoczenie, a tak wogóle zapraszam na basen do Przemyśla. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: BaSeN 09.03.02, 13:19 właściwie to nie basen a sadzawka(kryta pływalnia) chyba nie więcej jak 25m. Ani wczoraj ani dzisiaj nie dowiedziałem się jakie ma wymiary bo odbiera sprzątaczka, a ona nie wie, administracja będzie dopiero w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: BaSeN 13.03.02, 08:07 Właśnie się wczoraj dowiedziałem, że termin oddania basenu do użytku został przeniesiony na czerwiec...... (narazie) Mój znajomy montował tam saunę i z tego co mówił basen jest odstawiony na piątkę z plusem. Aż sie wierzyć nie chce..... Odpowiedz Link Zgłoś