Dodaj do ulubionych

zabijanie pacjentów

IP: *.jaslo.karpaty.pl 23.01.02, 18:04
słyszeliście podobno lekarze zabnijali pacjentów i przemycali je a takżer
sprzedaswali zakładom pogrzebowych !masakra!
Obserwuj wątek
    • shadok Re: zabijanie pacjentów 23.01.02, 18:07
      To coś jak z powieści Kinga. Aż się nie chce wierzyć. Mam nadzieję, że to
      uśmiercanie to tylko dziennikarska kaczka.
      • georghe Re: zabijanie pacjentów 24.01.02, 10:33
        Kaczka ? Bomba dopiero wybuchnie !!!
        Taki proceder odbywa się w każdym mieście, a już napewno w więszym mieście.
        Przecież o tym wiadomo było od dawna, dlaczego wiec dopiero teraz mówi się o
        tym głośno. TVP nadała reportaż o tych hienach już w 95 czy 96r. i co ? NIC!!
        To nie jest śmieszne, ale smiać mi sie chce....
    • georghe Re: zabijanie pacjentów 24.01.02, 16:03
      Właśnie podali w radio, że ci goście z łódzkiego pogotowia chcą podać do sądu
      dziennikarzy GW za podanie informacji o uśmiercaniu pacjentów. Twierdzą, że
      dzięki tym informacjom spotykają się z agresją ze strony pacjentów.
      Jacy oni biedni teraz.........
      • elzkaj Re: zabijanie pacjentów 24.01.02, 18:57
        sprawą handlu "skórami",zwłokami wielokrotnie zajmował się Urban w tyg. Nie.
        rzecz nie nowa lecz wielce wstrząsająca.
        dotyczyla ona ewidentnych zejść,bez "pomocy" pogotowia aczkolwiek pogotowie
        dawało cynk o śmierci "ulubionemu" zakładowi pogrzebowemu.
        dużo w życiu widziałam, ale w celowe uśmiercanie uwierzyć jakoś nie mogę.
        być może jestem naiwna.
        • shadok Re: zabijanie pacjentów 24.01.02, 22:07
          Cholera, w jakim kraju przyszło nam żyć. Afera goni aferę. Łapówkarstwo
          kwitnie na każdym kroku. Kilka milionów ludzi żyje poniżej poziomu nędzy. A
          teraz jeszcze ta sprawa z handlem zwłokami. Czy aby nie jesteśmy najdzikszym
          krajem Europy?
          • georghe Re: zabijanie pacjentów 25.01.02, 17:05
            Wczoraj Łódź, dzisiaj juz Wrocław i Olsztyn. "Czekamy" na kolejne miasta...
            • shadok Re: zabijanie pacjentów 25.01.02, 19:14
              Czytałem, że i Rzeszowem się prokurator zainteresował.
          • Gość: ef Re: zabijanie pacjentów IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 15:39
            shadok napisał(a):

> Cholera, w jakim kraju przyszło nam żyć. Afera goni aferę. Łapówkarstwo
            > kwitnie na każdym kroku. Kilka milionów ludzi żyje poniżej poziomu nędzy. A
            > teraz jeszcze ta sprawa z handlem zwłokami. Czy aby nie jesteśmy najdzikszym
            > krajem Europy?
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Jaki pan taki kram.

• elzkaj Re: zabijanie pacjentów 27.01.02, 16:36
              W Rzeszowie owszem handel zwłokami miał miejsce, ale nie było mowy o zabijaniu
              ludzi.Lek " uśmiercający" nie był w rzeszowskim pogotowiu stosowany.
              informacje w\g wypowiedzi dyrektora pogotowia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka