georghe 06.03.02, 14:01 Będzie znowu medal ? Może złoty? Zapowiada się też ciekawa rywalizacja naszych kibiców z Niemcami. Naszych ma być ok.40 tys., a Niemców podobno o 10 tys. mniej...... :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: Harrachov..... 06.03.02, 14:09 Oj nie. To już byłaby wyprawa, chociaż gdybym znalazł kompanów do takiej wyprawy to chętnie. Zapodałem hasło o wyjeździe do Harrachova tuż po Zakopcu, ale mnie towarzycho zgasiło, że za daleko. Trudno. Będę się podniecał przed telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Harrachov..... 06.03.02, 14:12 Może z Jasła to faktycznie kawwałek, ale z Krakowa już nie. Co do formy zawodników - zmienia się ona tak często, że nie mam odwagi typować zwycięzców. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Harrachov..... 06.03.02, 14:15 No nie mów, że z Krakowa jest blisko. Przecież z Jasła do Krakowa jest tylko 150 km więc to w zasadzie żadna różnica czy jechać z Jasła czy z Krakowa.... (no prawie żadna) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Harrachov..... 06.03.02, 14:18 NO dobrze , z Krakowa jest BLIŻEJ. Wystarczy pod wieczór autobusem do Cieszyna, z Cieszyna Czeskiego w nocy pociągiem i na rano na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Harrachov..... 06.03.02, 14:21 Eeeee takie wycieczki to nie dla mnie. Ja to lubię tyłek władować do samochodu, ewentualnie do autobusu (ale nie kursowego) i wysiąść na miejscu. Przesiadki to już raczej nie dla mnie. Taki leń jestem........ :))))) Czy Ty sie może wybierasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Harrachov..... 06.03.02, 14:24 Niestety nie. Za dwa tygodnie natomiast pojadę z Uczelni do Lwowa. O ile znowu coś nie wypadnie. Ach, na tych studiach nigdy nic nie wiadomo :( Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Harrachov..... 06.03.02, 14:28 Widzę, że mocno Cię ciągnie na wschód :)) Pewnie znowu zadelektujesz jakąś wschodnią zupkę....... Uważaj tylko na gorzałkę bo chłopaki z Przemysla pisali jakieś straszne rzeczy o tych Ukraińskich SPECJAŁACH...... Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Harrachov..... 06.03.02, 14:29 Ja horiłki ne piju :) Wolę łagodniejsze specjały. Odpowiedz Link Zgłoś