Dodaj do ulubionych

Mieszkańcy Sobięcina

IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 08.12.07, 11:47
Jak możecie żyć w takich warunkach? Nie wiem, może się przyzwyczailiście ale
ja przejeżdżając przez waszą dzielnicę muszę zamykać nawiewy bo nie mogę
wytrzymać.
Współczuje wam
Obserwuj wątek
    • Gość: Tadeusz Masz rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 15:12
      ale wybory do samorządu dopiero za trzy lata . Będą obiecywać wyeliminowanie
      tego problemu za jakieś 2,5 roku . To samo stadion i wiele innych rzeczy .
      Typowo polskie podejście do spraw z życia mieszkańców , każdego miasta w kraju
      nad Wisłą .
      • Gość: zeniu Re: Masz rację IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.12.07, 15:31
        sranie w banie
        są miejsca i miejsca
        gdzieniegdzie jest PROfesjonalnie i tam wszystko pędzi
        ale to że tu jest miernota na stołkach widać gołym okiem
        jednak i tak lepiej niż te szkodniki co były wcześniej
        wszystko lepsze niż świadome szkodniki
    • Gość: haha Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 06:42
      dobry temat do interwencji
      • Gość: feniks Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: *.wlb.vectranet.pl 12.12.07, 07:17
        A to nadal sławetna dzielnica "latających noży" czy już się tam
        trochę uspokoiło?:)
        • Gość: Pers Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: 62.87.160.* 12.12.07, 08:28
          Przjdź i zobacz "latający pajacu".
          • Gość: feniks Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.07, 08:57
            Z twojej wypowiedzi wnioskuję, że albo tam mieszkasz albo jestem
            pryszczatym szczeniakiem, którego leją przy każdym kroku i swoje
            bóle i smutki odreagowuje za pośrednictwem bezpiecznej klawiatury:)
            • Gość: feniks Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.07, 08:59
              Oczywiście miało być "jesteś", ale wydaje mi się, że i tak nie
              zrozumiałeś mojej odpowiedzi. Cóż pozostaje jedynie współczuć,
              chociaż nie wiem czy jest komu:)
              • Gość: 1234567... Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: *.wlb.vectranet.pl 12.12.07, 15:18
                Nie ma co sie wdawac w dyskusje z lumpiarnią ktora zamieszkuje tą meliniarską
                dzielnice
                • Gość: smrod Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.12.07, 17:31
                  Zgloscie ten problem do TVN uwaga to moze zaczna cos z tym robic!
                  • Gość: tambylec Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.07, 23:33
                    znowu?
                • Gość: sonik Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 10:08
                  Oj Boże ale mi Was cholernie żal, podzamczańskie pajace.Czy sobięcin
                  to tylko melina, lupy i Palestyna??? Przyjedz Pajacu zobacz osiedle
                  naKosteckiego, zobacz Kani, zobacz Barbuss`a i wtedy się wypowiadaj.
                  Mdli mnie na samą myśl o takich dupkach, którym pewnie jeszcze
                  mamusia dupkę podciera, którzy nie wiedzą co to problem a swoją
                  dzielnice postrzegaja jako najlepszą bo są Blokowcami.
                  Powodzenia ci zyczę
              • Gość: Pers Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: 62.87.160.* 14.12.07, 08:42
                Feniks, znasz bajkę o fokach ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka