affichaga 21.03.05, 22:53 co sie dzieje DLACZEGO piwo LEZAJSK jest takie cienkie CZY wlasciciel chce wykonczyc LEZAJSK czy BROWARNICY stracili smak MICHALKU ty to widzisz i nie GRZMISZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okrutny_mariuszek Re: PIWO LEZAJSK 29.03.05, 15:13 nie wiem jakie sa motywy właściciela, ale piwo jest okropne! niedawno kupiłem ponieważ chciałem sobie przypomnieć jego smak i.. wolałbym żyć wspomnieniami. Syf to za mało powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
affichaga Re: PIWO LEZAJSK 31.03.05, 19:34 czy w lezajsku niema inerneta jest tylko u soltysa lub przestali pic piwo bo wszyscy przeszli na islam Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: PIWO LEZAJSK 26.04.05, 21:31 przypadkiem tu wszedłem.jeszcze lat temu 20 to było niebo w gębie. a tak poza tym obecnie produkcja piwa to jest przemysł. woda śpyrt,jakieś wynalazki i do żyda. kiedyś to była poezja. Odpowiedz Link Zgłoś
affichaga Re: PIWO LEZAJSK 27.04.05, 19:52 no wlasnie kto TEN LEZAJSK jeszcze pije czy dyrekcja stracila SMAK Odpowiedz Link Zgłoś
esox5 Re: PIWO LEZAJSK 01.06.05, 15:43 Nawąchałeś się kolego gazu do zapalniczek i dziury w mózgu z tego powodu wynikłe zmieniły twoje preferencje smakowe. Piwo Leżajsk jest THE BEST ! I nie wywołuj Michałka bo on zagrzmi na Ciebie... PS: zamiast wchać klej, pij Żubra, możesz się zarazic gruźlicą (połowa populacji Żubrów w Polsce ją ma), to też jest cool. Odpowiedz Link Zgłoś
affichaga Re: PIWO LEZAJSK 04.06.05, 13:52 esox5 napisał: po pierwsze nikogo nie obrazalem nie paslem z toba baranuw tak nie jestes moim kolegom gazu nieuzywam a pozatym HEINEKEN zmarnowal BROWAR LEZAJSK taka jest prawda tez jestemz JEZAJSKA ale jeszcze mam to co rozruznia wartosc ismak piwa > Nawąchałeś się kolego gazu do zapalniczek i dziury w mózgu z tego powodu > wynikłe zmieniły twoje preferencje smakowe. > Piwo Leżajsk jest THE BEST ! > I nie wywołuj Michałka bo on zagrzmi na Ciebie... > PS: zamiast wchać klej, pij Żubra, możesz się zarazic gruźlicą (połowa > populacji Żubrów w Polsce ją ma), to też jest cool. Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak276 Re: PIWO LEZAJSK 05.02.06, 15:17 Ja też przestalem cenić piwo "Leżajsk". To już nie to co bylo.To co zrobiono z tym piwem to jawna dywersja. A Ty, leżajszczaninie, na drugi raz pisz poprawnie, bo pomyślę, że jednak pasiesz barany. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: PIWO LEZAJSK 12.06.05, 13:43 W głębi kraju od dawna piwo z Leżajska nie dociera. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek857 Re: PIWO LEZAJSK 22.06.05, 08:59 Wie moze ktos gdzie mozna zakupic Leżajsk w Warszawie??? Odpowiedz Link Zgłoś
affichaga Re: PIWO LEZAJSK 24.06.05, 17:39 nikt nie wie bo tam juz go nie dowozo bo nikt go nie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
kacperw86 ale chrzan 08.07.05, 23:27 affichaga zluzuj nieco, piwo Lezajsk jest zupelnie w normie, a nawet lepiej - szczegolnie dla Lezajszczan - patriotyzm lokalny przede wszystkim! osobiscie pije tylko L pełne i cenie sobie jego smak :P Odpowiedz Link Zgłoś
xesiu Re: ale chrzan 16.07.05, 17:29 kacperw86 napisał: > affichaga zluzuj nieco, piwo Lezajsk jest zupelnie w normie, a nawet lepiej - s > zczegolnie dla Lezajszczan - patriotyzm lokalny przede wszystkim! osobiscie pij > e tylko L pełne i cenie sobie jego smak :P piwo lezajskie to sik , a do tego sprowadzony do poziomu piwa regionalnego, wielka szkoda ze p[rzegral rywalizacje z warka jeszce wiekszym sikiem, przegral tylko administracyjnie bo tak sobie wymyslil heineken , wiec jesli dobra marke jak kiedys mial lezajsk, holender sprowadzil do parteru powinien slono placic za uzywanie nazwy "lezajsk" na drogi na imprzy na kulture na szkoly na sport w iinym przypadku won z lezajska Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: ale chrzan 24.03.06, 18:34 troche sie porawilo widac browarze wzieli sobie uwagi do serca Odpowiedz Link Zgłoś
lezajskiepiwo Re: ale chrzan 25.03.06, 08:25 mayaka napisała: > troche sie porawilo widac browarze wzieli sobie uwagi do serca twoje mayaka zapewne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hektolitr Re: PIWO LEZAJSK 05.05.06, 11:04 Jako lokalny patriota uznaje wyższość piwa Leżajsk nad wszelakimi piwami. Szkoda, że tylko regionalne, jak się gdzieś dalej pojedzie to ciężko trafić na dobrego browara, nawet rzadko w hipermarketach można kupić a miło jest bardzo jak się trafi jakiś bar gdzie jest lany Leżajsk, wiadomo że lany to nie to samo co w butelce ale już sama nazwa mi smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mpiotrek1 Re: PIWO LEZAJSK 06.05.06, 10:49 W Krakowie jeszcze czasami zdarzają się kwiatki i można się kulturalnie lanego piwka Leżajsk napić. Polecam Klub Studio lub Stary Port, o innych nie wiem, ale chętnie to sprawdzę jeżeli tylko ktoś mi powie gdzie mam szukać. Odpowiedz Link Zgłoś