Dodaj do ulubionych

Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weterynarza?

25.01.07, 13:07
Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weterynarza?
Takie sprawdzonego!!!

Z gory wielkie dzieki za odpowiedzi...
Obserwuj wątek
    • lena.kysz Re: Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weteryn 25.01.07, 13:19
      Jerzy Burbelka
      ul. B. Prusa 47
      05-800 Pruszków

Jeśli chodzi o mojego psa to się sprawdził.
      Nie zdziera kasy.
      • biomona Re: Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weteryn 25.01.07, 14:13
        Popieram, leczy moje dwa koty :-)
        Gabinet prawie na przeciwko PSM
      • margot79 Re: Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weteryn 27.02.07, 11:40
        Też popieram, leczył naszą sukę, gdy ta prawie samobójczo rzuciła sie na
        pitbulla. Swoją drogą, właściciele takich dużych psów mogliby im zakładać
        kagańce na spacer...
    • radoslavvv Re: Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weteryn 25.01.07, 15:20
      wielkie dzieki!!!
    • habier Re: Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weteryn 25.01.07, 21:20
      jak najbardziej polecam
    • niecala4 Re: Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weteryn 28.01.07, 14:13
      a ja polecam weterynarza na Zbikowie, na 3 maja, na przeciwko blokow
      wojskowych!
      Swietny i kompetentny!
      • cat_s Re: Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weteryn 28.01.07, 16:12
        Witam,
        Nie wiem, co prawda, czy jest tani, bo nie mam porównania - bo tylko tam i nigdzie więcej - serwisuję tak kota mojego, jak i psa...;-)
        Ale powyższy przybytek (3 Maja) po raz kolejny na forum polecam z czystym sumieniem.
        Tyle tylko, że ja zawsze miałem do czynienia z Panią Weterynarz a nie jej męskim zmiennikiem, czy też zmiennikami - po prostu zawsze najpierw telefonuję i się konkretnie umawiam.

Pozdrawiam
        cat_s
        • animalc Re: Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weteryn 09.02.07, 09:23
          Polecam : www.wet.net.pl/
    • calkador Re: Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weteryn 10.02.07, 13:41
      pruszków- Tworki- zaraz jak sie skreci z trasy w prawo po lewej w pietrowym
      domku( ma tez sklep z karmami) . facet przyjmuje takze w klinice na powstancow
      slaskich( swietna klinika) dlatego jak sprawa powazna lepiej sie udac do niego.
      • mik2007 Re: Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weteryn 18.04.07, 17:54
        Tomasz Lewin, przyjmował na Żbikowie teraz ma gabinet na Chopina nr chyba 60
        niedaleko poczty, polecam!
        • arbuzek17 Re: Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weteryn 30.11.07, 02:22
          Też polecam. Ma fajne podejście do zwierzaków, ale nie udaje boga. Natomiast
          jest bardzo konkretny i skuteczny.
          Szkoda, że już nie przyjmuje na Żbikowie, miałem bliżej. Warto przejechać kilka
          km więcej.
        • hattrickrules Re: Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weteryn 30.11.07, 09:04
          Ja również polecam gabinet na Chopina przy poczcie !!!
          Nie pamiętam nazwiska tego lekarza, ale kilka miesięcy temu szybko
          zdiagnozował moją wiekową już seterkę. Zabieg przeprowadził razem ze
          swoim ojcem, szybko, sprawnie i skutecznie!
          W dodatku chętnie i cierpliwie udziela niezbędnych informacji, a
          pytań mieliśmy całą masę ;)
        • depresja123 Re: Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weteryn 07.12.07, 21:32
          Czy to ten co mieszka w Komorowie pod lasem? To ja nie polecam.
    • orchidka77 Re: Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weteryn 10.12.07, 14:00
      Ja też polecam dr Burbelkę:)
      Kompetentny i ma świetne podejście do zwierzaków.
      Podoba mi sie, że jak czegoś u niego na miejscu nie można zrobić np. prześwietlenia to podpowiada gdzie pojechać ze zwierzątkiem:)

Nie polecam natomiast lecznicy na Gordziałkowskiego od kilkunastu posiadaczy kotów słyszałam o niej bardzo niepochlebne opinie...
      • ad-agio Re: Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weteryn 11.12.07, 20:55
        dr Burbelka :)
        wspaniały człowiek, kocha zwierzęta i one jego też, czują się u niego w
        gabinecie jak na Hawajach ;)
        i jak już wspomniano nie zdziera pieniędzy od swoich klientów
    • bax Re: Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weteryn 16.12.07, 00:47
      W moim przypadku wet na B. Prusa nie sprawdził się.. nie potrafił pomóc mojemu kotu, który wtedy miał duże problemy z nerkami. Sam się do tego przyznał, że nie wie, co robić.. więc poszedłem na Gordziałkowskiego. Dwa tygodnie i mój kot jest zdrowy a był naprawdę w ciężkim stanie (nie miał siły już chodzić). Nie pamiętam nazwiska weta, ale jest tam dwóch panów, to chodźcie tylko do tego młodszego, ten drugi siwy faktycznie wydaje się podejrzany... są jeszcze dwie panie, jeśli o coś nie skomplikowanego to jeszcze tak. Ale ten młodszy pan jest naprawdę super widać, że wkłada serce do swojej pacy. Jeśli chodzi o ceny to nie wiem.

Pozdrawiam
      • depresja123 Re: Znacie w Pruszkowie taniego i dobrego weteryn 26.12.07, 12:31
        A jedna pani panicznie boi się kotów. Jak robi zastrzayk to z
        odległości 1m.
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka