jolla7 01.04.10, 11:36 Czy tylko mnie to wkurza i czy ktoś to zauważył gdy Omena zapowiada że idzie wyż od Hiszpana i Niemca, a u Polaka będzie padać to mam gęsią skórke albo jestem z innej planety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ls48 Re: Omena i pogoda 01.04.10, 19:49 Nie jestes z innej planety.Mnie tez to wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
libra1310 Re: Omena i pogoda 02.04.10, 10:28 Ona jest cala "nieskladna", jej sposob wypowiadania sie doprowadza mnie do szalu... Jak ja widze to przelaczam kanal. i jeszcze uwaza sie za boginie seksu. a od kolan w dol naprawde nie jest dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: Omena i pogoda 02.04.10, 11:36 libra1310 napisała: i jeszcze uwaza > sie za boginie seksu. a od kolan w dol naprawde nie jest dobrze :) U ciebie najwyraźniej od szyi w górę jest bardzo kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
ewulek525 Re: Omena i pogoda 03.04.10, 16:34 Mnie ta baba wyjatkowo drazni. jeszcze dobrze nie umie mowic. mam wrazenie jakby goracego ziemniaka w gebie miala jak mowi o pogodzie. Ona i bogini? Chyba nie widzieliscie prawdziwych! Niech idzie zapowiadac pogode u murzyna! Ewka Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: Omena i pogoda 03.04.10, 21:39 ewulek525 napisała: > Mnie ta baba wyjatkowo drazni. jeszcze dobrze nie umie mowic. mam > wrazenie jakby goracego ziemniaka w gebie miala jak mowi o pogodzie. Ona > i bogini? Chyba nie widzieliscie prawdziwych! Niech idzie zapowiadac > pogode u murzyna! > Ewka Raczej ty, ewulek, spiżdżaj stąd na jakieś forum dla jołopów (pudelek itp.) czy innego, podobnego tobie, rasistowskiego śmiecia. Nie zasyfiaj, nie zatruwaj przestrzeni, w której funkcjonują w miarę normalni i cywilizowani ludzie, swoimi kompleksami, swoją głupotą, uprzedzeniami itp. Jest parę dni wolnych, świątecznych, więc może zrób coś, żeby gówno, które masz zamiast mózgu nie cuchnęło chociaż w tych miejscach, które niejako z zasady nie są dla takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
cozarro Re: Omena i pogoda 03.04.10, 18:46 No może bedę jedyny w Polsce, ale mnie tak bardzo Omeena nie drażni, całkiem dobrze wygląda i nie zwróciłem uwagi jakoś na jej niby dziwną manierę mówienia. Przełączam natomiast gdy widzę w Meteo pajaca Zubilewicza, z jego gwiazdorskimi minami i poczuciem humoru, którego poziomem zbliża się niebezpiecznie do Porady/Kuźniara. Odpowiedz Link Zgłoś
jotka001 Re: Omena i pogoda 03.04.10, 18:59 Nie jesteś jedyny. Mój mąż też ją lubi. Mówi, że jej głos i sposób mówienia go momentalnie usypia, a to świetny i darmowy sposób na szybki relaks:) Odpowiedz Link Zgłoś
pani-gienia [...] 03.04.10, 19:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
panna-nikt-online Re: Omena i pogoda 03.04.10, 21:12 Była już homofobia, to teraz czas na rasizm.Cudownych mamy rodaków... Odpowiedz Link Zgłoś