Dodaj do ulubionych

Fajny był dzisiaj program Kuby

IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 16.05.04, 23:44
jak w temacie
Obserwuj wątek
    • Gość: akaki Re: Fajny był dzisiaj program Kuby IP: *.acn.waw.pl 17.05.04, 07:07
      a ja Jungowskiej nie umiem dzwignac. Straszna ma maniere zachowywania sie.
      Zdenerwowalaby mnie na zywo po 14 minutach. I nie wyglada na najbystrzejsza...i
      rzeczywiscie nigdy nie gra okolicznosciami.
      • Gość: elka Re: Fajny był dzisiaj program Kuby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.04, 07:43
        hahahahahahahaha,ataki haha rozbawiłes mnie ..no niegra okolicznosciai..troche
        sie pogubiła w tych okolicznościach:):):) dobry aktor potrafi zagrac tak ,ze
        zwarca uwage na wszytsko i uczucia i okoliczności:):):)bez tych bzedtów
        teoretycznych:):):):
        • yess i dlatego jungowska nadaje sie tylko do cienkich 17.05.04, 09:52
          seriali.
          • Gość: myslenie-szkodzi Re: i dlatego jungowska nadaje sie tylko do cienk IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 17.05.04, 10:57
            niezly byl tekst o inspiracji przeklenstwami ;p
          • Gość: P-77 Re: i dlatego jungowska nadaje sie tylko do cienk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 16:32
            Nieprawda, zanim zaczęła grać w "Ndinz" miała na koncie dużo znakomitych ról
            teatralnych. Nie sposób odmówić jej wyrazistości i oryginalności. Adam
            HAnuszkiewicz chyba nie mógł się co do niej mylić.
            • Gość: Finka Re: i dlatego jungowska nadaje sie tylko do cienk IP: *.acn.waw.pl 17.05.04, 23:26
              ...jasne ze tak !...ale Jej warsztat jest ograniczony...moze byc ograniczony
              rolami ktore dostaje albo zwyczajnie ograniczony bo tylko tak umie grac
              (histerycznie i zawsze tak samo!) A mi sie marza aktorskie kreacje po ktorych
              tego samego aktora bym uwielbiala a potem nienawidzila! A on jak kameleon
              umialby wszystko zagrac!(kameleon mi przyszedl do glowy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka