Gość: aaa IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 16.05.04, 23:44 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: akaki Re: Fajny był dzisiaj program Kuby IP: *.acn.waw.pl 17.05.04, 07:07 a ja Jungowskiej nie umiem dzwignac. Straszna ma maniere zachowywania sie. Zdenerwowalaby mnie na zywo po 14 minutach. I nie wyglada na najbystrzejsza...i rzeczywiscie nigdy nie gra okolicznosciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Fajny był dzisiaj program Kuby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.04, 07:43 hahahahahahahaha,ataki haha rozbawiłes mnie ..no niegra okolicznosciai..troche sie pogubiła w tych okolicznościach:):):) dobry aktor potrafi zagrac tak ,ze zwarca uwage na wszytsko i uczucia i okoliczności:):):)bez tych bzedtów teoretycznych:):):): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslenie-szkodzi Re: i dlatego jungowska nadaje sie tylko do cienk IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 17.05.04, 10:57 niezly byl tekst o inspiracji przeklenstwami ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: i dlatego jungowska nadaje sie tylko do cienk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 16:32 Nieprawda, zanim zaczęła grać w "Ndinz" miała na koncie dużo znakomitych ról teatralnych. Nie sposób odmówić jej wyrazistości i oryginalności. Adam HAnuszkiewicz chyba nie mógł się co do niej mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finka Re: i dlatego jungowska nadaje sie tylko do cienk IP: *.acn.waw.pl 17.05.04, 23:26 ...jasne ze tak !...ale Jej warsztat jest ograniczony...moze byc ograniczony rolami ktore dostaje albo zwyczajnie ograniczony bo tylko tak umie grac (histerycznie i zawsze tak samo!) A mi sie marza aktorskie kreacje po ktorych tego samego aktora bym uwielbiala a potem nienawidzila! A on jak kameleon umialby wszystko zagrac!(kameleon mi przyszedl do glowy :) Odpowiedz Link Zgłoś