Dodaj do ulubionych

pażdziernik 2006

18.10.06, 16:19
Witam!
1. dzwoniłem wczoraj do UPC i dowiedziałem się że podciągną kabel do naszych
bloków..... może w przyszłym roku, śmieszne nie?
2. wpłaciłem należną kwotę za czynsz i ..... od początku pażdziernika chyba
nikt nie sprząta na klatkach, nie mówiąc już o piwnicach, co się dzieje?
Administrator 5 dni temu powiedział,że nie mają kluczy do budynków? żart czy
co?
3. a tak wogóle to zrobiło się zimno! pzdr Codee
Obserwuj wątek
    • yapkovitz Re: pażdziernik 2006 18.10.06, 22:17
      ad.1 Dwa tygodnie temu administrator wyslal pismo do UPC, z prosba o zalozenie
      ich kablowki (przekazalem stosowne namiary do kogo ma zostac przeslane pismo).
      ad2. Trzy tygodnie temu przekazalem administratorowi klucze od budynku C, od
      budynku D administrator dostal klucze w ubieglym tygodniu, rowniez w ubieglym
      tygodniu rozmawialem z nim w sprawie sprzatania klatek w naszych 2 blokach.
    • zennia Re: pażdziernik 2006 20.10.06, 07:50
      Witam
      Administrator się wywiązuje ze swoich obowiązków , to może zrobimy podwyżkę
      czynszu niech facet ma więcej ?
      • yapkovitz Re: pażdziernik 2006 20.10.06, 13:04
        Dzwonilem dzisiaj do administratora w sprawie:
        - sprzatania, podobno osoby sprzatajace maja problem z wjesciem do budynku C,
        poniewaz nie pasuja klucze, sprawdze to osobiscie razem z administratorem,
        odnosnie budynku D administrator ma sprawdzic dlaczego jest nie posprzatane,

- UPC, administrator wyslala faks, UPC do tej pory nie odpowiedziala, czlonek
        zarzadu wspolnoty Szwolezerow 91, 91a, 91b zobowiazal sie do przekazania mi
        kontaktu fdo handlowca, ktory odpowiada za UPC w ich wspolnocie (ogolna ocena
        UPC w ich wspolnocie jest negatywna, zdarzaja sie czeste wylaczenia sygnalu TV
        i internetu)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka