servent 04.03.02, 15:06 czy sochaczew zmieni kiedykolwiek swoje oblicze, czy cały wyprowadzi się do warszawki, choc nią gardzi? srv Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia7 Re: Zmiany w Socho 04.03.02, 15:54 ja sie wyprowadzilam i warszawka nie gardze:-))) kazdy wybiera to co dla niego najlepsze:-) a czy cos sie zmieni? nie wiem mam wrazenie ze chyba nie tak predko....a szkoda..:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Zmiany w Socho 04.03.02, 18:16 A ja akurat wyprowadziłem suę z warszawki pod Sochaczew i jestem baaaaaaaardzo zadowolony. :-))))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejam1 Re: Zmiany w Socho IP: *.mcnet.pl / 10.10.54.* 05.03.02, 10:48 Ja też wyprowadziłem się z Socho, ale od czasu do czasu chętnie tam zaglądam. Nie da sie jednak ukryć, że po dwóch dniach pobytu w tym mieście człowiek chce juz uciec. Odwiedzenie rodziny, znajomych i ... to wszystko, bo zycie i mieszkanie znowu w Socho to marnie widzę. Poza jednostkami, zaznaczam - jednostkami, to raczej są marniutkie szansu na w miarę normalne życie i karierę zawodową. Jeszcze sporo czasu upłynie aby Sochaczew dorównał swoim konkurentom, podobnej wielkości, jeśli chodzi o rozwój. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Zmiany w Socho 05.03.02, 12:45 No cóż, może jestem tą jednostką, ale po ponad 30 latach mieszkania w warszawce przeniosłem się jak pisałem pod Sochaczew i bardzo to sobie chwalę i nie rozumiem jak mogłem wytrzymać w warszawce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Zmiany w Socho IP: *.pw.edu.pl 05.03.02, 15:26 Sochaczew to cholernie nudne miasto, wyprowadzajmy sie Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Zmiany w Socho 05.03.02, 18:22 Wiecie co, nie rozumiem was, wszyscy marudzicie, jakie okropne to miasto, to po kiego grzyba w nim siedzicie? Być może jestem nienormalny, ale dopiero tutaj czuję, że żyję. Wracam z pracy i nigdzie nie muszę pędzić, nigdzie się nie śpieszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_76 Re: Zmiany w Socho IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 18:39 Ja tez z Socho wyprowadzilam sie do Warszawy i szybciutko wrocilam. W Socho mozna sie nie nudzic, wystarczy tylko troche dobrej checi i garstka znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Zmiany w Socho IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:20 Oczywiście tak, Kasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Zmiany w Socho IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 09:02 może nie będzie aż tak źle Kejamie. ja ciągle wierzę w sochaczewskie eldorado lub dolinę krzemową!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Zmiany w Socho IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 09:00 Bardzo nam miło, witamy w Sochaczewie! Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Zmiany w Socho 06.03.02, 11:19 Dzięki za powitanie. Bardzo mi miło. Tylko może, ktoś mi wytłumaczy czemu taki smętek panuje tutaj czy na esochaczew? Prawie wszyscy narzekają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Zmiany w Socho IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:22 Sam też się zastanawiam i nie wiem czemu tak jest. Ftalni są ci nasi ziomale. Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Zmiany w Socho 06.03.02, 13:45 Chociaż, tak sobie pomyślałem, że to co dla mnie, świeżo przeprowadzonego tutaj rajcuje, czyli spokój, możność zajęcia się swoim hobby, może dla innych jest męczące.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: servent Re: Zmiany w Socho IP: *.chem-trans.com.pl 06.03.02, 16:19 vwdoka napisał(a): > Chociaż, tak sobie pomyślałem, że to co dla mnie, świeżo przeprowadzonego tutaj > > rajcuje, czyli spokój, możność zajęcia się swoim hobby, może dla innych jest > męczące.... Uwielbiam spokój, Chętnie grzebie przy aucie, nienawidzę industry, - dlatego mieszkam w Warszawie, nie mam garażu, nie mam czasu uwalać sie smarem, z reszta nie ma takiej potrzeby bo sama elektronika, pracuję po 12 i wiecej na dobę, nie mam czasu wydac tego co zarobię, czekam na zawał, kupiłem działkę ( kawałek ziemi) w Żelazówce, stawiam chałupę i wrócę realizować marzenia i hobby ( po drugim ) . chetnie do ciebie kiedyś zadzwonię ale to jeszcze kilka lat potrwa. Zazdroszczę Ci tego co robisz. pozdrawiam m/servent Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Zmiany w Socho 06.03.02, 18:01 Witaj, Ja kupiłem chałupę, oczywiście wiele rzeczy wymaga jeszcze przeróbek, ale pomału, pomału. Kupiłem sobie ogórka jakiego zawsze chciałem mieć. Mam nadzieje rozwinąć się technicznie przy nim, ponieważ mój podstawowy samochód nie nadaje się do grzebania w nim bo się nie psuje. A nawet jeżeli się zepsuje to laik niewiele pomoże - elektronika. Owszem pracuję też dużo, ponieważ z dojazdami zajmuje mi to też około 12 godzin dziennie, ale po pracy ........ Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Zmiany w Socho IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 10:13 I tak trzymaj! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Zmiany w Socho IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 08:58 Warszawa już pęka w szwach. Rynek kurczy się, cora trudniej o pracę. Już za rok nie będzie chciała nas przyjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
basia7 Re: Zmiany w Socho 07.03.02, 13:50 Pewnie ze Warszawa peka w szwach. Czasami mam dosyc tego gwaru, krzyku, wtedy na weekend wracam do SOCHO. Ale juz po 2 3 dniach mam dosc rutyny. Tych samych twarzy mijanych na ulicy... Trzeba naprawde lubic cisze i spokoj zeby tam sie dobrze czuc. Ja na razie wole inne zycie, ale nie wiem co bedzie za 10 lat... Moze steskniona wroce?????:-) Chociaz watpie:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Zmiany w Socho IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 13:21 Jeszcze wrócisz do tych pól malowanych ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedzi Re: Zmiany w Socho IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 23:46 A poza tym w tym miescie zupelnie nie ma gdzie wyjsc... Socho sprawia wrazenie bardzo zabiedzonego miasta - tu co drugi mieszkaniec chodzi w dresach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Zmiany w Socho IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 09:42 Jak się chce, to można ciekawie spędzić wolne chwile i w Sochaczewie. Co do dresów, to racja, jednakże są miasta , gdzie panuje prawdziwa plaga, choćby w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Zmiany w Socho 11.03.02, 10:56 Witam, Zauważyć chciałem, iż dres dresowi nierówny... Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Zmiany w Socho IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 13:42 Tym bardziej, że mamy w Socho prężne sekcje sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_76 Re: Zmiany w Socho 12.03.02, 17:19 Rugby,koszykowka,pilka nozna i zaczyna plywanie, no i oczywiscie tenis,ale to bardziej prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Zmiany w Socho IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 10:27 Albo takie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Zmiany w Socho IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 10:26 Na przykład sekcja ciem barowych. Odpowiedz Link Zgłoś