Gość: DeeDee IP: *.pl 12.06.01, 21:23 bo ja tak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dexter o no! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 20:56 O no! NO, NO, NOOOOOO! Go away Dee Dee! I'm too busy for listening your nonsenses... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chicken Re: CZY UTOŻSAMIACIE SIĘ Z DeeDee?... (z Laboratorium Dextera) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 ..hm...have u seen my friend? a Cow?? :) (ma ktos to na dvd,vhs? dexter,powerpuff,cow&chicken,johny bravo,ren&stimpy,) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Re: CZY UTOŻSAMIACIE SIĘ Z DeeDee?... (z Laboratorium Dextera) IP: *.unregistered.formus.pl 25.06.01, 00:00 i am going to my laboratory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: CZY UTOŻSAMIACIE SIĘ Z DeeDee?... (z Laboratorium Dextera) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.01, 15:33 Absolutnie rozmumiem jej siłę destrukcji i w pełni ją podzielam. Niszczyć niszczyć, siać chaos!!! Jest moim wzorem, choć nigdy jej nie dorównam - mój młodszy brat siedzi wiecznie przed komputerem, a dewastowanie dysku twrdego nie sprawia tyle radości co plądrowanie laboratorium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: CZY UTOŻSAMIACIE SIĘ Z DeeDee?... (z Laboratorium Dextera) IP: *.w.dupie.wisnie.z.88net.trzepak.pl 29.06.01, 23:09 Gość portalu: DeeDee napisał(a): > bo ja tak... Ja też...! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: CZY UTOŻSAMIACIE SIĘ Z DeeDee?... (z Laboratorium Dextera) 04.07.01, 09:37 chyba trichę tak a nie sądzicie, że Johny Bravo to kwintesencja "męskości" (tzn. wszystkich samczych idiotyzmów)? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Johnny Bravo 04.07.01, 12:04 suzume napisał(a): > chyba trichę tak > a nie sądzicie, że Johny Bravo to kwintesencja "męskości" (tzn. wszystkich > samczych idiotyzmów)? Ja uważam że "Johnny Bravo" to pierwsza prawdziwie gejowska kreskówka: te mięśnie, ten urok no i ta mama. Jego zainteresowanie płcią przeciwną to tylko zasłona dymna (vide: odcinek "Wyspa pięknych kobiet"). Co do samczych idiotyzmów to pewnie tak ale to wszystko efekt lat skrywania swojego prawdziwego ja. Powinni zrobić odcinek 'coming-outowy', gdzie Johnny goli się na, rezygnuje z dżinsów i wkłada skórę. To dopiero byłaby kreskówka. Taki Tom of Finland dla dzieci;))))))) pzdr, Wasia Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Johnny Bravo 04.07.01, 13:13 tylko niech nie obcina włosów, na głowie ;) ta kreskówka byłaby niczym bez tej jego brylantyny czy żelu... i bez przeczesywania fryzurki o mamo! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Johnny Bravo 04.07.01, 16:59 suzume napisał(a): > tylko niech nie obcina włosów, na głowie ;) > ta kreskówka byłaby niczym bez tej jego brylantyny czy żelu... i bez > przeczesywania fryzurki > o mamo! ;)) Zgadzam się: rzeczywiście, gdyby Johnny został wyoutowany w sposób opisany w moim poprzednim poście to ta kreskówka straciłaby swój czar. Ale nawet wtedy okulary mogłyby zostać;))) pzdr wasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Johnny Bravo IP: 192.168.32.* / *.dsV.agh.edu.pl 10.08.01, 23:26 ale JB i tak pozostanie moim IDOLEM oraz niedoscignionym idealem w kontaktach miedzy plciami :)) Odpowiedz Link Zgłoś