folf 26.02.13, 13:05 Mam pytanie do naszego wspaniałego Prezydenta dlaczego na stronie www.Pruszków ''Pytanie do Prezydenta'' zadajac pytania nie wszystkie sie pokazuja?Czy pytania mogą zadawac tylko urzednicy z urzedu miasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zibi-pruszkow Re: Pytanie do Prezydenta 26.02.13, 13:40 za dużo wymagasz od mości nam panującego, doświadczenie uczy, że odpowiedzi należy się spodziewać i po 2-3 miesiącach, a jak masz pecha to i później. Odpowiedz Link Zgłoś
folf Re: Pytanie do Prezydenta 26.02.13, 13:46 i tu masz racje ale jeszcze jak długo?Moze powinno sie temu Panu ju podziekowac? Odpowiedz Link Zgłoś
braviszon Re: Pytanie do Prezydenta 26.02.13, 14:03 no co TY, lud od tylu lat nie może się mylić, wie co dobre dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
folf Re: Pytanie do Prezydenta 26.02.13, 14:17 w koncu to demokracja wola większości obywateli a nasz mile nam panujacy dostał bodajrze 53% głosów Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczki3 Re: Pytanie do Prezydenta 27.02.13, 07:50 cenzura działa miałem nie raz przypadek że pytanie niewygodne dla władz naszych się nie ukazało ani oczywiście odpowiedz.Tak to działa na stronie pruszkowa jak i na stronie powiatu pruszków gdzie zadaje się pytania do starosty pruszkowskiego.Zadałem kiedyś pytanie na temat zniszczenia ulicy powiatowej w Pruszkowie i oczywiście biło to w urzędników powiatowych. Odpowiedz Link Zgłoś
blef2202 Re: Pytanie do Prezydenta 08.03.13, 12:41 To prawda. Ukazują się tylko wybrane pytania, te bardziej wygodne dla naszej władzy. Gdyby ukazywały sie wszystkie to myślę, że nie byłoby kolejnej kadencji. A tak prawdę mówiąc, to już powinien nastapić koniec tej władzy. ile lat można siedzieć na jednym stołku! Pruszków wymaga świeżego oddechu, spojrzenia na problemy miasta i jego mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
automotive21 Re: Pytanie do Prezydenta 08.03.13, 16:49 blef2202 napisał(a): > To prawda. Ukazują się tylko wybrane pytania, te bardziej wygodne dla naszej wł > adzy. Gdyby ukazywały sie wszystkie to myślę, że nie byłoby kolejnej kadencji. > A tak prawdę mówiąc, to już powinien nastapić koniec tej władzy. ile lat można > siedzieć na jednym stołku! Pruszków wymaga świeżego oddechu, spojrzenia na prob > lemy miasta i jego mieszkańców. Brawo na tego typu inicjatywę właśnie czekaliśmy świeżego oddechu niech nowy kandydat PO na prezydenta np. radny Seweyn Fabianiak doprowadzi do ruiny i to miasto tak jak jego guru Donald zrujnował Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
folf Re: Pytanie do Prezydenta 08.03.13, 18:01 ''Kto nie idzie do przodu, ten się cofa"tak wyglada prawda o naszym miescie trzeba po patrzeć na inne miasta i porównać choć by na Grodzisk Mazowiecki ,a tak poza tym byłem dziś w Urzędzie Miasta w Pruszkowie i mam pytanie czy cały parking musi byc zajety przez urzednikow w koncu kto dla kogo oni dla nas czy my dla nich ,nieeee najlepiej postawic parkometry i drenowac portfele ciekawe czy urzędnicy i pracownicy strazy M oraz pozostali .....beda mogli parkowac nie płacac np; tak jak za basen Odpowiedz Link Zgłoś
codar Re: Pytanie do Prezydenta 08.03.13, 17:24 blef2202 napisał(a): > Pruszków wymaga świeżego oddechu, spojrzenia na problemy miasta i jego mieszkańców. To musi ktoś dobitnie stwierdzić, na większym forum aniżeli nasze... Odpowiedz Link Zgłoś