Gość: MarcinK IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 14.09.01, 10:16 Witam Jak Krosno to i Bieszczady. Moze zrobic tu forum milosnikow Bieszczadow? Ja jestem za. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MarcinK Re: A moze cale Bieszczady? IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 15.09.01, 10:36 Ale tu ruch. Az glowe chce urwac. MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaślanin Re: A moze cale Bieszczady? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 17:31 Krośnioki nie mają komputerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: A moze cale Bieszczady? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 21:49 Czyzby jakies animozje lokalne? ;-) Pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamek Re: A moze cale Bieszczady? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 02:24 Nieprawda. Znam "krośnioka" z komputerem. Przemiły facet, mój były student. Marcinie - popieram! Pozdrowienia. PS. Czy tu się wreszcie pojawi któś z Krosna?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: A moze cale Bieszczady? IP: *.dwi.uw.edu.pl 18.03.02, 11:14 Masz swoje forum i nie musisz nas na naszym obrażać. Troche kultury i ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: A moze cale Bieszczady? IP: *.dwi.uw.edu.pl 18.03.02, 11:16 Poprzednie me słowa skierowałem do pewnej osoby z Jasła, nie do tych którzy poszukują osób z Krosna. A jeśli chodzi o Krośnian to np. ja - czyli aj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sin2001 Re: Klub Miłośników Bieszczad 16.09.01, 09:29 Proszę o legitymację z numerem 2. Od 17 lat nie mogę w Bieszczady wrócić. A to magiczne miejsce! Czy w Ustrzykach G. podają jeszcze ten bigos , po którym leży się dwa dni w bezruchu zupełnym i patrząc w płótno namiotu żegna z życiem? Doświadczenie to czyni młodziana mężczyzną. Takie tam mieli wtedy praktyki inicjacyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Klub Miłośników Krośnieńskiego 08.10.01, 15:51 Leżałeś, bo oczadziałeś po tym bigosie - czy umierałeś bezbiegunkowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Klub Miłośników Krośnieńskiego IP: *.dwi.uw.edu.pl 18.03.02, 11:18 Nie slyszalem o tym bigosie, ale ostatnio umiera sie z przejedzenia nalesnikow z borowkami w bacowce pod Mala Rawka - sa GIGANTYCZNE I PELNE BOROWEK ZE SMIETANA!!!!! aj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaślanin Re: A moze cale Bieszczady? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 19:07 No i co chłopaki??? Minął czas jakiś i nikt z krośnioków się nie odezwał. Zresztą tu nie Bieszczady /kłania się geografia/ zkladajcie te kluby raczej w Sanoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: A moze cale Bieszczady? IP: *.dwi.uw.edu.pl 18.03.02, 11:20 W Sanoku również nie ma Bieszczadów (kłania się geografia), a co do "Krośnioków" patrz wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: A moze cale Bieszczady? IP: milea:* / 192.168.1.* 17.10.02, 21:10 BRAWO KOLEDZY HURRAAAAA MACIE SWOJE FORUM :((( ŻAL D4 ..SKA Odpowiedz Link Zgłoś