Gość: Ptak IP: *.bresa.com.pl 22.08.02, 07:51 I jak Wam się podobał wczorajszy występ naszych 18 wspaniałych :) pod wodzą równie wspaniałego Bońka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: otho Re: Orły kontra Diabły IP: 217.97.141.* 22.08.02, 10:32 Ufffff dobrze że się skończyło. Kucharski mnie drażni. Z Barceloną też grał jak patałach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptak Re: Orły kontra Diabły IP: *.bresa.com.pl 22.08.02, 11:46 Mecz jak zwykle - niezły początek, a potem żenada. Swoją drogą Żurawski też strzelił bramkę tylko dzięki nieudolności bramkarza Belgów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: Orły kontra Diabły IP: 217.97.141.* 22.08.02, 11:56 Otóż to. Chociaż po niezłym początku (abstrahuję od szybko strzelonej bramki) już nieśmiało w głowie pojawił się wynik 3:0. Mecz był o pietruszkę. Poczekamy do pierwszych spotkań eliminacyjnych. Obawiam się głupio straconych punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptak Re: Orły kontra Diabły IP: *.bresa.com.pl 22.08.02, 12:13 Nasz najmocniejszy (teoretycznie) rywal w eliminacjach też nic wielkiego w Moskwie nie pokazał. Więc może w końcu uda się awansować do finałów ME? Choć trudno cokolwiek wnioskować na temat formy zespołu na podstawie meczów sparingowych. Np.: Bułgaria - Niemcy 2:2 ? Włochy - Słowenia 0:1 ?? Brazylia - Paragwaj 0:1 ??? I w końcu mecz potentatów europejskich: Wyspy Owcze - Liechtenstein 3:1 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
raduli Re: Orły kontra Diabły 22.08.02, 12:54 zapowiadaja sie ciekawe eliminacje , na pewno awansujemy , nie wierze ,żeby nasi nie potrafili czynic awansów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptak Re: Orły kontra Diabły IP: *.bresa.com.pl 22.08.02, 12:58 No tak - czynić awanse, usmiechać się do kamer telewizyjnych - to im najlepiej wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: Orły kontra Diabły IP: 217.97.141.* 22.08.02, 13:06 Nie wszyscy sie usmiechali. Niektórzy swego czasu krzyczeli na dziennikarzy pedały,kapusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptak Re: Orły kontra Diabły IP: *.bresa.com.pl 22.08.02, 13:18 Robili to zapewne z uśmiechem na twarzy, uważając swój wyczyn za nic nie znaczący dowcip i dobrą zabawę... Odpowiedz Link Zgłoś
raduli 'DZIEN SWIRA' to jest to 22.08.02, 13:33 super , naprawde super , co za film , mineło juz kilka godzin od obejrzenia a ja cały czas mam go w głowie, nie wiem co to dokładnie za rodzaj , jaki gatunek , zresztą to nie ważne , wkońcu powstał film o tym jak mniej wiecej jest w Polsce i jacy my mniej wiecej jestesmy . Na końcu filmu mieszkancy ogromnego blokowiska mówia modlitwe, nie jest to modlitwa taka jak na błoniach krakowskich ( tak naprawde nie wiadomo o co i własciwie do kogo ) , ta w filmie jest konkretna , szczegółowa i zdecydowana, a przede wszystkim szczera i prawdziwa; polska (po za tym jest rymowana i łatwiej ja zapamietać). Ten film nie mówi ,że w Polsce był i jest syf, że ciulostwo jest wszędzie . Opowiada ,że syf bedzie zawsze w tej krainie , a ciule niczym odcięte głowy smoka bedą sie mnożyc. Po obejrzeniu filmu nowych znaczen nabieraja słowa: "nędznie" nie oznacza juz zle czy kiepsko , lecz "jako tako" , "znosnie". "skromnie" - całkiem całkiem , nie zle , w sumie ok. Jedynymi słowami ,które pozostaja do opisu negatywnych stron życia sa przeklestwa ,ale i on dostepne dla wszystkich tracą znaczenie i wymowę. Pada pytanie przy pomocy jakich słów wyrazic ,że jest chu..... skoro co sie nie powie to i tak brzmi fatalnie. Na koniec pragne zwrócic uwage na lekcje poprawnej polszczyzny jaka daje widzowi bohater leżąc na plaży. Miłego oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptak Re: 'DZIEN SWIRA' to jest to IP: *.bresa.com.pl 22.08.02, 13:39 No patrz... Nie dalej jak we wtorek stanąłem przed dylematem, na co pójść do kina? "Dzień świra" czy "Sumę wszystkich strachów"??? Niestety jako zwolennik dobrego kina akcji, thrillerów politycznych i temu podobnych obrazów dałem się zwieść opiniom wyrażanym na stronach kinowych i wybrałem się na tę drugą produkcję. Delikatnie mówiąc, lekko się zawiodłem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
raduli Re: 'DZIEN SWIRA' to jest to 22.08.02, 13:42 jeszcze jest szansa odkupienia win Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Orły kontra Diabły 22.08.02, 17:41 Z Sa Marino gramy chyba 7 września... pasuje znów załatwić telewizor... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: Orły kontra Diabły IP: 217.97.141.* 23.08.02, 07:16 Oooooo otóż to. Tylko czy jest transmisja na jakimś normalnym kanale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: Orły kontra Diabły IP: 217.97.141.* 23.08.02, 11:34 A po meczu powtórka w naszym wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptak Re: Orły kontra Diabły IP: *.bresa.com.pl 23.08.02, 11:59 do upadłego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptak Re: Orły kontra Diabły IP: *.bresa.com.pl 23.08.02, 11:55 Szczęśliwie obecne obowiązujące prawo w końcu zadbało choć trochę o kibica i nakazuje puszczanie oficjalnych meczów polskiej reprezentacji w powszechnie dostępnych kanałach niekodowanych. Poproszę o doping, jak na pamiętnym rynku rzeszowskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptak Re: Orły kontra Diabły IP: *.bresa.com.pl 23.08.02, 11:53 Ma się rozumieć, że wizja będzie. Łosia w tym głowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Orły kontra Diabły 24.08.02, 14:07 faciu napisał: > Z Sa Marino gramy chyba 7 września... pasuje znów załatwić telewizor... > :)) w husince ogladamy mecz???? oooo kuchenka, folijki - kazdy po trzy zestawy, albo i wiecej!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Orły kontra Diabły 24.08.02, 14:51 yhwh napisał: > KTO WYGRA MECZ????!!!! > > KTO???!!! NIE SŁYSZĘ !!!!!!! KTO !!!!!!!!???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptak Re: Orły kontra Diabły IP: *.bresa.com.pl 26.08.02, 21:02 faciu napisał: > yhwh napisał: > > > KTO WYGRA MECZ????!!!! > > > > KTO???!!! > NIE SŁYSZĘ !!!!!!! > > KTO !!!!!!!!???????? POLSKA, POLSKA, POLSKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Orły kontra Diabły 24.08.02, 14:04 Gość portalu: Ptak napisał(a): > I jak Wam się podobał wczorajszy występ naszych 18 wspaniałych :) pod wodzą > równie wspaniałego Bońka? za malo folijek, za malo kruca bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: Orły kontra Diabły IP: 217.97.141.* 24.08.02, 14:53 Większość folijek została zużyta na podczas wizyty Papy. Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Orły kontra Diabły 26.08.02, 15:24 Gość portalu: otho napisał(a): > Większość folijek została zużyta na podczas wizyty Papy. no tak, faktycznie, zapomnialem ale na sam marino musimy sie zaopatrzec w folijki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nehebrecky San Marino IP: 2.4.STABLE* / 212.182.117.* 26.08.02, 16:24 Z San Marino to chyba wygramy, no nie??? a propos piłki noznej - jak tam wiedzie sie Limanoviance??? chyba cienk przeda co??? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: San Marino 27.08.02, 10:42 Gość portalu: Nehebrecky napisał(a): > Z San Marino to chyba wygramy, no nie??? > > a propos piłki noznej - jak tam wiedzie sie Limanoviance??? chyba cienk przeda > co??? Zapytaj Raduli to ekspert... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: San Marino 04.09.02, 16:21 Gość portalu: Nehebrecky napisał(a): > a propos piłki noznej - jak tam wiedzie sie Limanoviance??? chyba cienk przeda co??? kurcze - w A klasie graja , wstyd, kuchenka jasna, wstyd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś