Dodaj do ulubionych

do ktorej przychodni???

26.07.07, 22:14
No to juz jestem mieszkancem Pruszkowa. Przede mna kilka pytan. Jedno z nich
to do ktorej przychodni lekarskiej sie zapisac? Mieszkam na ul. Chopina i
byloby dobrze gdyby byla ona blisko domu, choc to nie warunek bezwzgledny.
Mozecie polecic jakis NZOZ, gdzie nie czeka sie dniami na przyjecie do
lekarze a i oni sa kompetentni i zyczliwy??? Bede baaaardzo wdzieczny za
wszelkie dane. Z gory dziekuje!!!
Obserwuj wątek
    • anna-w Re: do ktorej przychodni??? 27.07.07, 08:26
      na ulicy kubusia puchatka jest przychodnia DOM MED polecam ja tam naleze od
      kilku lat i jestem zadowolona nie trzeba wystawac w kolejkach po numerek tylko
      trzeba sie zapisac telef on lub osobiscie na godz i dzien na badania tez nie
      ma kolejek izapisow mila obsluga izyczliwy caly personel
      • perelka121 Re: do ktorej przychodni??? 27.07.07, 09:36
        I ja tam jestem zapisana. Chodzę tam wprawdzie baaardzo rzadko, ale raczej z
        wizytami czy też badaniami nie ma problemu.
    • sqz Re: do ktorej przychodni??? 27.07.07, 10:07
      Moja cała familia korzysta z przychodni na Helenowskiej i tez sobie chwala . --

co by tu jeszcze spieprzyc mosci panowie ??
      • piastovka Re: do ktorej przychodni??? 27.07.07, 18:20
        też jest dobra przychodnia na Drzymały.tylko ta prywatna na parterze a nie
        państwowa.i jedna i druga mają umowy podpisane z Nfz a jaka różnica w
        usługach.i jest blisko z Chopina gdzie mieszkasz:)
        pa, piastovka
      • kahewa Re: do ktorej przychodni??? 27.07.07, 19:54
        Hej! Jak tacy jesteście zadowoleni z tej przychodni na Helenowskiej to powiedz
        mi :w jaki sposób "bezboleśnie" -tzn. bez sępienia pod przychodnią! załatwić
        wizytę w danym dniu i zapis nie 2 tygodnie czy trzy naprzód? Kiedys dzwoniło
        sie do nich ,umawiało na wizyte i ok a teraz? Pani "derektor" chyba
        nie "nadąża" za zmianami,jakoś zatrzymała sie w miejscu jak sławna nasz pani
        minister FOTYGA.Coraz "łakomiej"zerkam w strone Przychodni na Szopena! też mi
        bedzie niedaleko!

ps.-ale jak się wszyscy przepiszemy to znowu sie popieprzy....
        • deptaczek Helenowska 30.07.07, 15:36
          Zgodzę się z kahewa: gospodarka numerkami w tej przychodni jest gomułkowska.
          Niejednokrotnie miałam problem z telefonicznym zapisaniem chorego dziecka na
          wizytę. O sobie nie wspomnę. Terminy za 2 tygodnie, albo trzeba przyjść z samego
          rana (a chore 2,5-letnie dziecko albo musi zostać samo w domu, albo się
          przewietrzyć z mamusią) i wtedy pewnie sie uda. Przynajmniej lekarki są
          sympatyczne. Natomiast moje lekarka niespecjalnie.
          Podejrzewam, że liczebność personelu w tej przychodni jest niedostosowana do
          liczby pacjentów.
          Dodam, że to prywatny ZOZ, z umową z NFZ.
          • mysza63 Re: Helenowska 30.07.07, 16:09
            Ja zdecydowanie polecam przychodnię na Drzymały tą na parterze o ile się nie mylę nazywa się Zdrowie.
            Można się zapisać na wizytę z wyprzedzeniem a jeśli potrzebna pomoc doraźna to spokojnie można umówic przez telefon rano. Ostatnio moje dziecko tak zapisywałam i nie było problemów. Nie ma też problemów z wypisywaniem skierowań na badania co ponoc w innych przychodniach się trafia. (Lekarka w DOM Medzie odmówiła wypiywania koleżnce ciężarnej comiesięcznych skierowań na podstawowe badania). Kiedy miałąm problemy zdrowotne mój lekarz zaproponował mi nawet umieszczenie na trzy dni w szpitalu w celu kompleksowego przebadania. Na szczęście cała afera skończyła się po prześwieleniu kręgosłupa ale skierowanie miałam już wypisane.
            • hotinhere Re: Helenowska 30.07.07, 16:55
              przychodnia Dom Med jest absolutnie w porzadku. Polecam

Raz tylko Pani doktor obraziła sie na mnie poniewaz chcialam dostac skierowanie
              do laryngologa...ale to wyjatek;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka