Dodaj do ulubionych

Będe miał gości

09.07.02, 23:55

Po 20 -tym przyjeżdżją do mnie dwie zaprzyjażnione rodziny ,także przez tydzień
mnie nie będzie w necie.Macie takich znajomych z którymi imprezujecie rzadko
ale już jak dojdzie co do czego to dzielnicowy z czapką w łapie prosi o spokój
w imieniu sąsiadów ?
Obserwuj wątek
    • millennik1 Re: Będe miał gości 10.07.02, 00:04

...fajnie...pokaz goscia...
      • gofa Re: Będe miał gości 10.07.02, 00:07
        no no...zapowiada sie niezle szalenstwo - Twoja familia + dwie
        dodatkowo...wow... tlumnie... moze i dzielnicowego zaproscie to nie bedzie
        musial latac co chwila ;)
        • jepat Re: Będe miał gości 10.07.02, 00:28

następna posesja jest policjanta ,jestem nie doruszenia :-)),co do osób to będzie
          razem 10 ,ale na główną imprezę przybędzie około 20-24
          • gofa Re: Będe miał gości 10.07.02, 10:04
            no no...nie ma to jak sie ustawic...;)
            • jepat Re: Będe miał gości 11.07.02, 01:44
              nie ustawić a pobudować , jak narazie dzięki "znajomościom" dostałem mandat nie
              na 1000 zł a na 100 zł ,przekroczyłem prędkość 0 115 km.
              • gofa Re: Będe miał gości 11.07.02, 10:41
                oj...nie ma sie co chwalic...
                • jepat Re: Będe miał gości 11.07.02, 23:46
                  To nie chwalenie bo nie ma czym a wręcz odrotnie to ujma tak pędzić ale czasami
                  trzeba ,mimo że to niebezpieczne na naszych drogach.A po drugie to była odpowiedż
                  na wątek z sąsiadem policjantem,napisałem to mimo że wiem że tak sie nie powinno
                  robić ale nie bardzo mnie obchodzi co kto myśli na ten temat ,żle się wyraziłem -
                  interesuje się co kto myśli ale nie przejmuje się jak myśli inaczej
                  • gofa Re: Będe miał gości 12.07.02, 00:27
                    skomplikowanie to napisales...ale da sie zrozumiec...a ja mialam na mysli ze nie
                    ma sie co chwalic ze sie tak szybko jezdzi...a ze sie ma znajomego
                    policjanta...kazdy ma 'praktycznych' znajomych ;)
                    • jepat Re: Będe miał gości 12.07.02, 02:41
                      gofa napisała:

> skomplikowanie to napisales...ale da sie zrozumiec...a ja mialam na mysli ze ni
                      > e
                      > ma sie co chwalic ze sie tak szybko jezdzi...a ze sie ma znajomego
                      > policjanta...kazdy ma 'praktycznych' znajomych ;)
                      Zgadzam się ze wszystkim co napisałaś
    • jepat Re: Będe miał gości 11.07.02, 23:48
      w temacie gości to się zastanawiam czy nie kupić jakiegoś bydlęcia na ognisko i
      takie tam obiadki . jaroszem nie jestem.
      • gofa Re: Będe miał gości 12.07.02, 00:29
        ooo...tutaj to ja nie poradze...chociaz polecam na taka mase gosci dania
        jednogarnkowe - im garnek wiekszy tym lepszy - bo bedzie wiecej i na dluzej :)
        • jepat Re: Będe miał gości 12.07.02, 02:43
          gofa napisała:

> ooo...tutaj to ja nie poradze...chociaz polecam na taka mase gosci dania
          > jednogarnkowe - im garnek wiekszy tym lepszy - bo bedzie wiecej i na dluzej :)
          z garnkiem bym sobie poradził ale skąd tyle łyżek wziąść !!!!!
          • gofa Re: Będe miał gości 12.07.02, 10:15
            kup jednorazowe - potem odpadnie mycie - zeby nie bylo 'ale' to wygon wszystkich
            na trawke - niech tam konsumuja - piknik to piknik :)
            • jepat Re: Będe miał gości 12.07.02, 16:08
              całonocne imprezy na trawce ,hamak,hustawka i te sprawy :-)))))o i jeszcze
              basen !!
              • millennik1 Re: Będe miał gości 13.07.02, 00:33
                ...dobrze jest sie przed konsumpcja troche poruszac(pilka kopana albo
                odbijana)...a potem konsumpcja (i troche ruchu)...
                • isoxazolidine Re: Będe miał gości 13.07.02, 00:35
                  a potem to juz tylko podnoszenie cieżarów - tak srednio 50-100g na raz ;-))
                  kilka serii; potem chwila oddechu i dalej az do bólu ...
                  • georghe Re: Będe miał gości 13.07.02, 10:27
                    Proponuję na początek 5 serii po dziesiąć powtórzeń, osiemdziesiątką.......
                    :)
                    • isoxazolidine Re: Będe miał gości 13.07.02, 11:30
                      albo najpierw 5 serii po 50 dla rozgrzania miesni,
                      potem seria główna 5 razy 100,
                      a na koniec zeby powoli zrelaksowac organizm 10 razy po 75 ....
                      • jepat Re: Będe miał gości 13.07.02, 15:03
                        ooo widze że mam przyjemność wymiany poglądów z profesjonalistami w danej
                        dziedzinie :-))) miło mi,miło .do uwag postaram się dostosować aczkolwiek nie
                        wiem czy mam tak wytrenowany organizm na tak ekstremalne sporty.jakbym poległ w
                        czasie treningu to się w sierpniu nie odezwe,może w wiadomościach
                        podadzą "pewnemu sportowcowi wysiadł staw barkowy podczas rwania cięzarów-
                        zawodnik na odtruciu pod kroplówką "
                        • isoxazolidine Re: Będe miał gości 13.07.02, 15:07
                          ale w kroplówce oczywiscie "Johnie Walker" ....
                          • jepat Re: Będe miał gości 13.07.02, 15:59
                            taki przelewany przez debowe dechy yyyyh :-))
                            • isoxazolidine Re: Będe miał gości 13.07.02, 17:20
                              mogą byc nawet z baobabu (ale nie tego o ktorym mowa byla przy okazji Jagi ....) ;-)
                              • jepat Re: Będe miał gości 13.07.02, 19:37
                                mogą być i z baobabu ale pomyśl tylko -
                                • isoxazolidine Re: Będe miał gości 13.07.02, 19:41
                                  no jesli Jaga by skorzystala tysz, to mogiem ten wariant wtłoczyc do realizacji ;-)

a "płynów eksploatacyjnych" proponuje raczej jakis koniak. lepiej smakuje z .... ;-))
                                  • jepat Re: Będe miał gości 13.07.02, 20:03
                                    wiadomo że to musi być szybka akcja ,żeby alkohol nie zdąrzył wyparować z
                                    rozgrzanych ud :-))
                                    • isoxazolidine Re: Będe miał gości 14.07.02, 12:07
                                      a skąd wiesz ze jaga jest taka gorąca ???
                                      moze ona jest zmienno-cieplna (jak np. żaby) i celowo utrzymuje uda w temperaturze +5 st po to zeby whisky
                                      smakowala lepiej ?
                                      • jepat Re: Będe miał gości 14.07.02, 19:11
                                        coś jej ostatnio nie widać. wracając do gości to we wtorek jade do chłopa i
                                        kupuje ... świnie 80 kilo .na pare dni wystarczy
                                        • millennik1 Re: Będe miał gości 15.07.02, 00:09
                                          ...wlasnie z kacika ust pociekla(przepr za wyrazenie) slinka...upadla na
                                          szczescie obok klawiatury...
                                          • jepat Re: Będe miał gości 15.07.02, 17:50
                                            masaż zaczał marudzić wiec jade do hurtowni i tam kupie troche drobiu i innych
                                            specjałów niejarskich
                                            • millennik1 Re: Będe miał gości 15.07.02, 17:53
                                              ...nie bedzie swini...tragedia...
                                              • jepat Re: Będe miał gości 15.07.02, 20:48
                                                millennik1 napisał:

> ...nie bedzie swini...tragedia...
                                                ....rozpacz...a takie piękne mięso biega po chlewikach i gnój robi..
                                          • isoxazolidine Re: Będe miał gości 15.07.02, 18:16
                                            mnie slinka leci jak sobie pomysle.... hmmm.... Jaga, zimna whisky na goracych udach ......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka