Gość: 79 IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 12:10 Tak źle z frekwencją to chyba już dawno nie było. Padniemy jak bydło rogate pędzone przez prerie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vwdoka Re: Naprawdę zdychamy 06.12.02, 13:49 Gość portalu: 79 napisał(a): > Tak źle z frekwencją to chyba już dawno nie było. Padniemy jak bydło rogate > pędzone przez prerie. Ja tam rogaty nie jestem i gdzie tu preria? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Naprawdę zdychamy IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 09:55 To tylko takie porównainie, bez głębszego znaczenia, bez drugiego dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: servent Re: Naprawdę zdychamy IP: 213.186.88.* 09.12.02, 12:42 padniemy jak padaczka, może trochę o głupotach dla wyluzowania? servent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Naprawdę zdychamy IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 08:50 Taki mały luzik-guzik? Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Naprawdę zdychamy 13.12.02, 11:00 Ja tam epileptykiem nie jestem... ;-) vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: Naprawdę zdychamy 14.12.02, 16:14 wydaje mi się,ze i tak jest b.w porządku.Działamy w małym gronie a i tak utrzymujemy się w czołówce Mazowsza.Ostatnio rzeczywiście jest trochę gorzej,ale nie będziemy się przeciez reklamować w gazetach,czy w radiu. Spójrzmy na to z innej strony.Na e-sochaczew zarejestrowanych jest mnóstwo ludzi (co to by było,gdybyśmy mieli tylu forumowiczów ,co oni...),ale wcale na forum nie mają przepychu postów.Podsumowując-nie jest aż tak znowu bardzo źle...:-) Odpowiedz Link Zgłoś