Dodaj do ulubionych

Cos mi sie zdaje.....

10.01.06, 21:31
ze wiem dlaczego ,nie siedzicie na forum.Nie,nie zapytam,aaaaale moze to za
sprawa becikowego !!!!hihi
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aktsieta Re: Cos mi sie zdaje..... 10.01.06, 22:20
      a mówiłam że jasnowidz ew.psycholog z Aleksa :)
      • ellenai Re: Cos mi sie zdaje..... 10.01.06, 23:48
        nie to nie becikowe winne mojej abstynecji forumowej a bol glowy hehehe
        • aktsieta Re: Cos mi sie zdaje..... 11.01.06, 08:28
          wykręcasz się.Ból głowy kobiet znany jest od lat. Teraz ból głowy żadną wymówką trzeba spełniać patriotyczny obowiązek :)
          • aleks44 Re: Cos mi sie zdaje..... 11.01.06, 15:22
            hihi to tak jak w tym kawale o gorylu,ktory porwal zone turysty
            • zuzanna6 Re: Cos mi sie zdaje..... 11.01.06, 16:11
              e tam becikowe, przciez to mozna załatwic w mig i dalej pisac, ba przy dobrych
              akrobacjach to wcale nie trzeba od klawiatury odchodzic
              • ellenai Re: Cos mi sie zdaje..... 11.01.06, 16:42
                hehehe mnie leb naprawde boli to nie antykoncepcja ani nic w tym stylu
                aleks a co to za kawal?ja go nie znam
                • zuzanna6 Re: Cos mi sie zdaje..... 11.01.06, 16:47
                  ja chyba tez nie, nie pamietam
                  • ellenai Re: Cos mi sie zdaje..... 11.01.06, 16:49
                    cos glowami obie mamy hehe
                    • zuzanna6 Re: Cos mi sie zdaje..... 11.01.06, 17:13
                      starość nie radość
                      • aleks44 Re: Cos mi sie zdaje..... 11.01.06, 18:03
                        "turysta z zona wybral sie na wycieczke do buszu,nagle zza drzewa wyskoczyl
                        goryl i porwal zona,w wiadomym celu.Zona zaczela krzyczec,ratuj,zrob cos ,na to
                        maz krzyczy,powiedz ze cie glowa boli".

moral ? nigdy nie wolna oklamywac meza
                        • ellenai Re: Cos mi sie zdaje..... 12.01.06, 01:45
                          hehe kawal swietny heheheheh
              • aktsieta Re: Cos mi sie zdaje..... 13.01.06, 17:33
                zuzanna6 napisała:

> e tam becikowe, przciez to mozna załatwic w mig i dalej pisac, ba przy dobrych
                > akrobacjach to wcale nie trzeba od klawiatury odchodzic

autopsja.Podaj którąś :)
                • aleks44 Re: Cos mi sie zdaje..... 13.01.06, 18:16
                  mozna siedziec i ........ pisac
                  • aktsieta Re: Cos mi sie zdaje..... 13.01.06, 18:41
                    kONKRETNIE ALEKS BEZ ŚMICHÓW :)
                    • aleks44 Re: Cos mi sie zdaje..... 13.01.06, 18:51
                      ale co tu do smiania,to jest zycie ,zreszta wszystkiego trzeba sprobowac
                      • aktsieta Re: Cos mi sie zdaje..... 13.01.06, 18:53
                        miałam taki zamiar i żadnej podpowiedzi by się nie połamać albo w jakiś supeł nie zawiązać :)
                        • aleks44 Re: Cos mi sie zdaje..... 13.01.06, 19:01
                          spokojnie ,tylko gleboko oddychac i nie mowic,oczywiscie skupic sie !!!!!
                          • aktsieta Re: Cos mi sie zdaje..... 13.01.06, 19:25
                            i to już wszystko.........Spróbowałam i chyba coś źle robie żadnych efektów:)
                            idę po czekolade
                            • aleks44 Re: Cos mi sie zdaje..... 13.01.06, 19:28
                              nie wiem dlaczego ??????,ale niech maz napisze do mnie na priv hehe
                              zartowalem
                              • aktsieta Re: Cos mi sie zdaje..... 13.01.06, 19:37
                                no nic trzeba będzie pocwiczyć jogę(kwiat lotosu)może to coś da? :)
                                • aleks44 Re: Cos mi sie zdaje..... 13.01.06, 19:40
                                  na krzesle obrotowym ,kwiat lotosu ????,lepiej sobie ospusc,bo nie bede mial z
                                  kim pisac na forum hehe
                                  • aktsieta Re: Cos mi sie zdaje..... 13.01.06, 19:44
                                    to ekstrema wśród jogi :)
                                    • zuzanna6 Re: Cos mi sie zdaje..... 13.01.06, 21:22
                                      jakie konkrety chciałaś kochana

kurde, a moze dzieic tu czytają

wyobraz sobie hi hi hi, a jak ćwiczysz joge to nawet spróbuj
                                      • aleks44 Re: Cos mi sie zdaje..... 13.01.06, 21:59
                                        no wlasnie zadnych intrukcji,dzieci czytaja
                                        • dunajec1 Re: Cos mi sie zdaje..... 14.01.06, 02:43
                                          Wlasnie,ja to jak male dziecko,wlosow nie ma ,zebow nie ma i przed chwila
                                          narobilem w spodnie,hmm,przewinie mnie ktos?
                                          • ellenai Re: Cos mi sie zdaje..... 14.01.06, 03:43
                                            dunajec o co ty sie dopominasz moj drogi heheh!
                                            • aleks44 Re: Cos mi sie zdaje..... 14.01.06, 15:29
                                              pies glupieje i moze uzrec,ale podgladac przyrode to nie jest grzech
                                    • ellenai tak ale aleks ma racje 14.01.06, 03:43
                                      spadniesz ze stolka polamiesz sie i z kim bedziemy pisac???????????!!!!!!!!!!!
                                      • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 14.01.06, 09:34
                                        dzieci czytają dobre sobie.A niech się uczą :)
                                        • zuzanna6 Re: tak ale aleks ma racje 14.01.06, 10:57
                                          nie no racja, dzieci mają się uczyć
                                          teoretycznie tak jest
                                          ale sama wiesz jak to bywa w praktyce, ech bylismy dziećmi...zakazany owoc
                                          najlepieju smakuje
                                        • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 14.01.06, 11:19
                                          pies spuszczony z łancucha?Co robi? :)
                                          • zuzanna6 Re: tak ale aleks ma racje 14.01.06, 11:54
                                            a nie wiem
                                            • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 14.01.06, 11:57
                                              No właśnie.Trzeba podglądac przyrodę wiele można się nauczyć :)
                                              • ellenai Re: tak ale aleks ma racje 14.01.06, 18:24
                                                hehehehhe piekne aktsieto!
                                                no gryzie zuza pies gryzie,bylam tak trzy razy pogryziona,przyroda mnie
                                                zaatakowalam,pewno nie tak ja podgladalam jak trzeba hehehe
                                                • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 14.01.06, 19:02
                                                  To tego trzeba wiecej pokory córko-jakby powiedział ojciec dyrektor :)
                                                  • ellenai Re: tak ale aleks ma racje 14.01.06, 19:12
                                                    hehehehe no tak cytat w sam raz heheh
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 14.01.06, 19:16
                                                    Niech moc będzie z tobą:)
                                                  • ellenai Re: tak ale aleks ma racje 14.01.06, 19:28
                                                    z toba tez! wtedy bedziemy miec dwie moce! hehe
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 14.01.06, 19:34
                                                    Świeć przykładem poprawisz bilans energetyczny kraju? :)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 14.01.06, 19:55
                                                    swiecaca zona,to jest to ,a ile oszczednosci ???,i jeszcze nadmiar energii
                                                    mozna sprzedac
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 14.01.06, 20:07
                                                    trzeba było szukac w okolicach Czarnobyla :)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 14.01.06, 20:22
                                                    w 86 bylem juz trzy lata zonaty
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 14.01.06, 20:24
                                                    cóż kochac trzeba dalej :)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 14.01.06, 20:35
                                                    nie narzekam,idzie sie przyzwyczaic hehe
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 15.01.06, 10:26
                                                    Ożeniłeś się podobno,to musisz się cieszyć. -Ano muszę :)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 15.01.06, 21:34
                                                    ano ciesze sie hehe,aaaaaa przepraszam ,Ty nie ?????
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 15.01.06, 23:13
                                                    ja nie.wyszłam za mąż,zaraz wracam :)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 16.01.06, 08:57
                                                    to troszke trzeba bedzie poczekac,dziewczyny sa bardziej wytrwale,a potem...
                                                    towar z odzysku hehe,sorki ,zartowalem
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 16.01.06, 09:07
                                                    Żartowniś z Ciebie :)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 16.01.06, 23:00
                                                    jaki tam zartownis,tak plote trzy ,po trzy hehe
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 17.01.06, 00:12
                                                    sokoro tak mówisz to chyba wiesz co mówisz :)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 17.01.06, 10:04
                                                    najczesciej wiem,ale i jak potem wpadnie mi to co napisalem to mi czasem wstyd
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 17.01.06, 11:29
                                                    to nie czytaj tego co napisałeś,bedziesz miał wtedy lepsze samopoczucie :)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 17.01.06, 12:06
                                                    ale co inni na to ??? opinia innych tez jest wazna
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 17.01.06, 12:07
                                                    opinia?Ja to ja Ty to TY :)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 17.01.06, 13:12
                                                    fakt,ale nie do konca
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 17.01.06, 15:35
                                                    nigdy tak nie jest,że do końca :)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 17.01.06, 23:20
                                                    oczywiscie ze nie ,tyle jeszcze przed nami hehe
                                                  • zuzanna6 Re: tak ale aleks ma racje 18.01.06, 19:07
                                                    aleks, najwięcej smutków nas dopada jak myslimy ci inni pomyślą

tez mnie czasami to dopada

ale walcze z tym

daj spokój bądź sobą

mi twoje wpisy sie podobają
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 19.01.06, 22:54
                                                    Zuza uśmiechnij się bo jesteś w ukrytej kamerze(tej z ratusza)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 19.01.06, 22:56
                                                    my takiej nie mamy bo bym Wam pomachal
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 19.01.06, 23:49
                                                    i jeszcze by ktoś pomyślał że grozisz i źle mogłoby to się skończyć :)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 19.01.06, 23:52
                                                    nie jest zle moze zaraz nie zamykaja
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 20.01.06, 00:10
                                                    lepiej nie próbować :)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 20.01.06, 00:12
                                                    teraz jest za pozno
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 20.01.06, 00:15
                                                    spróbowałeś? NO to po TOBIE!Żegnaj Aleks!Miło było :)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 20.01.06, 00:17
                                                    wzajemnie ,czesc !!! milej nocki
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 20.01.06, 00:45
                                                    jak to było? nara,siemka,hejka:)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 20.01.06, 00:48
                                                    jak Cie nie ma ,to z kim ja pisze,to Twoje echo ????
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 20.01.06, 01:26
                                                    nic nie słyszę bo tu jakieś echo się odbija :)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 20.01.06, 09:13
                                                    a moze to nie echo ,tylko sumienie ????
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 20.01.06, 11:11
                                                    sumienie to albo gryzie albo go nie ma :)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 20.01.06, 16:39
                                                    a Ty go Masz ???
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 20.01.06, 16:40
                                                    czasami się odzywa,ale staram się by spało :)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 20.01.06, 21:02
                                                    to musisz miec z nim jakis uklad hehe
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 20.01.06, 21:21
                                                    Eterem go!:)
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 20.01.06, 21:22
                                                    sumienie to ono,ona czy on?:)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 20.01.06, 21:27
                                                    mozna do wszystkiego dopasowac,dlatego ze wszyscy ,(chyba) go maja .
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 20.01.06, 21:31
                                                    Ja mogę komuś je z chęcią oddać :)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 20.01.06, 21:47
                                                    ale Bys fajnie miala ,alew z drugiej strony ??? nie wiem ,mysle ze to by sie
                                                    nie przyjelo,zawsze pomyslisz zanim cos zrobisz
                                                  • aktsieta Re: tak ale aleks ma racje 20.01.06, 21:54
                                                    czasami to przeskadza.:)
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 21.01.06, 22:05
                                                    i to jak !!!!,ale idzie sie przyzwyczaic
                                                  • zuzanna6 Re: tak ale aleks ma racje 22.01.06, 12:03
                                                    gorzje jak jest odwrotnie, sumienie bardziej dopieka po fakcie
                                                  • aleks44 Re: tak ale aleks ma racje 22.01.06, 15:17
                                                    to tez boli ,moze nawet bardziej

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka