Gość: olekkk IP: *.telis.gda.pl 13.01.04, 14:30 i jak wam sie podoba nasz Andrzejek w balladzie?chyba nie zrobil kariery w zakladach miesnych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lahliq Re: Andrzej BIES storyyy 13.01.04, 14:56 A ja ballady o górnikach nie ogladałam i już widzę, że mam czego żałować. Podobno jakiś tam ciekawy Sznura się przewijał... :( Może wydadzą kiedyś na dvd... ;) A co do kariery, co za różnica czy w mięsie czy w kisielu. ;) "Ale Andrzej to nie moja partia.". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trooper Re: Andrzej BIES storyyy IP: *.revers.nsm.pl 13.01.04, 16:59 Staś Sznura - kumpel Biesa i kawał wrednej szui jak się na koniec okazało (gdy Biesio dostał robotę bodaj w magazynie). Koniec z przyjaźnią i zwykła zawiść. Aha- Bies miał faktycznie certyfikat przetwarzacza masy mięsnej. Teraz też może "przenosić" mięsko - a że trochę upaprane w kisielu... sam ma pewnie kisiel tu i ówdzie :))) BIES RULESSSSSS Odpowiedz Link Zgłoś
wiewior1 Re: Andrzej BIES storyyy 13.01.04, 17:52 Mnie to go bardziej szkoda niż mnie śmieszy. Jest chorobliwie nieśmiały, taki przepraszam, że żyję. A propos Stasia S. Jak dobrze pamiętam - to on namówił Andrzeja na panienkę z agencji dla nich dwóch, za którą Bies zapłacił. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Andrzej BIES storyyy 13.01.04, 18:06 wiewior1 napisała: > Mnie to go bardziej szkoda niż mnie śmieszy. Jest chorobliwie nieśmiały, taki > przepraszam, że żyję. Może i masz rację... Pewnie ta panna, co "on z niej jej partii jest" bardzo mu się podoba"... No, ale nie ma lekko. :( Andrju środowisko musi zmienić i tyle, bo wśród tych panienek od walk w kisielu, błocie i makaronie to żony raczej nie znajdzie. :( Po prostu zmiana otoczenia by mu pomogła, bo wiele jest takich panien co przepraszają, że żyją. On szansę ma, ale nie w agencji Naturalnych. Teżż mi go trochę żal, bo może i nawet dobry by z niego chłop był jako mąż. > > A propos Stasia S. Jak dobrze pamiętam - to on namówił Andrzeja na panienkę z > agencji dla nich dwóch, za którą Bies zapłacił. No nieźle, to jeszcze A. Bies zapłacuiła za uciechę kumpla, z której sam pewnie niewiele zyskał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trooper Re: Andrzej BIES storyyy IP: *.revers.nsm.pl 13.01.04, 21:22 A to było tak - pamiętam Biesa, że zakupił pannę agencyjną na godziny. Pili najpierw Martini Rosso, a potem (wiadomo: reżyserowane) panna rzekła: "A może się rozbierzesz". Bies nie zgodził się, coś tam dukał i oczka mu latały, a lala wyskoczyła z bluzki - i paradowała w staniku u góry, ale w komplecie na dole. Tańczyli sobie przytuleni z Biesikiem. Lala na obcasach, a Biesiu w klapkach plastikowych (zapewne "Kubota") :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Andrzej BIES storyyy 13.01.04, 21:36 Ale po jasnemu czy "tańcząć w cienościach" odstwili" ;) Niemniej, ogólnie jakoś to smutne i takież żenujące (obrzydliwie modne słowo, ale nie wiem jakim je zastąpić)(. Czy bohaterowie tych telenowel dostają choć odpowiednie gratyfikacje, za robienie, niestety, z siebie pośmiewiska dla telewidzów? O co w tych wszystkich telenowelach chodzi? Nie są to klasyczne reality shows, ale takie filmowanie codziennego życia... - Kto z nas by na to pozwolił? Rozumiem rodzinę Osbornów czy Anne Nicole-Smith, którzy mają i tak wszystkich w d... b kasy mają dość i w d... mają co powie o nich jakas tam pani w sklepie czy sąsiadka. Ale taki zwykły Andrzej Bies czy Ewa (Klaudia) Rzęsa z Raduszca... Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Andrzej BIES storyyy 13.01.04, 22:08 moze wlasnie o to - o iluzje bycia jak Ozzie czy inny celebrity, taka np podnietka - druga julia roberts wypisz wymaluj nie wiem czy nie najsmutniejsze jest to, ze sa ludzie, dla ktorych dostanie sie do magicznej skrzynki jest niesamowita nobilitacja, niezaleznie CO sie pokazuje, wazne ZE Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Andrzej BIES storyyy 13.01.04, 22:39 es_el napisał: > moze wlasnie o to - o iluzje bycia jak Ozzie czy inny celebrity, taka np > podnietka - druga julia roberts wypisz wymaluj Kurcze, ja jakos tego podobieństwa nijak nie widziłam... > nie wiem czy nie najsmutniejsze jest to, ze sa ludzie, dla ktorych dostanie sie do magicznej skrzynki jest niesamowita nobilitacja, niezaleznie CO sie > pokazuje, wazne ZE Hmmm... No właśnie... Jeśli to jest dla nich szczyt marzeń to jakos nie jest mi ich żal. Żal mi ludzi, którzy większe ambicje mają, skończyć studia, miec dobrą pracę, mieć pieniądze na teatr, książki, prąd, gaz i dzieci... Ci się dostali do tv, spełnili jakieś tam swoje marzenie - czy sobie z tym poradzą? Tak właśnie teraz jest. Autorytetem można zostać tylko dlatego, że pokaże się w tv goły tyłek czy cycki. :( Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Andrzej BIES storyyy 13.01.04, 22:45 > Kurcze, ja jakos tego podobieństwa nijak nie widziłam... no, nikt nie widzial, czarek ma inny pryzmat w oczach, optyke ma odmienna i dlatego panu doktorowi lekko nie bedzie a teraz lahliq, odstaw to bezproduktywne roztrzasanie problemow monczykowych i bierz sie za organizowanie bandy groupies w twoim miescie pzdr s_l Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Banda 13.01.04, 23:36 mozesz zakladac w ciemno ;) ale jak przecztasz bedziesz w temacie licze na cie s_l Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Es_el 13.01.04, 23:44 Nie chce misę teraz czytać 114 postów... Jakieś szybkie streszczonko...? Albo rzuć nowy temacik. ;) I tak chyba tylko nas dwoje zostało. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Es_el 13.01.04, 23:48 nie wariuj tylko wchodz na watek, wiesz jak tam wesolo, zycie wre zabawa na calego, wyskoczylem tylko po slone paluszki i proszek bryza do treningow nawet boraks wrocil z raduszca przygnebiony - pocieszyc go trzeba jutro bedzie tam ze 300 wpisow, to dopiero nie bedzie ci sie chcialo zaraz bedziemy pisac scenariusz wchodz jak ci mowie s_l Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Es_el 13.01.04, 23:53 Wchodzę.... Na Twoją odpowiedzialność... Tylko mam nadzieję, że za kwadrans ie zosane na tym forym TV sama... Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Es_el 16.01.04, 10:41 lahliq napisała: > Wchodzę.... > Na Twoją odpowiedzialność... > Tylko mam nadzieję, że za kwadrans ie zosane na tym forym TV sama... no i jak lahliq - dajesz się namówić na współpracę z bojsbendem??????? ;-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trooper Re: Andrzej BIES storyyy IP: *.revers.nsm.pl 14.01.04, 00:07 > Czy bohaterowie tych telenowel dostają choć odpowiednie gratyfikacje, za > robienie, niestety, z siebie pośmiewiska dla telewidzów? "To jest oszustwo, oszustwo to jest." To cytat - z Biesa :) Aaaa - w "sercu z wungla" był jeszcze inny typ - niezły przekręt - kryminalny prezesunio w czarnych okularach - Janusz Jan Niziołek :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olekkk Re: Andrzej BIES storyyy IP: *.telis.gda.pl 14.01.04, 21:04 ja serce z wungla!heheheheh byl tam tez taki koles z mama oni potem reklamowali kosmodysk czy inne dziadostwo.oni byli niezli!!!on hyba adam byl.pamietam jak trzymal odprawe gornicza w lodowce ajego mamusia w milionerach furore robila hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trooper To Łoskoty, pierunie jeden ty! IP: *.revers.nsm.pl 15.01.04, 00:53 No ba! ADAM ŁOSKOT i JOLA ŁOSKOT :))))) Adam miał stale taki charakterystyczny grymas na twarzy. Kosmodisk, buahahahaha - widziołżech to! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tymoteusz5 Re: Ja chopie!!!!!! 15.01.04, 22:25 Chopie a widziales jak Jola Loskot dzwonila do marszalka sejmu i pytala czy nie ma dla niej pracy!takie ma plecy w wawie hheheheheheh. Co do wyrazu twarzy Adasia: mi on przypominal najpopularniesze powiedzenie na slasku "kaj sa nasze piniondze?" Odpowiedz Link Zgłoś