Dodaj do ulubionych

Twarze wyeksploatowane

25.06.04, 21:46
kto powinien odejsc natychmiast ?

1Dowborowa
2Mlynarka
3Torbicka
4KRASKO !!!
Obserwuj wątek
    • friendly_animal Re: Twarze wyeksploatowane 25.06.04, 22:06
      Kraśko jak by zdjął te okularki to by było fajnie...widziałam go w pewnym
      centrum handlowym bez patrzałek-on,nie ja,i wyglądał o wiele młodziej i
      energiczniej:]
      • Gość: 9ton Twarze i głosy wyeksploatowane IP: *.wil.pk.edu.pl 26.06.04, 12:30
        dla mnie na I miejscu jest kraśko! zaraz za nim plasuje się młynarska. dobija
        mnie też jeden głos wyeksploatowany - facet z tvp - biernacki (chyba) jest
        lektorem w większości programów informacyjnych. mówi tak jakby jedocześnie
        zapalał starego malucha. nie moge go słuchać i pewnie dlatego nie oglądam tych
        programów.
        • Gość: Antoni Re: Twarze i głosy wyeksploatowane IP: *.chello.pl 26.06.04, 15:06
          Gość portalu: 9ton napisał(a):

> dobija
          > mnie też jeden głos wyeksploatowany - facet z tvp - biernacki (chyba) jest
          > lektorem w większości programów informacyjnych. mówi tak jakby jedocześnie
          > zapalał starego malucha. nie moge go słuchać i pewnie dlatego nie oglądam
          tych
          > programów.

A mnie w tej kategorii dobija Zbigniew Krajewski z Teleexpressu - zawsze
          podniesiony głos, równe napięcie przez cały czas wypowiedzi - tzn. żadnych
          akcentów, dużo, szybko i bez sensu. Tak jak on mówią niektóre osoby chore
          psychicznie albo głuche.

P.S. W radiu ten człowiek mówi normalnie i nie irytuje.
    • Gość: Antoni Re: Twarze wyeksploatowane IP: *.chello.pl 26.06.04, 12:49
      Nominuję Kraśkę i Durczaka
    • Gość: M Re: Twarze wyeksploatowane IP: *.elk.mm.pl 26.06.04, 15:27
      Kraśko!
    • Gość: kobieta najlepiej cala ta czworka i bedzie dobrze. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.04, 15:31
      • Gość: JA Re: najlepiej cala ta czworka i bedzie dobrze. IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 22:19
        Skrzynecka Kaśka
        • Gość: kapucyn Re: najlepiej cala ta czworka i bedzie dobrze. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 22:39
          Agata, Kraśko paszli won, Torbicka zostaje, Dowbor warunkowo
          • Gość: hania Do Kapucyna IP: *.ld.euro-net.pl 26.06.04, 23:03
            Werdykt super!!!
            Ze śmiechu zaplułam klawiaturę.
    • ele7 Re: Twarze wyeksploatowane 26.06.04, 23:25
      Zdecydowanie Mlynarska!!!Gdybym mogla natychmiast wyrzucilabym ja z
      telewizji.Naprawde nie wiem dlaczego ale bardzo mnie denerwuje. Nie znosze
      jej!!!
      • tropiciel_blednego_aha nie wiem czy twarz, ale geba_rowski !!! n/txt 27.06.04, 11:23

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka