Gość: lolek terefere IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 08.12.07, 11:47 Jak możecie żyć w takich warunkach? Nie wiem, może się przyzwyczailiście ale ja przejeżdżając przez waszą dzielnicę muszę zamykać nawiewy bo nie mogę wytrzymać. Współczuje wam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tadeusz Masz rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 15:12 ale wybory do samorządu dopiero za trzy lata . Będą obiecywać wyeliminowanie tego problemu za jakieś 2,5 roku . To samo stadion i wiele innych rzeczy . Typowo polskie podejście do spraw z życia mieszkańców , każdego miasta w kraju nad Wisłą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeniu Re: Masz rację IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.12.07, 15:31 sranie w banie są miejsca i miejsca gdzieniegdzie jest PROfesjonalnie i tam wszystko pędzi ale to że tu jest miernota na stołkach widać gołym okiem jednak i tak lepiej niż te szkodniki co były wcześniej wszystko lepsze niż świadome szkodniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 06:42 dobry temat do interwencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: *.wlb.vectranet.pl 12.12.07, 07:17 A to nadal sławetna dzielnica "latających noży" czy już się tam trochę uspokoiło?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pers Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: 62.87.160.* 12.12.07, 08:28 Przjdź i zobacz "latający pajacu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.07, 08:57 Z twojej wypowiedzi wnioskuję, że albo tam mieszkasz albo jestem pryszczatym szczeniakiem, którego leją przy każdym kroku i swoje bóle i smutki odreagowuje za pośrednictwem bezpiecznej klawiatury:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.07, 08:59 Oczywiście miało być "jesteś", ale wydaje mi się, że i tak nie zrozumiałeś mojej odpowiedzi. Cóż pozostaje jedynie współczuć, chociaż nie wiem czy jest komu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234567... Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: *.wlb.vectranet.pl 12.12.07, 15:18 Nie ma co sie wdawac w dyskusje z lumpiarnią ktora zamieszkuje tą meliniarską dzielnice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smrod Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.12.07, 17:31 Zgloscie ten problem do TVN uwaga to moze zaczna cos z tym robic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tambylec Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.07, 23:33 znowu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonik Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 10:08 Oj Boże ale mi Was cholernie żal, podzamczańskie pajace.Czy sobięcin to tylko melina, lupy i Palestyna??? Przyjedz Pajacu zobacz osiedle naKosteckiego, zobacz Kani, zobacz Barbuss`a i wtedy się wypowiadaj. Mdli mnie na samą myśl o takich dupkach, którym pewnie jeszcze mamusia dupkę podciera, którzy nie wiedzą co to problem a swoją dzielnice postrzegaja jako najlepszą bo są Blokowcami. Powodzenia ci zyczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pers Re: Mieszkańcy Sobięcina IP: 62.87.160.* 14.12.07, 08:42 Feniks, znasz bajkę o fokach ? Odpowiedz Link Zgłoś