Dodaj do ulubionych

A Viva Najpiękniejsi

13.02.13, 19:06
to już nikt nie oglądał ? :) czy wszyscy szczęśliwie ominęli to żenujące widowisko, tylko ja jedna załapałam się na chwilę niestrawności???
Obserwuj wątek
    • bardu Re: A Viva Najpiękniejsi 14.02.13, 01:00
      Oj, nie ominęli - ale chcieliby szybko o tym zapomnieć.
    • amanita_verna Re: A Viva Najpiękniejsi 14.02.13, 14:57
      też jestem zdziwiona że cisza tu na temat tego żenującego spektalu
      jakos tak nie mogłam w to wszystko wpasować pani Torbickiej a i Polk co i rusz się mylił
      no i Kędzior, czy też chce zapomnieć o swoim w tym udziale? bo następnego ranka w Roxy jakoś szczególnie sie tym nie chwalił
      • ewa9717 Re: A Viva Najpiękniejsi 14.02.13, 16:05
        Nie oglądali, ba, nie wiedzą nawet, co to Kędzior i Roxy, z trudem kojarzą, co to Polk.
        • dzidzia_bojowa Re: A Viva Najpiękniejsi 14.02.13, 19:17
          E, no! Piotr Polk całkiem dobrym aktorem teatralnym jest!
        • dona.a Re: A Viva Najpiękniejsi 14.02.13, 22:46
          ewa9717 napisała:

> Nie oglądali, ba, nie wiedzą nawet, co to Kędzior i Roxy, z trudem kojarzą, co
          > to Polk.

Polka kojarzę bez trudu, ale kto to Kędzior i Roxy?;)
          Oglądałam końcówkę, kiedy naczelna (?) Vivy w pretensjonalny sposób usiłowała nadać atmosferze dramaturgię zawieszając głos i robiąc wyszukane miny tuż przed odczytaniem wyników. Mówiąc szczerze też się zastanawiałam co tam robi Torbicka, jakoś nie pasowała do tego nadętego kiczu, zdecydowanie lepsza byłaby Herbuś;)
          • august.b-w Pani Torbicka była tu... 15.02.13, 13:13
            Włączyłem żelazko, a tu Pani Torbicka wyskoczyła, otworzyłem lodówkę - to samo. Wyszedłem na spacer, a tu na blokach i chałupach nabazgrane: "Byłam tu - G. Torbicka".
            Co jest - Lenin jaki czy co...
            • kasiamilan Re: Pani Torbicka była tu... 15.02.13, 21:12
              tak? a ja czasem boję się wracać do domu, przerażona, że drzwi mojego własnego mieszkania otworzy mi Kurzajewski!!!!!!!!!!!!!!
              • zakochana.w.nim ostatnie popłuczyny 17.02.13, 18:07
                Był to program, który zaprezentował wszystko co TV ma najgorszego. Nie mogło zabraknąć Muchy , Szyca, Urbańskiej , Józefowicza i ukoronowanych Najmierniejszych - Wieczorka i Kożuchowskiej. W żywe oczy obrażono polskiego widza, że niby sam sobie wybrał takie pięknoty. Ordynarna manipulacja. Szkoda tylko, że w całym tym bagnie zamotali się Polk i Torbicka. Rozumiem, że trzeba zarabiać, ale czy na pewno warto zrównywać się z takim motłochem?
                • kasiamilan Re: ostatnie popłuczyny 17.02.13, 20:30
                  tak, pozostaje pytanie, czy TVP ma do pokazania cokolwiek dobrego?? jakikolwiek wartościowy program, film, serial? czy pozostanie na wieki już telewizją powtórkową!
                  • szwampuch58 Re: ostatnie popłuczyny 18.02.13, 09:22
                    a za co?
                    www.rp.pl/artykul/118849,981773-Czarne-chmury-nad-TVP.html?p=1
                    • dziewczyna.z.bagien Re: ostatnie popłuczyny 18.02.13, 15:13
                      Podejrzewam, że fatalna kondycja TV jest wynikiem właśnie takich "kwiatków" jak ta impreza. Może widzowie nie lubią być robieni w trąbę tak bezczelnie? Może nie chcą sponsorować rodzinnych koneksji oraz kosmicznych gaż gwiazd równie "pięknych" co "utalentowanych"?
                      Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka