IP: *.crowley.pl 21.04.04, 12:47
stary wyluzuj troche z tym podbijaniem watków, bo nas tu zlinczują,
pzdr
Obserwuj wątek
    • lahliq Re: NEGATYW 21.04.04, 12:50
      Pozytyw: Posiedzi dziś i zniknie. :)
      • Gość: KIRA Re: NEGATYW IP: *.crowley.pl 21.04.04, 12:53
        No no Bo zaraz dorwie sie jakis tropiciel ze tu nic pusta masa itd i bar na
        barze barem pogania:)

;):);)
        pzdr
        • lahliq Re: NEGATYW 21.04.04, 13:03
          Ale to pójdzie na konto Sonnego bo to jego wątki, więc my - spox. ;)
          Pzdr
    • Gość: Negatyw Re: NEGATYW IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.04.04, 12:51
      Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem, ale fajnie pisze tutaj sonny, sama przyznasz,
      że tak błyskotliwe teksty zasługują na uwagę, prawda ? Zresztą zawsze byłem
      zwolennikiem tego, że po pewnym czasie pełniej odbiera się dany tekst czytany w
      przeszłości. Niedawno znalazłem to forum, więc myślę że jestem usprawiedliwiony,
      a jak reszta zwolenników BAR-u sobie przypomni te znakomite teksty, to naprawdę,
      nic się nie stanie. Prawda barowicze ? (TAAAAK wrzasnęli hurem) I sprawa załatwiona.

A poza tym - przecież jeżeli się innym nie podoba - mogą nie czytać, nie widzę
      problemu.
      • Gość: KIRA Re: NEGATYW IP: *.crowley.pl 21.04.04, 12:58
        Masz racje oczywiscie, rozumiem ze jeste wielbicielem Frytki;) i postów sonnego
        jak my wszyscy bardelczytelnicy.
        Jednak jako nowy uczetnik forum nie wiesz ze czuwaja nad nami straznicy
        moralnosci a argument jak nie chcecie nie czytajcie za nic w swiecie do nich
        nie dociera...
        Pzdr i nie przejmuj sie!!!
      • moniq_c NEGATYW 21.04.04, 13:01
        szczerze mówiąc od początku mi to jakimś podstępem pachniało ..... ;-)))
        kolega postanowił urządzić mały festiwal twórczości sonnego i reszty ;-)))
        i naiwnie myślał że zauważymy że ta tematyka będzie nam tu przeszkadzać hi hiii

długo nad tym myślałeś??????????
        bo jakoś nikt się złapać nie dał.....
        ale liczymy na Ciebie w przyszłości ;-))
        • Gość: Negatyw Re: NEGATYW IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.04.04, 13:07
          Haha, dobre, tylko że komu co miało przeszkadzać ? Przecież dobrze widać, że
          tutaj co drugi post dotyczy baru. To kto miałby się buntować ? Nie widzę chętnych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka