Dodaj do ulubionych

Delfinek27 .....

24.12.04, 13:24
stary juz jestem dlatego ,ktos musi mi o tym przypomniec,ale lepiej pozniej
niz wcale,klikaj z nami czesciej !!!!
pozdrawiam Delfinku
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 29.12.04, 22:44
      tak nie bylo Cie tutaj,to gdzie Jestes ??????
      • dunajec1 Re: Delfinek27 ..... 31.12.04, 05:48
        Ale Wy macie tajemnice.Nic z tego nie rozumiem.Na dzis.
        • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 31.12.04, 17:39
          Delfinek to jedna z przedstawicielek plci piknej,ktora od czasu do czasu
          odwiedza forum NF,a ja o Niej zapomnialem,wiec zalozylem watek dla Niej,
          ale Ja gdzies wcielo hehe.Moze w Nowym Roku sie znajdzie?????
          • dunajec1 Re: Delfinek27 ..... 01.01.05, 17:53
            Delfinki lubia ciepla wode moze gdzies plywa kolo Australi a do Baltyku
            przyplynie latem?
            • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 01.01.05, 19:37
              wszystko mozliwe,sam bym Ja chcial zobaczyc hihi
              • ellenai Re: Delfinek27 ..... 02.01.05, 20:55
                no wcielo ja na calego!
                • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 02.01.05, 21:07
                  moze wyszla za maz hihi
                  • ellenai Re: Delfinek27 ..... 02.01.05, 21:51
                    albo rekin delfinka pozarl!
                    • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 02.01.05, 23:22
                      nawet rekiny sie do nich nie dobieraja ,Delfinki sa łykowate hihi
                      no gdzie Ona jest????????
                      • ellenai Re: Delfinek27 ..... 03.01.05, 00:03
                        a skad ty to wiesz ze delfinki sa lykowate?ho ho jakie masz wiadomosci na temat
                        delfinkow!
                        • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 03.01.05, 00:20
                          tego Ci nie zdradze,lepiej nie mowic glosno
                          • delfinek27 Re: Delfinek27 ..... 06.01.05, 23:06
                            Wiec tak:
                            nie wyszłam za mąz!!!
                            nawet sie nie zaręczyłam wrecz przeciwnie - rozstałam sie z facetam :-(

nic mnie nie zjadło - bo jestem niejadalna- jeszcze by sie struło hihih

tylko rzadko wchodze na forum ostanio mam wirusa a raczej robala juz nawet znam
                            jego piekne imie nazywa sie NAUTIC to nawet do mnie pasuje .... kiedys był taki
                            klub nurkowy NAUTICA :)

Pozdrawiam
                            • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 06.01.05, 23:25
                              oj to nie dobrze,wywal intruza i klikaj z nami,to dobrze ze Jestes wolna,moze
                              Ci jakiegos meza zanjdziemy hihihi
                              a moze ten robal ,to zamsta faceta ????,kto wie ?
                              • delfinek27 Re: Delfinek27 ..... 06.01.05, 23:50
                                na pewno to nie zemsta faceta - on nie opanował obsługi komputera do tego
                                stopnia hihihi

a faceta chętnie - zróbcie casting :-)

acha jestem Agentką Nationale Nederlanden - dopiero zaczynam - dzis przyszła
                                moja licencja :) Moge Cie ubezpieczyć - Pozdrawiam
                                • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 06.01.05, 23:55
                                  och ,zebym ja byl mlodszy, hihi dal bym sie ubezpieczyc Takiej agentce
                                  • ellenai Re: Delfinek27 ..... 07.01.05, 02:29
                                    aleks kosmate mysli ci chodza po lepetynie,to nie o takie ubezpieczanie chodzi!
                                    hehehe
                            • dunajec1 Re: Delfinek27 ..... 06.01.05, 23:44
                              No tak Delfinku co tu powiedziec,moze nie ma tak zle zeby gorzej byc nie moglo?
                              co?W kazdym razie idzie na lepsze jestem pewny.Pozdr.
                              • ellenai Re: Delfinek27 ..... 07.01.05, 02:29
                                dobra ,dobra dunajec,a ty do castingu stanac nie mozesz?????????????????/
                                • dunajec1 Re: Delfinek27 ..... 07.01.05, 03:40
                                  Ja to juz mocny ale w jezyku moze,stary dziad ze mnie czy co?Widzisz Delfinek
                                  to mloda i zdrowa rybka a ja? Pomarzyc dobrze jest ale w niedziele po poludniu.
                                  • ellenai Re: Delfinek27 ..... 07.01.05, 05:28
                                    dunajec! my tu takich jak ty straaaaaaasznie lubimy,czego przykladem jest np
                                    aleks!a fuj nazywac siebie starym dziadem!
                                    • delfinek27 Re: Delfinek27 ..... 07.01.05, 20:06
                                      no własnie lubimy :)

a nie wiem czemu Aleks twierdzi że za stary na ubezpieczenie???
                                      może przynajmniej na rozmowe sie ze mną umówi ??

oczywiscie służbową ....

Co Ty na to Alex???
                                      • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 07.01.05, 23:19
                                        lepiej nie bo o glupotach bede myslal,a zreszta mam, nie posprzatane w
                                        mieszkaniu hihi.Jak chcialem z Toba na rowerze pojezdzic ,to byloby pieknie,ale
                                        Ty w tedy chyba kurs agenta robilas.Ale jak sie ociepli to czemu nie ???
                                        • delfinek27 Re: Delfinek27 ..... 07.01.05, 23:48
                                          spoko pogodzi sie jazde na rowerze, malowanie sufitu i ubezpieczenie ( to
                                          bedzie takie 3 w 1 ... hihihi)
                                          • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 08.01.05, 21:32
                                            o jejku ,z racji mojego wieku tyle rzeczy na raz ???? mnie sie to w glowie nie
                                            miesci hihi,ale z Toba maz bedzie mial dobrze hehe,zreszta czy ja wiem ,taka
                                            energiczna kobieta,to jak dynamit!!,jak taka w domu do szydelkowiania naklonic
                                            • delfinek27 Re: Delfinek27 ..... 08.01.05, 23:19
                                              masz racje z szydełkowaniem był by mały kłopot- ja nie potrafie wysiedzieć w
                                              miejscu ( no chyba, że to jest leżenie na plazy ale z tym leżeniem to też
                                              róznie bywa bo jak nie mam kompletnie co robic na plaży to kopie dołki - takie
                                              duże okopy hihihi)

Najwiekszą bezczynnością wykazuje sie przed komputerem :-)
                                              • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 09.01.05, 09:55
                                                he he he to maz bedzie mial duuuuuzy pozytek z Ciebie
                                                juz sobie wyobrazam ,padajace slowa"kochanie bedziemy budowac dom" a Ty
                                                odpowiadasz, OK ja wykopie fundamenty.Masz racje szydelkowanie to chyba strata
                                                czasu,ale tez i ma sie pewna kontrole nad zona hihi(jest pod reka)
                                                • delfinek27 Re: Delfinek27 ..... 10.01.05, 17:17
                                                  pod ręką - hihihi - zle mi sie skojarzyło
                                                  • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 10.01.05, 17:34
                                                    jesli to o tym skojarzeniu mowisz,to trafilas w dziesiatke hihi
                                                  • delfinek27 Re: Delfinek27 ..... 10.01.05, 18:46
                                                    hihihi
                                                  • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 10.01.05, 20:23
                                                    biedne te zony hihi
                                                  • delfinek27 Re: Delfinek27 ..... 10.01.05, 22:42
                                                    to zależy czyje hihihi
                                                  • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 10.01.05, 23:07
                                                    bo ja wiem ????? ja ich tam za duzo nie znam hehe
                                                  • delfinek27 Re: Delfinek27 ..... 10.01.05, 23:32
                                                    zastanawiam sie czym facet sie kieruje w wyborze tej jednej jedynej...

bo kobiety to wiadomo - góre biorą zawsze emocje i na pewno nigdy nie myślą
                                                    racjonalnie
                                                  • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 10.01.05, 23:54
                                                    nie tylko ,w bardzo wielu przypadkach wyrachowaniem,znam
                                                    przypadek,gdzie "kandydaci" rozmawiali miedzy soba o zasobach materialnych
                                                    wybranki,a np. nr.7/12 pozbawial kandydatke starania sie o meza,tylko dlatego
                                                    ze miaszkala w bloku,natomiast nr. pojedynczy swidczyl ze mieszka we wlasnym
                                                    domu .To idiotyczne,ale to prawda.
                                                    czasami mysli sie czym innym
                                                  • delfinek27 Re: Delfinek27 ..... 11.01.05, 22:12
                                                    no własnie - czasami tak jest i chyba w moim przypadku tak było ( ale tego nie
                                                    moge być pewna) bo przecież rózne rzeczy składają sie - to nie jest tak ze to
                                                    tylko ta jedna - ale cos przeważa szale w strone tej a nie innej kandydatki i
                                                    dla jednych moze to byc wyglad zewnetrzyn dla innych intelekt a dla pozostałej
                                                    gruby ilość zer na koncie w banku- takie niestety jest życie
                                                  • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 11.01.05, 22:44
                                                    to bardzo przykre,ale tacy jestesmy,ze nie patrzymy na serce tylko na
                                                    kieszen,oczywiscie ,ze nie mozna wszystkich do jednego worka,ale jest wiele
                                                    przykladow obok nas .Wszyscy chca zyc w dobrobycie,to normale,ale czy niektorzy
                                                    musza to przekladac ponad uczciwosc ,wzgledem drugich ?? chyba nie
                                                  • delfinek27 Re: Delfinek27 ..... 12.01.05, 09:36
                                                    to teraz juz wiem dlaczego ktoś sie mnie tak często dopytywał czy mam juz
                                                    prace...:-(
                                                  • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 12.01.05, 15:51
                                                    Wiesz Delfinku,to nie zawsze tak jest,ale ja znam kilka przykladow,takich jak
                                                    przytoczylem i spotykam sie z tymi osobami czesto.
                                                  • delfinek27 Re: Delfinek27 ..... 12.01.05, 19:29
                                                    a ja spotkałam sie pierwszy raz i nie chce mi sie wierzyc ...........
                                                  • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 12.01.05, 19:51
                                                    takie jest zycie,nie z wszystkim musimy sie zgadzac,tym bardziej jezeli sami
                                                    postepujemy uczciwie
                                                  • delfinek27 Re: Delfinek27 ..... 13.01.05, 09:18
                                                    do tego w poprzedniej pracy przekonałam sie jacy ludzie moga byc wredni i jak
                                                    moga podkladac swinie bez zadnych skrupułów byle osiagnac wlasną korzyść
                                                  • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 13.01.05, 15:35
                                                    to przykre,ale co mozna zrobic,chyba byc soba,ale czy nam to na zdrowie wyjdzie
                                                    tego nie wiem.Ale przyjaznie w pracy,to chyba odlegle czasy
                                                  • delfinek27 Re: Delfinek27 ..... 18.01.05, 15:36
                                                    chyba tak

moze za późno sie urodziłam...
                                                  • aleks44 Re: Delfinek27 ..... 18.01.05, 23:19
                                                    nie pozno,bo bys teraz 60 miala hehe i kto by Cie chcial ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka