Gość: Milatka IP: 217.153.5.* 08.07.03, 17:10 Kocham Orlanda i wiem ze on tez mnie kocha!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jolka0 Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.dyn.optonline.net 16.07.03, 17:47 Wspanialy film, prawdziwie letni, odprezajacy, Depp gra wspaniale, Orlando lepszy niz w Lord of the rings, no i piekna Knightley dopelnia czary rozkoszy. Do tego niezla muzyka, naprawde warto obejrzec, posmiac sie i zachwycic przy okazji. Polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek@sih.pl Czy zauważyliście, że Turner zabił ojca??? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 09:08 Na początek, chciałbym powiedzieć, że wspaniale się bawiłem na tym filmie, a czas zleciał mi jak z armaty strzelił. Jednak gdy się po nim zastanowiłem, to zauważyłem kilka "dziur" w scenariuszu. Największym wg. mnie błędem, jest dopuszczenie do tego by Turner zabił ojca. Jak????? Proste. Ojciec był piratem i przesłał mu monetę, a jego krew była potrzebna do odczynienia klątwy - oznacza to, że on też był objęty klątwą. Czyli - kiedy go zrzucili do morza z armatą, czy czymś tam, to go nie zabili - leżał biedak na dnie morza 10 lat, a gdy jego syn zdjął klątwę to się od razu udusił..... Oczywiście jest też możliwość, że liny którymi był przywiązany zbutwiały - wyszedł z tego morza i żył sobie gdzieś. No i spotkamy go w Piratach 2. A tak w ogóle to cały temat nie przypomina trochę Secret of the Monkey Island (nawet ten humor). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wARIAT Re: Czy zauważyliście, że Turner zabił ojca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 14:49 Jeśli to pozwoli na zrobienie drugiej części, to niech te liny przegniją. Bardzo się dobrze bawiłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eni Re: Czy zauważyliście, że Turner zabił ojca??? IP: *.amtel.com.pl / 192.168.43.* 08.09.03, 21:00 Niestety też się dziś zastanawiałam nad tą gigantyczną dziurą, spędza mi ona sen z powiek bo film naprawdę jest rewelacyjny. Nie sądzę aby ojciec Turnera był jakiś szczególny skoro również zachował monetę, a więc powinien być objęty klątwą jak pozostali piraci. Poza tym, może coś przeoczyłam dlaczego właśnie krew Turnera była tą, która mogła zdjąć klątwę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filus Re: Czy zauważyliście, że Turner zabił ojca??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 00:34 Nie koniecznie zabił. Przecież nigdzie nie jest powiedziane, że Rzemyk Turner był w załodze "Czarnej Perły". Mógł wejść w posiadanie monety kiedy tamci przepuszczali skarb na uciechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Czy zauważyliście, że Turner zabił ojca??? IP: *.acn.waw.pl 21.09.03, 00:05 Gość portalu: filus napisał(a): > Nie koniecznie zabił. Przecież nigdzie nie jest powiedziane, że Rzemyk Turner > był w załodze "Czarnej Perły". Mógł wejść w posiadanie monety kiedy tamci > przepuszczali skarb na uciechy. Hej! Zaraz! oczywiscie, ze byl w zalodze. Mowili przeciez, ze sie sprzeciwil wysadzeniu Sparrowa na wyspie. Zatem wszystko pasuje. Rzemyk jako niesmiertelny upiór lezal z armata u nogi na dnie, az syn nieswiadomy niczego go "utopil". To rzeczywiscie gafa, nad która sie zastanawialem. I niby dlaczego jego krew? Bo byl niewinny? Bo jedyny zalowal? To zbyt metafizyczne na tak rozrywkowy film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna M Re: Czy zauważyliście, że Turner zabił ojca??? IP: *.chello.pl 29.09.03, 21:32 Oczywiście, że nie był niewinny. Każdy, kto wziął monete ze skrzyni musiał ją zwrócić razem z odrobiną swojej krwi żeby zdjąć klątwę. Jack Sparrow też zaciął się w rękę zanim wrzucił tą, którą zabrał. A ponieważ nikomu z załogi nie chciało się wyciągać Rzemyka z dna oceanu (pewnie go wrzucili do Rowu Mariańskiego...), potrzebowali krwi jego syna do kompletu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: Czy zauważyliście, że Turner zabił ojca??? IP: *.aster.pl / 10.69.2.* 28.11.03, 22:46 Ludzie a nie zauwazyliście moze...że w krwi Willa Turnera płyneła krew Rzemyka Turnera... a skoro krew R. była potrzebna niby to wszystko sie zgadza...bo to ta sama krew...a Rzemyk był tym truoem w sneie ciązyła na nim kląstwa...wiec moze potrzebowali kogoś z rodziny załogi pirackiej kto mógłby przleać krew i (Bo RZemyk raczej juz jej nie posiadał skoro był pól trupem)poprostu tak wyszło :P a zauważyliscie inny błąd? Liedy JAck Sparrow na początku filmu ma kajdany na rekach i jak sobie zjeżdża dziwnie po linie?? Obejrzyjcie sobie jeszcze raz i sie przyjzyjcie jesli nie zuwazylście... jak on przełożył te rce przez slupp...hmm... i wogóle jak niby potem z nigeo zeskoczył :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosół Re: Czy zauważyliście, że Turner zabił ojca??? IP: *.umcs.lublin.pl 22.10.03, 12:48 Przeciez bylo powiedziane ze on(tzn ten ojciec) sie odlaczyl od reszy i ze poszedl po ten skarb!Wiec wcale nie byl objety klatwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Widzialem w USA IP: *.ne.client2.attbi.com 16.07.03, 18:20 Wow, film jest po prostu zajebisty!!! Czemu nie bylo takich kiedy ja mialem 15 lat!!! Goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Widzialem w USA IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.03, 18:44 wlasnie chce go obejzyc.. wiecie skad sciagnac niemiecki ton do filmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.ipt.aol.com 14.08.03, 20:08 fajne efekty i ladna bajka, tyle ze po dwoch godzinach ogladania wlasciwie wciaz tego samego mozna sie znudzic... ale warto pojsc chocby po to zeby depp'a zobaczyc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA2 Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.03, 20:55 niemiecki ton-to trzeba czekac przynajmniej do premiery. film SUPER>. w koncu cos ciekawego w kinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.08.03, 10:17 Dzis sobie ide zobaczyc i juz sie ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re: Widzialam IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.08.03, 10:11 Czesc ludziska no i poszlam i zobaczylam i sie tak swietnie bawilam ze az milo, super zwlaszcza J.Depp, choc poszlam zeby zobaczyc Orlanda to jednak Depp zagarnal swoja rola zmanierowanego kapitana Jack Sparrow moja uwage i musze przyznac ze wypadl wspaniale. Caly film to totalna rozrywka i swietna na lato i odpoczynek od upalu i pracy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.nas31.thornton1.co.us.da.qwest.net 05.09.03, 20:34 Ten film jest plytka glupia amerykanska bajka bez zadnego sensu. Nadaje sie dla oglupialych nastolatkow, ktore pewnie nawet na mapie nie potrafia wskazac gdzie znajdowal sie Port Royal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 23:38 Tak się składa, że historię żeglarstwa znam dobrze (a Bractwa Pirackie są immanentną częścią tej historii...), Port Royale też na mapach wskazać umiem, wiem, że fabuła jest ahistoryczna i wymyślona... a na filmie bawiłem się przednie! Więcej pogody ducha, zgaszony człowieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: todd1 Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.adm.uni.wroc.pl 19.08.03, 11:06 Gość portalu: Milatka napisał(a): > Kocham Orlanda i wiem ze on tez mnie kocha!!! tiaa...a potem sie obudzilas i poszlas do roboty na 6.00.a nazajutrz mialas nowa wizje ze cie kocha Colin Farell.podeslij mi troche tych pigulek. co do filmu-owszem ,jesli ktos lubi ten typ rozrywki to moze byc na tak-ja osobiscie wole mniej infantylne uciechy nawet jesli upal przygrzewa i ogolna oferta filmowa jest lightowa raczej.Johnny jest najlepszy z calej ferajny,Orlando moze byc aczkolwiek nie wroze mu spektakularnego wyjscia poza role kostiumowe[Colin go przebija i talentem i rolami],a ta cala Keira[?]-nie lubie Brytyjek,nie uwazam ich za urodziwe kobiety i tu raczej ta teoria sie potwierdza-pozatym jak dla mnie zdecydowanie za malo obdarzona przez nature w miejscu strategicznym. ale to tak by the way. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.epm.se 05.09.03, 12:19 Taaaaak..... do kina to sie chodzi by ogladac cycki.... Zebysmy tak my dziewczyny ciagle w krocza mezczyzn zagladaly. NIE O TO CHODZI pacanku. Ona ma 18 lat i moze jeszcze dorosnie, ale ja jakos Pameli Anderson w tej roli sobie nie wyobrazam. Ten film jest wspanialy i polecam wszystkim co juz z ssania mleka wyrosli. Duza buzia!!! a ta cala Keira[?]-nie > lubie Brytyjek,nie uwazam ich za urodziwe kobiety i tu raczej ta teoria sie > potwierdza-pozatym jak dla mnie zdecydowanie za malo obdarzona przez nature w > miejscu strategicznym. > ale to tak by the way. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: todd1 Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.adm.uni.wroc.pl 08.09.03, 12:38 Gość portalu: agus napisał(a): > Taaaaak..... do kina to sie chodzi by ogladac cycki.... Zebysmy > tak my dziewczyny ciagle w krocza mezczyzn zagladaly. NIE O TO > CHODZI pacanku. Ona ma 18 lat i moze jeszcze dorosnie, ale ja > jakos Pameli Anderson w tej roli sobie nie wyobrazam. > > Ten film jest wspanialy i polecam wszystkim co juz z ssania > mleka wyrosli. > > Duza buzia!!! Pacanko!dziewuszynko! czy ty w ogole pzyjelas do wiadomosci fakt ,ze nie podoba mi sie pani Keira bo lepszych lasek widzialem na kopy cale mnostwo i w kinie i w zyciu.Rzeczony biust nie ma tu najwiecej do rzeczy[aczkolwiek dla malo ktorego faceta to nieistotna sprawa i ani krocza meskie ani irracjonalne silikony Anderson nie maja z tym nic wspolnego-ona jest po prostu płaska jak deska-polecam ci zdjecia z londynskiej premiery tej bajurki.osobiscie preferuje jednak zgrabne dwojeczki ale nie w tym rzecz].jej twarz jest nieciekawa,powielona w tysiacach innych-dla mnie Twarz to Angelina albo Linda Evangelista,ot co.Brytyjki nie sa ladne,twierdze z uporem bo dlugo mieszkalem w Anglii i wiem o czym pisze. to ze ma 18 lat[slyszalem ze 20 -ot pismaki],niczego nie zmienia-o ile wiem to juz raczej wiecej jej nie przybedzie. cala ta bezsensowna w sumie przemowa jest po to zebys pojela[w bardziej wysublimowanych slowach jesli juz]dlaczego napisalem tak a nie inaczej. a film i tak jest letnia szmirka-przy tym budzecie i tematyce oraz przedziale wiekowym[pt. od 1 do 100]trudno nie odniesc sukcesu. > > a ta cala Keira[?]-nie > > lubie Brytyjek,nie uwazam ich za urodziwe kobiety i tu raczej > ta teoria sie > > potwierdza-pozatym jak dla mnie zdecydowanie za malo obdarzona > przez nature w > > miejscu strategicznym. > > ale to tak by the way. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.acn.pl / 10.70.4.* 25.08.03, 14:16 A ja kocham Deepa i też wiem że on mnie kocha, bo mi pomachał na premierze "Piratów" .... :)))) "PIRACI RULEZ" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathi Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 11:28 tia... widze że tutejsze niewiasty mają kompleks "uwiódł, a sam o tym nie wie". no coz, czesta choroba- mi sie zdarzyła kilka razy, i nawet w tych samych przypadkach:)jednak najdłużej choruję na Gwiezdne Wojny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherem Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.acn.pl 31.08.03, 22:06 Gość portalu: Aga napisał(a): > A ja kocham Deepa i też wiem że on mnie kocha, bo mi pomachał na > premierze "Piratów" .... :)))) taa.. ale to na mnie patrzył w TEN sposób!! HA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk Kapitan Johnny Depp IP: *.nd.e-wro.net.pl 30.08.03, 01:11 Ten rozrywkowy film jest pelen widowisowych scen i humoru . Zachowuje on wszystkie zasady filmow o korsarzach i gdyby nie rola i gra Johnna , to by bylo tak sobie . Sukces w Stanach , swiadczy duzo o tamtejszej publicznosci i o samym filmie . Warto go porownac tez do - /Piratow Romana POLANSKIEGO/. Koniec daje kapitanowi znowu wolnosc , a kowalowi zone . Moja ocena:**** - warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeelia Re: Kapitan Johnny Depp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 16:00 > Koniec daje kapitanowi znowu wolnosc , a kowalowi > zone . > Moja ocena:**** - warto. Taa... a spoiler space gdzie, nieszczesne zwierzatko? :/ Oczywiscie jasne jest od pierwszej sceny, ze film sie dobrze skonczy, ale mozesz miec chociaz tyle przyzwoitosci, zeby nie opowiadac zakonczenia. Krytyku za dyche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzia Re: Kapitan Johnny Depp IP: *.net-serwis.pl 15.09.03, 15:24 Ach! Johnny byl cudowny!!!!!!! Moja ocena: **************************************************************** **************************************************************** **************************************************************** **************************************************************** **************************************************************** Bloomowi, chociarz go nie lubie, nalezo sie oklaski: zagral swietnie, lepiej niz w 'Wladcy', ale i tak go nie lubie. Za to kocham Johnny'ego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bylam na filmie dwa razy i mam zamiar jeszcze isc! Zeby popatrzec na pieknego Sparrowa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Kapitan Johnny Depp IP: *.15.univie.teleweb.at 29.09.03, 13:03 Sparrow machał rękami jak idealna ciota. Po prostu super! Ciekaw jestem, jak odbierają to inni ludzie, bo ja jako gej mam jak porównywać do moich znajomych. Poza tym sam tak czasami macham, choć nie jestem tak wymalowany :P Niemniej - film świetny - przede wszystkim przez Depp'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iluw Właśnie wróciłem z kina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 22:52 Właśnie wróciłem z kina. Jestem pod bardzo, ale to bardzo dużym wrażeniem. Dawno tak dobrze się nie bawiłem coś wspaniałego. A Deep jest wspaniały w tym filmie pokazał cały swój kunszt aktorski. Polecam z całego serca b dobra zabawa. Efekty super, widoki także. Pozycja obowiązkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedee Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 13:04 ,,Piraci...." to naprawdę dobry film z świetnie skomponowaną mużyką. Obsada bardzo dobrze dobrana. Na tym filmie przeżywa się chwile strachu z Geoffrey'em Rush'em, miłosne i romantyczne z super przystojnym Bloomem a Johnny Depp wszystko obraca w dobry żart. Na tym filmie nie sposób się nudzić! Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.bb.online.no 31.08.03, 20:59 Wlasnie wrocilam z kina... Rewelacja!!! Szlam troche sceptycznie nastawiona ale jestem pod ogromnym wrazeniem... znakomite efekty, super muzyka, rewelacyjni aktorzy... Goraco polecam, naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Padre Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.acn.pl 01.09.03, 20:58 Wlasnie skonczylem ogladac i musze powiedziec. Wow!!!!!!!! Bardzo mi sie podobalo. Po prostu niesamowite. Dlaczego czesciej Hollywood nie produkuje takich filmow. Swietnym pomyslem bylo odwolanie sie do klasyki typu Karmazynowy pirat, czy Piraci. Nie ma to jak siekanie z dzial burta w burte. Film jest raczej piracka opowiescia niz filmem o piratach i moze przegieli troche z trupami, ale film jest miodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ness Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.acn.waw.pl 01.09.03, 23:53 Swietna robota. Tempo, brawurowa gra aktorska( swietny Deep) i niesamowite efekty. Warto jak nic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrrrrr Depp a nie Deep IP: *.bu.uni.wroc.pl 02.09.03, 13:08 Jeny,ludzie! DEPP a nie Deep!! Dwa p!!! Nauczcie się chociaż pisowni nazwiska (PROSTEGO!!) Gość portalu: ness napisał(a): > Swietna robota. Tempo, brawurowa gra aktorska( swietny Deep) i niesamowite > efekty. Warto jak nic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beniowski Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły 02.09.03, 14:22 Film wyprodukowal Jerry Brukheimer, producent największych bzdetów i kiczów w ostatnich kilku latach (min. 60 sekund, Pearl Harbor, Armageddon itp.)tak więc nie może to być nic ciekawego. Czyli scenariusz na poziomie 5-latka, efekty, trochę kobiecego ciala, ale nie za dużo, bo dadzą filmowi wyższą kategorię i nastolatków nie wpuszczą, a na nich zarabia się najwięcej. Oprócz tego bieganie, strzelanie i znane twarze. Logika się nie liczy, i tak murzyn-kucharz z Pearl Harbor może zostać pogromcą japończyków i pewnie Piraci chodzą po wodzie jak Chrystus. Ktos powie że to lekki film wakacyjny, ale Brukhaimer to mistzr bzdur robiących przeważnie ogromną kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sparrow Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 23:42 A ja czytałem kiedyś taką książkę, i tam był taki facet, chyba (rrany...) Żyd, inicjały J.Ch., i on, wyobraź sobie, też, jak pisali, chodził po wodzie. Musi ta książka to jakieś bzdurne science-fiction. Ale ci autorzy, co to napisali, (Marek, Mateusz, Łukasz, Jan) o znani na całym świecie blagierzy i autorzy lekkich historyjek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.chello.pl 06.09.03, 11:49 > Film wyprodukowal Jerry Brukheimer, producent największych > bzdetów i kiczów w ostatnich kilku latach (min. 60 sekund, Pearl > Harbor, Armageddon itp.)tak więc nie może to być nic ciekawego. Więc pewnie nie zobaczysz, ale i tak wiesz, że kiszka? Jeżu, jak ja kocham tych domorosłych krytyków... Odpowiedz Link Zgłoś
beniowski Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły 04.11.03, 14:39 Wiesz, widziałem dopiero teraz, bo dopiero grali w kinie gdzie jest taniej. Poszedłem, żeby się przekonać i rzeczywiście... kicha jak mało co, tak więc podtrzymuję moją poporzednią wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta THE BEST ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 15:40 Dla wszystkich, którym ten film się nie spodobał: IDZCIE SIĘ LECZYĆ!!!!!!!!!! A co do reszty to pozdrawiam i życzę niezapomnianych wrażeń. Bo napewno takie będą. JOHNNY IST THE BEST ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 22:42 cudo! dużo śmiechu i wspaniałej zabawy! no i piękne żaglowce! widziałam wczoraj w kinie Wilda w Poznaniu! POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi2004@gazeta.pl W Moswie od 21 sierpnia IP: *.chello.pl 05.09.03, 10:47 W Polsce tradycyjnie jest zapoznienie. Bylem na tym w Moskwie 21 sierpnia - w dniu premiery. W Rosji filmy sie dabinguje. Dabing byl bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilis Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.telpol.net.pl / 172.16.7.* 05.09.03, 13:43 jak pojde to wam napisze co o tym sąze,ale reklamówka zapowiada niezły film! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FREE ZA FREE Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.lan / 192.168.4.* 05.09.03, 14:06 www.samuraiwar.com/page.php?x=94350 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woocash Widzialem w Kenii IP: *.acceptus.pl 05.09.03, 17:28 Doskonala zabawa - powaga, przymruzone oko swietne sewkencje walk i wielka milosc. Proste i swietnie sie oglada. Bez dydaktycznego smrodku i moralizowania. Doskonale Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły 05.09.03, 17:59 Widzialem - polecam. Ciekawe efekty, przyjemnie sie oglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lozo Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 19:02 Fajny filma, podzielam poglad ze gdybym mial 15 lat nie spal bym z wrazenia po nocach. 2 godz super przygody - polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania@ Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: 62.233.167.* 05.09.03, 19:56 wWitam.my zaraz idziemy.z waszych opinii wynika,ze nie na darmo wydalismy 36zl. juz sie nie moge doczekac. pozdrawiam filmowiczow. ann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynthia POLECAM GORĄCO IP: *.gdynia.mm.pl 05.09.03, 21:49 Naprwde warto - film widziałam dziś i już teraz myślę o powtórnym obejrzeniu go! Serio! Jest co oglądać - trzyma dobrze w npięciu , gra aktorska zabójcza, dobry humor i fabuła - sape plusy - więc na co jeszcze czekasz??? IDŹ DO KINA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nutka Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.riv-mres.charterpipeline.net 05.09.03, 23:31 Swietny film,strasznie mi sie podobal:)John Depp byl slodziutki, naprawde warto obejzec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYSTIK Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.icpnet.pl 06.09.03, 00:00 Nigdy nielubiłem filmów o piratach ale ten jest poprostu bardzo dobrze zrobiony,a gra Deep'a to mistrzostwo.POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły 06.09.03, 10:47 Dla mnie bomba!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to jest to do... film sciagnij go.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 12:15 www.samuraiwar.com/page.php?x=151128 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybek Re: Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 13:46 Sądząc po wytfórnii, obsadzie i zwłaszcza po moim ulubionym aktorze- Orlando Bloomie będzie to świetny film. Dzisiaj idę do kina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania@ no i bylam... IP: 213.199.192.* 06.09.03, 17:06 ... i zobaczylam. Warto no stokroc.Deep chyba zdobedzie oskara.mam taka nadzieje,bo zagral kultowo.tak naprawde to jeden zlepszych filmow jakigo widzialam.Deep zagral go dla swoich dzieci.a czego sie nie rob dla dzieci.on jest fantastyczny!!! przyznaje ***** gwiazdek dla mistrza! pozdrawiam filmowiczow. ann Odpowiedz Link Zgłoś