agawieli 19.05.06, 15:39 Zamierzam kupić mieszkanie w firmie Gór-Pis. Napiszcie co sądzicie o tej firmie, jak jest z jej wiarygodnością, terminami budowy itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yapkovitz Re: Gór-Pis Sp. J 19.05.06, 18:40 Sadze ze to forum jest dowodem na wiarygodnosc firmy GOR-PIS. Nie ma tutaj praktycznie zadnych negatywnych wpisow, ja osobiscie oceniam firme i wlascicieli bardzo pozytywnie. Pierwszy raz skontaktowalem sie ze wspolwascicielem firmy panem Pawlem Góralem w maju ubieglego roku. Po roku kontaktow jestem bardzo zadowolony ze wspolpracy z tym developerem: - bez problemu negocjowalem zapisy umowy przedwstepnej, - bez problemu uklada sie wspolpraca w zakresie platnosci, ktore sa uzaleznione od postepu robot, - bez problemu byly dokonywane poprawki w ukladzie wewnetrznym mieszkania, - dbalosc o rezim technologiczny, czyli wstrzymanie prac w okresie zimy, - wspolwlasciele firmy bez problemu spotykaja sie na terenie budowy aby omowic stan biezacych prac, - budowa budynku, w ktorym jest moje mieszkanie przebiega terminowo, - wysoka jakosc wykonania budynkow oraz otoczenia. GOR-PIS to jeden z najlepszych developerow na terenie Zabek. Odpowiedz Link Zgłoś