Dodaj do ulubionych

Nowy temat...

09.02.05, 23:35
...a moze ktos podpowie,bo ja w glowie mam groch z kapusta,hihi.
Obserwuj wątek
    • rita100 Re: Nowy temat... 10.02.05, 21:22
      Dunajec, ja nie mam tematu, chyba będę musiała zejśc z forum na jakiś czas. Na
      moim rodzinnym forum zaczynają ujawniać moje dane, a przed chwilą ktos próbował
      ściągnąć dane z mojego dysku. Musiałam swoją rozmową narazić się komuś .
      Teraz żyję w strachu i nie mam weny do pisania.
      pozdrawiam
      • dunajec1 Re: Nowy temat... 10.02.05, 23:49
        Masz sie kogo obawiac? Wszyscy mamy to samo,jednemu przeszkadza telefon innemu
        komp, ajeszcze innym co innego coz samo zycie.Pozdr.
        • rita100 Re: Nowy temat... 11.02.05, 20:34
          przeszło mi, co mam sie skarżyć na swój wiek ?- śmieszne by to było.
          Dziękuję Bogu za wszystko, ale jednak jest niesmak , ze do takiego kroku sie
          posunięto
          Dunajec, zapytam sie nieśmialo - czy Ciupazce nie trzeba pomóc ? - ją tak
          ciągle atakują, a prawdę mówią w Zakopanym siła jest dzięki niej.
          • rita100 Re: Nowy temat... 11.02.05, 20:35
            jakie czasopisma czytacie ?
          • dunajec1 Re: Nowy temat... 11.02.05, 22:34
            Wczoraj pisalem,dzisiaj na Twoj post tez a jak bedzie trzeba to iwiecej sie
            zrobi,popatrz co to sie robi,zawisc zazdrosc czy co inne,nie wiem.
            • rita100 Re: Nowy temat... 11.02.05, 22:46
              nie wiem Dunajec, ale wydaje mi sie , że dostęp do internetu jest większy i
              rózni ludzie wchodza nie rozumiejąc , ze to są rozmowy na dowolny temat , dla
              każdego jest miejsce, tylko żeby nie krzywdzic ludzi. Bo widząc monitor trzeba
              pomyśleć , że za nim jest czlowiek. Najgorsze to to , że wykańczają ludzi,
              ktorzy siedza już tyle lat, rozkręcili forum i zaczynają rozpierac się
              łokciami, albo mieć prawo do obrażania.
              pozdrawiam
              • dunajec1 Re: Nowy temat... 12.02.05, 20:12
                Prawda,nie kazdy potrafi zrozumiec podstaw wychowania.Pozdr.
                • rita100 Re: Nowy temat... 12.02.05, 21:18
                  popatrz i czlowiek jest bezradny, bo co tu zrobić ?
                  Halny wieje, u nas kapie z dachu topniejącym śniegiem
                  a drogi brudne.
                  • dunajec1 Re: Nowy temat... 14.02.05, 01:15
                    Idzie na wiosne?Moze za wczesnie
                    • rita100 Re: Nowy temat... 14.02.05, 21:17
                      zaczynają sie idy marcowe u kotów :)
                      • dunajec1 Re: Nowy temat... 14.02.05, 22:06
                        OOOOOOOO juz miaucza? W marcu koty,w kwietniu psy,a w maju hmm kto?
                        • rita100 Re: Nowy temat... 17.02.05, 21:42
                          Dunajec - do maja jeszcze daleko
                          z lutym trzeba sie uporać
                          widzisz tą szarość dnia ?
                          • dunajec1 Re: Nowy temat... 17.02.05, 22:29
                            Oj widze, juz mnie wkurza zima,i ten brod pozimowy co po chwila przysypywany
                            nowym sniegiem,nie ma jak wiosna,choc ja bardziej lubie wczesna jesien.Pozdr.
                            • rita100 Re: Nowy temat... 17.02.05, 22:43
                              chyba bardziej chodzi o ten czarny brud dopóki nie przyjdzie silny deszcz i
                              tego nie zmyje nie zobaczymy wiosny.
                              a słyszałeś to:
                              Zakopane, zakopane - śpiewał baca zakopując teściową ;))))))))))))
                              • dunajec1 Re: Nowy temat... 18.02.05, 01:08
                                Zakopane,tak slyszalem,a chcesz wiedziec gdzie? Przeczytalem na FZ,pare
                                godz.wczesniej,a wiesz kto napisal?Zgadnij.Pozdr.
                                • rita100 Re: Nowy temat... 18.02.05, 21:03
                                  Wiem, napisałam to w Zakopanym. Tak sie złożyło, że kupując ksiązkę na bazarze
                                  dostałam promocje w postaci kawałów góralskich.
                                  Ale i dla Ciebie coś mam

Para nowożeńców. Mąż pyta zonę:
                                  - Kochanie, może napiszemy list do bociana ?
                                  - Jak, skoro twój długopis nie piesze ?

Dunajec, a jakie masz hobby ?
                                  • dunajec1 Re: Nowy temat... 18.02.05, 21:49
                                    Taki mlody zonkos i juz dlugopis mu nie pisze?hehe,co bedzie dalej,hihi.
                                    A wiesz, zebym to ja mial czas dla siebie ,choc jesli mam byc szczery to
                                    uwielbiam ksiazki,bywa ze jak nie mam co czytac biore jakas pierwsza
                                    lepsza,otwieram gdzie badz i czytam,nie wazne ze umiem prawie na pamiec,przy
                                    czytaniu odpoczywam.Pozdr.
                                    • rita100 Re: Nowy temat... 18.02.05, 22:28
                                      ja czytam dla zabicia czasu ale są ksiażki ,ktore każą myśleć lub wyciskają
                                      łzy, taki Mały Książe , a wyciskacz niesamowity, łzy toczą sie po policzkach.
                                      Teraz o łagrach czytam i podziwiam takie przetrwania i przede wszystki gnębiony
                                      naród radziecki.
                                      Idę jutro do teatru, pewnie mnie nie będzie
                                      Więc do niedzieli
                                      Niedziela, dzień wypoczynku lecz nie dla mnie
                                      A masz psa Dunajec ?
                                      • dunajec1 Re: Nowy temat... 19.02.05, 04:14
                                        Rita, nie wiem co powiedziec,mowisz ze czytasz o lagrach,mozesz jasniej?
                                        Piszesz ze niedziela nie dla Ciebie,"Pamietaj abys dzien swiety....
                                        Nie, psa nie mam,choc lubie,mam rybki{piec},lubie zwierzaki, ale krotko,nie ma
                                        komu sprzatac,hihi
                                        • kgeorge Re: Nowy temat... 27.02.05, 22:19
                                          Witaj Dunajec

Byłem dzisiaj w Twoim sąsiedztwie, przykra rodzinna uroczystość. I tam właśnie
                                          zobaczyłem prawdziwą polską zimę, której już nie ma w Krakowie. Spotkałem
                                          ludzi, szczerych, przyjaznych, na których można zawsze liczyć w chwilach smutku
                                          i radości. To tam właśnie, u Nich bije prawdziwe polskie serce.
                                          Nawet byłem na skromnej uroczystości w miejscowej remizie strażackiej, gdzie
                                          serwowano góralskie przysmaki, a bez łąckiej śliwowicy też się nie obeszło.
                                          Żałuję, że żona nie miała przy sobie prawa jazdy bo zapewne można by pozostać
                                          tam dłużej i coś
                                          wypić.
                                          Można by pisać dużo więcej, ale pora już późna.
                                          Może kiedyś, dzisiaj jestem wykończony, dobranoc idę spać.

pozdrawiam
                                          • dunajec1 Re: Nowy temat... 02.03.05, 23:51
                                            Przykro mi rowniez,bo domyslam sie co za "uroczystosc",tak na marginesie czy
                                            moglbys powiedziec w ktorej to miejscowosci?Pozdr.
    • ab7777 Re: Nowy temat... 01.03.05, 17:30
      Wracałam właśnie busem, ten stary i nieco zapomniany juz srodek lokomocji
      zawsze wprawia mnie w stan dziwnego rozrzenienia,ludzie stłoczeni jak w
      puszce,16km w 1,5 h,rzężacy silnik sprawiają,ze slowa droga do domu nabieraja
      innego znaczenia.Przedzierając sie przez zwaly brudnego , zalegajacego od
      miesiaca sniegu czulam niewyslowiona radosc,jakze piekna jest moja powiatowa ,
      slynaca z zabytku klasy zero mala ojczyzna.Kiedy mijalam brudne,zaniedbane i
      opustoszale uliczki łzy prawie ciekły mi po twarzy..szlochając już minęłam
      strażnikow miejskich , ktorzy tez trwali w zadumie obok zdezelowanego
      poloneza...och,musze przestac pisac,znowu sie wzruszylam,papa
      • rita100 Re: Nowy temat... 01.03.05, 21:46
        ale pieknie napisałaś
        Nie martw się już idzie wiosna i ten oddech wiosennego powietrza sprawi, że
        zobaczysz w niej, w Wiekiczce piękno
        pozdrawiam
        • dunajec1 Re: Nowy temat... 02.03.05, 22:41
          Fakt, do wiosny juz niedaleko,a co sie dzialo z forum przez pare dni,nie
          bylo,jakies klopoty?Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka