Dodaj do ulubionych

Reklamy Wedla

11.02.12, 22:57
Jak Wam się podobają reklamy Wedla? moje dziecko je uwielbia i szczerze. według mnie sa zrobione rewelacyjnie. To co jest w nich super to to, że stawiają na naturę, zwierzęta a one w nich są bezbłędne :D ostatnio fretki chyba tańczące w rytm finałowej muzyki z Dirty Dancing a teraz Fala meksykańska na Euro wykonana przez zwierzaki, o tym mowa.
www.youtube.com/watch?v=WX5MTiiJpQI
jaki macie stosunek do tego typu reklam?
Obserwuj wątek
    • pawel-strzalka Re: Reklamy Wedla 12.02.12, 07:50
      Przyznaj się, współtworzyłaś te reklamy a teraz potrzebujesz "niezależnych opinii internautów" do portfolio :>
    • czlowiek.bykol Re: Reklamy Wedla 12.02.12, 11:52
      słabizna
    • mamalgosia Re: Reklamy Wedla 12.02.12, 12:08
      Moje dzieci też lubią.
      Dla mnie obojętne
    • ariwederczi Re: Reklamy Wedla 12.02.12, 14:40
      Przeciętne.
    • chiara76 Re: Reklamy Wedla 12.02.12, 14:53
      nie podobają mi się.
    • wendrowczyk Re: Reklamy Wedla 12.02.12, 16:25
      wyborcza.pl/1,76842,9139040,Marketing_zabija_jak_mydlo.html
      • dzidzia_bojowa Re: Reklamy Wedla 12.02.12, 19:54
        Swego czasu na Forum Humorum a potem bezpośrednio wyśmialiśmy bezlitośnie nieudolną próbę marketingu szeptanego. Pewna pani założyła forum wychwalające wafle ryżowe pewnej firmy. Pod kilkoma nickami wpisała pochwalne posty na temat rzeczonych wafli a my mieliśmy przednią zabawę. I tu przestroga na przyszłość: ludzie piszący dzisiaj na forum są bardzo mądrzy i świadomi. Wszelkie próby, mniej lub bardziej udane, marketingu szeptanego będą obnażone i wyśmiane. I prawdopodobnie odniosą skutek odwrotny od zamierzonego. Ja na przykład widząc wafle ryżowe firmy K. pękam ze śmiechu i... nie kupuję.
        • 8macek Re: Reklamy Wedla 12.02.12, 20:43
          po ostatniej kretyńskiej "akcji marketingowej" wedla (w obronie swojego ptasiego mleczka) takie wpisy w stylu "jak wam się podoba ta reklama" też mnie bawią do rozpuku :-D
          dlatego też ja i wszyscy moi znajomi bojkotujemy po całości wszystko co wedel sobą reprezentuje do czego i państwa serdecznie namawiam.
          STOP CWANIACTWU MARKETINGOWEMU!!!
    • 8macek Re: Reklamy Wedla 12.02.12, 19:42
      obecnie w dobrym tonie jest bojkotowanie produktów wedla.
      dlatego ich reklamy jakie by nie były mają drugorzędne znaczenie :-)
      • spacey1 Re: Reklamy Wedla 12.02.12, 21:30
        możesz przybliżyć temat - dlaczego bojkot wedla jest w dobrym tonie?
        • 8macek Re: Reklamy Wedla 12.02.12, 21:51
          firma, która grozi konsekwencjami prawnymi kobiecinie piszącej na swoim blogu jak zrobić domowe ptasie mleczko (tylko za to, że w podanym przez siebie amatorskim przepisie użyła zastrzeżonej w sposób kontrowersyjny nazwy) nie zasługuje na to aby kupować jej produkty.
          jak im sprzedaż spadnie to się może zastanowią pajace od marketingu, że konsument nie jest ubezwłasnowolnionym niewolnikiem.
          temat już był szeroko omawiany np. tutaj:
          forum.gazeta.pl/forum/w,28,133240045,133240045,Ptasie_Mleczko_zastrzezone_ACTA_.html
    • laracroft82 Re: Reklamy Wedla 13.02.12, 14:47
      no cóż wystarczy wstukac login cyrkonii do wyszukiwarki ..juz niejedno "reklamowała"..
      • green.malinka Re: Reklamy Wedla 13.02.12, 21:13
        Hmm, tak sobie myślę jak nie wiele trzeba aby objechać od góry do dołu Wedla, ja powiem szczerze, że mnie się podoba reklama Wedla z falą przyjemności, a ich produkty będę kupować bo je po prostu lubię.
    • nnike Re: Reklamy Wedla 14.02.12, 00:35
      Po aferze z Ptasim Mleczkiem i blogerką jest bojkot na zakupy ich słodyczy:
      www.facebook.com/czekolada?sk=wall&filter=1
    • zdziara3 Re: Reklamy Wedla 30.03.12, 16:53
      a co zrobić aby nie oglądać reklam?
      • kanna Re: Reklamy Wedla 30.03.12, 23:04
        użyć pilota :D
    • kkokos Re: Reklamy Wedla 31.03.12, 08:57
      wtórna i naśladowcza - ergo wstyd po prostu!

fajna to była nałęczowianka, która identycznie animowane zwierzątka użyła jako pierwsza (na polskim rynku, bo nie wiem, jak gdzie indziej).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka