Dodaj do ulubionych

Pytanie do Prezydenta

26.02.13, 13:05
Mam pytanie do naszego wspaniałego Prezydenta dlaczego na stronie www.Pruszków ''Pytanie do Prezydenta'' zadajac pytania nie wszystkie sie pokazuja?Czy pytania mogą zadawac tylko urzednicy z urzedu miasta?
Obserwuj wątek
    • zibi-pruszkow Re: Pytanie do Prezydenta 26.02.13, 13:40
      za dużo wymagasz od mości nam panującego, doświadczenie uczy, że odpowiedzi należy się spodziewać i po 2-3 miesiącach, a jak masz pecha to i później.
      • folf Re: Pytanie do Prezydenta 26.02.13, 13:46
        i tu masz racje ale jeszcze jak długo?Moze powinno sie temu Panu ju podziekowac?
        • braviszon Re: Pytanie do Prezydenta 26.02.13, 14:03
          no co TY, lud od tylu lat nie może się mylić, wie co dobre dla miasta.
          • folf Re: Pytanie do Prezydenta 26.02.13, 14:17
            w koncu to demokracja wola większości obywateli a nasz mile nam panujacy dostał bodajrze 53% głosów
    • borsuczki3 Re: Pytanie do Prezydenta 27.02.13, 07:50
      cenzura działa miałem nie raz przypadek że pytanie niewygodne dla władz naszych się nie ukazało ani oczywiście odpowiedz.Tak to działa na stronie pruszkowa jak i na stronie powiatu pruszków gdzie zadaje się pytania do starosty pruszkowskiego.Zadałem kiedyś pytanie na temat zniszczenia ulicy powiatowej w Pruszkowie i oczywiście biło to w urzędników powiatowych.
      • blef2202 Re: Pytanie do Prezydenta 08.03.13, 12:41
        To prawda. Ukazują się tylko wybrane pytania, te bardziej wygodne dla naszej władzy. Gdyby ukazywały sie wszystkie to myślę, że nie byłoby kolejnej kadencji. A tak prawdę mówiąc, to już powinien nastapić koniec tej władzy. ile lat można siedzieć na jednym stołku! Pruszków wymaga świeżego oddechu, spojrzenia na problemy miasta i jego mieszkańców.
        • automotive21 Re: Pytanie do Prezydenta 08.03.13, 16:49
          blef2202 napisał(a):

> To prawda. Ukazują się tylko wybrane pytania, te bardziej wygodne dla naszej wł
          > adzy. Gdyby ukazywały sie wszystkie to myślę, że nie byłoby kolejnej kadencji.
          > A tak prawdę mówiąc, to już powinien nastapić koniec tej władzy. ile lat można
          > siedzieć na jednym stołku! Pruszków wymaga świeżego oddechu, spojrzenia na prob
          > lemy miasta i jego mieszkańców.

Brawo na tego typu inicjatywę właśnie czekaliśmy świeżego oddechu niech nowy kandydat PO na prezydenta np. radny Seweyn Fabianiak doprowadzi do ruiny i to miasto tak jak jego guru Donald zrujnował Polskę
          • folf Re: Pytanie do Prezydenta 08.03.13, 18:01
            ''Kto nie idzie do przodu, ten się cofa"tak wyglada prawda o naszym miescie trzeba po patrzeć na inne miasta i porównać choć by na Grodzisk Mazowiecki ,a tak poza tym byłem dziś w Urzędzie Miasta w Pruszkowie i mam pytanie czy cały parking musi byc zajety przez urzednikow w koncu kto dla kogo oni dla nas czy my dla nich ,nieeee najlepiej postawic parkometry i drenowac portfele ciekawe czy urzędnicy i pracownicy strazy M oraz pozostali .....beda mogli parkowac nie płacac np; tak jak za basen
        • codar Re: Pytanie do Prezydenta 08.03.13, 17:24
          blef2202 napisał(a):
          > Pruszków wymaga świeżego oddechu, spojrzenia na problemy miasta i jego mieszkańców.

To musi ktoś dobitnie stwierdzić, na większym forum aniżeli nasze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka