Dodaj do ulubionych

KONFERENCJA PRASOWA OLI J. NA TVN24-ZAPRASZAM

05.03.04, 11:58
Już niedługo, na TVN 24 relacja live. Dla nie będących w zasięgu odbiornika
telewizyjnego - radio TOK FM, Warszawa, 97,7 FM.
Zapraszam!!!
Obserwuj wątek
    • lahliq Re: KONFERENCJA PRASOWA OLI J. NA TVN24-ZAPRASZAM 05.03.04, 12:01
      O której???
      W razie czego plis o szybka relację.
      • zbiggy_ziober Re: KONFERENCJA PRASOWA OLI J. NA TVN24-ZAPRASZAM 05.03.04, 12:05
        Godzina 14!!!!
        • lahliq Re: KONFERENCJA PRASOWA OLI J. NA TVN24-ZAPRASZAM 05.03.04, 12:34
          Ciekawe czy będzie przesyłać buziaczki. Wczoraj mnie to rozwaliło. ;)
    • moniq_c Zbyniu !!! Jaki Ty dziś jesteś aktywny ;-))) b/t 05.03.04, 12:05
      • zbiggy_ziober Re: Zbyniu !!! Jaki Ty dziś jesteś aktywny ;-))) 05.03.04, 12:08
        Moniq, witaj! Nie pełnię od kilku dni misji posłańca mail'owego, ponieważ
        sytuacja -sama widzisz - jak wygląda. Ale pozdrawiam z pokoju na Wiejskiej, do
        którego w końcu przez okno zagląda słońce :))
        Polecam konferencję Jakubowskiej!!
        • moniq_c Re: Zbyniu !!! Jaki Ty dziś jesteś aktywny ;-))) 05.03.04, 12:28
          zbiggy_ziober napisała:

> Moniq, witaj! Nie pełnię od kilku dni misji posłańca mail'owego, ponieważ
          > sytuacja -sama widzisz - jak wygląda. Ale pozdrawiam z pokoju na Wiejskiej,
          do którego w końcu przez okno zagląda słońce :))
          > Polecam konferencję Jakubowskiej!!
          >
          no niestety ja jako biedny żuczek pracujący nie mogę sie poświęcić takim
          rozrywkom ;-)
          dlatego chętnie będę polegać na jakimś ciekawym streszczeniu , jeżeli ktoś
          okazałby sie tak miłym ;-)
          póki co pozdrawiam równie słonecznie!
          M.
          • lahliq Re: Zbyniu !!! Jaki Ty dziś jesteś aktywny ;-))) 05.03.04, 12:38
            Zapomniałaś o ":*" na koniec hi hi :PPPPPPPP ;)))))))))))))
            • tiresias Re: Zbyniu !!! Jaki Ty dziś jesteś aktywny ;-))) 05.03.04, 12:48
              Ola J. to jednak dzielna kobieta
              "Całuski" w wąchala Nikolskiego to trzeba mieć nerwy jak postrąki.
              ps. i tak się wyłga.
              • Gość: kejti Re: Zbyniu !!! Jaki Ty dziś jesteś aktywny ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 13:06
                jestem ciekawa jaka ścieme walnie, przecież miała na to całą noc ,
                już ona pewnie coś wymysliła :))
                Leszek pewnie jej troche pomół :)), wczoraj jej tak dzielnie bronił !!!
    • zbiggy_ziober Re: KONFERENCJA PRASOWA OLI J. NA TVN24-ZAPRASZAM 05.03.04, 13:16
      za 45 minut okaże się kto tu jest zerem ;-))))
      • es_el Re: KONFERENCJA PRASOWA OLI J. NA TVN24-ZAPRASZAM 05.03.04, 13:50
        przeciez wszyscy i tak juz wiedza, ze lepiej byc zerem niz leszkiem millerem!
        ilez atrakcji jednego dnia - najpierw przeurocze cytaty z maili teraz kąfręs,
        kocham ole!
        pozdrawiam,
        s_l
        ps. zbiggy, zona pyta czy nosisz teraz kontakty, twierdzi, ze cie to odmladza i
        ze wygladasz, cytuje: 'uroczo', aha, i jesli mec. lewszuk cie widziala to z
        pewnoscia zwariowala
        • zbiggy_ziober Re: KONFERENCJA PRASOWA OLI J. NA TVN24-ZAPRASZAM 05.03.04, 13:57
          Cieszę się, że ktoś zauważyłem tą delikatną - aczkolwiek, że tak się wyrażę -
          rzucającą się w oczy zmiane w moim skromnym sledczym image'u :) Testuję właśnie
          szkła kontaktowe pewnej firmy, której nazwy jednak nie chciałbym wymieniać,
          gdyż po aferze z Ostrowski Arms różnie to bywa ;)))
          Co do przeuroczej mec. Lewszuk, pozwolicie Szanowni Państwo że zachowam
          wstrzęmięźliwość w tym temacie (mam tu na myśli wstrzemięźliwość plotkarską,
          jeżeli można użyć takiego sformułowania) i nie będę - na obenym etapie, kiedy
          to jesczcze sytuacja wokół Rywingate nie jest ostatecznie rozwiązana i
          Prokuratura prowadzi dalsze przesłuchania - się szerzej wypowiadał.
          Jestem jednak szczęśliwy, że pamiętna scena z uśmieszkami i wymianą mimicznych
          serdeczności a także z delikatnym acz uroczym zaczerwienieniem lic podczas
          przesłuchania Pani mecenas, przeszła do swoistego 'Greatest Hits' Komisji
          Śledczej, jeżeli chodzi o relacje telewizyjne z tych czasami pasjonujących, a
          czasami lekko iruytujących przesłuchań.
          Pozdrawiam, słuchajcie i oglądajcie konferencję prasową Aleksandry Jakubowskiej!
    • zbiggy_ziober Re: ZACZĘŁO SIĘ !!!!! 05.03.04, 14:07
      07 zgłoś się na dobry początek ;-))))
      Pani Ola wie jak sie zabezpieczyć :))
      • zbiggy_ziober Re: ZACZĘŁO SIĘ !!!!! 05.03.04, 14:12
        Nie uważacie, że poseł Cieslak robi pani Aleksandrze tzw. 'zasłonę dymną'???
        • zbiggy_ziober Re: ZACZĘŁO SIĘ !!!!! 05.03.04, 14:23
          słyszeliście Szanowni Państwo??!!! To co robi komisja i m.in. ja przecież też -
          nazwała SKANDALEM!!!!
          Wybaczcie nerwy..
          • es_el Re: ZACZĘŁO SIĘ !!!!! 05.03.04, 14:52
            nie nerwujsja zbigniewku,
            bylo oczywiste, ze powie to co powiedziala, ja obstawialem jeszcze
            tekst 'wybacza panstwo, ale jestem chora, na antybiotykach, wstalam z lozka,
            taka slaba....'
            natomiast zal, ze nie byla to wlasciwie konferencja tylko oswiadczencja, te
            kilka pytanek (trzy?) od dziennikarzy to zalosc, liczylem na wiecej
            a pierwszy to chyba byl z trybuny
            ale widac imponujesz jej drogi zbiggy, niemal poszla w twe slady i zmienila
            oprawki na korzystniejsze
            trzymaj pion!
            • sonny_z_posen Re: ZACZĘŁO SIĘ !!!!! 05.03.04, 15:12
              Na dodatek ludzie z TOK FM zadzwonili do Janka i to on traz się udziela na
              fonii!!!!!
              • es_el Re: ZACZĘŁO SIĘ !!!!! 05.03.04, 15:13
                wrzuc, jak mozesz, jak cos ciekawszego wyplynie, nie mam radia w okolicy
                pozdrawiam!
              • sonny_z_posen Re: ZACZĘŁO SIĘ !!!!! 05.03.04, 15:14
                Tylko zbiggy nie rozpaczajcie, bo Janek na fonni gorzej od Ciebie brzmi!!!
                es_el - ja czekałem aż Olka na konferencji powie 'kimjatutajjestemkim' - wzorem
                naszego guru Metju i jego "epokowego" zwrotu.
                • es_el Re: ZACZĘŁO SIĘ !!!!! 05.03.04, 15:16
                  powiedziala
                  zaraz po motywie z otwartym czolem
                  oczami
                • es_el Re: ZACZĘŁO SIĘ !!!!! 05.03.04, 15:22
                  zbiggy zamilkl, bo pewnie i jego media dopadly
                  fajny jest, chyba go tez zrobie na zielono
                  • sonny_z_posen Re: ZACZĘŁO SIĘ !!!!! 05.03.04, 15:27
                    Trzeba ogladać dziś FUCKTY, to mo.że pokażą zbiggy'ego!!
                    A Jakubowską do ekipy lekkoatletów na MŚ, które dziś się zaczynają halowe (albo
                    europy) - w konkurencji rzut dyskiem Olka byłaby the best!
    • Gość: KIRA Re: KONFERENCJA PRASOWA OLI J. NA TVN24-ZAPRASZAM IP: *.crowley.pl 05.03.04, 15:30
      o jezu nie widziałam nie słyszałam i nie moge nic powiedzieć...@@@:((((
      ale zapewne fakciory z wrzeczacą Justysia dadzą co lepsze momenty hmmm???
      • es_el Re: KONFERENCJA PRASOWA OLI J. NA TVN24-ZAPRASZAM 05.03.04, 15:44
        witaj kiruchna!
        nie placz w chusteczke, to byla 'autorska konferencja', wiec przewidywalna
        (czekam co na to rokita)
        pewnie jakas relacja na stronie gazety
        jakubowska powiedziala, ze ma otwarte czolo, ze sie nie poda do dymisji, ze nic
        sie nie kloci z jej zeznaniami przed komisja, a sama komisja to skandal i
        bezczelnosc, i ze dwoch slawnych (?) prawnikow tez tak mysli (cytaty), i ze ona
        jest prawdziwa eseldowa i nie gryzie reki, ktora ja karmi, itd
        a potem byly pytania - jakies trzy, z czego jedno zadal podejrzewam gostek z
        trybuny, i potem juz tylko podziekowala panstwu i zyczyla milego popoludnia i
        przypomniala, ze ma otwarte czolo
        • macguyver Streszczenie konferencji prasowej 05.03.04, 15:54
          hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau,
          hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau,
          hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau, hau,
          ... zaszczekała wściekła suka!
          P.S. Dyskiem ją, dyskiem!!!
        • Gość: KIRA Re: KONFERENCJA PRASOWA OLI J. NA TVN24-ZAPRASZAM IP: *.crowley.pl 05.03.04, 16:35
          Ojej dzieki es_el, teraz juz mniej mi żal.
          Pozdrowionka oczywiście serdeczne
          • Gość: zawiedziony Re: KONFERENCJA PRASOWA OLI J. NA TVN24-ZAPRASZAM IP: *.acn.pl 05.03.04, 17:11
            Cienka ta konferencja. Dziennikarze zachowywali sie tak jakby języka w gębie
            zapomnieli. Zadali ledwie 2-3 pytania, nad którymi torebka się prześlizgnęła i
            po konferencji. Spodziewałem się więcej po naszych dziennikarzach, a oni
            wyglądali jakby sie bali zadać jakiegolwiek drażliwego pytania.
            • Gość: 3x Re: KONFERENCJA PRASOWA OLI J. NA TVN24-ZAPRASZAM IP: 62.233.183.* 05.03.04, 17:14
              Nasi dziennikarze chyba nie lapia juz tych wszystkich dat, faktow i zeznan.
              A Ola?
              Ola jest skonczona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka