Gość: pp IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 16:42 NAPISZ KTO TWOIM ZDANIEM JEST NAJSYMPATYCZNIEJSZYM MIESZKANCEM DOMU BB.czekam na wasze opinie do wygrania ksiazka- jaka to niespodzianka, ale nie zniszczona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szcz Re: OGLASZAM PLEBISCYT IP: *.czes.gazeta.pl 20.03.02, 17:37 Chyba pomyliłeś forum. Tu mówimy o książkach. To takie prostokątne z papieru do czytania, nie podglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: OGLASZAM PLEBISCYT IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 17:48 nie drogi kolego my sie tak zamienilismy z kolega fibinem i kolega thorgalem ja teraz urzeduje tu. pozdrawiam wasz reporter pp ps. nie oddales glosu a to jest plebiscyt, popraw sie! Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: OGLASZAM PLEBISCYT 20.03.02, 18:41 Gość portalu: pp napisał(a): > NAPISZ KTO TWOIM ZDANIEM JEST NAJSYMPATYCZNIEJSZYM MIESZKANCEM DOMU BB.czekam > na wasze opinie do wygrania ksiazka- jaka to niespodzianka, ale nie zniszczona a kto funduje? a kto będzie losował? aaa, w ogóle ten konkurs to pewnie sciema. no dobra, ja glosuje na białe myszki, mieszkały tam pare minut , co sie z nimi stało?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: PLEBISCYT? 20.03.02, 19:06 Dziwne, Brigitte Bardot zawsze mi się bardziej kojarzyła z filmem, niż z książkami:) A jeszcze bardziej... no, nie powiem z czym:) Ale słyszałem, że podobno ma duży dom, a w nim mnóstwo mieszkańców, w tym głównie zwierzęta. Kto może być najsympatyczniejszy? Może jakiś mały kotek? Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: OGLASZAM PLEBISCYT IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 19:25 juz ty dobrze wiesz co to jest BB, i prosze cie nie wypisuj glupot w moim watku tylko zaglosuj Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Brigitte 20.03.02, 20:07 O co Ci chodzi, dobry człowieku? Jakie głupoty? Mnie BB zawsze będzie kojarzyło się z Brigitte Bardot, którą uwielbiałem jako nastolatek! Ileż upojnych nocy i dni ja z nią spędziłem! Ach, łza sie w oku kręci:) Zdecydowanie zatem twierdzę, że najmilszym zwierzątkiem w jej domu jest jej mały kotek (pussy), choć niewątpliwie trzydzieści lat temu był znacznie milszy:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Brigitte IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 20:50 musiala cie wtedy bardzo bolec ręka.Masz jeszcze jakies wspomnienia, a jak ci sie ukladalo z merlin monroe? Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Brigitte 21.03.02, 11:44 Bolącej ręki jakoś nie pamiętam, a MM (Marylin, o ile dobrze pamiętam, Merlin to był czarnoksiężnik króla Artura) nigdy mi się nie podobała. Natomiast CC (Claudia Cardinale) i JF (Jane Fonda) nawet bardzo:) A ty wolisz Frytkę czy Barbie? Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Brigitte IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.03.02, 12:24 zdecydowanie barbie Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Brigitte 21.03.02, 12:43 fibin napisał(a): > A ty wolisz Frytkę czy Barbie? Jeśli wolno spytać: co (kto ?) to jest Frytka ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Frytka 21.03.02, 16:02 Ojejku, Ada, czy to wypada, Nie wiedzieć czegoś, o czym "świat" gada? Zajrzyj na forum brata wielkiego , Tam poznasz Kena i Frytkę jego! Możesz to zrobić w telewizorze, Ale, ostrzegam, ciężko być może, Bowiem wrażliwa ludzka istota, Gdy to ogląda, dostaje kota! Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś