ellenai 09.12.04, 20:02 i mam puste akwarium!wszysktie na raz pozdychaly,fance jedne!:((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropunia Re: rybki mi zdechly,o! 09.12.04, 20:46 moze nie mialy dobrej opieki :P Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: rybki mi zdechly,o! 09.12.04, 20:51 byly pod opieka meza,mnie w domu nie bylo,oczywiscie bedac pare miesiecy po slubie nie dopatruje sie winy meza w smierci rybek,chyba nie byl zazdrosny do tego stopnia zeby je zgladzic! ehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: rybki mi zdechly,o! 09.12.04, 20:48 No i dobrze. Precz ze wszelkim zwierzęciem !!!!! Człowiek się przywiązuje ..... po co ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: rybki mi zdechly,o! 09.12.04, 20:52 no wlasnie,przywiazalam sie szczegolnie do wielkiego glonojada kupionego za cale 6 dularow hameryckich! no i zdechl mi dran jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Oświadczenie 09.12.04, 21:32 W wątku o rybach oświadczam niniejszym, że w tym roku na forum karpii zażynać nie będę. Stało się to nudne gdyż ten temat był tu wyeksploatowany do cna. Kto nie zna...... jest wyszukiwarka. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Oświadczenie 09.12.04, 21:36 ooooo u mnie w akwarium karp nie plywal hheheh! zwykle rybki,karpia sie tutaj nie je na swieta heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Oświadczenie 09.12.04, 21:55 0kowita napisała: > W wątku o rybach oświadczam niniejszym, że w tym roku na forum karpii zażynać > nie będę. Stało się to nudne gdyż ten temat był tu wyeksploatowany do cna. > > Kto nie zna...... jest wyszukiwarka. Miało być "zarzynać"..... najmocniej przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai matko boska! 09.12.04, 22:01 za co przepraszasz????ja nawet nie zauwazylam literowki:)cmok,no bo bedzie jak w jaroslawiu! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: matko boska! 09.12.04, 22:07 ellenai napisała: > za co przepraszasz????ja nawet nie zauwazylam literowki:)cmok,no bo bedzie > jak w jaroslawiu! Chwała niebiosom, że tu ludzie na błędy językowe wyrozumiali. wymyślano mi za choć co ale nigdy za błędy, których robię miliony. Dziękuję !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: rybki mi zdechly,o! 09.12.04, 23:45 mowilem,ze to przez te Twoje koty,dostaly ataku serca,jak mozna zyc ze swiadomoscia ,ze bedzie sie zjedzonym przez bestie z dlugim ogonem ,chodzaca kolo akwarium ???? Wywal to koty i kup psa Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai ale ja nie mam ani kota ani psa, tylko te biedne 10.12.04, 03:11 rybki byly! Odpowiedz Link Zgłoś
jerry008 Re: rybki mi zdechly,o! 09.12.04, 21:52 ..tych nowych rybek nie wpuszczaj do "swiezej" kranowy z chlorem..poczekaj dobe...,musisz to niej najpierw dodac stress coat i troche ick guard (jezeli Twoje rybki mialy biale plamki to wlasnie ick ich wykonczyl....jezeli nasze rybki padaja to musze ich natychmiast wymienic bo by mi sie dzieciaki roztopily we lzach...powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai jerry wlasnie na glonojadzie 09.12.04, 21:59 zauwazylam biale odbarwienia,ale one znikaly,tak myslalam ze to ten cholerny ick,ale zeby wszystkie ryby to na raz wybilo?????????wode mialam "z culligan"ja te wode podejrzewam o to spustoszenie!Nigdy mi sie takie cos nie przytrafilo ,mam jeszcze jedno akwarium ale tam jest woda z innego zrodla,zawsze kupuje wode pitna do akwarium,kranowy nie uzywam!eeee jerry,a tak lubie rybki! Odpowiedz Link Zgłoś