Dodaj do ulubionych

piosenka EURO 2004 na koniec meczu

17.06.04, 13:40
Czy ktoś z Was ludzie wie, kto jest wykonawcą piosenki, która pojawia się
zawsze na zakończenie każdego meczu???
Obserwuj wątek
    • Gość: KIRA Re: piosenka EURO 2004 na koniec meczu IP: *.crowley.pl 17.06.04, 13:43
      A to nie jest przypadkiem hymn mistrzostw spiewany przez Nelly Furtado ???
      • Gość: Klem Re: piosenka EURO 2004 na koniec meczu IP: 195.245.217.* 17.06.04, 13:56
        Nie wiem kto, ale motyw jest wg mnie bardzo spoko!
        A to się tak rzadko zdarza...
    • Gość: Agnieszka Re: piosenka EURO 2004 na koniec meczu IP: *.kluczewo.sdi.tpnet.pl 17.06.04, 13:56
      Nelly Furtado "Forca"

Pozdr.
      • jerzy_dombczak Re: piosenka EURO 2004 na koniec meczu 17.06.04, 14:00
        dzięx!
        • Gość: KIRA Re: piosenka EURO 2004 na koniec meczu IP: *.crowley.pl 17.06.04, 14:06
          a mi nie podziękujesz?????
          • jerzy_dombczak Re: piosenka EURO 2004 na koniec meczu 17.06.04, 14:08
            widzisz jaki mam niski poziom kultury!!!! tylko na jedną osobę mi starczyło
            tego 'dziękuję'...
            • Gość: KIRA Re: piosenka EURO 2004 na koniec meczu IP: *.crowley.pl 17.06.04, 14:09
              Aha, bo myślałam ze jednak się zmotywowałeś po wczorajszym....
              ale i tak nwidze zmiany na lepsze:) miły Jurku:):):):)
              • lezka_z_posen Re: piosenka EURO 2004 na koniec meczu 17.06.04, 14:11
                oj Kira czepiasz się-dzięx jurasa było dla wszytkich,którzy
                odpowiedzieli.przynajmniej ja to tak odebrałam.
                • Gość: KIRA Re: piosenka EURO 2004 na koniec meczu IP: *.crowley.pl 17.06.04, 14:12
                  Myslę że jednak sie nie czepiam lezka
              • jerzy_dombczak Re: piosenka EURO 2004 na koniec meczu 17.06.04, 14:13
                nie miłuj mi tu bo zaraz jeszcze pańcia wyskoczy i jako Nelly F. odśpiewa tą
                piosenkę z Euro zapowiadając ją jak MM dla JFK... its for you Dżuras...
                • moniq_c Re: piosenka EURO 2004 na koniec meczu 17.06.04, 14:14
                  jak już wcześniej zostało to wspomniane-na przyjemność to trzeba zasłużyć!!!
                  • jerzy_dombczak Re: piosenka EURO 2004 na koniec meczu 17.06.04, 14:15
                    na jaką przyjemność????
                    a Ty co tak cicho dziś siedzisz na forum??? trzęsiem tyłkiem żeby nie napisać
                    coś głupiego pewnie, jeeeeeeeeeeeeeeeeee!
                    • moniq_c Re: piosenka EURO 2004 na koniec meczu 17.06.04, 14:21
                      jerzy_dombczak napisał:

> a Ty co tak cicho dziś siedzisz na forum???

bo w przeciwieństwie do ciebie zajmuję się jeszcze czymś takim jak PRACA -
                      co i tobie szczerze polecam :-)
                  • Gość: KIRA Re: SIEMANKO Moniq_c IP: *.crowley.pl 17.06.04, 14:16
                    Witam, witam i pozdrowienia przesyłam:):):):):)
                    • jerzy_dombczak Re: SIEMANKO Moniq_c 17.06.04, 14:17
                      kurwa, znowu pawię!!
                      wy powinnyście w aptekach być sprzedawane jako środek na przeczyszczenie panny!!
                      zamiast łykać piguły wystarczy dwa wersy Waszych tekstów i już po sprawie,
                      hehehe!
                      • Gość: KIRA Re: SIEMANKO Moniq_c IP: *.crowley.pl 17.06.04, 14:19
                        wiedziałam że tak bedzie hahahaha, to było specjalnie dla Ciebie:):):):):):)
                        • moniq_c Re: SIEMANKO Moniq_c 17.06.04, 14:22
                          Gość portalu: KIRA napisał(a):

> wiedziałam że tak bedzie hahahaha, to było specjalnie dla Ciebie:):):):):):)

on musi mieć ze szczególną dedykacją bo inaczej nie załapie - styki mu się juz
                          z tych emocji poprzegrzewały...
                          • jerzy_dombczak Re: SIEMANKO Moniq_c 17.06.04, 14:25
                            od wczoraj myślałaś nad tym zajebistym tekstem ze stykami????
                            padłem pod biurko i jak często kira uśmiałem się jak norka, heheheheh!
                            • moniq_c Re: 17.06.04, 14:27
                              jerzy_dombczak napisał:

> od wczoraj myślałaś nad tym zajebistym tekstem ze stykami????
                              > padłem pod biurko i jak często kira uśmiałem się jak norka, heheheheh!
                              >
                              no i wpadka!!! kolega niedoinformowany!!!
                              nie Kira tylko ja :-)))
                              • jerzy_dombczak Re: 17.06.04, 14:29
                                przymruż oczko w uśmiechu, bo jakoś mi nie pasujesz z oboma otwartymi gałami!
                                jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
                              • jerzy_dombczak Re: pańciu... 17.06.04, 14:39
                                pańcia - ciebie musi chyba ktoś porządnie przeruchać, żeby ci dekiel zaczął
                                jakoś normalniej pracować..
                                to samo koleżanki 'miłej' kiry się tyczy.
                                dwa bolce od jakichś desperatów, trochę bzykania i powinno być lepiej!
                                a oralny klasyczny - żaden intelekt!!
                                • moniq_c Re: pańciu... 17.06.04, 14:42
                                  a ty masz coś w głowie poza pieprzeniem co????
                                  chyba nie
                                  • jerzy_dombczak Re: pańciu... 17.06.04, 14:43
                                    czytając twoje wypociny stwierdzam że mam w głowie dużo więcej niż ty np.
                                    no i jest tak jak myślałem - ty nawet pieprzenia nie masz w głowie, hehehe!
                                • Gość: KIRA Re: pańciu... IP: *.crowley.pl 17.06.04, 14:48
                                  Desperaci to raczej Twoje towarzystwo, wiec Drogi Kolego nie sądź wszsytkich po
                                  sobie.
                                  Miła Kira załuje że rozmowa idzie w tym kierunku Miły Jurku, bo było miło
                                  hihihihi....
                                  ale wiesz nie sadziłam że tak TY tak szybko wymiekasz....myslałam że dasz rade
                                  dalej...... trenuj, trenuj i jeszcze raz trenuj
                                  • jerzy_dombczak Re: pańciu... 17.06.04, 14:51
                                    tak, wymiękłem totalnie, naprawdę!
                                    cudny miły duecik tworzycie.. jeszcze trochę i kira dogonisz pańcię, chociaż to
                                    chyba niemożliwe być od niej 'lepszym'
                                    jeeeeeeeeeeeeeeeeee
                                    • moniq_c Re: pańciu... 17.06.04, 14:54
                                      jerzy_dombczak napisał:

> jeeeeeeeeeeeeeeeeee

bo cię policzę za prawa autorskie!!!
                                  • moniq_c Kira!! 17.06.04, 14:52
                                    wiesz - dla odmiany troszkę myślenia w głowie zamiast tylko pieprzenia - i może
                                    jeszcze da się coś z niego zrobić...
                                    a zresztą nawet mi się nie chce z nim dziś dyskutować
                                    szkoda czasu
                                    • jerzy_dombczak Re: Kira!! 17.06.04, 14:55
                                      zajmij się robieniem użytku ze swojego mózgu a nie mną pańciu!
                                      ty z Raduszca Starego pochodzisz może??? (z szacunkiem dla mieszkańców RS
                                      oczywiście)
                                      osobowość masz zajebistą!
                                    • Gość: KIRA Re: Moniq_c IP: *.crowley.pl 17.06.04, 15:00
                                      On taki smieszny jest, bawi mnie jak taki mały nadworny piesek, tak strasznie
                                      szybko sie denerwuje hihihihihi i tak wszsytko mocno i emocjonalnie bierze do
                                      siebie....myslę jednak że bedą z Niego ludzie ...kiedyś
                            • Gość: KIRA Re: SIEMANKO Moniq_c IP: *.crowley.pl 17.06.04, 14:32
                              jak norka no co Ty Juras?????
                    • moniq_c cześć, Kira! b/t 17.06.04, 14:18
                • Gość: KIRA Re: piosenka EURO 2004 na koniec meczu IP: *.crowley.pl 17.06.04, 14:14
                  no ale to chyba byłoy miłe, prawda?
                • Gość: jupi Re: piosenka EURO 2004 na koniec meczu IP: *.malomice.sdi.tpnet.pl / *.malomice.sdi.tpnet.pl 19.06.04, 14:01
                  A ja szukam jakiegoś linka żeby ściągnąć tą piosenkę. proszę o pomoc
    • sarah75 Re: piosenka EURO 2004 na koniec meczu 17.06.04, 14:55
      to juz telenowela w odcinkach:)) dajcie więcej popcornu!:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka