millenik1 19.05.02, 23:40 cicho o tej porze na rynku... puste lawki (chociaz niedaleko lezy jakis bagienny czlowiek, a po drogiej stronie siedzi jakas para)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jepat Re: rynek... 20.05.02, 17:46 Moja teściowa widział rynek przez okno,od paru lat mieszka w innym miejscu ale pozostały "znajomości".Pewnej nocy słyszy krzyki wygląda przez okno a tam 4 kopie jednego a teściowa "zostawcie go bandyci -4 !! do 1 " a jeden krzyczy O`K pani basiu i tylko 1 póżniej kopał tego co leżał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Kopanie IP: 207.30.78.* 27.05.02, 19:27 Ja widziałem lepszą scenę: oto koleś trepuje leżącego, nagle podbiega dwóch innych odciągają tego kopiącego i ........ sami trepują leżącego. Zadziwili mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: rynek... 20.05.02, 18:02 na szczescie nie ale mam kolege ktory mieszka przy rynku i mowi ze od paru dni jest ruch jak w centrum nowego yorku... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: rynek... 22.05.02, 08:52 millenik1 napisał(a): > na szczescie nie ale mam kolege ktory mieszka przy rynku i mowi ze od paru dni > jest ruch jak w centrum nowego yorku... 12 września 2001 .... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: rynek... 24.05.02, 18:14 gadacz napisał(a): > millenik1 napisał(a): > > > na szczescie nie ale mam kolege ktory mieszka przy rynku i mowi ze od paru > dni > > jest ruch jak w centrum nowego yorku... > > 12 września 2001 .... > > :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: rynek... IP: 207.30.78.* 22.05.02, 20:44 Spoglądasz z okna mieszkania na jasielski rynek? Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: rynek... 24.05.02, 15:32 niestety nie(szkoda przydalo by sie mieszkanko),ale codziennie(albo prawie codziennie) przejezdzam kolo rynku... Odpowiedz Link Zgłoś
kwirynna Re: rynek... 26.05.02, 18:43 Pewnie już o tym było ale zapytam.Podoba się Wam nowy rynek? Ja jestem zadowolona, że zlikwidowano krzaczki w których siedzieli "bagienni ludzie".Teraz mogę posiedzieć chwilę na ławeczce i nikt nie "prosi" mnie o 50 gr. na papierosa. Odpowiedz Link Zgłoś
republican Re: rynek... 27.05.02, 03:53 kwirynna napisał(a): > Pewnie już o tym było ale zapytam.Podoba się Wam nowy rynek? Ja jestem > zadowolona, że zlikwidowano krzaczki w których siedzieli "bagienni > ludzie".Teraz mogę posiedzieć chwilę na ławeczce i nikt nie "prosi" mnie > o 50 gr. na papierosa. > Prosze opisac ten nowy rynek. Kiedys byl bardzo zadbany potem podupadl. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: rynek... 27.05.02, 19:47 republican napisał(a): Prosze opisac ten nowy rynek. Kiedys byl bardzo zadbany potem podupadl. Na nowym rynku nie ma ziemi matki.Same (wartościowe) płytki. Zlikwidowano krzaczki.Drzewa zostały. Są ławeczki,światełka i jakaś tam nędzna fontanna.Sama nie wiem co o tym myśleć.Rynek jest krzywy ... podobno ze względów historycznych. Odpowiedz Link Zgłoś