Gość: kóniu IP: *.jaslo.karpaty.pl 23.01.02, 18:04 słyszeliście podobno lekarze zabnijali pacjentów i przemycali je a takżer sprzedaswali zakładom pogrzebowych !masakra! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadok Re: zabijanie pacjentów 23.01.02, 18:07 To coś jak z powieści Kinga. Aż się nie chce wierzyć. Mam nadzieję, że to uśmiercanie to tylko dziennikarska kaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: zabijanie pacjentów 24.01.02, 10:33 Kaczka ? Bomba dopiero wybuchnie !!! Taki proceder odbywa się w każdym mieście, a już napewno w więszym mieście. Przecież o tym wiadomo było od dawna, dlaczego wiec dopiero teraz mówi się o tym głośno. TVP nadała reportaż o tych hienach już w 95 czy 96r. i co ? NIC!! To nie jest śmieszne, ale smiać mi sie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: zabijanie pacjentów 24.01.02, 16:03 Właśnie podali w radio, że ci goście z łódzkiego pogotowia chcą podać do sądu dziennikarzy GW za podanie informacji o uśmiercaniu pacjentów. Twierdzą, że dzięki tym informacjom spotykają się z agresją ze strony pacjentów. Jacy oni biedni teraz......... Odpowiedz Link Zgłoś
elzkaj Re: zabijanie pacjentów 24.01.02, 18:57 sprawą handlu "skórami",zwłokami wielokrotnie zajmował się Urban w tyg. Nie. rzecz nie nowa lecz wielce wstrząsająca. dotyczyla ona ewidentnych zejść,bez "pomocy" pogotowia aczkolwiek pogotowie dawało cynk o śmierci "ulubionemu" zakładowi pogrzebowemu. dużo w życiu widziałam, ale w celowe uśmiercanie uwierzyć jakoś nie mogę. być może jestem naiwna. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: zabijanie pacjentów 24.01.02, 22:07 Cholera, w jakim kraju przyszło nam żyć. Afera goni aferę. Łapówkarstwo kwitnie na każdym kroku. Kilka milionów ludzi żyje poniżej poziomu nędzy. A teraz jeszcze ta sprawa z handlem zwłokami. Czy aby nie jesteśmy najdzikszym krajem Europy? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: zabijanie pacjentów 25.01.02, 17:05 Wczoraj Łódź, dzisiaj juz Wrocław i Olsztyn. "Czekamy" na kolejne miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: zabijanie pacjentów 25.01.02, 19:14 Czytałem, że i Rzeszowem się prokurator zainteresował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef Re: zabijanie pacjentów IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 15:39 shadok napisał(a): > Cholera, w jakim kraju przyszło nam żyć. Afera goni aferę. Łapówkarstwo > kwitnie na każdym kroku. Kilka milionów ludzi żyje poniżej poziomu nędzy. A > teraz jeszcze ta sprawa z handlem zwłokami. Czy aby nie jesteśmy najdzikszym > krajem Europy? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaki pan taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś
elzkaj Re: zabijanie pacjentów 27.01.02, 16:36 W Rzeszowie owszem handel zwłokami miał miejsce, ale nie było mowy o zabijaniu ludzi.Lek " uśmiercający" nie był w rzeszowskim pogotowiu stosowany. informacje w\g wypowiedzi dyrektora pogotowia. Odpowiedz Link Zgłoś