dunajec1 09.02.05, 23:35 ...a moze ktos podpowie,bo ja w glowie mam groch z kapusta,hihi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: Nowy temat... 10.02.05, 21:22 Dunajec, ja nie mam tematu, chyba będę musiała zejśc z forum na jakiś czas. Na moim rodzinnym forum zaczynają ujawniać moje dane, a przed chwilą ktos próbował ściągnąć dane z mojego dysku. Musiałam swoją rozmową narazić się komuś . Teraz żyję w strachu i nie mam weny do pisania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Nowy temat... 10.02.05, 23:49 Masz sie kogo obawiac? Wszyscy mamy to samo,jednemu przeszkadza telefon innemu komp, ajeszcze innym co innego coz samo zycie.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Nowy temat... 11.02.05, 20:34 przeszło mi, co mam sie skarżyć na swój wiek ?- śmieszne by to było. Dziękuję Bogu za wszystko, ale jednak jest niesmak , ze do takiego kroku sie posunięto Dunajec, zapytam sie nieśmialo - czy Ciupazce nie trzeba pomóc ? - ją tak ciągle atakują, a prawdę mówią w Zakopanym siła jest dzięki niej. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Nowy temat... 11.02.05, 22:34 Wczoraj pisalem,dzisiaj na Twoj post tez a jak bedzie trzeba to iwiecej sie zrobi,popatrz co to sie robi,zawisc zazdrosc czy co inne,nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Nowy temat... 11.02.05, 22:46 nie wiem Dunajec, ale wydaje mi sie , że dostęp do internetu jest większy i rózni ludzie wchodza nie rozumiejąc , ze to są rozmowy na dowolny temat , dla każdego jest miejsce, tylko żeby nie krzywdzic ludzi. Bo widząc monitor trzeba pomyśleć , że za nim jest czlowiek. Najgorsze to to , że wykańczają ludzi, ktorzy siedza już tyle lat, rozkręcili forum i zaczynają rozpierac się łokciami, albo mieć prawo do obrażania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Nowy temat... 12.02.05, 20:12 Prawda,nie kazdy potrafi zrozumiec podstaw wychowania.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Nowy temat... 12.02.05, 21:18 popatrz i czlowiek jest bezradny, bo co tu zrobić ? Halny wieje, u nas kapie z dachu topniejącym śniegiem a drogi brudne. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Nowy temat... 14.02.05, 22:06 OOOOOOOO juz miaucza? W marcu koty,w kwietniu psy,a w maju hmm kto? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Nowy temat... 17.02.05, 21:42 Dunajec - do maja jeszcze daleko z lutym trzeba sie uporać widzisz tą szarość dnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Nowy temat... 17.02.05, 22:29 Oj widze, juz mnie wkurza zima,i ten brod pozimowy co po chwila przysypywany nowym sniegiem,nie ma jak wiosna,choc ja bardziej lubie wczesna jesien.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Nowy temat... 17.02.05, 22:43 chyba bardziej chodzi o ten czarny brud dopóki nie przyjdzie silny deszcz i tego nie zmyje nie zobaczymy wiosny. a słyszałeś to: Zakopane, zakopane - śpiewał baca zakopując teściową ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Nowy temat... 18.02.05, 01:08 Zakopane,tak slyszalem,a chcesz wiedziec gdzie? Przeczytalem na FZ,pare godz.wczesniej,a wiesz kto napisal?Zgadnij.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Nowy temat... 18.02.05, 21:03 Wiem, napisałam to w Zakopanym. Tak sie złożyło, że kupując ksiązkę na bazarze dostałam promocje w postaci kawałów góralskich. Ale i dla Ciebie coś mam Para nowożeńców. Mąż pyta zonę: - Kochanie, może napiszemy list do bociana ? - Jak, skoro twój długopis nie piesze ? Dunajec, a jakie masz hobby ? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Nowy temat... 18.02.05, 21:49 Taki mlody zonkos i juz dlugopis mu nie pisze?hehe,co bedzie dalej,hihi. A wiesz, zebym to ja mial czas dla siebie ,choc jesli mam byc szczery to uwielbiam ksiazki,bywa ze jak nie mam co czytac biore jakas pierwsza lepsza,otwieram gdzie badz i czytam,nie wazne ze umiem prawie na pamiec,przy czytaniu odpoczywam.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Nowy temat... 18.02.05, 22:28 ja czytam dla zabicia czasu ale są ksiażki ,ktore każą myśleć lub wyciskają łzy, taki Mały Książe , a wyciskacz niesamowity, łzy toczą sie po policzkach. Teraz o łagrach czytam i podziwiam takie przetrwania i przede wszystki gnębiony naród radziecki. Idę jutro do teatru, pewnie mnie nie będzie Więc do niedzieli Niedziela, dzień wypoczynku lecz nie dla mnie A masz psa Dunajec ? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Nowy temat... 19.02.05, 04:14 Rita, nie wiem co powiedziec,mowisz ze czytasz o lagrach,mozesz jasniej? Piszesz ze niedziela nie dla Ciebie,"Pamietaj abys dzien swiety.... Nie, psa nie mam,choc lubie,mam rybki{piec},lubie zwierzaki, ale krotko,nie ma komu sprzatac,hihi Odpowiedz Link Zgłoś
kgeorge Re: Nowy temat... 27.02.05, 22:19 Witaj Dunajec Byłem dzisiaj w Twoim sąsiedztwie, przykra rodzinna uroczystość. I tam właśnie zobaczyłem prawdziwą polską zimę, której już nie ma w Krakowie. Spotkałem ludzi, szczerych, przyjaznych, na których można zawsze liczyć w chwilach smutku i radości. To tam właśnie, u Nich bije prawdziwe polskie serce. Nawet byłem na skromnej uroczystości w miejscowej remizie strażackiej, gdzie serwowano góralskie przysmaki, a bez łąckiej śliwowicy też się nie obeszło. Żałuję, że żona nie miała przy sobie prawa jazdy bo zapewne można by pozostać tam dłużej i coś wypić. Można by pisać dużo więcej, ale pora już późna. Może kiedyś, dzisiaj jestem wykończony, dobranoc idę spać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Nowy temat... 02.03.05, 23:51 Przykro mi rowniez,bo domyslam sie co za "uroczystosc",tak na marginesie czy moglbys powiedziec w ktorej to miejscowosci?Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ab7777 Re: Nowy temat... 01.03.05, 17:30 Wracałam właśnie busem, ten stary i nieco zapomniany juz srodek lokomocji zawsze wprawia mnie w stan dziwnego rozrzenienia,ludzie stłoczeni jak w puszce,16km w 1,5 h,rzężacy silnik sprawiają,ze slowa droga do domu nabieraja innego znaczenia.Przedzierając sie przez zwaly brudnego , zalegajacego od miesiaca sniegu czulam niewyslowiona radosc,jakze piekna jest moja powiatowa , slynaca z zabytku klasy zero mala ojczyzna.Kiedy mijalam brudne,zaniedbane i opustoszale uliczki łzy prawie ciekły mi po twarzy..szlochając już minęłam strażnikow miejskich , ktorzy tez trwali w zadumie obok zdezelowanego poloneza...och,musze przestac pisac,znowu sie wzruszylam,papa Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Nowy temat... 01.03.05, 21:46 ale pieknie napisałaś Nie martw się już idzie wiosna i ten oddech wiosennego powietrza sprawi, że zobaczysz w niej, w Wiekiczce piękno pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Nowy temat... 02.03.05, 22:41 Fakt, do wiosny juz niedaleko,a co sie dzialo z forum przez pare dni,nie bylo,jakies klopoty?Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś