aleks44 11.05.05, 23:59 od rzeczy ,dobrze ,ze nie nacisnalem wyslij bo bys sobie pomyslala co on pisze hehe,a to jest oznaka ze trzeba pomyslec o spanku dziekuje za klikanie dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai aleks 12.05.05, 00:03 zapewniam cie ze nikt tu nie zauwazy ze mowisz od rzeczy,wszyscy mowimy tu od rzeczy ,no prawie wszyscy,a ja to juz napewno ,nie chce nikogo obrazac! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: ps 12.05.05, 00:07 No wlasnie, rowniez nie przejmowalbym sie tym gadaniem odrzeczy hehehe. Pytanie, Kto z Nas tego nie robi? Ale milo jest dzieki temu no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai to niezwykle 12.05.05, 00:09 rzadko sie zdarza zeby sie tyle osob zgadzalo w tak kluczowej kwestii na forum! oczywiscie to ze my tam pleciemy od rzeczy nie znaczy ze ktos nie moze zaczac madrego watku!czasem tak nad tym mysle i boje sie ze niektorzy moga miec obawy przed napisaniem czegos madrzejszego,no wiec kochani ,apeluje,kto chce lepiej sie wykazac to niech pisze! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: to niezwykle 12.05.05, 00:12 Niektorzy co probowali jakos znikneli, a szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai tez mi szkoda! 12.05.05, 00:21 my cos jestesmy tacy dlugodystansowcy nie do zdarcia hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: tez mi szkoda! 12.05.05, 01:49 Dlugodystansowcy?Przypomina mi sie Korzeniowski,dobrze pisze?Ten to ma chody. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: tez mi szkoda! 12.05.05, 02:02 ano mial chody,my musimy cwiczyc chody forumowe! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: tez mi szkoda! 12.05.05, 08:18 ja wole rower hehe,oczywiscie ze chodzic tez lubie nie wytrzymalem i poszedlem jeszcze przemyslec kilka rzeczy,zaraz ide mam duuuuzo do zrobienia,nie chce brac wolnego w pracy ,a to byloby najlepsze wyjscie,moze jakos sobie poradze Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: tez mi szkoda! 12.05.05, 15:00 ja mam taki luzniejszy tydzien,ale pozniej sie juz skonczy luz Odpowiedz Link Zgłoś