Dodaj do ulubionych

brak internetu od tel- kab

24.07.13, 19:23
Od kilku godzin nie mam połączona z internetem. Czy to tylko mój problem? Ktoś coś wie?
Obserwuj wątek
    • mati.oszka Re: brak internetu od tel- kab 24.07.13, 19:30
      Na ich stronie jest komunikat o przerwaniu Ĺ?wiatĹ?owodu gdzieĹ? pomiÄ?dzy WarszawÄ? a Pruszkowem
      • miron1977 Re: brak internetu od tel- kab 24.07.13, 19:32
        Na ich stronę też nie sposób się dostać
        • miki.77 Re: brak internetu od tel- kab 24.07.13, 20:14
          Internetu nie ma, telefony w telkabie milczą, strona się nie otwiera. Normalnie armagedon.
    • mwirek Re: brak internetu od tel- kab 24.07.13, 20:09
      Nie ma nawet dostępu do telkab.pl Więc o komunikacie nie ma co mówić, bo ich serwer widocznie stoi w Pruszkowie. A skoro sieć do Pruszkowa jest zerwana, to pewnie długo poczekamy.
      • mati.oszka Re: brak internetu od tel- kab 24.07.13, 20:24
        U mnie strona dziala i jest na niej taki komunikat:"uwaga, szanowni klienci!!! W zwiazku z usterka swiatlowodu na odcinku Warszawa - Pruszkow wystapila niezalezna od firmy Telkab awaria, ktora powoduje calkowity brak dostepu do internetu - za utrudnienia przepraszamy, bedziemy informowac Panstwa na biezaco o postepach w pracach zmierzajacych do usuniecia awarii"
        • rozwad Re: brak internetu od tel- kab 24.07.13, 22:21
          Woda jedną nitką, internet jedną nitką. Gdzie my mieszkamy? :/
          • kd1234 Re: brak internetu od tel- kab 25.07.13, 00:21
            z tego co wiem, to uwalili przy Lopuszanskiej 12 kabli swiatlowodowych ( tpsa, netia, upc...) i energetyczne... zna ktos szczegoly ?
      • luskan Re: brak internetu od tel- kab 25.07.13, 11:52
        byla tez informacja w TV na pasku na kanale informacyjnym telkabu
        • cinosan Re: brak internetu od tel- kab 25.07.13, 12:12
          Już jest! Może jakby dali wczoraj informację na TVN24 lub TP Info to moze ktoś by wiedział i ludzie by sobie przekazywali info a tak to pewnie każdy "wachlował" kablami! Z nudów to mozna po kanałach skakac ale tak to co mozna tam ciekawego znaleźć!
          • anna2426 Re: brak internetu od tel- kab 25.07.13, 16:01
            Brak internetu sprezentowali nam panowie co obwodnicę budują http://wiadomosci.wpr24.pl/drogowcy_odcieli_od_internetu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka