Dodaj do ulubionych

Do Norberta

21.06.02, 08:37
Norbert czy doczekamy się czegoś konstruktywnego ? Przestań robić korekty
tylko zaryzykuj jakiś temacik - poddaj się sam korekcie. Na razie wytykasz
tylko błędy innym pozostawiając jakiś tam marginesik na domysły -co to będzie
jak Norbert rozpocznie jakiś wątek. Wbrew pozorom czekam z niecierpliwością .

Obserwuj wątek
    • Gość: Norbert Re: Gadacz IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.06.02, 13:55
      Moze na tym wlasnie polega internetowa rozmowa ze czytam i jesli mam cos do
      powiedzenia mowie zamiast tworzyc jakies nowe orientalne watki ktore jak uczy
      doswiadczenie umieraja mlodo.Moja bytnosc na Waszym czy jakimkolwiek inym forum
      ma za zadanie cwiczyc jezyk polski z ktorym poza forum nie mam stycznosci wiec
      moze laskawie pozwol mi na wtracanie od czasu do czasu moich trzech groszy.
      • Gość: Piotrek Re: Gadacz IP: 207.30.78.* 21.06.02, 13:59
        Na razie do kazdych trzech groszy dokładasz łyżkę dziegciu.
        • Gość: Norbert Re: Piotrek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.06.02, 16:17
          Gość portalu: Piotrek napisał(a):

> Na razie do kazdych trzech groszy dokładasz łyżkę dziegciu.

No coz musisz bardziej wyczulic swoja aparature odbiorcza,Nie ty jeden zreszta
          masz problem ze zrozumieniem polskiego.Pozatym ktos musi Was stymulowac do
          myslenia bo ugrzezniecie na amen w zupkach i "dupkach".
          • Gość: Piotrek Re: Piotrek IP: 207.30.78.* 21.06.02, 17:10
            To nie polski tylko norbeolski. Gdzie polskie litery w twoich postach?
            • Gość: Norbert Re: Piotrek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.06.02, 17:18
              Filozofujesz ,rozmowy z Toba to strata czasu....
      • gadacz Re: Norbert 21.06.02, 14:03
        No coż nie podziewałem sie tego po Tobie - nie mam ani zamiaru ani ochoty
        czegokowiek Ci zabraniać - po prostu ustawiasz się w wygodnej pozycji cenzora
        bardzo zresztą surowego nie oferując nic w zamian.
        Jak Cię to bawi to miłej zabawy.. tylko pliz nie czepiaj się słówek.

• Gość: Norbert Re: Gadacz IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.06.02, 17:21
          Pisze sie " please" ; nie obrazaj sie ,to droga do nikad,przekonaj mnie ze
          masz racje ja bardzo sobie cenie tych ktorzy wytykaja mi bledy dajac rowniez
          wskazowki jak je poprawic....
          • Gość: Piotrek Re: Gadacz IP: 207.30.78.* 21.06.02, 17:29
            No gdzie te polskie literki?
            • Gość: Norbert Re: Piotrek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.06.02, 20:44
              Gość portalu: Piotrek napisał(a):

> No gdzie te polskie literki?

Bądź tu mądry i pręż się by odpowiedzieć Piotrusiowi używając ogonków,no ale
              skoro młody czlowiek ma takie życzenie ,cóż robić.
              • millenik1 Re: Piotrek 21.06.02, 21:01
                ...przelamales sie...ale coz twoj pierwszy post zdaje sie byc ostatnim...czy
                bedzie nam cie brakowalo(przynajmniej jezeli chodzi o mnie-bo nie moge sie
                wypowiadac za wszystkich)...zobaczymy...ale nie licz na wiele...chociaz
                ciekawie bylo...
    • Gość: JoeK Re: Do Norberta IP: *.rdu.bellsouth.net 22.06.02, 03:47
      gadacz napisał(a):

> Norbert czy doczekamy się czegoś konstruktywnego ? Przestań robić korekty
      > tylko zaryzykuj jakiś temacik - poddaj się sam korekcie. Na razie wytykasz
      > tylko błędy innym pozostawiając jakiś tam marginesik na domysły -co to będzie
      > jak Norbert rozpocznie jakiś wątek. Wbrew pozorom czekam z niecierpliwością .
      >

Vide watek :"Jak milo...." i "Norbert, ja cie uczyc kaze". Cos to nie bardzo z
      tymi korektami p. Norberta.
      • Gość: Robert Re: Do Norberta IP: *.pm.mielec.ptc.pl 22.06.02, 21:12
        Masz kompleksy czy jestes dzieckiem z kompleksem holocaustu? Jesli tak, to
        rozumiem twoje komplesku freudowskie poparte teorią jungowską. Nie przejmuj
        się, każdy kiedyś umiera. Niestety Ja tez. Więc wszystkie Twoje kompleksy
        małomiasteczowkiej przeszłościa miasta Mielca w dupę schowaj i ciesz się żw
        żyjesz i masz się dobrze w mieście Toronto. Tak więc zostaw Nas w spokoju
        wielkomiejsku chłopku, który zapomina o korzeniach (Mielec).
        • Gość: Norbert Re: Robert IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.06.02, 01:22
          Nie mam zadnych kompleksow,mam sie niezle tak pod wzgledem zdrowia jak i
          zasobow finansowych.Uzywasz slow ktorych znaczenia nie
          rozumiesz,protekcjonalnosc mieszasz z pospolitym schamieniem,probujesz mnie
          ugryzc choc doskonale wiesz ze "dlugosc lancucha" na to nie pozwala.
          Nie pochodze z Mielca nie naleze nawet do narodu ktory Ty sam reprezentujesz;
          stad moze przepasc jaka nas dzieli.Domyslam sie jednak ze Twoje zgadywanie
          spowodowane jest jezykiem jakiego uzywam zabawiajac sie z bardziej agresywnymi
          osobnikami na Waszym czy mieleckim forum.No coz,jeden zbiera znaczki a inny
          uwielbia prowokowac niezrownowazonych emocjonalnie.Milej zabawy.
      • Gość: Norbert Re: JoeK IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.06.02, 01:29
        Mialem nadzieje ze choc Ty jeden nazywajacy siebie tak z angielska zapanujesz
        na tym co piszesz.Posluchaj wiec jak Cie tam zwa;watek to temat ,subtelna
        roznica ,nieprawdaz ? Pomysl a moze zrozumiesz,Jesli nie,zawsze ktos w ramach
        solidarnosci pomoze Ci chociaz zdaje sobie sprawe ze tak gwaltowne zmiany
        tematu z bardzo przyziemnych na nieco bardziej zaawansowane sa w stanie
        wprowadzic niezly zamet w nieprzywyklej do myslenia glowce.No coz;czego sie
        Jas nie niauczyl.....
    • Gość: chris1 Re: Do Norberta IP: *.rzeszow-staszica.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 22:11
      jak widać poniżej nie doczekaliśmy się do tej pory

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka