laracroft82 Re: dzisiaj odpada Urbańska, do finału przechodzą 22.11.09, 12:40 a dlaczego ma odpasc urbanska? najlepiej tanczy a chyba o to chodzi...a mucha z kwiatkowskim sa dla mnie na jednym poziomie tanecznym ale michała chetniej widziałabym w finale.... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: dzisiaj odpada Urbańska, do finału przechodzą 22.11.09, 13:09 Żadna opcja finałowa specjalnie mnie ani nie zachwyca ani nie kręci, Mucha i Kwiatkowski tanecznie faktycznie na podobnym, słabym, poziomie, Natasza bije ich na głowę, ze zrozumiałych, ale nie akceptowanych powodów, gdyby chociaż była lubiana, ale nie jest i to nie tylko dlatego, że na parkiecie TzG jest zawodowcem. W sumie jubileuszowa edycja, a atmosferka przyciężkawa Odpowiedz Link Zgłoś
janigor1 Janja 22.11.09, 20:21 Dlaczego Janji zrobili taką krzywdę - kieca z wielkim cycem i tyłkiem jak waliza? Odpowiedz Link Zgłoś
baaasiiia Re: Janja 22.11.09, 20:27 janigor1 napisała: > Dlaczego Janji zrobili taką krzywdę - kieca z wielkim cycem i tyłkiem jak waliz > a? Bo to specjalnie chyba było ... Wyglądała faktycznie trochę groteskowo i o to chyba chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: dzisiaj odpada Urbańska, do finału przechodzą 22.11.09, 13:02 Ale "straszna" wiadomość!! Chyba nie przeżyję tego!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwymyszowaty Re: dzisiaj odpada Urbańska, do finału przechodzą 22.11.09, 18:21 O ile pamiętam, przy okazji każdej edycji TzG pojawiały się takie posty. Odpowiedz Link Zgłoś
moravia1934 Re: dzisiaj odpada Urbańska, do finału przechodzą 22.11.09, 19:26 ala_dwa napisała: > Mucha i Michał Ekstra pomysł! Jestem za! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: dzisiaj odpada Urbańska, do finału przechodzą 22.11.09, 19:59 Szczerze mówiąc już bym wolała w finale tego Kwiatkowskiego niż Muchę. Na szczęście rozstał się z fryzurą a la gentleman ze Rzgowa i jego nowy image bardziej mi pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś