chromajaca_boleslawa_eulalia 25.06.04, 21:46 kto powinien odejsc natychmiast ? 1Dowborowa 2Mlynarka 3Torbicka 4KRASKO !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
friendly_animal Re: Twarze wyeksploatowane 25.06.04, 22:06 Kraśko jak by zdjął te okularki to by było fajnie...widziałam go w pewnym centrum handlowym bez patrzałek-on,nie ja,i wyglądał o wiele młodziej i energiczniej:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9ton Twarze i głosy wyeksploatowane IP: *.wil.pk.edu.pl 26.06.04, 12:30 dla mnie na I miejscu jest kraśko! zaraz za nim plasuje się młynarska. dobija mnie też jeden głos wyeksploatowany - facet z tvp - biernacki (chyba) jest lektorem w większości programów informacyjnych. mówi tak jakby jedocześnie zapalał starego malucha. nie moge go słuchać i pewnie dlatego nie oglądam tych programów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Twarze i głosy wyeksploatowane IP: *.chello.pl 26.06.04, 15:06 Gość portalu: 9ton napisał(a): > dobija > mnie też jeden głos wyeksploatowany - facet z tvp - biernacki (chyba) jest > lektorem w większości programów informacyjnych. mówi tak jakby jedocześnie > zapalał starego malucha. nie moge go słuchać i pewnie dlatego nie oglądam tych > programów. A mnie w tej kategorii dobija Zbigniew Krajewski z Teleexpressu - zawsze podniesiony głos, równe napięcie przez cały czas wypowiedzi - tzn. żadnych akcentów, dużo, szybko i bez sensu. Tak jak on mówią niektóre osoby chore psychicznie albo głuche. P.S. W radiu ten człowiek mówi normalnie i nie irytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Twarze wyeksploatowane IP: *.chello.pl 26.06.04, 12:49 Nominuję Kraśkę i Durczaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta najlepiej cala ta czworka i bedzie dobrze. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.04, 15:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: najlepiej cala ta czworka i bedzie dobrze. IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 22:19 Skrzynecka Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: najlepiej cala ta czworka i bedzie dobrze. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 22:39 Agata, Kraśko paszli won, Torbicka zostaje, Dowbor warunkowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Do Kapucyna IP: *.ld.euro-net.pl 26.06.04, 23:03 Werdykt super!!! Ze śmiechu zaplułam klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
ele7 Re: Twarze wyeksploatowane 26.06.04, 23:25 Zdecydowanie Mlynarska!!!Gdybym mogla natychmiast wyrzucilabym ja z telewizji.Naprawde nie wiem dlaczego ale bardzo mnie denerwuje. Nie znosze jej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tropiciel_blednego_aha nie wiem czy twarz, ale geba_rowski !!! n/txt 27.06.04, 11:23 Odpowiedz Link Zgłoś