Dodaj do ulubionych

A moze cale Bieszczady?

IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 14.09.01, 10:16
Witam

Jak Krosno to i Bieszczady. Moze zrobic tu forum milosnikow Bieszczadow? Ja jestem za.

Pozdrawiam, MarcinK
Obserwuj wątek
    • Gość: MarcinK Re: A moze cale Bieszczady? IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 15.09.01, 10:36
      Ale tu ruch. Az glowe chce urwac.

MarcinK
      • Gość: Jaślanin Re: A moze cale Bieszczady? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 17:31
        Krośnioki nie mają komputerów.
        • Gość: MarcinK Re: A moze cale Bieszczady? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 21:49
          Czyzby jakies animozje lokalne? ;-)

Pozdrawiam, Marcin
        • Gość: zamek Re: A moze cale Bieszczady? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 02:24
          Nieprawda. Znam "krośnioka" z komputerem. Przemiły facet, mój były student.
          Marcinie - popieram!
          Pozdrowienia.
          PS. Czy tu się wreszcie pojawi któś z Krosna?!
        • Gość: aj Re: A moze cale Bieszczady? IP: *.dwi.uw.edu.pl 18.03.02, 11:14
          Masz swoje forum i nie musisz nas na naszym obrażać.
          Troche kultury i ortografii.
          • Gość: aj Re: A moze cale Bieszczady? IP: *.dwi.uw.edu.pl 18.03.02, 11:16
            Poprzednie me słowa skierowałem do pewnej osoby z Jasła, nie do tych którzy
            poszukują osób z Krosna. A jeśli chodzi o Krośnian to np. ja - czyli aj :-)
    • sin2001 Re: Klub Miłośników Bieszczad 16.09.01, 09:29
      Proszę o legitymację z numerem 2. Od 17 lat nie mogę w Bieszczady wrócić. A to
      magiczne miejsce! Czy w Ustrzykach G. podają jeszcze ten bigos , po którym leży
      się dwa dni w bezruchu zupełnym i patrząc w płótno namiotu żegna z życiem?
      Doświadczenie to czyni młodziana mężczyzną. Takie tam mieli wtedy praktyki
      inicjacyjne...
      • sloggi Re: Klub Miłośników Krośnieńskiego 08.10.01, 15:51
        Leżałeś, bo oczadziałeś po tym bigosie - czy umierałeś bezbiegunkowo ?
        • Gość: aj Re: Klub Miłośników Krośnieńskiego IP: *.dwi.uw.edu.pl 18.03.02, 11:18
          Nie slyszalem o tym bigosie, ale ostatnio umiera sie z przejedzenia nalesnikow
          z borowkami w bacowce pod Mala Rawka - sa GIGANTYCZNE I PELNE BOROWEK ZE
          SMIETANA!!!!!
          aj
    • Gość: Jaślanin Re: A moze cale Bieszczady? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 19:07
      No i co chłopaki???
      Minął czas jakiś i nikt z krośnioków się nie odezwał.
      Zresztą tu nie Bieszczady /kłania się geografia/ zkladajcie te kluby raczej w
      Sanoku.
      • Gość: aj Re: A moze cale Bieszczady? IP: *.dwi.uw.edu.pl 18.03.02, 11:20
        W Sanoku również nie ma Bieszczadów (kłania się geografia), a co
        do "Krośnioków" patrz wyżej.
    • Gość: SZAK Re: A moze cale Bieszczady? IP: milea:* / 192.168.1.* 17.10.02, 21:10
      BRAWO KOLEDZY HURRAAAAA MACIE SWOJE FORUM :((( ŻAL D4 ..SKA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka