Dodaj do ulubionych

Wątek,że Hej !!! ®

30.11.08, 14:36

Jak chcesz to sobie ulżyj i krzyknij Hej!
To tyle chciałem powiedzieć ;)

No,to hej....
Obserwuj wątek
    • orla43 Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 14:39
      Hej gorol ci ja gorol,hej ...
      • morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 15:01

a pozdrowić,pozdrowić mile przyjaciółecke,hej!
        • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 19:57
          morfeusz_1 28.10.08, 17:48 Odpowiedz

Szczęść Wam Chłopaki,powiedzcie jaka będzie jutro pogoda,bo w tym linku naszej
          adminki to jakieś te prognozy przekłamane... hej!
          • morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 21:21

Witam

Za sam fakt,że postanowiłeś przenieść wątki i je usystematyzować
            należy się tobie duży szacunek i flaszka łąckiej śliwowicy

4 godziny i 45 minut to twoje wklejanie trwało...
            Szkoda,że nie wszystkie wątki mogły dożyć tej jakże szczęśliwej
            chwili,być może jak się ktoś z nowych przyjaciół Forum Zakopane
            wczyta dojdzie do wniosków,że w niektórych przypadkach dyskusja
            nasza jest dziwnie nie spójna.
            Na usprawiedliwienie dopowiem więc,że kilkadziesiąt wątków zostało
            wyciętych przez opiekunów dawnego forum Zakopane.

Po czwartym banie doszedłem do wniosku,że zrobię tak jak doradził mi
            na forum O moderacji billy.the.kid i pozostawię swój wątek,a siebie
            zabiorę.
            Nie było sensu iść na udry z kimś kto nie istnieje,kto za parawanem
            regulaminu,przepisu,paragrafu niszczy wszystko co na swojej drodze
            napotka...
            To już przeszłość
            Cieszę się że powstało nowe Forum Zakopane
            Mam nadzieję że będzie schroniskiem dla Wszystkich co z Gór i
            ciernistych ścieżynek życia schodzą aby odetchnąć,ponapijać się
            ciepłej herbaty dłonie kubkiem blaszanym ogrzewając,uśmiech
            uśmiechom odwzajemniając,nauczyć się poznawania tego co w nas
            samych,tak różnych...wsłuchać się,porozmawiać,a czasami w milczeniu
            posiedzieć,hm....

Przekazuję więc oficjalnie to co mam najlepszego - Wątek że hej!!!
            Niech nas jednoczy i pozwala chociaż na chwilę zapomnieć o trudach
            codzienności.

A co do pogody w Zakopanym odpowiadam,śnieżyć nie będzie.
            Temperatura coś circa kole 5 stopni na plusie,ale odczuwalna
            -5 zwłaszcza nocką ;)

Pozdrawiam

-morfi-
            • sietniok_zatracony Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 22:26
              Hej Baco

pl.youtube.com/watch?v=JI0f5-nvjjE

https://i3.ytimg.com/vi/JI0f5-nvjjE/default.jpg
    • poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 15:10
      Hej i od nowa wątek że hej!
      Hej, czy jest jakaś techniczna możliwość przeniesienia poszczególnych wątków z
      tamtego forum na to bez udziału łikendy i psychomłotka?
      • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 15:49
        Gość: poraj 04.09.08, 16:19 Odpowiedz
        Jutro jadę!!! Hej !!!
        • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 15:50
          morfeusz_1 04.09.08, 20:06 Odpowiedz

To super,miłego wypoczynku łyk-endowego ;) poraj dla ciebie życzę
          Hej!!!
          • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 15:51
            Gość: poraj 04.09.08, 21:21 Odpowiedz
            Dzięki! Hej!!
            • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 15:51
              A wogóle to uwazajta pijonc hej!
            • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 15:52
              Gość: poraj 04.09.08, 21:23 Odpowiedz
              I palonc, hej!!!
              • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 15:53
                przeszlakowska 04.09.08, 21:43 Odpowiedz
                A leje, ze hej...Bierz pogodę ze sobą.
                • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 15:56
                  Gość: poraj 04.09.08, 21:47 Odpowiedz
                  Już nie leje:))
                  zakopane.webcamera.pl/
                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 15:57
                    morfeusz_1 04.09.08, 21:52 Odpowiedz

zapomniałeś dodać Hej!

tak więc za ciebie zawołam : Już nie leje :)) Hej!
                    • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 15:57
                      Gość: poraj 04.09.08, 22:04 Odpowiedz
                      Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!
                      • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 15:58
                        przeszlakowska 04.09.08, 22:11 Odpowiedz
                        To co , bedzies pilnowoł Prezydenta, cy jako.To co nojmniej dwa tyźnie musis
                        tam siesdzieć, a morfi tyz tam bee? Cy ino hej!

www.tourdepologne.pl/patronat_prezydenta.asp
                        • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 15:58
                          Cieszę się że znów Was widzę i niepolityczny ani zaczepny jak granat
                          udał mi się ten wątek,że Hej!

--
                          Jestem Morfi i jestem z Polski
                          Hosti Pectus Cor Amico!
                          • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 15:59
                            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46257
                            • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:01
                              morfeusz_1 04.09.08, 23:03 Odpowiedz

Dobrze prawisz przeszlakowska,hej !
                              • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:01
                                dunajec1 05.09.08, 00:38 Odpowiedz
                                Na Dursztynie kosciol maly, hej
                                jest ino ksiadz wikary, hej
                                casym sie tam cuda dzialy
                                hej,hej, heeejj
                                • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:02
                                  Dostałem podwyżkę hej!

Poszedłem do dyrektora i mówię
                                  Zlituje się daj mi podwyżkę,zasłużyłem
                                  Nie dam
                                  Daj,przecież pracuję tu tyle lat
                                  Nie dam
                                  Daj bo jak wyjdę z towjego gabinetu powiem że dałeś mi zajebistą
                                  podwyżkę....
                                  ........ Dobrze,nie ma sprawy...

Heeeeeeeeheeeeeeej !!!
                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:03
                                    morfeusz_1 06.09.08, 10:08 Odpowiedz

Wstałem o rosie super rzeźki że hej!
                                    • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:03
                                      Gość: ciupazka 06.09.08, 10:12 Odpowiedz
                                      Lepiyj rzeknij, ze to Cie obudziyła, hej! A pogoda miodzik! Coby tu ze sobom
                                      zrobić przy tak piyknym dzionku? Moze Ty wies.he?
                                      • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:04
                                        billy.the.kid 06.09.08, 12:09 Odpowiedz
                                        Ja tera się kopne w strone innflant. jak deczko povekacie to wam krzykne HEJ w
                                        zak. ale to pod koniec września.
                                          ciupazka1 06.09.08, 12:19 Odpowiedz
                                          Oooo, toś Ty taki? Jo sie tyz muse kansi kopnąć. ale teroz ni moge, prawie jak
                                          za Chiny Ludowe, nika. No to hej!
                                            morfeusz_1 06.09.08, 13:25 Odpowiedz

kawę dziabnę i też w plenerek uderzę,hej!
                                            • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:05
                                              morfeusz_1 06.09.08, 22:54 Odpowiedz

lechu dlaczego się jeszcze nie wpisałeś,hej!
                                              • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:06
                                                morfeusz_1 07.09.08, 11:21 Odpowiedz

hej!
                                                • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:07
                                                  Gość: gosc 07.09.08, 19:57 Odpowiedz
                                                  a choj!

P.S. pisze na niemieckiej klawiaturze.
                                                    morfeusz_1 07.09.08, 20:30 Odpowiedz

rozumiemy - darujemy : a choj!
                                                    dunajec1 08.09.08, 01:55 Odpowiedz
                                                    Heeejjjj, gorol ci jo gorol spod samiuckik .....
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:08
                                                    morfeusz_1 napisał:

>
                                                    > Cieszę się że znów Was widzę i niepolityczny ani zaczepny jak granat
                                                    > udał mi się ten wątek,że Hej!

Ano dyć udoł Ci sie :)))
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:09
                                                    morfeusz_1 08.09.08, 19:51 Odpowiedz

Ano,ano ty nie dodałeś hej,więc w/w wpis się nie liczy,powatrzaj bo
                                                    jak nie powtórzysz to źle bedzie że hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:10
                                                    morfeusz_1 09.09.08, 11:28 Odpowiedz

Ciupażko masz klej,hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:10
                                                    moopsenia 10.09.08, 14:23 Odpowiedz
                                                    Cudnieś wymyślił ten wątek! A trafiłam na niego, kiedy mi serce w
                                                    góry się rwie,
                                                    heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:11
                                                    Gość: poraj 10.09.08, 14:45 Odpowiedz
                                                    Do cudu piknie w górach było ale się skończyło, hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:11
                                                    Gość portalu: poraj napisał(a):

> Do cudu piknie w górach było ale się skończyło, hej!

Poraj przestań szerzyć defetyzm,nie tjaktoj się zepsuł,tylko koło
                                                    się zepsuło...hej! ;]
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:12
                                                    Gość: paweł 10.09.08, 14:51 Odpowiedz
                                                    no to hey!!!!!!!!!!!!!!

www.noclegikwatery24.pl
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:12
                                                    morfeusz_1 11.09.08, 12:32 Odpowiedz

hej hej hej eeeeeeehhhhheeeeeeehhhhhheeeeeeeeeeeeeeeej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:13
                                                    przeszlakowska1 11.09.08, 14:11 Odpowiedz
                                                    morfi, na telo Cie ino stać, he? Tu ni ma hej!
                                                    Gość: poraj 11.09.08, 16:54 Odpowiedz
                                                    Hej, idę w las

Hej! idem w las
                                                    - piórko się mi migoce!
                                                    Hej! idem w las
                                                    - dudni ziemia, gdy krocę!
                                                    Ka wywinem ciupazecką
                                                    - krew cerwonom wytocę!
                                                    Ka obyrtnem siekierecką
                                                    - krew mi spod nóg bulkoce
                                                    Gość: poraj 11.09.08, 18:56 Odpowiedz

I jeszcze:))

Hej, hej ułani
                                                    Malowane dzieci
                                                    Niejedna panienka
                                                    Za wami poleci
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:14
                                                    morfeusz_1 11.09.08, 19:32 Odpowiedz

Eh,cudniście poraju zaśpiewałeś hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:14
                                                    Gość: ciupazka1 11.09.08, 20:29 Odpowiedz
                                                    Ni ma takik dziwobyków: "cudniście" Co to jest? My momy: piyknie, do cudu! Ni ma
                                                    poraj :"gdy kroce" mo być : ...ka kroce... Przysam Bogu, profanacja
                                                    góralskiej gwary. Nie droźnić! NIe wydziwiać , nie podsywać sie pod góroli
                                                    kochane ZYDY!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:16
                                                    morfeusz_1 11.09.08, 21:15 Odpowiedz

Nie podszywaj się pod ciupażkę,ciupażka jest jedna i tolerancyjna
                                                    I dalej mi tu wypad z mojego wątku hej!

Hej Hej Hej
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:16
                                                    Gość: poraj 11.09.08, 21:37 Odpowiedz
                                                    Masz rację Morfi, nasza Ciupazka takich głupot by nie pisała. To jakiś moher się
                                                    pod nią podszywa;)Hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:18
                                                    morfeusz_1 11.09.08, 22:21 Odpowiedz

Otóż to,przeszlakowska też potwierdzi że to jakaś nędzna
                                                    prowokacja,hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:19
                                                    morfeusz_1 11.09.08, 22:38 Odpowiedz

I jeszcze o jedno chciałem zapytać,co to za jakaś weekenda się tym
                                                    forum opiekuje,znacie,to jakiś wybór odgórny z centrali,czy ciupażka
                                                    wogóle o tym wie,a może sama się weekenda wypowie,jakąś fotę
                                                    zarzuci...

Hej!
                                                    Gość: poraj 11.09.08, 23:01 Odpowiedz
                                                    Ale tu się porobiło, że hej!!
                                                    Ciupazka, ciupazka1, przeszlakowska, przeszlakowska1 i nad tym, wszystkim
                                                    jeszcze weekenda. Cieniutko my w tym babińcu zaśpiewamy Morficku, cieniutko że
                                                    hej;)
                                                    morfeusz_1 11.09.08, 23:17 Odpowiedz

Ano i masz rację świętą,musimy teraz się wykazać solidarnością męsko-
                                                    męską,może bronka ze śląska skrzyknąc i billego,no może bedzie
                                                    dobrze bo bida we wodzie nie ubodzie,a i weekenda kocury lubi bo
                                                    widziałem jej z profila i kota ma we wisytówce,eh......hej!
                                                    Gość: poraj 11.09.08, 23:41 Odpowiedz
                                                    Mówisz, że kota ma w wizytówce? Znaczy się musi dobra z niej kobita. Hej, może
                                                    nas też czasem pogłaszcze jako i tego kota. Morficku, dobranoc Ci już mówię, bo
                                                    mnie Morfeusz i moja kocica do spania wołają. Hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:20
                                                    morfeusz_1 11.09.08, 23:54 Odpowiedz

No moze nas niezbananuje za pierwszym razem,a i przedstawić się
                                                    wypada,bo zaraz wyciągne wnioski i będą konsekwencyje służbowe,dwa
                                                    klapsy będzie musiała przynieść ze sklepu,bo lubię gruszki że Hej...
                                                    Jena la mię druga la ciebie hehehej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:21
                                                    morfeusz_1 12.09.08, 16:58 Odpowiedz

eh,do dópy dzisiaj pogoda,hej!
                                                    morfeusz_1 13.09.08, 10:19 Odpowiedz

Ależ zimnica dzisiaj,hej !
                                                    Nie będę biegał,hej !
                                                    Nie pójdę na rower,hej !
                                                    Nie znajdziesz mnie na siłowni,hej !
                                                    Posiedzę przy piecu...
                                                    - grzańca z wami wypiję z goździkami heheheeeeeeeeeeeeeeej!!!
                                                    Gość: poraj 13.09.08, 10:52 Odpowiedz
                                                    hej,

gorzej być nie może

więc czemu by nie

rozluźnić się?

i na lekkim rauszu

w pozycji na wznak

poczekać na cud...

gorzej byc nie może

nie może i nie będzie

myślę o papajach

i leżąc na wznak

czekam na cud...
                                                    Hej!!!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:22
                                                    Gość: poraj 13.09.08, 11:34 Odpowiedz
                                                    Na frasunek najlepszy mocny trunek i...

A ja mam dziewczynę
                                                    Po słowackiej stronie
                                                    Wejdę na wyżynę
                                                    I zawołam do niej

Hej Hanno!
                                                    Przez góry bielone
                                                    Przez lasy zielone
                                                    Ja zawołam do niej
                                                    Hej Hanno!
                                                    morfeusz_1 13.09.08, 14:49 Odpowiedz

Gdybyś lubiła mnie ciupażko choć trochę...hej!

hihihi ;)
                                                    Gość: poraj 13.09.08, 16:05 Odpowiedz
                                                    No to na rozgrzewkę

Wina, wina, wina dajcie,
                                                    A jak umrę pochowajcie
                                                    Na zielonej Ukrainie
                                                    Przy kochanej mej dziewczynie.

Hej, hej, hej sokoły
                                                    Omijajcie góry, lasy doły,
                                                    Dzwoń, dzwoń, dzwoń dzwoneczku,
                                                    Mój stepowy skowroneczku.
                                                    morfeusz_1 13.09.08, 18:39 Odpowiedz

No ale żeby młodzi nie pomyśleli że to wątek wapniaków jest,to
                                                    zapodaję dla nich zachęcającą muzyczkę
                                                    hej hej młodzi łapcie z nami fazę,hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:23
                                                    morfeusz_1 15.09.08, 18:42 Odpowiedz

No i przypiździło śniegiem we wrześniu,hej!
                                                    billy.the.kid 15.09.08, 23:11 Odpowiedz
                                                    pierwszy śnieg zwsze zginie. ale przyjdzie drugi, trzeci. a trzeci już zostanie.
                                                    przyjechałem dzisiaj z łatgalii. odowiedziłem stare strony moich dziadków.
                                                    lampke na grobach zapaliłem. wódeczki z rodzinką się napiłem. a rodziNa to
                                                    polacy,bIałorusini i rosjanie. wspaniali ludzie.
                                                    a to pojechaqłem na festiwal polonijnej kultury tamecznej. w miejwscowości
                                                    zilupe koło rzeżycy/ dziś REZEKNE/.i przy okazji wr,ęczano KARTY POLAKA.
                                                    w pazdzuierniku przejadę sieę w tarterki i kryknę wam H E J.
                                                    Gość: poraj 15.09.08, 23:55 Odpowiedz
                                                    Tylko nie zapomnij czapki uszatki i ciepłych rękawic, bo tu hu, hu, ha idzie
                                                    zima zła, że hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:24
                                                    morfeusz_1 16.09.08, 00:41 Odpowiedz

Z billego to się taki kosmopolak zrobił,zazdroszczę mu,że hej!
                                                    Te spotkania Billy ci dobrze mogą zrobić,ponapijaj się wódeczki za
                                                    naszych ojców i braci,za naszą i ich wolność i za to żeby wojenek
                                                    nie było na świecie...
                                                    Jak wrócisz to nie tylko czapka uszatka ale i kubraczek jakiś z
                                                    ciepłej owczej wełenki i pulowerek w serek ci będzie
                                                    potrzebny,wystarczyło 2 dni a ja już mam temperaturę,w pracy mówią
                                                    ze to przez to moje adhd,ale ja im nie wierzę,no to hej!!!
                                                    morfeusz_1 16.09.08, 14:04 Odpowiedz

A co mi tam,zrównam się dzięki temu wpisowi z wątkiem "Watra" i
                                                    nawet będę nad ciupażką,heeeeeheeeeeeheeeeeej!!!
                                                    morfeusz_1 17.09.08, 01:37 Odpowiedz

Idę w kimono,hej!
                                                    Gość: poraj 17.09.08, 07:28 Odpowiedz
                                                    Wstałem, a tu znowu zimno, że hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:25
                                                    morfeusz_1 17.09.08, 11:55 Odpowiedz

To se herbatę z rumem zrób koniecznie,z rumem mówiłem... hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:25
                                                    morfeusz_1 18.09.08, 11:40 Odpowiedz

I znowu zimno,hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:26
                                                    morfeusz_1 19.09.08, 17:37 Odpowiedz

Czyli co chceta powiedzieć że kolaze i malaze już przejechały,co tak
                                                    cicho siedzita jak by was cesław lang sytkom abo pompkom od rowera
                                                    pociongnoł wzioł,hej !
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:27
                                                    morfeusz_1 20.09.08, 20:40 Odpowiedz

Super cykliści do Krakowa dojechali,w korkach na zkopiance stać
                                                    będziemy jak staliśmy,biały niedźwiedź mocno śpi,jednym słowem jeden
                                                    wielki hej!
                                                    Gość: ciupazka 20.09.08, 21:18 Odpowiedz
                                                    Ty myślisz, ze damy Wam zniszczyć Podhale???? Czteropasmówka do Wiednia przez
                                                    Zakopane? Poronione pomysły won z Poronina i z Krakowa także . Puknijcie się
                                                    wszyscy w czoło, bo podobno go macie, he, he...Przestań mi tu takie pierduły
                                                    pokazywać.
                                                    morfeusz_1 21.09.08, 22:15 Odpowiedz

Ale nie zaprzeczysz że tworzy się przez to wąskie gardło :] hej!
                                                    przeszlakowska1 22.09.08, 11:43 Odpowiedz
                                                    Komu wąsko, niej suko jedzynio ka indziyj!Precki od Podhala i jego niscynio! Tu
                                                    ni ma hej i "róbta co fceta"! My se nie domy.

Panowie, Panowie,
                                                    beecie Panami,
                                                    hale nie beecie
                                                    przewodzić nad nami.

A chytry lis, do Wiednia mo nie ino jednom dróge... bez Zakopane. Ba jako!
                                                    Fcielibyście. Nie bedzie!Kielo fto mo w głowie, to poznos po słowie. My momy
                                                    jesce wyobraźnie i tego nom nifto nie zabiere. Haj!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:28
                                                    morfeusz_1 22.09.08, 17:56 Odpowiedz

Dodam jeszcze Prec z Konsorpcjami i Korporacjami i Zarządami Dróg i
                                                    Mostów,niech bują mosty dla pana starosty macie kumy racje,hej!
                                                    morfeusz_1 23.09.08, 00:11 Odpowiedz

Czy już śpicie ?
                                                    O której chodzicie w przysłowiowe kimonko w waszej strefie
                                                    klimatycznej ??? hej !
                                                    ciupazka1 23.09.08, 00:16 Odpowiedz
                                                    A tyś wstoł, cy jako? Nom sie spać nie fce.
                                                    Gość: gosc 23.09.08, 00:28 Odpowiedz
                                                    o tej porze to i koniec lata, fto by to spał
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:29
                                                    morfeusz_1 23.09.08, 10:13 Odpowiedz

Oj to późno chodzicie spać,to dobrze,dzisiaj też wieczorkiem do was
                                                    przyjdę ogrzać się,winko grzane przygotujcie ... hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:29
                                                    hej...Was, Was, bo będzie kwas a nie winkoIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                                                    Gość: gosc 23.09.08, 14:13 Odpowiedz
                                                    z szacunkiem Was, z szacunkiem
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:30
                                                    morfeusz_1 23.09.08, 15:00 Odpowiedz
                                                    Gość portalu: gosc napisał(a):

> z szacunkiem Was, z szacunkiem

Gościu portalu z szacunkiem Was,z szacunkiem, ale z całym szacunkiem
                                                    dodam jeno,że we poście jak i wtedy kiedy go nie ma,na końcu
                                                    powinieneś dodać hej! , bo jak nie ma hej! to cała wypowiedź jest do
                                                    bani,hej!!!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:30
                                                    Gość: poraj 23.09.08, 15:33 Odpowiedz
                                                    Was? Awas? Hej!!

pl.youtube.com/watch?v=3bZ9ypZ_et4
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:31
                                                    morfeusz_1 23.09.08, 19:47 Odpowiedz

Uff wróciłem,siemanko poraju,gdzieżeś ty bywał..chciałoby się
                                                    powiedzieć dalej jak we wierszyku,ale zmienię końcówkę zdania i
                                                    zapytam ..jak ciebie nie było, hej!
                                                    morfeusz_1 24.09.08, 00:28 Odpowiedz

No jestem,ale widzę że sam jestem,hmmm heeeeeej!

przeszlakowska

heeeeeeeheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

ciupażka

czy mnie słyszycie tam u was na wysokiej turni,heeeeeeeeeeeej!
                                                    Gość: poraj 24.09.08, 07:56 Odpowiedz
                                                    No popatrz Morficku, Ty tak krzyczałeś <hej> w nocy a ja nic nie słyszałem.
                                                    Mocny sen mam, że hej. I Ciupazka też;) Hej!

ps. A gdzie tam u Ciupazki turnie wysokie? Najwyższa i najbliższa to chyba Góra
                                                    Trzech Krzyży;))
                                                    morfeusz_1 24.09.08, 13:44 Odpowiedz

No patrzajta ludziska masz rancję świętą
                                                    Z drugiej jednak mańki przeszlakowska,ot ciekawa to postać na forum
                                                    jakby z ciupażką do jednej szkoły chodziły,albo na wycieczce do
                                                    Włoch się spotkały...ciekawi mnie skąd jest ta gaździna i czy to
                                                    gaździna czy też nie,hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:32
                                                    morfeusz_1 25.09.08, 00:43 Odpowiedz

No czas na mnie spoko nocki,hej!
                                                    Gość: gosc 25.09.08, 01:08 Odpowiedz
                                                    Morfi!!! Nie śpij,hej!
                                                    dunajec1 25.09.08, 01:47 Odpowiedz
                                                    "Heeeeeejjjjj!!!!
                                                    Na wiyrsycku stala
                                                    heeeejjj
                                                    piykno sie widziala......"
                                                    Gość: poraj 25.09.08, 06:47 Odpowiedz
                                                    Hej, hej!!!!!
                                                    Chłopaki!!!!
                                                    Pooooobudka!!!!!
                                                    morfeusz_1 25.09.08, 16:12 Odpowiedz

Hej!
                                                    Widać kto tu w tej nasej Polsce ciężko pracuje przez całe nocki i
                                                    dzionki,tylko my chłopy,hej !!!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:33
                                                    morfeusz_1 25.09.08, 22:49 Odpowiedz

śpicie już ? hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:33
                                                    Gość: poraj 26.09.08, 06:37 Odpowiedz
                                                    Hej, Morfi tłuczesz się po nocy, a potem śpisz do południa;) Hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:34
                                                    morfeusz_1 26.09.08, 15:11 Odpowiedz

Śpię po trzy godziny,pracować też trzeba,a dzisiaj mam breefing pod
                                                    kolumną Zygmunta więc też trzymajcie za mnie kciuki,co bym do domu
                                                    trafił późną nocą,pohejajcie dzisiaj za mnie,czasami człowiek musi
                                                    inaczej się udusi.... hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:35
                                                    Gość: poraj 26.09.08, 20:29 Odpowiedz
                                                    Jak wrócisz i wypoczniesz to napisz, tylko tak normalnie po polsku, co robiłeś
                                                    pod Kolumną Zygmunta;))
                                                    B r e e f i n g - że też Ci nie wstyd takich słów używać w wątku takim jak ten.
                                                    Hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:46
                                                    billy.the.kid 26.09.08, 20:55 Odpowiedz
                                                    jakieś bryfingi, jakieś etminoki-ech te forum całkiem na psy schodzi.
                                                    piszta w jakim ludzkim a nie psim języku.

gdybyś kochał, hey.-nalepa,muzolf,hajdasz nO i MIRA.
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:46
                                                    morfeusz_1 27.09.08, 13:05 Odpowiedz

masa krytyczna o 18:00 wczoraj była,brajfing zaczepnie npisałem,wiem
                                                    że dzięki temu wywołam wielką dyskusję,hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:48
                                                    morfeusz_1 27.09.08, 21:00 Odpowiedz

hepatil wzięłem bo mnie boli,hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:49
                                                    Gość: poraj 27.09.08, 21:03 Odpowiedz
                                                    Wczorajsza masa krytyczna daje znać o sobie?;))
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:49
                                                    morfeusz_1 27.09.08, 21:34 Odpowiedz

nie dodałeś hej!
                                                    nie liczy się ..... hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:50
                                                    Gość: poraj 27.09.08, 21:54 Odpowiedz
                                                    Na faktycznie, przepraszam bardzo i już się poprawiam, hej!
                                                    Czy to wczorajsza masa krytyczna tak Cię wykończyła, hej!
                                                    Czy he(j)patil pomógł? Hej!
                                                    morfeusz_1 27.09.08, 22:03 Odpowiedz

No zakręcony masowo byłem,a później wróciłem o 4 nad ranem to już
                                                    wszystko hej!
                                                    morfeusz_1 28.09.08, 11:44 Odpowiedz

28 września 2008r - dobrze jest,no to hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:52
                                                    morfeusz_1 29.09.08, 19:33 Odpowiedz

Lechu następnego Nobla ci życzę,hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:53
                                                    Gość: poraj 29.09.08, 20:15 Odpowiedz
                                                    To mi się podobało, że hej!
                                                    "Lech Wałęsa zuch starczy na tych dwóch"
                                                    Gość: poraj 29.09.08, 20:06 Odpowiedz
                                                    I 100 lat życia, hej!!
                                                    morfeusz_1 29.09.08, 20:08 Odpowiedz

Setny wpis to i ja też 100 lat życzę Panie Prezydencie,hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:53
                                                    morfeusz_1 29.09.08, 22:36 Odpowiedz

A ja dodam jeszcze że teraz nagrodę Nobla powinna Pani Danuta dostać
                                                    za całokształt,hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 17:03
                                                    Gość: poraj 05.10.08, 06:28 Odpowiedz
                                                    Pobudka wstać. hej!
                                                    Koniom wody dać, hej!
                                                    Ja już trąbie pół godziny, hej!
                                                    A wy śpicie...hej!
                                                    morfeusz_1 05.10.08, 09:48 Odpowiedz

hej hej wstawać i kawę podawać,hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 17:04
                                                    billy.the.kid 05.10.08, 19:15 Odpowiedz
                                                    she loves you hey,hey,hey.
                                                    morfeusz_1 05.10.08, 20:13 Odpowiedz

przykurzyło toroszku,wyngiel na moja wioskę rzucili,to i nosiłem
                                                    przez cała niedziela,hej!
                                                    billy.the.kid 05.10.08, 20:48 Odpowiedz
                                                    w reklamówce?
                                                    morfeusz_1 05.10.08, 21:55 Odpowiedz

a jak myślisz papierowe torebki się skończyli,hej!
                                                    Gość: gosc 06.10.08, 01:28 Odpowiedz
                                                    Foliowe się też skończyli. Teraz są szmaciane na topie, hej!
                                                    morfeusz_1 06.10.08, 08:16 Odpowiedz
                                                    hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 17:05
                                                    Gość: gosc 06.10.08, 09:15 Odpowiedz
                                                    Coś Ty taki zapracowany? Znowu do węgla poleciałeś? Za darmo dają? Hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 17:05
                                                    Gość: poraj 06.10.08, 09:40 Odpowiedz
                                                    Powiem Wam chłopy, co Wam powiem, hej!
                                                    Pieprzyta, chłopy hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:54
                                                    Gość: poraj 30.09.08, 00:08 Odpowiedz
                                                    Ponieważ wszyscy już śpią szeptem mówię...
                                                    Hej, hej, dobranoc, do jutra.....
                                                    Gość: gosc 30.09.08, 00:15 Odpowiedz
                                                    hej, hej...a sie odlej! Hej!
                                                    Gość: poraj 30.09.08, 07:45 Odpowiedz
                                                    Żeś ruszył gościu konceptem, jak martwe ciele ogonem, hej, hej;))
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:55
                                                    Gość: gosc 30.09.08, 08:17 Odpowiedz
                                                    hehe..he...fajnie sie pośmiać srana, że hehej! Tylko nie rób w bramie...Hej!
                                                    fotoforum.gazeta.pl/3,0,1480677.html

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/ei/xa/varn/BmwIvVxVNc20b6mLZB.jpg
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:56
                                                    morfeusz_1 30.09.08, 15:21 Odpowiedz

Przyszedłem zdezynfekować po gościu wątek,hej!
                                                    Gość: gosc 30.09.08, 15:39 Odpowiedz
                                                    Gość w dom, Bóg w dom. Tak refleksja mnie sie naszła, hej!
                                                    morfeusz_1 30.09.08, 23:40 Odpowiedz

Dlatego jedno puste nakrycie ęśmy ąstawiliśmy,czym chata bogata tym
                                                    truje,hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:57
                                                    Gość: gosc 01.10.08, 00:46 Odpowiedz
                                                    O 1 w nocy kurturarnie z talerza nie jadam. Paluchami z lodówy wyciągam pęto
                                                    kiełbachy i pożeram z paluchów na stojąco. Hej!
                                                    Gość: poraj 01.10.08, 11:20 Odpowiedz
                                                    Fuj, hej!
                                                    morfeusz_1 01.10.08, 13:00 Odpowiedz

Heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
                                                    Gość: gosc 01.10.08, 13:12 Odpowiedz
                                                    Gość portalu: gosc napisał(a):

> O 1 w nocy kurturarnie z talerza nie jadam. Paluchami z lodówy wyciągam pęto
                                                    > kiełbachy i pożeram z paluchów na stojąco. Hej!

i sie chudnieeee bo rano zżerają wyrzuty sumienia...Nie ma Fuj! Hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 16:58
                                                    morfeusz_1 02.10.08, 00:19 Odpowiedz

Mistrz Leonard w magiczną krainę mnie po raz kolejny zabrał dzisiaj
                                                    Przecudny był koncert... hej!
                                                    Gość: gosc 02.10.08, 06:36 Odpowiedz
                                                    Tematycznie i na czasie, hej!
                                                    www.spiewnik.gower.pl/kiedy_ranne_wstaja_zorze.html
                                                    morfeusz_1 02.10.08, 09:49 Odpowiedz

Wcześnie wstajesz gościu kruca fix cyś ty chanioł cyś,ty chochoł,cyś
                                                    ty diablo...hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 17:01
                                                    Gość: gosc 03.10.08, 11:43 Odpowiedz
                                                    ja pierdaczę...Miało być kruca bomba. Czyś Ty Górol czy nie górol a możeś Ty
                                                    ceper...hej!
                                                    wiem.kurde.pl/slowo/Kruca%20bomba.html
                                                    morfeusz_1 03.10.08, 15:55 Odpowiedz

siorbnę se łyka ciepłej herbatki z rumem,hej!
                                                    Gość: poraj 03.10.08, 16:53 Odpowiedz
                                                    Znacy sie z prundem, hej!
                                                    morfeusz_1 03.10.08, 18:57 Odpowiedz

tjaa prundem pazona,hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 17:02
                                                    billy.the.kid 03.10.08, 20:09 Odpowiedz
                                                    pare dni w zak. był pity sam prund. ale stwioerdziłęm ze nereczki i wątróbka nie
                                                    wytrzymją- to se dziś wróciłem do dom.że od rana deszcyk siąpił- to i nie zal
                                                    btło wreacac. a spozywałęm okowitke z przyjacielem co go od cwierc wieku nie
                                                    widziałem.

HEY JOE./jimi hendricks expirience/.
                                                    morfeusz_1 03.10.08, 21:12 Odpowiedz

No mówili dzisiaj,że może pokropić,hej!
                                                    morfeusz_1 04.10.08, 11:17 Odpowiedz

fruwa moja rozczochrana wienc wom powim hej Wam z rana... hej!
                                                    morfeusz_1 04.10.08, 22:46 Odpowiedz

ciupazka nie śpimy bo nas z dutków zbóje we dwóje
                                                    poobkradajom,ryknijmy se jak nijaki Luśnia hej!
                                                    morfeusz_1 05.10.08, 00:20 Odpowiedz
                                                    Hej bystra woda
                                                    Hej, bystra woda, bystra wodiczka -
                                                    Pytało dziewce o Janicka -
                                                    Hej, lesie ciemny, wirsku zieleny,
                                                    Ka mój Janicek umileny?
                                                    Hej, mój Janicku, miły Janicku,
                                                    Nie chodź po orawskim chodnicku. -
                                                    Hej, dość to ześ mnie nagnał u owiecek,
                                                    Ostań psy dziewcynie kolwiecek!
                                                    Hej, powiadali, hej, powiadali,
                                                    Hej, ze Janicka porubali, -
                                                    Hej, porubali go Orawianie,
                                                    Hej, za owiecki, za barany!
                                                    Hej,mówiła ci, miły Janicku,
                                                    Nie chodź po orawskim chodniku.
                                                    Hej, bo cię te orawskie juhasy
                                                    Długie uz hań cekali casy!
                                                    Hej, dziwce ślocha, hej, dziwce płace. -
                                                    Uz go, Janicka nie obace, -
                                                    Ka orawskiego zamecku ściany
                                                    Leży Janicek porubany!

Hej
                                                    Gość: gosc 05.10.08, 00:29 Odpowiedz
                                                    ...ożeś sie rozdarł nocką ciemną, śpik mi odszedł, hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 17:09
                                                    Gość: gosc 06.10.08, 10:39 Odpowiedz
                                                    Bo to jest kraj kwadratowych jaj, więc trza je pieprzyć, że hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 17:10
                                                    morfeusz_1 06.10.08, 15:52 Odpowiedz

ja tam nie narzekam,kocham mój kraj,
                                                    no idę do węgla bo za darmo dają,jak się pracuje w kotłowni to tak
                                                    się ma :] hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 17:11
                                                    Gość: gosc 06.10.08, 16:38 Odpowiedz
                                                    kocha się i złodzieja i oszusta i brzydulę i..i.. też, że hej!
                                                    morfeusz_1 06.10.08, 18:00 Odpowiedz

ładna przyśpiewka hej!
                                                    poraj55 06.10.08, 20:08 Odpowiedz
                                                    A to jestem ja, poraj, hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 17:12
                                                    morfeusz_1 06.10.08, 22:22 Odpowiedz

no nie wiem,hej!
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 17:14
                                                    Gość: poraj 06.10.08, 23:13 Odpowiedz
                                                    Hej Morfi, czego ty nie wiesz?
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 17:14
                                                    Gość: gosc 07.10.08, 00:13 Odpowiedz
                                                    Własnie skończył się Światowy Dzień Habitatu (ONZ) //pierwszy poniedziałek
                                                    pażdziernika, hej!
                                                    halloween.friko.net/kalendarz/pazdziernik.html
                                                  • archiwum_hej Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.11.08, 17:15
                                                    morfeusz_1 07.10.08, 00:22 Odpowiedz

no nie wiem co cię podkusiło by się logować,hej!

a ten dzień habi_coś_tam to też super wiadomość,no to że wogóle jest
                                                    taki dzień,hej!
                                                    Gość: gosc 07.10.08, 01:59 Odpowiedz
                                                    Właśnie teraz samce jeleni zaczynają swój wyjątkowo głośny koncert. Ryk żądnych
                                                    miłości byków rozlega się echem ponad lasem...

Niedługo nowy dzień..hehej...!