Dodaj do ulubionych

Czy Romek z "Gladiatorów" jest prywatnie chłopakiem Amazonki?

IP: 217.8.166.* 16.08.01, 20:03
No właśnie tak czy nie? Czytałam w jednym z kolorowych magazynów, że Romek
z "Gladiatorów" jest chłopakiem tej blondynki z "Amazonek". Wiecie, czy to
prawda, czy nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: yos Re: Droga Klaro , IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 21.08.01, 12:52
      Chcę Cię zapewnić , że - sądząc po obajawach - stan zaawansowania Twojej
      choroby nie jest jeszcze tak daleki , żeby dobrze prowadzona terapia nie mogła
      okazać się pomocną.Spróbuj odszukać w swojej lokalnej gazecie ( codziennej ,
      takiej która najcześciej nie ma dużego zdjęcia twarzy jednego Twoich ulubionych
      bohaterów na okładce ) danych lekarza zajmującego się medycyną tradycyjną :
      przystawianiem pijawek , wkładaniem do chlebowego pieca na trzy zdrowaśki ,
      upuszczaniem krwi , chłostaniem świeżymi pokrzywami ) - skontaktuj się z nim i
      poinformuj nasze forum o efektach.

Szczerze zatroskany
      yos
      • Gość: Klara Drogi yosie, IP: 217.8.166.* 27.08.01, 10:43
        Gość portalu: yos napisał(a):

> Chcę Cię zapewnić , że - sądząc po obajawach - stan zaawansowania Twojej
        > choroby nie jest jeszcze tak daleki , żeby dobrze prowadzona terapia nie mogła
        > okazać się pomocną.Spróbuj odszukać w swojej lokalnej gazecie ( codziennej ,
        > takiej która najcześciej nie ma dużego zdjęcia twarzy jednego Twoich ulubionych
        >
        > bohaterów na okładce ) danych lekarza zajmującego się medycyną tradycyjną :
        > przystawianiem pijawek , wkładaniem do chlebowego pieca na trzy zdrowaśki ,
        > upuszczaniem krwi , chłostaniem świeżymi pokrzywami ) - skontaktuj się z nim i
        > poinformuj nasze forum o efektach.
        >
        > Szczerze zatroskany
        > yos

Dzięki za troskę. Twoje rady są cenne. Czy mógłbyś jednak poinformować mnie,
        jakie skutki przyniosła terapia w chlebowym piecu u Ciebie? Sądząc z wielkiego
        rozeznania w sposobach medycyny niekonwencjonalnej wnioskuję, że niechybnie masz
        na tym polu spore doświadczenie jako pacjent.
        Pozdrawiam
        Klara
        • Gość: yos Re: ... bo zbyt mało wiem o Amazonkach ? IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 27.08.01, 11:04
          Droga Klaro ,

Twoja konstatacja oparta o znikomość mojej wiedzy na temat Amazonek ( i jakże
          słusznie podejrzewasz - Gladiatorów i kolorowych piśmideł ) nie jest słuszna.Są
          ludzie ( zaprawdę powiadam Ci - znam takich ! ) , którzy nie wymagają
          doprowadzania się do stanu , w którym wiedzą , że g.... brzydko pachnie przez
          kąpiel w szambie.Są ludzie ( i z dumą się do nich zaliczam ) , którzy wiedzą ,
          że problematyka którą poruszyłaś w tytule swego wątku jest debilna , a
          zainteresowanie nią świadczy o chorobie ...

Nigdy nie byłem w chlebowym piecu , wiem natomiast ( z lektury klasyki ) , że
          Tobie podobnym chlebowy piec może pomóc.Jeszcze nie jest za późno , Klaro !
    • Gość: NEMO Re: Czy Romek z IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 20:06
      Droga Klaro, nie mogę spać, nie daje mi spokoju, kto z kim, gdzie, po co,
      dlaczego.... . Chlip, chlip, a może mi powiesz czy Bartek spotkał sie z Kubą, a
      Dawid z Martą, a co robi Iza po kolacji i w ogóle jakiej pasty do zębów używa,
      a Gabi, oj, czy nadal fascynuje facetów swoją próżnością...Klaro, ratuj, widzę,
      że uwielbiasz ten ambitny program....
    • Gość: roko Re: Czy Romek z IP: *.unregistered.formus.pl 29.08.01, 10:24
      kto to kurwa jest romek
      • Gość: yos Re: Czy Romek czy nie Romek - do nemo i roko IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 30.08.01, 09:59
        Panowie , jak możecie w ten sposób ? "Więcej luzu - nigdy nie byliście młodzi" -
        cytat z ostatniego programu Amazonki ( przytaczam jakimś radiem :)))).
        pzdr yos
        • Gość: Klara Odkrywam karty, zwłaszcza przed yosem IP: 217.8.166.* 04.09.01, 19:55
          Drogi yosie i Wy inni dyskutanci! Czas odkryć karty. Piszę, że zwłaszcza przed
          yosem, bo to on z największym zacięciem zaangażował się w ten wątek.
          No, więc, drogi yosie, to była prowokacja. Romek z Gladiatorów nie może być
          chłopakiem Amazonki, bo nikt jeszcze nie słyszał o żadnym Romku, Zenku, ani
          innym gladiatorze (przy okazji: tylko roko przytomnie zapytał, kto to jest,
          kurwa, Romek?). Program dopiero kiedyś tam ruszy, co wnoszę po zwiastunach w
          TV. Po co ta prowokacja? Ano, jako odtrutka na wątki typu: "Czy Małgosia z Big
          Brothera jest zakochana w Pici".
          I tyle.
          • Gość: yos Re: Roma locuta - causa finita czyli do Klary IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 05.09.01, 11:05
            Droga Klaro ,

Jako nie-widz inkryminowanych programów i związanych z nimi postaci nie jestem
            w stanie ocenić , które z Twych słów są związane z rzeczywistością , a które są
            tylko konfabulacją.Jeśli w rzeczy samej odkryte przez Ciebie karty świadczą
            prawdę - sypię popiół na głowę i winszuję podejścia do "Chłamazonek" i ich
            otoczki.

yos
            • Gość: Klara Re: Roma locuta - causa finita czyli do Klary IP: 217.8.166.* 08.09.01, 13:24
              Gość portalu: yos napisał(a):

> Droga Klaro ,
              >
              > Jako nie-widz inkryminowanych programów i związanych z nimi postaci nie jestem
              > w stanie ocenić , które z Twych słów są związane z rzeczywistością , a które są
              >
              > tylko konfabulacją.

Łatwo sprawdzić. Weź program telewizyjny w gazecie i znajdź
              pozycję: "Gladiatorzy". Jest taka?

Jeśli w rzeczy samej odkryte przez Ciebie karty świadczą
              > prawdę - sypię popiół na głowę i winszuję podejścia do "Chłamazonek" i ich
              > otoczki.

Syp i winszuj!

• Gość: yos Re: Posypany i winszujący ... IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 11.09.01, 11:37
                Gość portalu: Klara napisał(a):

>
                > Syp i winszuj!
                >
                >

Takoż uczyniłem.Nieudokumentowane.PZDR yos
    • Gość: Drapka Re: Czy Romek z IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 02.09.01, 13:10
      Chcę Ci powiedzieć, że zazdroszczę Ci tego, że nie masz większych problemów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka