Gość: beata IP: 192.168.100.* 13.03.02, 11:23 381he9aa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siano Re: kto chce kod dostepu? IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 11:53 Jesli to twoj prawdziwy kod, to zrobilas glupia rzecz... Automat prawdopodobnie zablokuje ci dostep gdy "skapuje" ze uzywa kodu wiecej niz jeden komputer. Takie to onet wrowadzil zabezpieczenie.... pozdrawiam siano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: do siano IP: 192.168.100.* 13.03.02, 12:20 Ale ty jestas madry siano i znasz sie nawet na oprogramowaniu. No i co ze zablokuja to jest kod 1 dniowy a ja juz wszystko widzialam, nie jestem sepem tak jak ty.Ty lepiej wyjdz z internetu bo cie to zadrogo wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: do siano IP: *.acn.waw.pl 13.03.02, 12:27 hmm.... sprawdzilam... nie dziala:) siano... chyba masz znowu racje:) albo tylko jeden komputer (czytaj jedno IP) albo... 24godziny juz minely:)) siano ja jeszcze ponegocjuje z glownym sponsorem rodziny (czytaj maz) o wykupieniu kodu... a ty badz tak mily i pisz, co twoje oczy ciekawego w BBB wychwycily:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: kto chce kod dostepu? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.03.02, 12:59 coś musiało się tam wczoraj w nocy wydarzyć , musiało być jakieś zajście między Kenem a Zołzą, gdyż ta wręcz dzisiaj od rana mówi o nim z nienawiścią niespotykaną do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś